FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
jasta nego bi se osramotili. htjeli mi to priznat ili ne, padom industrijskih firmu u gradu pala je i sloboda ovo sad sto bitise, misli samo na svoje guzice. i IMT.
nema grada sa vise novih dzipova Qva mecki, to sve gazde, po par stotina milja kola, hladno zuje, a sve zajedno, osjecaj za sport i siru drustvenu zajednicu , palanacki mentalitet.
hocu reci nemamo osjecaj za sport koliko god to nekom tesko padalo. to sto neko na daljinski navija za klubove evropske petice, ne znaci da ima osjecaj za sport.
i nemojte dzaba o politici, ko god da dodje ista fela.
nema grada sa vise novih dzipova Qva mecki, to sve gazde, po par stotina milja kola, hladno zuje, a sve zajedno, osjecaj za sport i siru drustvenu zajednicu , palanacki mentalitet.
hocu reci nemamo osjecaj za sport koliko god to nekom tesko padalo. to sto neko na daljinski navija za klubove evropske petice, ne znaci da ima osjecaj za sport.
i nemojte dzaba o politici, ko god da dodje ista fela.
Najtužnije je u svemu je što je ovo istina barem i po mom mišljenju. Koliko god pojedinci hoce da pomognu makar i na taj način, mislim da bi to upravo pokazalo koliko je malo onih koji su spremni odvojiti 5 ili 10 KM. A što neko reče po gradu zuje Q vakav Q onakav i svi samo sere. I da se ne lažemo nije to od jučer. Nikad neću zaboraviti akciju za semafor i iznos. Tad mi je bilo sve jasno iako sam se nadao da eto tek je krenulo bice bolje. Sad ko i @beduin jedva čekam otvaranje, par točenih piva i to je to. Al je barem pomoglo da se uvjerim i koliko su neki ljudi smradovi i tačno sad imam i razlog da ih na ulici zaobilazim.
& $ ?
- Beduin
- Kontakt:
To je nasa realnost. Na forumu ili Fb to jos kobajagi i izgleda kao neka zelja i volja ljudi, ali u realnosti ljude boli kita za Slobodom i sportom. Na stranu nekih 1000 ljudi koji i dalje to preemotivno dozivljavaju.klma1 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:05Najtužnije je u svemu je što je ovo istina barem i po mom mišljenju. Koliko god pojedinci hoce da pomognu makar i na taj način, mislim da bi to upravo pokazalo koliko je malo onih koji su spremni odvojiti 5 ili 10 KM. A što neko reče po gradu zuje Q vakav Q onakav i svi samo sere. I da se ne lažemo nije to od jučer. Nikad neću zaboraviti akciju za semafor i iznos. Tad mi je bilo sve jasno iako sam se nadao da eto tek je krenulo bice bolje. Sad ko i @beduin jedva čekam otvaranje, par točenih piva i to je to. Al je barem pomoglo da se uvjerim i koliko su neki ljudi smradovi i tačno sad imam i razlog da ih na ulici zaobilazim.
Sto mi je najsmjesnije i najgluplje ovdje na forumu citati je prica o rezultatima, borbi za vrh tabele, a mi imali sve to pa nas na utakmicu dolazilo 2500-3000 kao i sad, a jos pljuvali i prozivali covjeka koji svoje pare i zivce ulaze za nas cejf.
Kad slusas par forumasa reko bi covjek oni ce dati po 500KM mjesecno ako klub dovede par dobrih pojacanja, a to niko sezonsku nije kupip nikad, traze streamove po forumu i Fb.
Samo Tusanj, piva i gotiva, ispricas se, iznerviras i nazad kuci, ali si gledao svoj klub i svoje igrace.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ne trebaju tebi lično pare da bi se nekog krivično gonilo, prijaviš Tužilaštvu i onda državni aparat radi svoje.napapijri1987 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 02:58Sta je nema vise vecera sa hanumom i da se sve knjizi na Slobodu pa ti krivo.merak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:39Al zato je bilo vrijeme blagostanja kada si ti bio u Skupstini gdje je tokom tog vremena nastao najveci dug koji i dan danas otplacuju gradjani ovog grada. Kenjas po forumu vec godinamaProbisvjet je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:43Ova uprava je prevara kao i prethodne. Samo toliko. Kakva stabilizacija, kakvi qurci.
