FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 avg 2009, 08:48

Schlager je napisao/la:Ja bih bio prezadovoljan da iz sledece dve utakmice osvojimo ukupno 3 boda...gostovanje u Zenici i Siroki kuci pred praznim tribinama.

To bi znacilo da nakon cetiri kola imamo 9 bodova,bili bi prvi ili drugi na tabeli,odradjena suspenzija stadiona,i sirom otvoren put za nove uspjehe i borbu za Evropu....
? је сто & & " " " у " ? " " ... !
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 10 avg 2009, 09:43

Stole iz Bora je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Ja bih bio prezadovoljan da iz sledece dve utakmice osvojimo ukupno 3 boda...gostovanje u Zenici i Siroki kuci pred praznim tribinama.

To bi znacilo da nakon cetiri kola imamo 9 bodova,bili bi prvi ili drugi na tabeli,odradjena suspenzija stadiona,i sirom otvoren put za nove uspjehe i borbu za Evropu....
О ' "?
I ko se nad'o ale...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 avg 2009, 10:22

Sova je napisao/la:

О ' "?
О ' горе сто ' " .. ! ? $ ' је. ? ' $ је & " " а $ ' " " трецу " & " на & .. ! $ не ' ста је &, прве $ ? треца ..
AMAR OSIM

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 10 avg 2009, 14:06

Sova je napisao/la:
О ' "?
О ' горе сто ' " .. ! ? $ ' је. ? ' $ је & " " а $ ' " " трецу " & " на & .. ! $ не ' ста је &, прве $ ? треца ..[/quote]

$ " & се " ", % " ђаво $ у ? & је % " $ је, % те " на &?
I ko se nad'o ale...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 avg 2009, 14:10

Sova je napisao/la:
О ' горе сто ' " .. ! ? $ ' је. ? ' $ је & " " а $ ' " " трецу " & " на & .. ! $ не ' ста је &, прве $ ? треца ..
$ " & се " ", % " ђаво $ у ? & је % " $ је, % те " на &?
А сто се " ? $ ... $ " је ? $ ' $ $ за & " $ " " ? је & ? $ .. $, ста је ту је .. !
AMAR OSIM

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 10 avg 2009, 14:25

Stole iz Bora je napisao/la: А сто се " ? $ ... $ " је ? $ ' $ $ за & " $ " " ? је & ? $ .. $, ста је ту је .. !
То " " ? $ се & ?, ајој... % " ".

" $ " " за & у ", " на $ $ " ? " & ?, " на & " ? " пјевање " о & " ?.
I ko se nad'o ale...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 avg 2009, 14:41

Sova je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la: А сто се " ? $ ... $ " је ? $ ' $ $ за & " $ " " ? је & ? $ .. $, ста је ту је .. !
То " " ? $ се & ?, ајој... % " ".

" $ " " за & у ", " на $ $ " ? " & ?, " на & " ? " пјевање " о & " ?.
' & /, ста " је, " ' уопсте " .. ? & " ? $ је & & $!

' $ су $ " " ? несто & " " " ' $ " тај " ' јер ' " " 2 ' " " & ? са $ a " " ' са " " $ о ' .. " & пјевају, " то не ' " $ .. !
AMAR OSIM

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 10 avg 2009, 14:51

Vidim da se o meni prica,inace ja sam iz Banjaluke,a to sto mi cesto izleti ekavica tipa ovde,dve,sledeca itd,to je zato sto kuci imam Total TV pa nisam navucen na ove RTL,NOVA,HRT i sl kao vecina ostalih...

Osim Borca navijam i za reprezentaciju Srbije,a zadnjih godina cak i za bosanske klubove u Evropi a simpatisem i reprezentaciju BiH ali naravno samo kada ne igraju protiv Srbije....
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 10 avg 2009, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 avg 2009, 14:57

Schlager je napisao/la:Vidim da se o meni prica,inace ja sam iz Banjaluke,a to sto mi cesto izleti ekavica tipa ovde,dve,sledeca itd,to je zato sto kuci imam Total TV pa nisam navucen na ove RTL,NOVA,HRT i sl kao vecina ostalih...

