Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RichmanBiH
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la RichmanBiH » 13 okt 2017, 12:00

Ma ok, amar je vrh nema dalje. 12 trofeja a najdalje sto je dobacio je u amaterski katar. Nema sta, strucnjak i po.
UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2017, 12:01

hurem je napisao/la:Kazete kakvo iskustvo imaju Prosinecki, Kodro?
Ja postavljam pitanje ako je Amar toliki strucnjak zasto onda nije vodio niti 1 ozbiljan klub u karijeri...kako je moguce da ga makar jedan ozbiljniji klub iz regiona nije angazovao...AKO JE TOLIKI STRUCNJAK KAKO VI GOVORITE. Govorite Meho otjeran, pa pitajte navijace Sarajeva sta misle o tome i da nikada nisu prezalili njegov progon.
Da, Meho je otjeran, kako iz klubova tako i iz reprezentacije.

Amar ne pati za angažmanima, mogao je do sada preuzeti desetine klubova. Posao trenera mu je hobi, dođe, pokaki se po pitarluku i ode. Kad mu zafali para ode kod Arapa uzme milione i opet nazad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 okt 2017, 12:03

bordobijeli je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:OVO JE IZJAVA AMAROVOG OCA:

"Još mi je pokojni Vlatko Marković govorio da Prosinečki od svih igrača iz vaše sjajne generacije ima najnogometnije razmišljanje, bilo je to dok je bio pomoćnik Slavenu Biliću", počeo je Osim i nastavio:

"Ako želite naučiti nešto o nogometu, onda teško da postoji bolji učitelj od Žutog. On je čovjek koji sjajno razumije nogomet. S njime ekipa može uspostaviti dobru igru."

Ivica Osim vodio je Prosinečkog na Svjetsko prvenstvo 1990. godine, kad je reprezentacija bivše države ispala u četvrtfinalu.

"Jako ga cijenim. Bio je fantastičan igrač, a na dobrom je putu da bude jednako dobar trener. Pratio sam i pratim njegov rad. Vjerujem da je pred njim sjajna budućnost", nahvalio je Osim Prosinečkog.
pametno stariji Osim zbori posto zna da nece doci Prosinecki jer je veoma je skup . tako kad Amara izaberu reci sto je Ivica gospodin on falio Prosineckog a nece svog sina :lol:
Ja sam za razliku od vas uvjeren da se Robi moze dovesti i ne vjerujem da Osim igra na taj nacin.
Markovic mu ovo nije govorio iz hira nego radi Robijevog doprinosa igri Hrvatske u eri Bilic.
Amarov otac govori da je Robi najbolji izbor ali i u tome vidite Ivicinu dvolicnost.
Zamisli sta bi se ovdje dogadjalo da Amaru krene lose a stari ga zastiti kao Bazdarevica nedavno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2017, 12:06

Kmečanje pitara je jedini razlog zbog kojeg bih volio da Amar preuzme reprezentaciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 okt 2017, 12:07

Rokoko87 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Trener treba biti neko ko nije niti pitar niti zeljovac. Jer ja cu prvi biti protiv svakog zeljovca. Treba biti realan. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
A nas boli qrc protiv koga ćeš ti biti, debilu. :bih:
:bih: :bih: :bih:

E cuj on ce biti protiv, dusa draga :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 13 okt 2017, 12:07

Osim, Kodro, Barbarez.. Sve sami stručnjaci :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 okt 2017, 12:08

dubrovnik je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:OVO JE IZJAVA AMAROVOG OCA:

"Još mi je pokojni Vlatko Marković govorio da Prosinečki od svih igrača iz vaše sjajne generacije ima najnogometnije razmišljanje, bilo je to dok je bio pomoćnik Slavenu Biliću", počeo je Osim i nastavio:

"Ako želite naučiti nešto o nogometu, onda teško da postoji bolji učitelj od Žutog. On je čovjek koji sjajno razumije nogomet. S njime ekipa može uspostaviti dobru igru."

Ivica Osim vodio je Prosinečkog na Svjetsko prvenstvo 1990. godine, kad je reprezentacija bivše države ispala u četvrtfinalu.

