Phoenix Suns
Re: Phoenix Suns
ma koji crni lee. moze on u knicksima imat takve statse kad prakticno nemaju zamjenu za njega, i prva je napadacka opcija tamo. on u nekom ozbiljnijem timu ne bi imo ni 15 poena po tekmi, dok bi amare u skoro svim timovima bio druga ili prva opcija u napadu.
Ne ozbiljan si cuj Lee, ali jrbo njega pali su i spursi pa su mi ulili jos vise nade da se nadam konferencijskom finalu sa LAL :DD aBd, ammare 29 poena samo tako (cuj LEE LOL) 12 od 11, jos utha zijanila, idemo na drugom jesto spursi ce biti 6 vjerovatno tako da cemo i njih izbjeci 

Mes Que Un Club
Sutra protiv Oklahome je ključna utakmica za 2.mjesto, potrebna nam je pobjeda. Kad se sjetim da smo ih pobijedili i bez Nasha onda se može
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Odlicna utakmica sinoc (meni, ne znam kad je kod vas bila) protiv Spursa. Iako je Nash bio odlican u prvom poluvremenu i u trecoj cetvrtini, sa 8-12 shooting i 12 asistencija, nakon sto je izasao pred kraj trece za svoj uobicajni odmor, nije se vise vratio. Nikakva povreda nije u pitanju, jednostavno je na scenu stupio Goran Dragic. Mali je odlicno igrao, asistencije, ukradene lopte, strasan je. Svaka cast treneru sto je imao muda da ga ostavi. Napon utakmice je rekao:
"If we lose I probably would have gotten fired on the spot," Phoenix coach Alvin Gentry said. "I've got a two-time MVP sitting over there that had a great game." Ali mali Dragic je odlican bio, ima srce, a i najboljeg ucitelja, legendarnog steve-o.
"If we lose I probably would have gotten fired on the spot," Phoenix coach Alvin Gentry said. "I've got a two-time MVP sitting over there that had a great game." Ali mali Dragic je odlican bio, ima srce, a i najboljeg ucitelja, legendarnog steve-o.
mocno izgledamo posve. al je situacija vauu , ne pamtim kad je vako bilo gutavo na zapadu 

-
- Kontakt:
Bio sam optimisican sto je tice PO, ali evo sada citam da su slabe sanse da se Lopez vrati uopste ove sezone. Ako ostanemo na cetvrtom mjestu, moramo pobjediti Lakerse u polufinalu, a bez Lopeza to moze biti mission impossible.
ali nada postoji, ako moze bayern sa onakvom igrom u prvom poluvremenu uzeti MU, mogu se i Lakersi proci
ali nada postoji, ako moze bayern sa onakvom igrom u prvom poluvremenu uzeti MU, mogu se i Lakersi proci
Uvijek treba biti optimist, i kad se nadaš da nema nikakvog drugog izlaza. Uostalom tu je Nash
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Drago mi je da su pokazali da mogu protiv svih igrati, ja mislim da smo i LAL uzimali u regularnom djelu tako zasto da ne napasti i njih pa sta bude. Iako ja vjerujem jos uvjek da cemo biti drugi ili treci, samo da izbjegnemo spurse jer su oni ekipa tipa Milana u fudbalu, sa jakom odbranom i ludim pojedincima protiv njih je tesko igrati svakoj ekipi
Mes Que Un Club
Pobijedimo li večeras Houstona i u utorak Denvera, obje u našoj dvorani, stekli bi prednost domaćeg terena u prvoj rundi play off-a.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Pobijedimo li večeras Houstona i u utorak Denvera, obje u našoj dvorani, stekli bi prednost domaćeg terena u prvoj rundi play off-a.

Tesko danvera da cemo dobiti, onda bi mi morali biti cetvrti oni 5 nema druge opcije, po meni treba izbjeci trecu poziciju i duel sa spursima koji ce vjerovatno biti 6., ovo ostalo sve moze, osim i 5. pozicije ko ja nam ne donosi predoonst domaceg
.
I da uz to nevjerovatno partija sinoc pogotovo u zadnjim minutatama kad Susni pogadjau cetiri uzastopne trice i donose na kraju predonst od ovih 10 poena sinoc 116-106 :DD
GO SUNS GO

