Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
Evo vodimo s 1-0 na poluvremenu. Nadam se da ce igraci sada izaci mirnih glava i odigrati isto drugo poluvrijeme na nivou, i da nece biti opet kiksa kao protiv Koelna. Strijelac gola je bio Berg u 23.minuti, a nakon 40 minuta igre je izasao opet 1 na 1 s Lehmannom gdje je traljavo sutirao. U nadoknadi Trochowski je poslao jednu "bombu" prema golu Lehmanna koji je i ovaj sut izvadio. Sve u svemu bolji smo od VfB-a koji je imao samo jednu priliku preko Kehdire, i nadam se da ce ostati tako u drugom poluvremenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne gledam utakmicu, pa da pitam sta je sa Rud-a, je li na klupi ili je vec poceo utakmicu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- majestic24
- Kontakt:
Go,go,go.... joj kad bi napravili onakvu glupost kao protiv Kolna odmah bih rekao adminu da ovu temu izbrise.amerosm je napisao/la:Evo vodimo s 1-0 na poluvremenu. Nadam se da ce igraci sada izaci mirnih glava i odigrati isto drugo poluvrijeme na nivou, i da nece biti opet kiksa kao protiv Koelna. Strijelac gola je bio Berg u 23.minuti, a nakon 40 minuta igre je izasao opet 1 na 1 s Lehmannom gdje je traljavo sutirao. U nadoknadi Trochowski je poslao jednu "bombu" prema golu Lehmanna koji je i ovaj sut izvadio. Sve u svemu bolji smo od VfB-a koji je imao samo jednu priliku preko Kehdire, i nadam se da ce ostati tako u drugom poluvremenu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
igrajul rud i trocha nervira me pomalo s tim ostavljanju troche na klupi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
igraju moja dva najdraža kluba u njemačkoj tako da priželjkujem remiCescinho4 je napisao/la:Trochowski da,RVN ne, a VFB je izjednacioLBJ MVP je napisao/la:igrajul rud i trocha nervira me pomalo s tim ostavljanju troche na klupi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ruud usao u 70 minuti. Sest minuta gledao situaciju, i zatim u roku od 42 sekunde postigao dva gola. Hvala Realu za ovaj besplatan poklon.
Cestitke na pobjedi...drago mi je sto ste prizemljili ovaj Stuttgart i tako ga udaljili od Europe...Ruud bi moga biti potez sezone za HSV
Hvala na cestitkama, ja se isto tako iskreno nadam da ce te i Vi izboriti plasman u EL, a sto se Ruuda tice on je fenomen. Poslje utakmice lik u interviju kaze, znao sam da nesta moram uraditi da se pobjedi, i za 42 sekunde postigne dva gola. Od njega ostali napadaci mogu uciti kako se to radi, primis loptu opucas je kako treba i rijesis problem. Jedva cekam sljedecu sedmicu kada se vrate Ze Roberto, Boateng i Elia. Tek se sada vidi koliko smo uprskali prosle sedmice.adnan24 je napisao/la:Cestitke na pobjedi...drago mi je sto ste prizemljili ovaj Stuttgart i tako ga udaljili od Europe...Ruud bi moga biti potez sezone za HSV
Statistika Ruuda je sljedeca
Real Madrid - 12 minuta - 1 gol - 1 asistencija
HSV - 24 minute - 2 gola - 0 asistencija
Ukupno - 36 minuta - 3 gola - 1 asistencija. Jos jednom velika hvala Real Madridu na ovom besplatnom poklonu, jer protivnicki igraci osjete strah cim je on na terenu.
Cestitke i od mene, konacno da neko stane u kraj pomahnitalim Svabama
Nisam gledao utakmicu (jbg, ne mozes sve na jednom gledati
), niti sam gledao izvjestaje ( sutra ujutro na DSF-u
).
Kada se kompletirate ne bi trebalo biti vise kikseva, tako da plasman u Ligu prvaka ne bi trebao biti upitan.
Za vece dostignuca ce te ipak morati sacekati sljedecu sezonu, ali opet...ko zna!?
Ja cu kod vas posebnu paznju obracati kada budete igrali u EL-i. Tu ocekujem da HSV dodje do samog vrha.
Nisam gledao utakmicu (jbg, ne mozes sve na jednom gledati
Kada se kompletirate ne bi trebalo biti vise kikseva, tako da plasman u Ligu prvaka ne bi trebao biti upitan.
Za vece dostignuca ce te ipak morati sacekati sljedecu sezonu, ali opet...ko zna!?