Osim Borca navijam i za reprezentaciju Srbije,a zadnjih godina cak i za bosanske klubove u Evropi i reprezentaciju BiH ali naravno samo kada ne igraju protiv Srbije....
E to je vec nesto drugo .. !

A sto se tice Total TV imam je i ja vec duze vrijeme ..
AMAR OSIM

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 avg 2009, 20:50

Postovanje svima simpatizerima Borca Banja Luka.
Cestitam za pocetne pobede. Nadam se da ce te ove godine napokon odigrati kvalitetno i na sportskom polju obezbediti mesto u Evropi. Svetla vas tradicija tome obavezuje. Sretno u nastavku.

Hteo bih da pitam sledece:
Interesuje me Borcevo osvajanje marsalovog kupa ( protivnik u finalu Zvezda) i ne regularnost istog? Javna je tajna da je tada ATOMSKI jaka Zvezda prakticno poklonila Borcu pehar.
Takmicenje Borca u drugoj ligi Jugoslavije, koliko je to trajalo i zasto? Gde ste igrali domace utakmice i da li je bilo zapazenog rezultata u drugoj saveznoj lizi Jugoslavije?
Navijacki savez sa Firmom iz N.Sada... Zar niste pobratimi sa delijama? :D
Dokle se stiglo sa projektom novi stadion?
Ako ima onih sto misle da mogu objektivno da odgovor ponude, bio bih zahvalan na istom.
Pozdrav.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 avg 2009, 20:54

Da ne bude zabune, pitanje u vezi takmicenja Borca u drugoj saveznoj lizi, naravno mislim na noviju Jugoslaviju. Period od 1992 pa nadalje.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 avg 2009, 21:14

Ne znam zasto te iz ratnog perioda zanima samo ucesce u drugoj ligi Jugoslvije kad je Borac te 92 i 93 igrao i u prvoj ligi Jugoslavije kao domacin u Valjevu prptiv Partizana,Zvezde itd za koje su igrali i Mijatovic i ostale zvijezde...uglavnom igralo se 2-3 godine sa promjenljivim uspjehom a odustalo se 95 kad je i opstanak same Banjaluke dosao u pitanje....Kup nije poklonjen,ne vidim razloga zasto bi bio,isti taj tim Zvezde samo jaci za Savicevica i Mihajlovica smo pobjedili kasnije dva puta u Prvoj ligi SFRJ a izgradnja stadiona je stigla-nidokle,eto!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 avg 2009, 21:21

Schlager je napisao/la:Ne znam zasto te iz ratnog perioda zanima samo ucesce u drugoj ligi Jugoslvije kad je Borac te 92 i 93 igrao i u prvoj ligi Jugoslavije kao domacin u Valjevu prptiv Partizana,Zvezde itd za koje su igrali i Mijatovic i ostale zvijezde...uglavnom igralo se 2-3 godine sa promjenljivim uspjehom a odustalo se 95 kad je i opstanak same Banjaluke dosao u pitanje....Kup nije poklonjen,ne vidim razloga zasto bi bio,isti taj tim Zvezde samo jaci za Savicevica i Mihajlovica smo pobjedili kasnije dva puta u Prvoj ligi SFRJ a izgradnja stadiona je stigla-nidokle,eto!
Nisam znao da vam je Miljanic (citaj politicki) omogucio igranje u prvoj ligi SRJ-a. Za drugu ligu sam nesto citao, ali ne znam dokle se stiglo i zasto ste igrali na teritoriji druge zemlje? Zar niej bilo takmicenja u rs-u?
Jako sturo si mi odgovorio, ali ipak hvala.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 11 avg 2009, 23:56

A da vi, provokatori, **** malo sa periodicnim izazivanjima na ovoj temi?! Meni nije jasno zasto neko ima potrebu da pita neke stvari na koje vec unaprijed zna odgovor. Ako cemo pricati o sportu onda je sve ok. Ako nastavite provocirati znajte da cete uvijek dobijati isti odgovor. ;)

Elem, da nastavimo sa sportom:

Slijede pravi ispiti
G. RADIĆ | 11.08.2009 19:00

Fudbaleri Borca u prva dva kola Premijer lige BiH imaju stoodstotan učinak, a prema riječima šefa struke banjolučke ekipe, Velimira Stojnića, tek u naredne dvije utakmice njegovi izabranici će pokazati pravu snagu.

