NK Omladinac Mionica

Johnyx95
Kontakt:

Re: NK Omladinac Mionica

Post Postao/la Johnyx95 » 21 sep 2010, 14:24

@Monolog
Ovo je za kilu janjetine minimum. :lol:

Nije ovo samo u Srebreniku,tako se sudi skoro na svakom stadionu.I nisu to samo sudije krive,jer kad bi oni znali da ih se prati i da ih ovi snimci mogu kostati karijere ili neke dugorocne suspenzije,pa novcanih kazni...ne bi oni smjeli ovako suditi. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 sep 2010, 14:33

Nevjerovatna kradja al... vidite da se i igraci ne bune toliko i "mirno" prihvataju....znaci znaju da je to "normalno"

Ovo je tragikomicno....pa ne mogu da vjerujem,nevjerovatno je i to da se ne bune toliko..skoro nista :roll: :roll:

I stas ti ocekivat kad svi sute i dozvoljavaju ovo :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 sep 2010, 14:44

sarajlija89 je napisao/la:Nevjerovatna kradja al... vidite da se i igraci ne bune toliko i "mirno" prihvataju....znaci znaju da je to "normalno"

Ovo je tragikomicno....pa ne mogu da vjerujem,nevjerovatno je i to da se ne bune toliko..skoro nista :roll: :roll:

kad se pobuniš na ovakvu odluku brzo dobiješ žuti, što je dodatni trošak za klub koji i onako kuburi, a ništa se u ovom slučaju prigovorima ne može promijeniti i dalje sudija nastavlja krađu, to se obično istrpi a onda uhvatiš tog sudiju ako imaš priliku i dobro ga istamburaš, to je naša svakodnevnica

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 21 sep 2010, 20:44

sarajlija89 je napisao/la:Nevjerovatna kradja al... vidite da se i igraci ne bune toliko i "mirno" prihvataju....znaci znaju da je to "normalno"

A kad vidiš kako sudi nema potrebe da se buniš, znaš da samo još gore može biti, ništa nemožeš dobiti, osim nekog bezpotrebnog žutog kartona.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 22 sep 2010, 16:01

Jesmo li bolji od Orašja u ovom trenutku? Hoćemo li moći uzeti tri boda u suboru?

Zna li neko šta se očekuje od naredne utakmice u kupu? Ima li kakvih predviđanja u klubu?
A đe da znam?!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 23 sep 2010, 19:06

Raz_ba je napisao/la:Jesmo li bolji od Orašja u ovom trenutku? Hoćemo li moći uzeti tri boda u suboru?

Zna li neko šta se očekuje od naredne utakmice u kupu? Ima li kakvih predviđanja u klubu?
Orašje je dobilo i nekoliko pojačanja pred ovaj meč, vratio im se Zlatko Mikić koji je bojkotovao dosadašnji dio prvenstva a kako čujemo iz Dinama im se vratio Sulejman Krpić (1991). Uglavnom biti će to jedan dobar meč i svakako to vrijedi pogledati. Što se tiče meča sa NK Široki Brijeg, svima je jasno da je Široki Brijeg puno kvalitetnija ekipa trenutno i da su apsolutni favoriti u dvomeču sa NK Omladinac, ali ni mi se nećemo lako predati i pokušaćemo ostvariti što bolji rezultat za nas.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 sep 2010, 01:10

Sa Širokim ne treba što bolji rezultat, dovoljno je ostvariti prolaz dalje :mrgreen: šala mala. Daleko smo i dogurali, Zvijezda je nekad davno ispala iz kupa i nema smisla da mi idemo daje. Važno bi bilo Orašje pobijediti a za Kup nek se bore PL-ovci.
A đe da znam?!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 26 sep 2010, 20:46

NK "Omladinac" Mionica 2-0 HNK "Orašje" Orašje
više na: http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 27 sep 2010, 11:33

