Neka ih da se ima narod sa nekim sprdatavenija je napisao/la:Trebamo premirat diviziju da ugasi i ovih 7 preostalih koza

Neka ih da se ima narod sa nekim sprdatavenija je napisao/la:Trebamo premirat diviziju da ugasi i ovih 7 preostalih koza
Ok vi se sprdajte ja cu vas spricat i dalje ubogo sda robljesamoposteno je napisao/la:Neka ih da se ima narod sa nekim sprdatavenija je napisao/la:Trebamo premirat diviziju da ugasi i ovih 7 preostalih koza
Nemaju oni ni za jajaHPCompaq je napisao/la:da nećete jajima premirat diviziju?
Sariel1987 je napisao/la:Vas mogu sve obuc i nahranit i platit vanredno bar osnovnu i srednju za ove najubogije![]()
Samo vise ne prosite
Kupicu vam i one majice sto su vam skupe za vas dzep
Ne.samoposteno je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Vas mogu sve obuc i nahranit i platit vanredno bar osnovnu i srednju za ove najubogije![]()
Samo vise ne prosite
Kupicu vam i one majice sto su vam skupe za vas dzep![]()
ma nema bogat si pravo da ti nisi doniro kabanice za fukarice
![]()
Na kakvim si ti sirotinjo drogama osim sto pases sjenoSariel1987 je napisao/la:Ne.samoposteno je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Vas mogu sve obuc i nahranit i platit vanredno bar osnovnu i srednju za ove najubogije![]()
Samo vise ne prosite
Kupicu vam i one majice sto su vam skupe za vas dzep![]()
ma nema bogat si pravo da ti nisi doniro kabanice za fukarice
![]()
![]()
Ja budale cojka. Ja ti ozbiljno o poslu pricam.
Toje isto vrsta posla doduse humanitarnog![]()
Zbrinjavanje ubogih robova.vodim vas i na bif tek.dosta je bilo pastete i narodnog hljeba
Prijatelju sta ste vi u svojoj historiji osvojili,koji trofej imate?Sariel1987 je napisao/la:Imamo bar za sta da kupimo.ZenickiLC je napisao/la:Dosli tobe,bacaju kutiju za cipele,kupili police sa top shopa.kaze ne prilici jednom klubu kao sto je sloboda da trofeje drze u kutiji za cipeavenija je napisao/la:evo i tuzlaci dosli tobe nakon 100 godina, od sada igraju za trofeje !![]()
Budite fini i prosite dobicete i vi
Ooo osoljeni, potonuli.Sariel1987 je napisao/la:Boli me krac za rezultate ja sam se doso s vama zajebavat.
Ozraceni druuga liga
Decko imas pozdrav iz Zenice s porukom necemo ispasti ne zato sto smo jaki, vec zato sto nismo navikli ispadati.Sariel1987 je napisao/la:Boli me krac za rezultate ja sam se doso s vama zajebavat.
Ozraceni druuga liga
Ajmo ruke gore 1 2 3 iiiiZenickiLC je napisao/la:Ooo osoljeni, potonuli.Sariel1987 je napisao/la:Boli me krac za rezultate ja sam se doso s vama zajebavat.
Ozraceni druuga liga
Ko je pobjegao?Sariel1987 je napisao/la:Frajer pobjego ko iz zatvora i sad vele dobrodoso kuo![]()
![]()
5Ti obraz djon.
Ko kad bi sad mi talibanu gnjidi rekli dobrodosao opet
Ajd da se ne svadjate, odosmo mi u 1.l RSZenickiLC je napisao/la:Ooo osoljeni, potonuli.Sariel1987 je napisao/la:Boli me krac za rezultate ja sam se doso s vama zajebavat.
Ozraceni druuga liga
Propalo je to, i to ti garantujem![/quote]DdIiNnOo je napisao/la:by Kinaski » 17/04/2018 20:26
channel10 wrote:
Kinaski wrote:
On topica malo
Trpajte sve sto imate do kraja na Celik, a igrajte protiv Goska. Dogovorena je i cifra koju ce investitor uplatiti Luji da ovi ispadnu i tako da se celik spasi.
Koja je cifra u pitanju?
ne znam tacno, prvo je gosk trazio 300 hiljada, ovi se neckali, odigralo se kolo ovi iz celika odlucili pristati, da bi ovaj povecao na 0,5 miliona. Sto je na kraju i dogovoreno
Sa Klixa![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, mnon46, nedimmmm1337, supervizor, zeljovolimte i 27 gostiju.