Obicno kukavcije jaje koje je podmetnuto.![]()
Samo da imam para svakog bih vas pojedinacno krivicni gonio dok vam ne uzmem zadnji hljeb iz usta.
Plati pa se onda pitaj a ne da s tudjim kurzem koprive mlatis.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Izgleda da su bile tacne glasine pred nas mec sa strumfovima da imaju pozitivne na coronu. Bog zna sta su sve krili, nadam se da nisu zarazili nekog od nasih igraca.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
ja sam odmah povjerovao, i pitao ih, kaže lažu pitari ovo ono. A tad je falio kod njih onaj Juričić i još nekoliko, kao povrijedio se na treningu... Prenijeli su svima s kojim su igrali, a vjerovatno najviše sad ovim iz Mladosti.MakabiTuzla je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:02Izgleda da su bile tacne glasine pred nas mec sa strumfovima da imaju pozitivne na coronu. Bog zna sta su sve krili, nadam se da nisu zarazili nekog od nasih igraca.
- Beduin
- Kontakt:
Jel' Eric protiv nas odmarao zbog "gripe"?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:18ja sam odmah povjerovao, i pitao ih, kaže lažu pitari ovo ono. A tad je falio kod njih onaj Juričić i još nekoliko, kao povrijedio se na treningu... Prenijeli su svima s kojim su igrali, a vjerovatno najviše sad ovim iz Mladosti.MakabiTuzla je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:02Izgleda da su bile tacne glasine pred nas mec sa strumfovima da imaju pozitivne na coronu. Bog zna sta su sve krili, nadam se da nisu zarazili nekog od nasih igraca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
da, Fejzić branio...Beduin je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:20Jel' Eric protiv nas odmarao zbog "gripe"?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:18ja sam odmah povjerovao, i pitao ih, kaže lažu pitari ovo ono. A tad je falio kod njih onaj Juričić i još nekoliko, kao povrijedio se na treningu... Prenijeli su svima s kojim su igrali, a vjerovatno najviše sad ovim iz Mladosti.MakabiTuzla je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:02Izgleda da su bile tacne glasine pred nas mec sa strumfovima da imaju pozitivne na coronu. Bog zna sta su sve krili, nadam se da nisu zarazili nekog od nasih igraca.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Pa navodno je i Fejzic imao temperaturu protiv nas. Vidjecemo da li ce u timovima protiv kojih su igrali izbiti zaraza. Valjda ce nasi momci ostati zdravi. Ako se to desi, njihovo neodgovorno ponašanje bi moglo imati velike posljedice za te timove, morali bi sa juniorima igrati ili cak i privremeni prekid prvenstva. Svasta je moguce sa ovim hebenim virusom.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ako je imao temperaturu a naši pristali igrati utakmicu onda su budale teške.MakabiTuzla je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:30Pa navodno je i Fejzic imao temperaturu protiv nas. Vidjecemo da li ce u timovima protiv kojih su igrali izbiti zaraza. Valjda ce nasi momci ostati zdravi. Ako se to desi, njihovo neodgovorno ponašanje bi moglo imati velike posljedice za te timove, morali bi sa juniorima igrati ili cak i privremeni prekid prvenstva. Svasta je moguce sa ovim hebenim virusom.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Naziru li se kakvi zarazeni igraci?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Chapman1886
- Kontakt:
Veceras sam sjedio sa likom iz Sarajeva, kad su igrali protiv nas strumfovi su imali 3 zaražena, a plate su primili samo 3 ove godine a svi igrači šute i igraju a kod nas bi svaki svoju press konferenciju imao i pricao kako im Sloboda duguje...
To ti je uvijek tako, lijepi Sabovic nema pisnut.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Salih je placao.
tz tz tz tz tz tz
Sta je ovo stigao Messi a sutite.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Salih Sabovic grobar Slobode.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nista gori predsjednik od Husica koji se dize u nebo.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.