Baš tako, većina LeBronovaca živi u svom nekom imaginarnom svijetu, slažem seClutch je napisao/la:Upravo tako, bukvalno je i sam Kyrie to izjavio.alemsa je napisao/la:Irvinh je otisao jer nije htio vise da beta, nista protiv Jamesa ali pored njeg ne moze biti alfa. Isto razlog zasto Kobe nije htio vise igrat sa Shaqom, nista protiv Shaqa licno, ali hocu da budem glavni i cao
Nevjerovatno koliko su ljudi neinformisani ovdje, valjda prilagodjuju narative nekim svojim stavovima bez obzira sta je stvarna istina.
2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma de, nismo informisani, a najvece informacije daje Windhorst, Jamesova kucka koja ide za njim gdje god ode James. Lik je zelio u zdravu sredinu da ide, gdje ima trener i gdje postoji sistem, te da kroz to ostvari puni potencijal. Ja bih ga prvi popljuvao, jer ga pratim od dolaska u ligu i vecina zna koliko sam ga gotivio. U ovoj situaciji u kojoj je bio, potpuno ga razumijem sto je zelio otici. Koliko je zelio biti alfa, pokazuje da se potpuno podredio sistemu Bostona i treneru. Da je bas zelio biti alfa, otisao bi u Netse ili neku drugu losu ekipu.Kawhi je napisao/la:Spursi su mu bili među top destinacijama. Tamo sigurno ne bi bio alfa pored Kawhija.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
a u Bostonu nije alfa
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kobe je već bio glavni i 2002 i 2003 i 2004 , ali ga je Shaq nervirao zato sto ne trenira dovoljno i sto nikad nije bio deblji . a stalno su ostajali povredama i starosti bez klupe .alemsa je napisao/la: Kobe nije htio vise igrat sa Shaqom, nista protiv Shaqa licno, ali hocu da budem glavni i cao
Naravno ni Shaq sa svojim egom nije htio popustiti i odlucio je dr Buss jer nije htio da placa Shaqu ogromne pare za ono sto mu Shaq vise ne moze pruziti .
I da je Shaq u tim trenutku bio alfa , sto su onda lakersi ostavili betu a za alfu dobili Odoma, Granta (samo da moze popuniti razliku $) i neki bezveze pick....
izvini mozes misliti da neko za Lebrona dobije Wigginasa (taman 23 g perspektivan 17ppg kao u to vrijeme Odom) + Mozgova da pokrije platu + +20 pick ???
Shaq nije bio alfa , ali je bio preponas iako je slabo trenirao. nije htio da bude beta Bryantu , tek ga Pat raily ponovo probudio da trenira i onda i on se htio zainatit da je jos uvijek top 5 igrac.....
sudjenje Bryantu i povreda Foxa i pogotovo Malonea je uticala na poraz od Detroita doduse Ben Wallace je 1 na 1 zaustavio Shaqa a Bryanrta su udvajali Prince i Hamilton , povredom Foxa sljedece najbolje krilo na klupi je bio Walton , i jedino je u 2goj tekmi zaigrao doduse niko ga i nije cuvao pa je to pridonjelo pobjedio , ostalo je bilo smjesno Ben cuva Shaqa , Bryant siluje sut protiv dovjce Princa i Hamiltona Billaps je cuvao Fishera ili starog Paytona nije bili nikoga da pogodi otvoren sut , da su osvojili mozda bi ostali zajedno.....
Citajuci portale i izjavu Wade-a mislim da ce LBJ naredne sezone igrati u Lakersima...
Samo se nadam da mu Magic i Pelinka nece dozvoliti da glumi GM-a kao sto je bio slucaj u Cavsima. Mada sto se nas tice ja sam vise za opciju da ovo ljeto dovedemo PG-a, a naredne sezone Klay Thompsona...
