BiH na Eurobasketu 2025

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Ghuraba
Kontakt:

Re: BiH na Eurobasketu 2025

Post Postao/la Ghuraba » 19 jul 2025, 01:45

lumani je napisao/la:
19 jul 2025, 00:50
MElloo je napisao/la:
18 jul 2025, 21:45
Zasto se ranije ovog Pjanica nije zvalo.Prije 2g je imao 10 ppg sezonu u njemackoj ligi i niko ga nije zvao??Pa protiv Hrvatske je mogao pomoci u prvoj kad pola ekipa nije igralo
Nije mogao igrati za BIH.brz ,skocan ,borben .
Pa onda ni sad ne moze, ako nije imao nas pasos prije 16. godine.

Davno se on spominjao ovdje. Mislim da ga je forumas Ethel prvi spomenuo prije nekih 5 godina. Sjecam se da je on tad redovno lijepo statse svih aktivnih i potencijalnih reprezentetivaca i da je ovaj konstantno bio na nekih 8-9 poena u prosjeku. Od tad ga se nikad niko nije sjetio, a nema kakav se skart nije pozivao. Btw, na netu pise da je 202 cm visok, a meni na slikama djeluje da je bar 5 cm nizi od Vrabca. Ne znam kakav je s loptom, ali bi bilo dobro ako se moze nekako ugurati na dvojku i da nam tu pokrije bar 10-15 minuta u kvalifikacijama za SP.

lumani
Kontakt:

Re: BiH na Eurobasketu 2025

Post Postao/la lumani » 19 jul 2025, 03:19

Ghuraba je napisao/la:
19 jul 2025, 01:45
lumani je napisao/la:
19 jul 2025, 00:50
MElloo je napisao/la:
18 jul 2025, 21:45
Zasto se ranije ovog Pjanica nije zvalo.Prije 2g je imao 10 ppg sezonu u njemackoj ligi i niko ga nije zvao??Pa protiv Hrvatske je mogao pomoci u prvoj kad pola ekipa nije igralo
Nije mogao igrati za BIH.brz ,skocan ,borben .
Pa onda ni sad ne moze, ako nije imao nas pasos prije 16. godine.

Davno se on spominjao ovdje. Mislim da ga je forumas Ethel prvi spomenuo prije nekih 5 godina. Sjecam se da je on tad redovno lijepo statse svih aktivnih i potencijalnih reprezentetivaca i da je ovaj konstantno bio na nekih 8-9 poena u prosjeku. Od tad ga se nikad niko nije sjetio, a nema kakav se skart nije pozivao. Btw, na netu pise da je 202 cm visok, a meni na slikama djeluje da je bar 5 cm nizi od Vrabca. Ne znam kakav je s loptom, ali bi bilo dobro ako se moze nekako ugurati na dvojku i da nam tu pokrije bar 10-15 minuta u kvalifikacijama za SP.
On se vodi kao Njemacki igrac a dvojno je tesko mogao imati prije 5-6 godina.Nije za SG ,vise 3/4 tu ga je barem Drijencic forsirao.Gledao sam ga jednom dok je igrao za Gießen !!sta reci >Njemacki mentalitet ,ne trosi mnogo loptu i radi samo ono sto zna.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.