ASD je napisao/la:legenda reala je napisao/la:
Što baaa, mi drugi najbolja gol razlika lige
Nešto mi slabo iskorištavate najboljeg napadača lige, ne bazirate izgleda igru nikako na njemu, kakva su vam krila ??
Odmah sam rekao da ste dobra ekipa.

Imate sigurno kvalitet da se borite za viši rang.
Krila su ponajgora u ligi. Nije on loš, samo eto, daleko je od gola zbog loših krila.
Dobri smo, jbe nas malo povreda Hasanovića pa moramo igrati u skroz nekoj drugoj formaciji zbog u21 igrača, al Hrelja danas opravdo povjerenje izborio penal i kasnije i zabio za dva nula imali smo još sijaset šansi al lud ovaj golman Slavena. Hasanović je bio danas na klupi nadam se da se vraća protiv Travnika pa da možemo ići tamo sa najjačom ekipom da se potučemo i Travnik je pravo dobra ekipa može biti svega
Ma on je takav napadač mnogo učestvuje u igri asistria vraća se u defanzivu osvaja lopte, al treba mu dobro krilo koje će iskoristiti njegove kvalitete Šehić i Dženis su se prošle godine proslavili na njegov račun izbacivao ih je u šanse ko na traci a i on je zabijao nakon akcija s njima dvojicom i povratnih lopti na šesnesterac
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.