imas Gazibegovica, Dedica i Susic za desnog beka. + Kadusic i Cipetic ( koji nazalost uvijek tu) nista protiv Ovcine znam ga ima on profil na TM

kako sam vec reako on ce sigurno dobiti poziv sto je Petev tu zato nije bitno sta ja pisem

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
I dalje sam protiv poziva igracima iz PLBiH. Iznimka je jedino ako je dosta mlad i odskace i ako ima mozda koji da pokrije u sirini jednu poziciju gdje smo tanki. Znam da ovo drugo slabo ima u ligi.Zukanovic je napisao/la: ↑13 avg 2021, 09:15Sada mogu igraci iz nase lige? ali se mjesecima jeb... Tataru i Rahmanovic sve sta imaju. koji su bili sampioni, igrali dobru LPQ, + u ligi bili najbolji.
imas Gazibegovica, Dedica i Susic za desnog beka. + Kadusic i Cipetic ( koji nazalost uvijek tu) nista protiv Ovcine znam ga ima on profil na TMali nije on za A tim. da ima 20 godina ok.
kako sam vec reako on ce sigurno dobiti poziv sto je Petev tu zato nije bitno sta ja pisem![]()
Pa on je čini mi se bio na probi u Zenitu, tu je krenulo sve nizbrdo.
kako nicim izazvano spominjanje cavara i savica kada otvoreno gajis simpatije prema momcima i jos uvijek vjerujes da ce biti nesto od njih...samo konstatujem da su rupe i da si fulao, nema od njih nista...tebi je to zasmetalo i spominjes gluposti da nekom smeta sto su srbi, Boze sacuvaj.DrFilgud je napisao/la: ↑13 avg 2021, 09:04Ničim izazvano spominjanje Čavara, pa i Savića u kontekstu A selekcije, izjave - Kovača ne bih zvao da je Messi, puno govore o tvom načinu razmišljanja.babino je napisao/la: ↑13 avg 2021, 07:38ovaj post govori vise o tebi i tvom 'razmisljanju' nego o meni i mom misljenju o igracima.
cavar je rupa, rupetina koja nije uspjela igrati nigdje osim u bhpl, koja ja smijesna liga, barem se tu slazemo svo vrijeme, trebalo bi da si to primjetio....zar je on srbin, uopste?
savic je odigrao par dobrih tekmi za u21 repku, ali ocito nedovoljno dobar da igra standardno za taj cukaricki, nesto poput hirosa u osijeku. O hirosu se lijepo prica u hrvatskoj, tek je stigao,mozda i zaigra ubrzo, ako se pokaze u solidnom klubu, neka ga probaju i u repki, sto da ne. Mada je zalosno da uopste raspravljamo o rezervama cukarickog i osijeka kao opcijama za repku.
kovac, ponovicu, da je messi, ja ga ne bih zvao, a znas ti vrlo dobro zasto.
Eno ti Dodikovog Vice, pa ga onda smjenjuj. Znaš ti vrlo dobro zašto.
i meni smijesno sta citam...da su barem prosli u play off.Vucevich je napisao/la: ↑13 avg 2021, 09:54Zukanović je u pravu, ima li i u jednoj evropskoj državi osim BiH da se u reprezentaciju zovu igrači kao "nagradu" za ispadanje u trećem pretkolu Conference lige?![]()
Jebote, Gibraltar ima ekipu u playoffu. Sve ekipe iz BiH su već ispale a neko bi kao nagradio igrače iz te lige.
I dalje ne vidim kakve veze Čavar ima sa poređenjem Hiroša i Kovača? Sad ja valjda treba da kopam po tvojim postovima i tražim neku "fulu"babino je napisao/la: ↑13 avg 2021, 09:54kako nicim izazvano spominjanje cavara i savica kada otvoreno gajis simpatije prema momcima i jos uvijek vjerujes da ce biti nesto od njih...samo konstatujem da su rupe i da si fulao, nema od njih nista...tebi je to zasmetalo i spominjes gluposti da nekom smeta sto su srbi, Boze sacuvaj.
Koje je tvoje mišljenje o Izetu Hajrobiću, je li njega trebalo zvati, jer je odabrao Švicarsku prije BiH, pa se kasnije predomislio. Ima li on nacionalni naboj.babino je napisao/la: ↑13 avg 2021, 09:54
kada je kovac u pitanju, hajde da ti bude lakse...recimo sefkija resic zaigra ozbiljan fudbal, otvoreno odbije bh poziv i kaze ja odoh igrati za tursku npr. Ispostavi se da se administrativno preracunao i da to nije izvodivo, te ponovo izrazi 'zelju' da igra za nas, ja ga ne bih zvao da je messi. jel ti malo lakse? znaci nema veze sto je kovac srbin!
da, kazem kako ih ja ne bih zvao, ali ko sam ja, kovaca vec zovu. Izmedju ostalih sra nja i ovo je jedan od faktora zasto smo 58. repka svijeta.
Meni niko ne bi igrao ko nema u sebi nacionalni naboj, bio on sefkija, stefan ili stjepan npr.
Sjebo ga sukob sa HZ. Tadašnje HZShategabri je napisao/la: ↑13 avg 2021, 09:48Pa on je čini mi se bio na probi u Zenitu, tu je krenulo sve nizbrdo.
Mahala, šiša, dobro i u Veležu igra.
Da.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.