I da uz to nevjerovatno partija sinoc pogotovo u zadnjim minutatama kad Susni pogadjau cetiri uzastopne trice i donose na kraju predonst od ovih 10 poena sinoc 116-106 :DD
GO SUNS GO
Mes Que Un Club
Evo dvije tekme prije kreja sa Sunsa, mala kalkulacija do kraja, igramo sa Denverom i sa Uthom, vodi se bitka od 3 do 5 pozicije, nadam se 3 ili 4, vise trecoj jer bi ako bi prosli prvi krug izbjegli LAL
, a trecom pozicijom vjerovatno bi izbjegli i Spurse u prvom kolu ko ce zavrsiti kao 7. vjerovatno imaju i oni i portland do kraja po jednu tekmu, oni u gostima protiv Dallasa a prtland kuci protiv woriorsa, tako da ocekujem spurse na 7 poziciji, a onda bi Sunsim treca pozicija legla ko budali samar, jest da je portland dobra ekipa i kvlitetna ali se protiv njih moze igrati 

Mes Que Un Club
jos se nista nezna mada je skoro sigurno da je Dallas drugi...
ima jedna pobjeda treba o ove dvije tekme da bi bili 4. ako izgube obje bit ce peti, ako pobjede utah a izgube od denvera, igrat ce sa utahom u PO sa prenoscu domaceg terena. ako se desi suprotno igrat ce sa denverom. a ako obje dobiju idu na portland ili na spurse sa trece pozicije.
Denver pao,[*] minimalno cetvrta pozicija po mojim procjenama iako postoji mogucnost da imamo isti omjer kao idenver ali ne znam sta se onda gleda valjda cemo biti cetvrti, a ako uzmemo Uthu onda smo 3. i igramo sa Portlandom 90%
Mes Que Un Club
sunsi imaju osigurano cetvrto mjesto. ako izgube veceras igraju sa denverom u playoffu, sa prendoscu domaceg terena. a ako pobjedimo igramo protiv spursa ili portlanda, u zavisnosti ko bude 6. portland veceras igra sa day to day warriorsima, a san antonio sa dallasom. idealno bi bilo dobit portlanda, jer roy mozda nece biti spreman za PO. znaci ili igraju sa denverom, ili sa jednom od ova dva tima. sreca pa izbjegose utah.
Jel zna netko ovako napamet tko ima bolji međusobni Portland ili San Antonio?Wolverine je napisao/la:sunsi imaju osigurano cetvrto mjesto. ako izgube veceras igraju sa denverom u playoffu, sa prendoscu domaceg terena. a ako pobjedimo igramo protiv spursa ili portlanda, u zavisnosti ko bude 6. portland veceras igra sa day to day warriorsima, a san antonio sa dallasom. idealno bi bilo dobit portlanda, jer roy mozda nece biti spreman za PO. znaci ili igraju sa denverom, ili sa jednom od ova dva tima. sreca pa izbjegose utah.
Samo da izbjegnemo Spurse, porazom ćemo ih sigurno izbjeći ali Sunsi idu u svakoj utakmici na pobjedu, večeras ako pobijedimo bit ćemo broj 3. i s dobrim izgledima u nastavku play-offa
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Po ovoj tabeli sto je sad prednost ima protland, tako da ako uzmu i portland i spursi, ostat ce isto, a ako mi uzmemo uthu izbjeci cemo spurse a i LAL u polifinalu konferencije. Pod uslovom da ide ono 1-8(A9 2-7(B) 3-6(C) i 4-5 (D), (ovaj dio je ovakav 100%), ali ovaj drugi nisam siguran ali misim da ide A-D i C-B, ali postoji mogucnost i da se igra A-C i B-D
Mes Que Un Club
Idealno bi bilo večeras pobijediti Utaha. Očekujem tvrdu utakmicu, pobjeda nam donosi puno, nadam se pobjedi. S pobjedom bi bili 3. na zapadu i tako išli na ranjeni Portland jer će Spursi teško do pobjede u Dallasu. Utah porazom gubi puno jer padaju na 5.mjesto tako da njima u ovoj utakmici stoji imperativ pobjede da zadrže 3.mjesto na Zapadu koje je neka vrsta bonusa. Ide se na desetkovani Portland, u drugom krugu se izbjegavaju Lakersi.
Sunsi idemo po pobjedu, sretno
Sunsi idemo po pobjedu, sretno
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Oderali smo im guzove 100-86 pred njihovim navijacima GO SUNS GO
), sad portland, pa onda bilo ko osim LAL i onda u finalu konfe na iznanadjenje da se ide, iako je Dallas prejak ali se moze :DD, mislim da su ove pozicije i realne, bar prve tri, jer su iz zauzele i najbolje tri ekipe, dok su po meni Spursi cetvrti, utha peta, denever, portland i ovo osmo oklahoma 

Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.