"Jako ga cijenim. Bio je fantastičan igrač, a na dobrom je putu da bude jednako dobar trener. Pratio sam i pratim njegov rad. Vjerujem da je pred njim sjajna budućnost", nahvalio je Osim Prosinečkog.
pametno stariji Osim zbori posto zna da nece doci Prosinecki jer je veoma je skup . tako kad Amara izaberu reci sto je Ivica gospodin on falio Prosineckog a nece svog sina :lol:
Ja sam za razliku od vas uvjeren da se Robi moze dovesti i ne vjerujem da Osim igra na taj nacin.
Markovic mu ovo nije govorio iz hira nego radi Robijevog doprinosa igri Hrvatske u eri Bilic.
Amarov otac govori da je Robi najbolji izbor ali i u tome vidite Ivicinu dvolicnost.
Zamisli sta bi se ovdje dogadjalo da Amaru krene lose a stari ga zastiti kao Bazdarevica nedavno.
iskreno da ti kazem po meni je Amar trenutno najbolje rjesenje .

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 okt 2017, 12:09

Hajd da postrani ostavite Željo vs Sarajevo, nisu uopšte bitni za izbor selektora. Reprezentacija je iznad i jednog i drugog kluba.

Može se Robert dovesti ako se ovome ozbiljno pristupi, nisu svima pare najbitnije. Neki ljudi dugoročno razmišljaju. Veći potencijal ima sa našom repkom nego i sa Slovenijom i Azerbejdžanu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 okt 2017, 12:10

Virtu4l je napisao/la:Kmečanje pitara je jedini razlog zbog kojeg bih volio da Amar preuzme reprezentaciju.
Zbog taki **** ko si ti jesmo kako jesmo. jeb.. zeljo, sarajevo, tuzla, bihac, siroki i sve ostale. treba gledati sta je nabolje za bih a ne koji igrac/trener igrao nekad u nekom klubu. :facepalm: :facepalm:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 okt 2017, 12:14

Ma virtual je psajko samo taki...nema granica u svom komentarisanju, ali nikada...pa kada mu ga neko sukne na njegov nacin onda se nadje kao uvrijedjena k.
Inadzija kao i Pape i Mesa...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 okt 2017, 12:19

Nemojte samo da nam ogadite Amara, a na dobrom ste putu.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 okt 2017, 12:19

dubrovnik je napisao/la: Ja sam za razliku od vas uvjeren da se Robi moze dovesti i ne vjerujem da Osim igra na taj nacin.
Raja ne uzima u obzir taj faktor, s Amarom bi nakon prvog kiksa, nastao haos. On nema nikakav autorite, iskustvo, poziciju da moze amortizovati los rezultat, opravdati kontraverzan izbor igraca (ovo govorim bez ikakvih lupskih animoziteta). Nama treba neko ko ce obezbijediti stabilnost barem godinu, kome ce se dati vrijeme i prostor da realizuje svoje ideje.
To bi morao biti neko s autoritetom. Na kraju ce ispasti skuplje ako protracimo kvalifikacije, ako dovedu reprezentacija u haosu, izazovu bojkot, nego da naprave finansijsku konstrukciju za pravog trenera.
Bolje da pare uloze u trenera, nego da placaju kazne UEFA-i, a to im je sleduje ako nastave ovako.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 13 okt 2017, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 okt 2017, 12:22

RichmanBiH je napisao/la:Jest tesko osvojit ovdje 12 trofeja,nema, pogotovo kad imas pare i savez iza ledja. Vidilo smo njegovo znanje u evropi gdje je mislim trener sa najvise primljenih golova i rukometnih rezultata.
Super ljudino zavrsi licencu za to ti ne treba dugo vremena preuzmi neki klub i osvoji tolike trofeje...u cemu je problem. Taj isti kodro je imo najbolje uslove i igrace nego ijedan od svih trenera u ovoj ligi ikada pa sta je napravio...dobio nogu na polusezoni i gledo u ledja najvecem rivalu. Sto si se samo ufatio ovog 2010+ perioda? Sta je sa pocetkom 2000ih? Jesul i tad pare i savez ga gurali ? Uostalom tvoja prica je ko da je zeljo pod osimom osvajao neke guzovace titule, a ustvari je pokazao dominaciju kakva nije i nee jos dugo biti vidjena...bili nepobjedivi.

Svaki igrac koji je igrao u zelji tih godina je imao neku ulogu. Panjevi poput Lazara i slicnih su bili i vise nego korisni jer ih je osim znao iskoristiti na pravi nacin...nesto sto je nasoj repci mozda i najpotrebnije sa limitiranim igrackim kadrom.

