Da mi je znat na kojoj ste utakmici vidjeli da navijaci dva protivnicka kluba sjede jedni pored drugih.sviunapad1010 je napisao/la: Azmir je uveo i napravio podjele. Mi ga nismo tjerali da to radi niti smo organizovali utakmicu i dijelili navijače. Dakle oni su uveli podjele i zdravo nema tu više nazad. Svu drugu priču okači mačku o rep.
FK Tuzla City (opšte diskusije)
Re: FK Tuzla City (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Na svim do sada utakmicama između nas na zapadu je sjedio gdje je ko htio i u cijem dresu je htio i nije niko imao problema.slogash je napisao/la:Da mi je znat na kojoj ste utakmici vidjeli da navijaci dva protivnicka kluba sjede jedni pored drugih.sviunapad1010 je napisao/la: Azmir je uveo i napravio podjele. Mi ga nismo tjerali da to radi niti smo organizovali utakmicu i dijelili navijače. Dakle oni su uveli podjele i zdravo nema tu više nazad. Svu drugu priču okači mačku o rep.
Vidi se da ne dolazis na utakmice pa bolje se ne ukljucuj u diskusiju kada ne znas.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Sjedili zajedno i yebavali mater jedan drugom,pogotovo u onoj prvoj utakmici pred 8.000 ljudi.sviunapad1010 je napisao/la:Na svim do sada utakmicama između nas na zapadu je sjedio gdje je ko htio i u cijem dresu je htio i nije niko imao problema.slogash je napisao/la:Da mi je znat na kojoj ste utakmici vidjeli da navijaci dva protivnicka kluba sjede jedni pored drugih.sviunapad1010 je napisao/la: Azmir je uveo i napravio podjele. Mi ga nismo tjerali da to radi niti smo organizovali utakmicu i dijelili navijače. Dakle oni su uveli podjele i zdravo nema tu više nazad. Svu drugu priču okači mačku o rep.
Vidi se da ne dolazis na utakmice pa bolje se ne ukljucuj u diskusiju kada ne znas.
-
- Kontakt:
@slogash trazili ste gledajte. Vjeruj da ste ovim sami sebi suknuli. Sada kada krenes na utakmicu moraces ponijeti dres sloge u torbi a do sada si setao bez brige i rahat. Ne znam sto vam je ovo trebalo. Vama buraniji vjerovatno nijr ali vozdu vasem jeste jer ima svoje neke ideje. Mnogi su imali prije njega u Tuzli pa su shvatili da kako god krenu udaraju glavom u zid, tako ce i on da shvati a i vi zajedno s njim.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nije valjda da Ce te da nas tucete, hahahah...Izvini, nemoj da se ljutis, necemo vise da vas bijedimo...Sjedi djecak smirom, gledaj od cega zivis, kao i ja ...sviunapad1010 je napisao/la:@slogash trazili ste gledajte. Vjeruj da ste ovim sami sebi suknuli. Sada kada krenes na utakmicu moraces ponijeti dres sloge u torbi a do sada si setao bez brige i rahat. Ne znam sto vam je ovo trebalo. Vama buraniji vjerovatno nijr ali vozdu vasem jeste jer ima svoje neke ideje. Mnogi su imali prije njega u Tuzli pa su shvatili da kako god krenu udaraju glavom u zid, tako ce i on da shvati a i vi zajedno s njim.
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...
-
- Kontakt:
Poslije ovoga sve je za očekivati. Care vi ste manjina ovdje i sto vam treba da pravite sebi život tezim nego sto jeste. Niste valjda toliko ograničeni ili jeste cim provocirate konstantno i ocekujete da ce vam to proci bez uzvraćanja.Jadosao je napisao/la:Nije valjda da Ce te da nas tucete, hahahah...Izvini, nemoj da se ljutis, necemo vise da vas bijedimo...Sjedi djecak smirom, gledaj od cega zivis, kao i ja ...sviunapad1010 je napisao/la:@slogash trazili ste gledajte. Vjeruj da ste ovim sami sebi suknuli. Sada kada krenes na utakmicu moraces ponijeti dres sloge u torbi a do sada si setao bez brige i rahat. Ne znam sto vam je ovo trebalo. Vama buraniji vjerovatno nijr ali vozdu vasem jeste jer ima svoje neke ideje. Mnogi su imali prije njega u Tuzli pa su shvatili da kako god krenu udaraju glavom u zid, tako ce i on da shvati a i vi zajedno s njim.
Gledaj malo to sa drugacije strane, vrati istom mjerom, zabrani dolazak navijaca, stavi cijenu 50 km za ulaz...Neznam koliko godina imas, ja sa 40 se ne mislim tuci ( nije da se bojim) Neda mi se, imam pametnih i precih stvari u zivotu !!sviunapad1010 je napisao/la:Poslije ovoga sve je za očekivati. Care vi ste manjina ovdje i sto vam treba da pravite sebi život tezim nego sto jeste. Niste valjda toliko ograničeni ili jeste cim provocirate konstantno i ocekujete da ce vam to proci bez uzvraćanja.Jadosao je napisao/la:Nije valjda da Ce te da nas tucete, hahahah...Izvini, nemoj da se ljutis, necemo vise da vas bijedimo...Sjedi djecak smirom, gledaj od cega zivis, kao i ja ...sviunapad1010 je napisao/la:@slogash trazili ste gledajte. Vjeruj da ste ovim sami sebi suknuli. Sada kada krenes na utakmicu moraces ponijeti dres sloge u torbi a do sada si setao bez brige i rahat. Ne znam sto vam je ovo trebalo. Vama buraniji vjerovatno nijr ali vozdu vasem jeste jer ima svoje neke ideje. Mnogi su imali prije njega u Tuzli pa su shvatili da kako god krenu udaraju glavom u zid, tako ce i on da shvati a i vi zajedno s njim.
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...
Moze "zvezdin" dres ?sviunapad1010 je napisao/la:@slogash trazili ste gledajte. Vjeruj da ste ovim sami sebi suknuli. Sada kada krenes na utakmicu moraces ponijeti dres sloge u torbi a do sada si setao bez brige i rahat. Ne znam sto vam je ovo trebalo. Vama buraniji vjerovatno nijr ali vozdu vasem jeste jer ima svoje neke ideje. Mnogi su imali prije njega u Tuzli pa su shvatili da kako god krenu udaraju glavom u zid, tako ce i on da shvati a i vi zajedno s njim.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Može jedno pivo hladno ko alija 

