Jbg ljudima sve smijes uraditi, ali ih nikako ne smijes zvati njihovim pravim imenima i smjestati ih gdje pripadaju, to je smrtnih grijeh.
KANTA GODINE 2020 - leorey - KOMENTARI
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - 2020 - KOMENTARI
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Napisi knjigu o njemu, platit ce ti 16 eura po satu

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Rezultati 1/4 finala,
leorey - Chapman1886 34:11
Virtu4L - BuffonGigi 17:24
Husika - Ortega10 30:19
Mokes - GOAT 5:42
Parovi polufinala
leorey - GOAT
BuffonGigi - Husika
leorey - Chapman1886 34:11
Virtu4L - BuffonGigi 17:24
Husika - Ortega10 30:19
Mokes - GOAT 5:42
Parovi polufinala
leorey - GOAT
BuffonGigi - Husika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvi duel je finale prije finala
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nigdje veze sto se spojili leroya s goatom, to je trebalo biti finale
- BuffonGigi
- Kontakt:
Molim vas glasajte za mene, imam svoje fanove koji glasaju i koji ce imati trajne psihicke posljedice ako ja ne pobijedim...a nije da su i sad bas ok s te strane 

- OldFashioned
- Kontakt:
Ja imam osjećaj da njemu (B.G), forum dođe kao ispušni ventil za sve privatne probleme od kuće.
Nema mi drugog logičnog objašnjenja jer način na koji komunicira baš ide tome u prilog.
Stalno neka napetost u slovima, pokušaji spuštanja, svađanje, prezir prema svemu i svakome ko razmišlja drugačije...
Nema mi drugog logičnog objašnjenja jer način na koji komunicira baš ide tome u prilog.
Stalno neka napetost u slovima, pokušaji spuštanja, svađanje, prezir prema svemu i svakome ko razmišlja drugačije...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hus do titule! 

uzima ovo leorey u hendikepu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Beduin
- Kontakt:
Neka mu Admin boldira nick kao podsjetnik da je mracan i poseban.OldFashioned je napisao/la: ↑21 dec 2020, 18:18Ja imam osjećaj da njemu (B.G), forum dođe kao ispušni ventil za sve privatne probleme od kuće.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Ili kao nekad na mIRC skriptama da nam zazvoni kada on nešto kaže.Beduin je napisao/la: ↑21 dec 2020, 19:24Neka mu Admin boldira nick kao podsjetnik da je mracan i poseban.OldFashioned je napisao/la: ↑21 dec 2020, 18:18Ja imam osjećaj da njemu (B.G), forum dođe kao ispušni ventil za sve privatne probleme od kuće.
Stalno neka napetost u slovima, pokušaji spuštanja, svađanje, prezir prema svemu i svakome ko razmišlja drugačije...![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Shevcho ili BuffonBeduin je napisao/la: ↑21 dec 2020, 19:24Neka mu Admin boldira nick kao podsjetnik da je mracan i poseban.OldFashioned je napisao/la: ↑21 dec 2020, 18:18Ja imam osjećaj da njemu (B.G), forum dođe kao ispušni ventil za sve privatne probleme od kuće.
Stalno neka napetost u slovima, pokušaji spuštanja, svađanje, prezir prema svemu i svakome ko razmišlja drugačije...![]()
Pick one

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Beduin
- Kontakt:
Ko je dobar sa Adminom da probamo ugurati ovog @ahbaba tu negdje u polufinale?
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Tauzenku ispod stola uvaljat'... Ovo se mora desiti.
Malo me strah bilo glasati za BuffonGigi jer sam poprilicno siguran da nas zapisuje u tekicu sve i da sprema osvetu ko Sale
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Nail for Real
- Kontakt:
Steta sto Mokes ispade prerano, ima momak potencijala.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Oko moje lijepo, meni je cast i zadovoljstvo da TI glasas za mene u ovoj rubrici

A @ahbab prije godinu dvije osvojio nagradu za forumasa godine. Dobro sa drugog nicka je pisao u to vrijeme,od tad do sad jedno 300 novih je registrovo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Beduin
- Kontakt:
Nemoj j3bat? Znaci momak je psihic. Udarila mu forumska slava/titula u vugla.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.