Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Vi koji malo bolje pratite, na kojem stranom kanalu će nas prenositi sutra?
41:34
Imal teme gdje ne botujes za Vucica 

Za Tursku nekim cudom igraju samo pravi Turci, nema Amera ni Bosnjaka. Biberoglu nikad zvanicno nije nastupio za Tursku

A neće sutra biti na ovom kanalu?
Jbte 2023ća godina i niko utakmice ne prenosi

41:34
Kod Islanda prezimena svih igraca zavrsavaju na SON, FridriksSon, GudmundsSon itd., samo kod trenera zavrsava na SEN- P.EDERSEN
Craig P.edersen

Craig P.edersen
Najmanje 3 kanala SK-a (8, 9 i 10) su bez ikakvog prenosa u to doba. Ako ne ubace naknadno fkt onda treba bojkotovati telemach. Kako god, nacicemo neki stream za sve, no sikiriki 

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Ma bit ce valjda neki stream na netu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vala bas, gledam jucer tv program SK-a za nedjelju. Jbt na sigurno njih 3 ona zadnja (7, 8, 9) apsolutno nista ne prenose. Samo ono sport klub promo pise. Pa zar se ne moze na jedan od stavit utakmica, posto na glavnim samo usr.ani tenis prenose

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Za tekmu protiv portugala, link koji si ostavio, s obzirom da je na poljskom jeziku, da li treba nesto platiti kako bi se gledalo?ZutiFKS je napisao/la: ↑12 avg 2023, 23:19Nevjerovatno je da kanal TVP Sport radi sve tekme s turnira osim naše protiv Portugala (nju samo na sajtu)tako da ćemo za preostale dvije biti sigurniji. Ko god ima iptv ima taj kanal a evo i 2 streama za isti:
https://poscitech.click/player/stream-128.php i https://latestupdatespk.com/live/387-tvp-sport
Tekma protiv Portugala ide isključivo ovdje: https://sport.tvp.pl/71841774/portugali ... am-1382023
Znamo li mi ijednog igrača iz Portugala?
Gledam po bookmakerima 1,05 na nas, ne znam da smo ikada bili ovoliki favoriti protiv nekoga.

Gledam po bookmakerima 1,05 na nas, ne znam da smo ikada bili ovoliki favoriti protiv nekoga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sreća kažu nema Rone

Prošli roster (za kvalifikacione mečeve u februaru ove godine) bio im je sastavljen mahom od igrača Porta, Benfice i Sportinga plus jedan igrač iz Španije (neki klub druga, a možda i treća liga, nepoznati su mi skroz)
Te njihove portugalske ekipe sam jedno vrijeme viđao u nekom evropskom takmičenju, tipa ona FIBA Liga prvaka ili nešto slično, prije par godina neko od tog trojca dogurao je relativno daleko al' sve u svemu mislim da to nije neki kvalitet.
U principu osim ako ih ne prosere šuterski mislim da ćemo ih dobiti lagano koliko god da mi nismo ili jesmo u formi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da li imamo pravo povesti na Euro u slučaju plasmana dva naturalizovana igrač? Plej i Garza. Znam da samo jedan moze biti prijavljen za utakmicu da li bi smo ih mogli rotirati u zavisnosti od protivnika te na taj način dodatno dobiti na širini.
Hrvatska također nastupa u gotovo najjačem sastavu protiv Belgije.
Najjači mogući objektivno, mada biće im teško protiv Turaka i oni imaju solidan roster za ovaj turnir bez obzira što im igraju samo Turci

PS: Gledao sam malo Poljake i Mađare prvo poluvrijeme, onako dosta ih pate Mađari evo i sada vode.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma bice neki stream sa zvukom
Jedva Poljska dobi 2 razlike. Vidno su se iscrpili danas, nadam se da ce nasi na vrijeme rijesiti Portugal. Da ne moraju Musa i ostali igrati maksimalan broj minuta
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.