Hoces o evropi? Jedan Newcastle koji je bio medju top klubovima najjace lige svijeta u tom trenutku je drzan u sahu na prepunom kosevu. adigrana je Malaga klub iy spanske lige koji je kroz iglene usi prosao dalje. Maribor imao sut vise na go i pobjedio nas 4-1 u revansu crveni kartoni i ponisten go unistili ionako male sanse ..
=\_1921_/=

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 okt 2017, 12:24

7:32 :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 13 okt 2017, 12:25

Samo dusmani ove repke mogu nuditi Amara , evo mi pitari ne nudimo Musemica jer je presmijesno a za jedan level jaci je Amar .
Kad je Amar vodio u Japanu mislim Cerezo Osaku , tad je jedan bugarin se pobunio i rekao javno Amaru da nema pojma o fudbalu , Amar ga supspendovo , kad je Amar otkaz dobio Bugarin se vratio i bio jedan od bolji igraca .

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 13 okt 2017, 12:30

Pa ako su pare toliki faktor, neka ponude Prosineckom procenat od prolaska na evropsko, pa nisu to male pare, milioni su u pitanju .. Neka ima platu kao mesa i neka dobije taj procenat i svi sretni. Mislim da od svih ekipa sa kojima se povezuje sa nama ima najvece sanse za prolaz.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 okt 2017, 12:39

Ma ustvari ne znam ni sto se trudim da ista objasnjavam kad kompleksi i zavist razdiru ljude isto ko da muslimanima prodajem svinju. Kad bolje razmislim nek ne bude selektor, nek dodje u Zelju osvoji sve titule koje moze vi kukajte kako je kupio mi cemo slavit i sta nas briga. Nek se repka pati sa barbarezom ili nekom drugom ublehom
=\_1921_/=

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 13 okt 2017, 12:40

:lol: :lol:
Al' se bore štrumfete za glavonju. :lol:
Izgleda svi gledaju neki klupski interes, a reprezentacija da ispašta. Premalo mjesta je za zajebanciju jer je ovo generacija koja može otići na Euro i ko zna kad ćemo opet otići na neko veliko takmičenje. Mora se dovesti ozbiljan čovjek, koga će igrači poštovati, neko ko ima ime i ko zna svoj posao, neko ko se neće po kafanama hvaliti titulama u amaterskoj ligi i sa tim da je preko oca otišao voditi neki klub Al-Ahdkcidmahn. To je isto kao da neko diplomira na privatnom fakultetu u Kiseljaku (primjer za trofeje u BiH) ili upiše državna 3 fakulteta i time se hvali, a nema nijedan položen ispit (primjer za vođenje neke druge amaterske ekipe gdje i nije imao neki veliki uspjeh). Kad neko spomene A.Osim kandidat za selektora, meni je to isto kao da neko kaže da je Dženo Uščuplić kandidat... To je neozbiljno. Mi prema tome i ne zaslužujemo plasman na prvenstvo, jer nâs konstantno vode amateri.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 13 okt 2017, 12:43

Svakako ce dovesti nekog levata i klimaca glavom. Amar se fantasticno uklapa u kriminalni milje.
UPRAVA NAPOLJE!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 okt 2017, 12:44

UltraSA je napisao/la::lol: :lol:
Al' se bore štrumfete za glavonju. :lol:
Izgleda svi gledaju neki klupski interes, a reprezentacija da ispašta. Premalo mjesta je za zajebanciju jer je ovo generacija koja može otići na Euro i ko zna kad ćemo opet otići na neko veliko takmičenje. Mora se dovesti ozbiljan čovjek, koga će igrači poštovati, neko ko ima ime i ko zna svoj posao, neko ko se neće po kafanama hvaliti titulama u amaterskoj ligi i sa tim da je preko oca otišao voditi neki klub Al-Ahdkcidmahn. To je isto kao da neko diplomira na privatnom fakultetu u Kiseljaku (primjer za trofeje u BiH) ili upiše državna 3 fakulteta i time se hvali, a nema nijedan položen ispit (primjer za vođenje neke druge amaterske ekipe gdje i nije imao neki veliki uspjeh). Kad neko spomene A.Osim kandidat za selektora, meni je to isto kao da neko kaže da je Dženo Uščuplić kandidat... To je neozbiljno. Mi prema tome i ne zaslužujemo plasman na prvenstvo, jer nâs konstantno vode amateri.
Pa jel vama neko kriv sto nemate za koga da se borite...Kad uscuplic bude imao desetinu uspjeha koji je amar ostvario odna ga stavi u istu recenicu sa njim
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, Cwirek, J1897, jasmin10, Normus90, Proximic i 57 gostiju.