38 hiljada gledatelja, veliki Alan Shearer... a na klupi jedan jedini, Amar Osim!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Čućemo se sutra poslije tekme, tad ćeš mi se izvinjavati
Ponovit cemo ovo ali na nasoj Grbavici kada budu gotove nove tribine juga i zapada, kad bude da bude ali ponivt cemo !Bajramovic1999 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:4118 godina je prošlo od najveće utakmice ikad u nezavisnoj BiH![]()
![]()
Bbake je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:36
Preofirni su. Pokušavaju držati ljude uznemirenim i napetim, a svakako su svi nervozni zbog ove pandemije, pa ako se desi neki loš retultat da se iskaljuju na klubu. Bukvalno nagovaraju Željine navijače da rade stvari protiv kluba. Žalosno.
Ili ismijavanje koliko je sezonskih prodano. Onaj bijednik kazandžija i misketov sin se dobacuju, smiješno im. Jedan kmečao na dvije tv o tome kako mu je posao u krizi zbog korone a drugom babo dao sve u životu. Čak je pokušao i menadžer da bude. Jadno.
Samo nastavite, znamo svi da vam je krivo.
Hocu ako zabije gol ili dva znaci necu
Glat
Ma nece biti ni u prvih 11. Vidjet ces sutra sastava da sad ne pricam
Mi smo svi navijali i za Senada i za slavka i za kostica i za krcmarevica, posebno za naseg Adzema i sve njih. A oni samo za jednu osobu. I sada ako nije tu, sve popljuvase. Užas, jad i bijeda.Bbake je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:55@Husika
Hajde mogu i razumijeti ne voliš Amara, radili šta im misimović kaže pa im krivo ali ne mogu razumijeti da radiš protiv kluba i priželjkuješ loše rezultate pa da, pazi sada, ne oni otjeraju Amara, već da nagovore navijače. Jer oni su sa klubom završili, ima dosta toga zašto je to tako.
I sve ovo uoči stote godišnjice kluba kada bi trebalo da se radujemo i pitamo šta možemo uraditi za našeg Želju i pored činjenice da imamo itekako jake dušmane mimo ovoga, i savez, i pitare i pandemiju. Na sve ovo pojedini se nadaju da će klub potonuti i da će uspjeti otjerati najtrofejnijeg. Na stotu godišnjicu, valjda treba neki krmak slavko da nas vodi, pijanac kostic ili ubleha krčmarević. Vjerovatno nas tako zamišljaju.
Bijednici!
Ma Amar je inteligencija,uvijek o protivniku govori sa respektom i izvlaci nesto pozitivno o njima.Nije to Vlado Jagodic,on bi ovo najavio u fazonu razbit cemo ih itd.
Bruda moram se sa tobom sloziti ali ovi smecari su mi uspjeli sve ogaditi vezano za proslu upravu .Nekad pozelim i onaj korov na istoku sto smo imali koliko mi se gadeSudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:57Mi smo svi navijali i za Senada i za slavka i za kostica i za krcmarevica, posebno za naseg Adzema i sve njih. A oni samo za jednu osobu. I sada ako nije tu, sve popljuvase. Užas, jad i bijeda.Bbake je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:55@Husika
Hajde mogu i razumijeti ne voliš Amara, radili šta im misimović kaže pa im krivo ali ne mogu razumijeti da radiš protiv kluba i priželjkuješ loše rezultate pa da, pazi sada, ne oni otjeraju Amara, već da nagovore navijače. Jer oni su sa klubom završili, ima dosta toga zašto je to tako.
I sve ovo uoči stote godišnjice kluba kada bi trebalo da se radujemo i pitamo šta možemo uraditi za našeg Želju i pored činjenice da imamo itekako jake dušmane mimo ovoga, i savez, i pitare i pandemiju. Na sve ovo pojedini se nadaju da će klub potonuti i da će uspjeti otjerati najtrofejnijeg. Na stotu godišnjicu, valjda treba neki krmak slavko da nas vodi, pijanac kostic ili ubleha krčmarević. Vjerovatno nas tako zamišljaju.
Bijednici!
Ali bit' ce ŽELJO OPET ŠAMPION!!!!!!!!
Ko trezveno razmislja, zna da je gospodin Senad uradio puno za Želju u odredjenim segmentima. A ja bi lično volio da je takav čovjek i sada u klubu, ma šta god neko mislio o tome. Bogatih, uticajnih i sposobnih Željovaca nikada ne može biti viška. Čovjek je imao iskren nijjet i dobre namjere.KANA je napisao/la: ↑14 avg 2020, 17:05Bruda moram se sa tobom sloziti ali ovi smecari su mi uspjeli sve ogaditi vezano za proslu upravu .Nekad pozelim i onaj korov na istoku sto smo imali koliko mi se gadeSudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:57Mi smo svi navijali i za Senada i za slavka i za kostica i za krcmarevica, posebno za naseg Adzema i sve njih. A oni samo za jednu osobu. I sada ako nije tu, sve popljuvase. Užas, jad i bijeda.Bbake je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:55@Husika
Bijednici!
Ali bit' ce ŽELJO OPET ŠAMPION!!!!!!!!![]()
U Gradačcu nema trebalo bi rano ujutru početi padati na TK
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Cwirek, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Majestic-12 [Bot], mamonelafo, nedimmmm1337, Proximic i 37 gostiju.