Samo se nadam da mu Magic i Pelinka nece dozvoliti da glumi GM-a kao sto je bio slucaj u Cavsima. Mada sto se nas tice ja sam vise za opciju da ovo ljeto dovedemo PG-a, a naredne sezone Klay Thompsona...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nek se J**+ ako izabere LAL
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
L-Train je napisao/la:Nek se **** ako izabere LAL
Ako gleda biznis stranu, onda je za njega LA pun pogodak.
Ali titule sigurno nema za njega.

Dres Spursa mu najbolje stoji uz bradu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:
Dres Spursa mu najbolje stoji uz bradu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Onda je to odlicna opcija barem sto se mene ticeBelmin6 je napisao/la:Ako gleda biznis stranu, onda je za njega LA pun pogodak.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Na tebe sam i zaboravio kao navijača hamanamerosm je napisao/la:Citajuci portale i izjavu Wade-a mislim da ce LBJ naredne sezone igrati u Lakersima...
Valjda neće PG13 + Durant ili Thomson sa Ingramom, Ballom, Kuzmom, Hartom, ako mogne se I Randle uklopiti ... = 2 titule min, sa Jamesom se treba puno toga poklopiti za 1 titulu...
Podržavam te 100%, prvi put bi morao da navijam, čak i da branim i opravdavam Jamesa za mene NightmareL-Train je napisao/la:Nek se **** ako izabere LAL
Dres Warriorsa mu najbolje stoji
nek se Kevin i Bron malo zamjene sad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ma Spursi, tu može hladno odguliti još jedno 6-7 sezona:))
Sta bolan pricas, kad je sam Kobe rekao da nije htio vise igrat sa Shaqom jer nije htio da mu se na titule gleda kao na Pippenove. Uzeo kucu to ljeto u Chicagu jer je mislio da ce zadrzat Shaqa, medjutim ovi tradeali Shaqa i nastavili sa Kobijem, Kobe vise ni jedne tekme ne bi zaigrao s njim. Ista stvar i sa Kyrie, htio vise odgovornosti, pored Brona je nr moze imat i to je to.Kobe Bryant je napisao/la:Kobe je već bio glavni i 2002 i 2003 i 2004 , ali ga je Shaq nervirao zato sto ne trenira dovoljno i sto nikad nije bio deblji . a stalno su ostajali povredama i starosti bez klupe .alemsa je napisao/la: Kobe nije htio vise igrat sa Shaqom, nista protiv Shaqa licno, ali hocu da budem glavni i cao
Naravno ni Shaq sa svojim egom nije htio popustiti i odlucio je dr Buss jer nije htio da placa Shaqu ogromne pare za ono sto mu Shaq vise ne moze pruziti .
I da je Shaq u tim trenutku bio alfa , sto su onda lakersi ostavili betu a za alfu dobili Odoma, Granta (samo da moze popuniti razliku $) i neki bezveze pick....
izvini mozes misliti da neko za Lebrona dobije Wigginasa (taman 23 g perspektivan 17ppg kao u to vrijeme Odom) + Mozgova da pokrije platu + +20 pick ???
Shaq nije bio alfa , ali je bio preponas iako je slabo trenirao. nije htio da bude beta Bryantu , tek ga Pat raily ponovo probudio da trenira i onda i on se htio zainatit da je jos uvijek top 5 igrac.....
sudjenje Bryantu i povreda Foxa i pogotovo Malonea je uticala na poraz od Detroita doduse Ben Wallace je 1 na 1 zaustavio Shaqa a Bryanrta su udvajali Prince i Hamilton , povredom Foxa sljedece najbolje krilo na klupi je bio Walton , i jedino je u 2goj tekmi zaigrao doduse niko ga i nije cuvao pa je to pridonjelo pobjedio , ostalo je bilo smjesno Ben cuva Shaqa , Bryant siluje sut protiv dovjce Princa i Hamiltona Billaps je cuvao Fishera ili starog Paytona nije bili nikoga da pogodi otvoren sut , da su osvojili mozda bi ostali zajedno.....
Kobe poslanik, bez greske. 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Al kakvo bi pisanje po KDu bilo da ode u OKC i uzme prsten sa njima. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Anthony Davis reportedly is Warriors biggest target now
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.