Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Unknown2
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Unknown2 » 13 avg 2021, 09:15

Sada mogu igraci iz nase lige? ali se mjesecima jeb... Tataru i Rahmanovic sve sta imaju. koji su bili sampioni, igrali dobru LPQ, + u ligi bili najbolji.

imas Gazibegovica, Dedica i Susic za desnog beka. + Kadusic i Cipetic ( koji nazalost uvijek tu) nista protiv Ovcine znam ga ima on profil na TM :D ali nije on za A tim. da ima 20 godina ok.

kako sam vec reako on ce sigurno dobiti poziv sto je Petev tu zato nije bitno sta ja pisem :D

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 avg 2021, 09:21

Pola Sarajeva je za godinu-dvije prodefilovalo kroz reprezentaciju, a nisu pokazali ni pola uspjeha i karaktera kolko Velež.
Za poziv igračima iz bhpl kvalitet nikad nije bio kriterij, nego činjenica da neko mora bit pozvan. Ovaj pu su to zaslužili Veležovi igrači.
Iako sam generalno mišljenja da domaći igrače ne treba pozivat, sramota bi bilo ne pozvat jednog Veležovca.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 avg 2021, 09:30

Pola Sarajeva? sta nisu pokazali ? playoff nije nista? od Veleza pravite ko da je Real. ( nista protiv Veleza drag mi je klub)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 avg 2021, 09:30

A šta bi sa onim Radovcem, zar se njemu nije predviđala bolja karijera ili sam ga zamjenio sa nekim?

Čak se i sinoć vidjelo da zna fudbala, ali ako si ti i dalje sa 25/26 godina u PLBiH, onda yebi ti to, nema od tebe ništa.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 13 avg 2021, 09:44

Zukanovic je napisao/la:
13 avg 2021, 09:15
Sada mogu igraci iz nase lige? ali se mjesecima jeb... Tataru i Rahmanovic sve sta imaju. koji su bili sampioni, igrali dobru LPQ, + u ligi bili najbolji.

imas Gazibegovica, Dedica i Susic za desnog beka. + Kadusic i Cipetic ( koji nazalost uvijek tu) nista protiv Ovcine znam ga ima on profil na TM :D ali nije on za A tim. da ima 20 godina ok.

kako sam vec reako on ce sigurno dobiti poziv sto je Petev tu zato nije bitno sta ja pisem :D
I dalje sam protiv poziva igracima iz PLBiH. Iznimka je jedino ako je dosta mlad i odskace i ako ima mozda koji da pokrije u sirini jednu poziciju gdje smo tanki. Znam da ovo drugo slabo ima u ligi.
Rekao sam iz Veleza samo Ovcina jer moze igrati na beku. Ta nam je pozicija najslabija u repki. Nije prepuno star. Brz je moze 90 minuta trcati. Znaci sve ono sto nemamo na beku. Nije on igrac sredini koji ce voditi igru. Nego njegovo bi bilo da trci po toj desnoj strani. A tu je Pjana koji ce znati ga poslati da istrci po strani. Jer nama pokraj spori igraca treba jedan koji je brzi. Imao je on fini prodora u ovim utakmicama u evropi.
Naravno da su tu jos Gazibegovic koji treba biti tu i Dedic kojem jos treba utakmica u Bundesligi. Nije on jos za A repku.

Svi drugi igraci Veleza ne bi trebali dolaziti u obzir sto se repke tice.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 avg 2021, 09:48

rope11 je napisao/la:
13 avg 2021, 09:30
A šta bi sa onim Radovcem, zar se njemu nije predviđala bolja karijera ili sam ga zamjenio sa nekim?

Čak se i sinoć vidjelo da zna fudbala, ali ako si ti i dalje sa 25/26 godina u PLBiH, onda yebi ti to, nema od tebe ništa.
Pa on je čini mi se bio na probi u Zenitu, tu je krenulo sve nizbrdo.