Jesu li ti odobrili clanstvo u ravnogorskom ? Cujem da te zigic licno gura.cadillac je napisao/la:Može jedno pivo hladno ko alija
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- akanirarats
- Kontakt:
VolimPodrinje se jos ubijek u ekstazi trese nakon sinocnje pobjede
SlogaTittyCity do Evrope

SlogaTittyCity do Evrope
-
- Kontakt:
Miješaš kruške i jabuke sa ovim pitanjem.VolimTz je napisao/la:Moze "zvezdin" dres ?sviunapad1010 je napisao/la:@slogash trazili ste gledajte. Vjeruj da ste ovim sami sebi suknuli. Sada kada krenes na utakmicu moraces ponijeti dres sloge u torbi a do sada si setao bez brige i rahat. Ne znam sto vam je ovo trebalo. Vama buraniji vjerovatno nijr ali vozdu vasem jeste jer ima svoje neke ideje. Mnogi su imali prije njega u Tuzli pa su shvatili da kako god krenu udaraju glavom u zid, tako ce i on da shvati a i vi zajedno s njim.
-
- Kontakt:
Onda nemoj ni provocirati ni na forumu ni bilo gdje. Zakuhavas sto ce mozda neko drugi pokusati, mlađi i vrele lude glave. Zato nam ovo nije trebalo ali sta mi mozemo kada vi hoćete podjele. Tacnije asmir hoće vi ste boranija.Jadosao je napisao/la:Gledaj malo to sa drugacije strane, vrati istom mjerom, zabrani dolazak navijaca, stavi cijenu 50 km za ulaz...Neznam koliko godina imas, ja sa 40 se ne mislim tuci ( nije da se bojim) Neda mi se, imam pametnih i precih stvari u zivotu !!sviunapad1010 je napisao/la: Poslije ovoga sve je za očekivati. Care vi ste manjina ovdje i sto vam treba da pravite sebi život tezim nego sto jeste. Niste valjda toliko ograničeni ili jeste cim provocirate konstantno i ocekujete da ce vam to proci bez uzvraćanja.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tuklo bi ono navijače Tuzle a likovi im se hladno u zvezdinim i partizanovim dresovima šetaju gradomVolimTz je napisao/la:Moze "zvezdin" dres ?sviunapad1010 je napisao/la:@slogash trazili ste gledajte. Vjeruj da ste ovim sami sebi suknuli. Sada kada krenes na utakmicu moraces ponijeti dres sloge u torbi a do sada si setao bez brige i rahat. Ne znam sto vam je ovo trebalo. Vama buraniji vjerovatno nijr ali vozdu vasem jeste jer ima svoje neke ideje. Mnogi su imali prije njega u Tuzli pa su shvatili da kako god krenu udaraju glavom u zid, tako ce i on da shvati a i vi zajedno s njim.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Kaze mi smo uveli podjele i sad kao to daje za pravo da nekoga udaraju po gradu.Tacno mentolistaragarda je napisao/la:Tuklo bi ono navijače Tuzle a likovi im se hladno u zvezdinim i partizanovim dresovima šetaju gradomVolimTz je napisao/la:Moze "zvezdin" dres ?sviunapad1010 je napisao/la:@slogash trazili ste gledajte. Vjeruj da ste ovim sami sebi suknuli. Sada kada krenes na utakmicu moraces ponijeti dres sloge u torbi a do sada si setao bez brige i rahat. Ne znam sto vam je ovo trebalo. Vama buraniji vjerovatno nijr ali vozdu vasem jeste jer ima svoje neke ideje. Mnogi su imali prije njega u Tuzli pa su shvatili da kako god krenu udaraju glavom u zid, tako ce i on da shvati a i vi zajedno s njim.![]()