Raz_ba je napisao/la:Sa Širokim ne treba što bolji rezultat, dovoljno je ostvariti prolaz dalje :mrgreen: šala mala. Daleko smo i dogurali, Zvijezda je nekad davno ispala iz kupa i nema smisla da mi idemo daje. Važno bi bilo Orašje pobijediti a za Kup nek se bore PL-ovci.
nadam se da će se tvoja prognoza ostvariti :D
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 27 sep 2010, 13:42

black hole je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:Sa Širokim ne treba što bolji rezultat, dovoljno je ostvariti prolaz dalje :mrgreen: šala mala. Daleko smo i dogurali, Zvijezda je nekad davno ispala iz kupa i nema smisla da mi idemo daje. Važno bi bilo Orašje pobijediti a za Kup nek se bore PL-ovci.
nadam se da će se tvoja prognoza ostvariti :D
Pola se već ostvarilo, a ostatak prognoze i ne mora, baš me briga. Zadovoljan sam kad pogodim 50%. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A đe da znam?!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 27 sep 2010, 19:37

sony_91 je napisao/la:Evo tri kardinalne greške sudaca u Srebreniku na utakmici Gradina - Omladinac:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
na kojoj se utakmici ovo ne desi, kao da ovog nema u Mionici :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 27 sep 2010, 19:46

YNWA je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Evo tri kardinalne greške sudaca u Srebreniku na utakmici Gradina - Omladinac:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Nema! U ostalom dobro bi bilo da se odredi grupa sa predstavnikom svakog kluba pa nek idu od utakmice do utakmice i snimaju. Takvim sudijama treba zabraniti ne samo da nastave suditi nego im treba zabraniti da gledaju nogomentne utakmice. Gdje je tu nogomet ako se sve štima. Gdje je takmičenje. Ako je ovo što ovakve sudije rade logika onda se može igrati i bez igrača.
A đe da znam?!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 27 sep 2010, 19:49

Ovde gore suđenje nego na Sarajvo Olimpic :D

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 27 sep 2010, 20:33

YNWA je napisao/la:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nema, a to ti može potvrditi bilo ko od igrača Iskre, Orašja i SAŠK Napredka, to su ekipe koju su do sada gostovale u Mionici. Svako u Mionici može igrati, ako si bolji pobijedi.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 28 sep 2010, 08:52

NK "Omladinac" Mionica vs. NK "Široki Brijeg" Široki Brijeg
više na: http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 28 sep 2010, 09:00

ojj tuge od sudije :? :roll:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 sep 2010, 11:59

sony, daj imena sudaca koji su dijelili nepravdu u Srebrniku, nek se zna

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 28 sep 2010, 12:32

seven je napisao/la:sony, daj imena sudaca koji su dijelili nepravdu u Srebrniku, nek se zna
Prvi pomoćnik je bio Sabahudin Turić iz Banovića a drugi Emir Hasić iz Gračanice

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 28 sep 2010, 14:42

sony_91 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nema, a to ti može potvrditi bilo ko od igrača Iskre, Orašja i SAŠK Napredka, to su ekipe koju su do sada gostovale u Mionici. Svako u Mionici može igrati, ako si bolji pobijedi.
ocigledno da vam nije bila potrebna pomoc sudija u tim utakmicama...kod nas je sasvim normalno da sudije pomazu domacinu, tj glavni dosudi 2-3 nepostojeca faula iz kojeg bi mogli pasti golovi, pomocni podigne 3-4 puta zastavicu kao sto je to uradio u srebreniku, a domacinu pusti...jbg tako je i u premier ligi pa i u prvoj federalnoj, pogotovo kod ekipa koje moraju dobiti kod kuce, pa vrse pritisak na sudije, a gradina vas je morala dobiti, ali pored toga ste bili veoma blizu boda
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 28 sep 2010, 22:21

E pa ako je kod vas sasvim normalno da sudije pomažu domaćinima, kod nas to nije slučaj. Kod nas je normalno da sudija dijeli PRAVDU.
A đe da znam?!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.