Mahala, šiša, dobro i u Veležu igra.
Koševo Zapad

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 13 avg 2021, 09:54

DrFilgud je napisao/la:
13 avg 2021, 09:04
babino je napisao/la:
13 avg 2021, 07:38
DrFilgud je napisao/la:
13 avg 2021, 00:24
Ma ja eto ovi ne valjaju jer su Srbi i nisu u šemama s lokalnim fudbalskim varalicama :roll: Niko ih i ne prati.
Da je neki Šefkija Resić standardan u Čukaričkom, več bi imo 10 nastupa u A reprezentaciji.
ovaj post govori vise o tebi i tvom 'razmisljanju' nego o meni i mom misljenju o igracima.

cavar je rupa, rupetina koja nije uspjela igrati nigdje osim u bhpl, koja ja smijesna liga, barem se tu slazemo svo vrijeme, trebalo bi da si to primjetio....zar je on srbin, uopste?

savic je odigrao par dobrih tekmi za u21 repku, ali ocito nedovoljno dobar da igra standardno za taj cukaricki, nesto poput hirosa u osijeku. O hirosu se lijepo prica u hrvatskoj, tek je stigao,mozda i zaigra ubrzo, ako se pokaze u solidnom klubu, neka ga probaju i u repki, sto da ne. Mada je zalosno da uopste raspravljamo o rezervama cukarickog i osijeka kao opcijama za repku.

kovac, ponovicu, da je messi, ja ga ne bih zvao, a znas ti vrlo dobro zasto.
Ničim izazvano spominjanje Čavara, pa i Savića u kontekstu A selekcije, izjave - Kovača ne bih zvao da je Messi, puno govore o tvom načinu razmišljanja.
Eno ti Dodikovog Vice, pa ga onda smjenjuj. Znaš ti vrlo dobro zašto.
kako nicim izazvano spominjanje cavara i savica kada otvoreno gajis simpatije prema momcima i jos uvijek vjerujes da ce biti nesto od njih...samo konstatujem da su rupe i da si fulao, nema od njih nista...tebi je to zasmetalo i spominjes gluposti da nekom smeta sto su srbi, Boze sacuvaj.

kada je kovac u pitanju, hajde da ti bude lakse...recimo sefkija resic zaigra ozbiljan fudbal, otvoreno odbije bh poziv i kaze ja odoh igrati za tursku npr. Ispostavi se da se administrativno preracunao i da to nije izvodivo, te ponovo izrazi 'zelju' da igra za nas, ja ga ne bih zvao da je messi. jel ti malo lakse? znaci nema veze sto je kovac srbin!
da, kazem kako ih ja ne bih zvao, ali ko sam ja, kovaca vec zovu. Izmedju ostalih sra nja i ovo je jedan od faktora zasto smo 58. repka svijeta.
Meni niko ne bi igrao ko nema u sebi nacionalni naboj, bio on sefkija, stefan ili stjepan npr.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 13 avg 2021, 09:54

Zukanović je u pravu, ima li i u jednoj evropskoj državi osim BiH da se u reprezentaciju zovu igrači kao "nagradu" za ispadanje u trećem pretkolu Conference lige? :rol:

Jebote, Gibraltar ima ekipu u playoffu. Sve ekipe iz BiH su već ispale a neko bi kao nagradio igrače iz te lige.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 13 avg 2021, 09:57

Vucevich je napisao/la:
13 avg 2021, 09:54
Zukanović je u pravu, ima li i u jednoj evropskoj državi osim BiH da se u reprezentaciju zovu igrači kao "nagradu" za ispadanje u trećem pretkolu Conference lige? :rol:

Jebote, Gibraltar ima ekipu u playoffu. Sve ekipe iz BiH su već ispale a neko bi kao nagradio igrače iz te lige.
i meni smijesno sta citam...da su barem prosli u play off.
jel ono brzog ovcinu sinoc otrese onaj kod 2. gola?