Samo da se divizija malo organizuje,samarala bi ih po gradu.Ima tu opasnih momaka

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Opasni kad imaju pištolj za pasom u čoporu.BosanacGorstak je napisao/la: Kaze mi smo uveli podjele i sad kao to daje za pravo da nekoga udaraju po gradu.Tacno mentoli![]()
Samo da se divizija malo organizuje,samarala bi ih po gradu.Ima tu opasnih momaka
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Da,za svaku osudu.Heller je napisao/la:Opasni kad imaju pištolj za pasom u čoporu.BosanacGorstak je napisao/la: Kaze mi smo uveli podjele i sad kao to daje za pravo da nekoga udaraju po gradu.Tacno mentoli![]()

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta ćeš, takva vremenaHeller je napisao/la:Opasni kad imaju pištolj za pasom u čoporu.BosanacGorstak je napisao/la: Kaze mi smo uveli podjele i sad kao to daje za pravo da nekoga udaraju po gradu.Tacno mentoli![]()

Zar vama Beriz nije bio glavni na tribini????staragarda je napisao/la:Šta ćeš, takva vremenaHeller je napisao/la:Opasni kad imaju pištolj za pasom u čoporu.BosanacGorstak je napisao/la: Kaze mi smo uveli podjele i sad kao to daje za pravo da nekoga udaraju po gradu.Tacno mentoli![]()
Samo da se divizija malo organizuje,samarala bi ih po gradu.Ima tu opasnih momaka![]()
...ti inače živis u ženevi pa ti ovo skroz strano i nepoznato...nose podrinjci pištolje a tuzlaci idu u škole
![]()
![]()
....ne rise helere živ bio....i vidio on krezave podrinjce sinoc a ultra urbana gerila u slobodinom kopu....de te lovačke pricaj ovima sa strane...krezavih i izvrnutih malo čiji kop ima ko slobodin ...to dok je postojala grupa...ovo sad 34 djece ne računam uopšte...smijurija teska
Nullius in verba
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Moj helco,vi dok ste se počeli poredit sa ovom smijurijom od divizije koja ne postoji uopste i niste se okrenuli pitanju zašto je na sjeveru 30 golobradih mladića koje će neko opasno negdje iznabijati ako ovako nastave propali ste ko kauč...kakav bolan crni Beriz...kakve ON veze ima .... vama je grupa na RUBU GAŠENJA....da ste otjerali sve žive i normalne....da vam juče u kopu 200 ljudi navija a pozivala se i kuka i motika da dođe...ja sam ocekivao juče MAKAR 1000 ljudi u kopu kakva je ložiona bila...samo vi nastavite tuđe brige brinuti...na pravom ste putu, vjeruj
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mosarajvosa83 i 16 gostiju.