Ja cu kod vas posebnu paznju obracati kada budete igrali u EL-i. Tu ocekujem da HSV dodje do samog vrha.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao Ruda sto se okurazio. Izgleda da mu godi Svabska klima. Napokon da neko pobijedi Stuttgart, a eto vama se posrecilo. Nisam gledao utakmicu, ali vjerujem da ste bili bolji i da ste zasluzeno pobijedili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U prvom poluvremenu smo bili bolji i imali odlicne prilike preko Berga (koji izlazi 1 na 1 s Lehmannom), dva udarca Trochowskog koje brani Lehmann, udarac glavom Rozehnala, dok je VfB imao prilike preko Kehdire i preko Treascha.
Sto se drugogo poluvremena tice tu smo imali srece, jer smo doslovno molili Stuttgart da postigne gol (prilika Marice i Treascha) i sto se dogodilo. Nakon toga Marica je fulio prazan gol, i poslije toga se igra odvijala na sredini terena, dok Ruuuuuuuuuuud nije odlucio uzeti stvari u svoje ruke.
Sto se tice utakmice jedina losa stvar je povreda Denisa Aoga na samom pocetku utakmice.
Sto se drugogo poluvremena tice tu smo imali srece, jer smo doslovno molili Stuttgart da postigne gol (prilika Marice i Treascha) i sto se dogodilo. Nakon toga Marica je fulio prazan gol, i poslije toga se igra odvijala na sredini terena, dok Ruuuuuuuuuuud nije odlucio uzeti stvari u svoje ruke.
Sto se tice utakmice jedina losa stvar je povreda Denisa Aoga na samom pocetku utakmice.
Hahahaha... same old Ruud! 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
@amerosm, rekao sam ja tebi na prethodnoj stranici da će Ruud odvesti Hamburg na pobjedonosne staze. 
Ja u Ruuda nisam nikad sumjnao, meni neke druge stvari u ekipi predstavlju probleme, no drago mi je da se ova tvoja konstatacija brzo ostvarila. Evo kako to Ruud radi, majstor ostaje majstor.Zdena04 je napisao/la:@amerosm, rekao sam ja tebi na prethodnoj stranici da će Ruud odvesti Hamburg na pobjedonosne staze.
[youtube][/youtube]
Zelim sada da izrazim jedan kompliment na racun DFL-a. Ljudi koji tu rade stvarno zasluzuju Nobelovu nagradu. Bremen, Hertha, HSV i Wolfsburg igraju u Cetvrtak utakmice u EL, i svi osim HSV-a mogu igrati u Nedljelju, a mi moramo igrati u Subotu. Nakon sto se odigraju utakmice krenut ce s pricom kako ne igramo dobro u Evropi (mislim opcenito na Njemacki fudbal) i s prijedlozima sta treba popraviti, ali kreteni nisu uvidjeli da su u posljednjih pet godina Njemackom fudbalu HSV i Bayern donijeli najvise bodova, pa nek onda te ekipe imaju i neku privilegiju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pravilo je da se dvije utakmice igraju u nedjeljnom terminu. Ali ako su njih postedili subotnjih utakmica, ne vidim razlog sto i vama ne bi pomogli. Steta se pravi HSV-u jer i sam DFL zna koliko je bitno da Njemacki klubovi doguraju daleko u Europi. Od svih koji igraju u EL HSV je jedini tim iz Njemacke koji moze nesto napraviti. Werder takodjer moze mozda nesto pokusati, ali preostala dva nemaju sanse. Vukovi su u dubokoj krizi a Herthu moze samo kakva sreca spasiti da prodju dalje.
A s kim igra HSV u EL?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Protiv PSv-a.U ovom meču je HSv favorit i mislim sa spremnim Ruddom,Ze Robertom i Eliom ne bi trebali imati problema.Ako ove godine HSv ne osvoji Euroligu onda neće nikad.Trasimaco je napisao/la:A s kim igra HSV u EL?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kako stvari stoje vracaju se Ze Roberto, Elia i Boateng za utakmicu u Cetvrtak. Mislim da imamo realne sanse da se domognemo finala, jer smo bolji od PSV-a i od Bilbao/Anderlechta, pod uslovom da su pomenuti igraci spremni. Kao glavnog konkurenta vidim Valenciju, jer imam osjecaja da Liverpool i Juventus ovo takmicenje nece shvatiti ozbiljno, odnosno da ce se vise posvetiti prevenstvu, jer svi znamo gdje se nalazi veliki novac.
Sanse da Ruud bude prvi strijelac EL?
Kvota: 1.50
Kvota: 1.50
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.