"Crveno-plavi" će u narednom meču gostovati kod Čelika u Zenici, a potom u utakmici bez publike, na Gradskom stadionu igraju sa Širokim Brijegom.

- Prvenstvo tek sada ulazi u onaj pravi ritam i svaka naredna utakmice biće sve teža i teža. Dolaze mečevi u kojima ćemo pokazati koliko zaista vrijedimo. Prvo nas očekuje duel sa Čelikom, a onda ćemo biti domaćini Širokom Brijgu, što je po meni najteža utakmica, pošto ćemo igrati bez publike. Posmatrao sam ih uživo, tako da sam se uvjerio da je riječ o zaista kvalitetnoj ekipi - kazao je Velimir Stojnić.

Na startu Premijer lige Borac je porazio Laktaše u Laktašima (0:2), a istim rezultatom pao je i Leotar. U dvije utakmice odbrana Banjolučana nijednom nije kapitulirala.

- U pripremnom periodu mnogo smo radili na kolektivu i to se na kraju pokazalo kao pun pogodak. Nadam se da će tako biti i u narednim susretima - dodao je šef struke banjolučkog premijerligaša.

Ohrabrujuća činjenica za Velimira Stojnića jeste i to što može da računa na sve fudbalere, pošto se u kombinaciji za prvi tim sada nalazi i Marko Maksimović, koji je dobio crveni karton na kraju prošle sezone, u meču sa Slavijom (1:1).

- Svi igrači konkurišu za meč sa Čelikom, volio bih da tako bude i sa Širokim Brijegom. Ukoliko u te dvije utakmice pobijedimo napravili bismo odličan uspjeh - kazao je Stojnić, koji je za kormilom Borca poražen samo u prijateljskom meču od beogradske Crvene zvezde (0:2).

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 12 avg 2009, 01:47

$ ? & сезону су ? са $ $, у " $ ? " на $ терену " ?. Са % $ ? се на $ ', " ?, а $ " " " " & $. & $ старт " ' $ $ " " је % ? " ".

- & % су " " " ? ", $ ' $ " $ $ " $ ' то $ ". У прве $ " ' се ? & $ ". $ " ? ' ? на $ $ " ? " то ' ' " - & је " " $ $ је ' у " $ " $ су " ? $ $ у врху ?:

- ' у ? је $, " " су се & ? " $ & ?. ? $ " " " ? на $ " $ " ? $ ?. " у ? ' " $ $ $ $ ", ? " ? $ $ у врху ?.

У $ $ ' " се & & сјајан ? " $ ? ?.

- $ ' " ", ? " свега " " & ". $ ? ", наравно, $ ? " $ се $ - " & $ ", ? " свега " је важан успјех ?. " " & $ ?. Ја ' - у " $ " ? " $ се " с ? ? & & " на & сцен - " је ".

& је свој " & " у / $ ? сезоне " на " је $ ' $ наставе $ ".

- $ се $ ' $ $ превенства ? сезоне, " " ? ". " $ " " & то $ & на терену. $ се $ - " - " $ - нас " $. $ се $ $ & " ". $ - ", то је ", ? $ " " су " $ ". $ се $ - пораза " % ' - & је " " $ $ се $ ? $ " & ? сезоне:

- " ' ' ¥ " " ? се $ ? су ' $. $ " $ ? $ " $ се $ " то " " на терену.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 avg 2009, 13:07

cole-ch je napisao/la:Postovanje svima simpatizerima Borca Banja Luka.
Cestitam za pocetne pobede. Nadam se da ce te ove godine napokon odigrati kvalitetno i na sportskom polju obezbediti mesto u Evropi. Svetla vas tradicija tome obavezuje. Sretno u nastavku.

