Ја " " & тај 23.&,не " " са ' & "đaka city je napisao/la:Ma u prvom kolu nemate šanse

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ја " " & тај 23.&,не " " са ' & "đaka city je napisao/la:Ma u prvom kolu nemate šanse
gdje igra sada filip adamovic?Playmaker Borca i reprezentacije BiH Zlatko Jovanović odigrao je posljednju utakmicu za ovu momčad. 26-godišnjak rođen u Zrenjaninu dobio je ponudu “koja se ne odbija” iz iranskog kluba Tozin Electric iz grada Kashana koji je nedavno preuzeo iskusni stručnjak Vlade Đurović.
Uprava Borca nije željela praviti probleme Jovanoviću i pustili su ga da ide u Iran. U posljednjoj utakmici za sada već bivšu momčad postigao je 14 koševa i uz Nemanju Vranješa (25 poena, 4 trice) bio je najbolji u sedmoj pobjedi Borca iz 10 utakmica.
nerminh74 je napisao/la:gdje igra sada filip adamovic?Playmaker Borca i reprezentacije BiH Zlatko Jovanović odigrao je posljednju utakmicu za ovu momčad. 26-godišnjak rođen u Zrenjaninu dobio je ponudu “koja se ne odbija” iz iranskog kluba Tozin Electric iz grada Kashana koji je nedavno preuzeo iskusni stručnjak Vlade Đurović.
Uprava Borca nije željela praviti probleme Jovanoviću i pustili su ga da ide u Iran. U posljednjoj utakmici za sada već bivšu momčad postigao je 14 koševa i uz Nemanju Vranješa (25 poena, 4 trice) bio je najbolji u sedmoj pobjedi Borca iz 10 utakmica.
ja mislim da nema aganzmana, sto ga sada ne dovedete
drustvo ce da mu pravi i Misanovic kod Djurovicaneno#4 je napisao/la:Ova ponuda iz Irana je odlicna Zlaji...
Vrijeme je da se finansijski obezbijedi..
Ipak je Vlade Djurovic od neke koristi![]()
![]()
Da, da...ŽeljkoB je napisao/la:drustvo ce da mu pravi i Misanovic kod Djurovicaneno#4 je napisao/la:Ova ponuda iz Irana je odlicna Zlaji...
Vrijeme je da se finansijski obezbijedi..
Ipak je Vlade Djurovic od neke koristi![]()
![]()
Upravo taj...Devil je napisao/la:Koji Misanovic?
Nenad, sto je igrao za nas?
Filip trenutno igra prvu ligu RS, za KK Servicium iz Gradiške.nerminh74 je napisao/la:gdje igra sada filip adamovic?Playmaker Borca i reprezentacije BiH Zlatko Jovanović odigrao je posljednju utakmicu za ovu momčad. 26-godišnjak rođen u Zrenjaninu dobio je ponudu “koja se ne odbija” iz iranskog kluba Tozin Electric iz grada Kashana koji je nedavno preuzeo iskusni stručnjak Vlade Đurović.
ja mislim da nema aganzmana, sto ga sada ne dovedete
A vidio sam to nesto na kraju Drago Karalic kada je pricao...Samo nisam znao sta je u pitanju, slucajno prebacivanjemDevil je napisao/la:Ne znam gde da napisem.
Evo slucajno upalim na netu RTRS kada prenos sa "Sabora Kosarke",Republika Srpska-Liga Srbije.
Trenutni rezultat 53:43 za Ligu Srbije.
Steta je sto se nije okupilo vise gledalaca ali verocatno je to uzrok sto Igokea veceras igra na istom parketu protiv Cedevite.
Pobjedila ekipa Srbije 3 razlikeDevil je napisao/la:Koliko zavrsi na kraju zna li neko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.