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 avg 2021, 10:11

babino je napisao/la:
kako nicim izazvano spominjanje cavara i savica kada otvoreno gajis simpatije prema momcima i jos uvijek vjerujes da ce biti nesto od njih...samo konstatujem da su rupe i da si fulao, nema od njih nista...tebi je to zasmetalo i spominjes gluposti da nekom smeta sto su srbi, Boze sacuvaj.
I dalje ne vidim kakve veze Čavar ima sa poređenjem Hiroša i Kovača? Sad ja valjda treba da kopam po tvojim postovima i tražim neku "fulu" :roll:
Pozdravi spahića, beloševića i kolege forumske "istoričare"....

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 avg 2021, 10:39

Ovcina bio kriv za 2 gol.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 avg 2021, 11:01

:D Eto sad naopaku tradiciju sadaka poziva igračima iz bhpl, treba prekinut kad je Velež najbolji tim. Nakon što su kroz reprezentaciju prodefilovale desetine anonimusa i amatera iz, uglavnom, kantonalnih giganata i stranački nosilaca konstitutivnosti.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 avg 2021, 11:15

Za koji klub igraju Samir Zeljkovic i Obren Cvijanovic ?

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 13 avg 2021, 21:51

babino je napisao/la:

kada je kovac u pitanju, hajde da ti bude lakse...recimo sefkija resic zaigra ozbiljan fudbal, otvoreno odbije bh poziv i kaze ja odoh igrati za tursku npr. Ispostavi se da se administrativno preracunao i da to nije izvodivo, te ponovo izrazi 'zelju' da igra za nas, ja ga ne bih zvao da je messi. jel ti malo lakse? znaci nema veze sto je kovac srbin!
da, kazem kako ih ja ne bih zvao, ali ko sam ja, kovaca vec zovu. Izmedju ostalih sra nja i ovo je jedan od faktora zasto smo 58. repka svijeta.
Meni niko ne bi igrao ko nema u sebi nacionalni naboj, bio on sefkija, stefan ili stjepan npr.
Koje je tvoje mišljenje o Izetu Hajrobiću, je li njega trebalo zvati, jer je odabrao Švicarsku prije BiH, pa se kasnije predomislio. Ima li on nacionalni naboj. :think:

Ta priča o nacionalnom naboju se još uvijek potencira. Daj kvalitet, naboj može imati bilo ko s foruma, pa ne znači da treba igrati. Pogledaj reprezentacije Švicarske, Francuske, Njemačke i ko im sve igra. Ili primjer Katara u rukometu koji su bukvalno kupili reprezentaciju.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 14 avg 2021, 18:27

Dedic opet starter za WAC.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 14 avg 2021, 20:04

Shategabri je napisao/la:
13 avg 2021, 09:48
rope11 je napisao/la:
13 avg 2021, 09:30

Pa on je čini mi se bio na probi u Zenitu, tu je krenulo sve nizbrdo.

Mahala, šiša, dobro i u Veležu igra.
Sjebo ga sukob sa HZ. Tadašnje HZ 😂 isti taj Radovac imao vise tekmi na sjeveru nego većina njih koji su mu psovali a i on naivno krenuo da prijeti i jbg. Sta će se reci za momka koji je sa 22 godine imao oko 150 utakmica za Sarajevo i repku? U Velezu se vratio i igra dobro. Prija mu Mostar i to sto je daleko od svoje mahale. Stigne on još otići vani i dobar transfer Napraviti…

TopRemove
Kontakt:

Post Postao/la TopRemove » 16 avg 2021, 21:52

Amar Ćatić (22) gol i asistencija u prva dva kola 2. holandske lige. Haris Tabaković (27) šest golova u prva dva kola 2. švicarske lige.

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 16 avg 2021, 23:19

TopRemove je napisao/la:
16 avg 2021, 21:52
Amar Ćatić (22) gol i asistencija u prva dva kola 2. holandske lige. Haris Tabaković (27) šest golova u prva dva kola 2. švicarske lige.
Jel igrao Catic za nase mlade?

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 17 avg 2021, 00:08

marlostanf1eld je napisao/la:
16 avg 2021, 23:19
TopRemove je napisao/la:
16 avg 2021, 21:52
Jel igrao Catic za nase mlade?
Da.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

MrPink
Kontakt:

Post Postao/la MrPink » 17 avg 2021, 13:24

Ćavar potpisao za Široki...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.