Hteo bih da pitam sledece:
Interesuje me Borcevo osvajanje marsalovog kupa ( protivnik u finalu Zvezda) i ne regularnost istog? Javna je tajna da je tada ATOMSKI jaka Zvezda prakticno poklonila Borcu pehar.
Takmicenje Borca u drugoj ligi Jugoslavije, koliko je to trajalo i zasto? Gde ste igrali domace utakmice i da li je bilo zapazenog rezultata u drugoj saveznoj lizi Jugoslavije?
Navijacki savez sa Firmom iz N.Sada... Zar niste pobratimi sa delijama? :D
Dokle se stiglo sa projektom novi stadion?
Ako ima onih sto misle da mogu objektivno da odgovor ponude, bio bih zahvalan na istom.
Pozdrav.
"Otpozdrav" za tebe i odmah da te pitam kakav interes imas da omalovazavaš Borac?
Prvo mi smo klub koji nikada al baš nikada nije na nesportski način nešto napravio, znači odmah ta tvoja prva rečenica pada u vodu.
Sada po redu: Borac je kup Maršala Tita osvojio u sezoni kada je igrao odličan fudbal pa je tada kao drugoligaš izbacio prvoligaše: Osijek, Vojvodinu, Spartak, Prištinu, a u finalu je igrom nadvisio najveći klub na prostorima bivše države, a odmah sledeće sezone je izborio ulazak u prvu ligu Jugoslavije da bi odmah igrao i polufinale kupa u kojem je na penale ispao od Hajduka koji je poslije osvojio taj isti kup.
Tačno da je Borac igrao u SR Jugoslaviji 92/93/94/95, a na samom kraju je zamrznuo svoje takmičenje u trećoj ligi i vratio se u Banjaluku, utakmice su kao domaćini igrali u Valjevu, Sremskoj Mitrovici i još nekim mjestima...
Navijači Borca nikada nisu bili u ljubavi sa bilo kom grupom iz tzv. velike četvorke, a tačno je da imaju poseban odnos sa navijačima iz Novog Sada (Firma).
Što se tiče gradnje novog stadiona u Banjaluci, trenutno je u toku izrada projektne dokumentacije koja bi trebala biti završena do kraja godine ili na samom početku sledeće, a do sada je izvršeno geodetsko ispitivanje terena na kojem će se graditi. Sama projektna dokumentacija tog prelijepog fudbalskog zdanja košta cirka oko četiri miliona KM, jer je sam objekat perfektno idejno riješen, a mi se nadamo da će biti izgrađen u najkraćem mogućem objektivnom roku...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 12 avg 2009, 15:48

Jel istina da nam je otisao Vranjes,ako je to istina onda smo stvarno u k....u i onako imamo 12 igraca, sad sa 11 tesko da cemo izgurati sezonu,prvi kartoni ili ne daj Boze povrjede ekipa ce biti smijesna, bez 3,4 nova igraca sezonu cemo zavrsiti izmedju 6 i 10 mjesta .Taman se nesto ponadas a ono stara prica.....

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 12 avg 2009, 15:52

gavra je napisao/la:Jel istina da nam je otisao Vranjes,ako je to istina onda smo stvarno u k....u i onako imamo 12 igraca, sad sa 11 tesko da cemo izgurati sezonu,prvi kartoni ili ne daj Boze povrjede ekipa ce biti smijesna, bez 3,4 nova igraca sezonu cemo zavrsiti izmedju 6 i 10 mjesta .Taman se nesto ponadas a ono stara prica.....
A gdje je otisao ako se moze znati?

gavra
Kontakt:

FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la gavra » 12 avg 2009, 15:56

Sad procitao na nekom forumu Tom Tomsk Rusija al ne znam jel tacno,ne znam ima li iko potpuniju informaciju?

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 12 avg 2009, 15:59

MODERATORI: ako mi ko izbrise ovaj post ili slucajno popusim ban, vi definitivno niste normalni i licno cu ce potruditi da se ovaj sajt bojkotuje.
Hahaha ovo nisam odmah ni primjetio ,malo j......i lik
:D :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.