Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Re: Euroliga 2025/26
Tesko je bilo odoliti sudijskoj trojci kad su ih seici poveli u magazu i rekli zagrabite koliko mozete...hahaha
Kakav cirkus majko mila...
Kakav cirkus majko mila...
Zvezda bas peh ekipa... Navodno se Moneke ozlijedio na zaigravanju, a u zadnjoj cetvrtini im se povrijedio Izundu... Imaju vise ozlijedjenih nego zdravih igraca...
Kameni odlican... Sto nije igrao Kondic? Nije valjda i on sada povrijedjen...
Kameni odlican... Sto nije igrao Kondic? Nije valjda i on sada povrijedjen...
Zadnja izmjena: Vaya, dana/u 11 nov 2025, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Čim izgube priča o sudijama 
Ja bih rekao nisu im sudije dopustile da tuku kao inače.
Odličan kriterij sudija.
@Vaya, vratili se neki igrači u Dubaiu, Kosta je tu u rotaciji bio treći. Nije igrao ni Dangubić iako je bio u zapisniku.
Odličan kriterij sudija.
@Vaya, vratili se neki igrači u Dubaiu, Kosta je tu u rotaciji bio treći. Nije igrao ni Dangubić iako je bio u zapisniku.
Koševo Zapad
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ovo je kameni takticki odradio da ne igra za BIH ovaj prozor

Treba biti realan, jesu sudije malo siljile za Dubaji, nisu im dali da razviju onu svoju tranzicionu igru i bilo je par nekih faulova koji realno nisu bili, tipa Kalinicev 4-ti faul zaista nije postojao ili u prvom poluvremenu kada se od Bertansa lopta odbija u out, a poslije Sasinog challengea opet loptu daju Dubajiu...medjutim ja mislim da ni sa Monekeom ne bi Zvezda dobili ovu utakmicu...Shategabri je napisao/la: ↑11 nov 2025, 19:09Čim izgube priča o sudijama
Odličan kriterij sudija.
Kontam za Kondica, da nece opet neku povredu da izmislja i da ima opravdanje za reprezentaciju...
Shategabri je napisao/la: ↑11 nov 2025, 19:09Čim izgube priča o sudijama
Odličan kriterij sudija.
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Dodje i ti na svoje nakon mjesec dana u rupi....filip13 je napisao/la: ↑11 nov 2025, 19:27Shategabri je napisao/la: ↑11 nov 2025, 19:09Čim izgube priča o sudijama
Odličan kriterij sudija.
@Vaya, vratili se neki igrači u Dubaiu, Kosta je tu u rotaciji bio treći. Nije igrao ni Dangubić iako je bio u zapisniku.![]()
uvijek protiv ekipe čiji navijači slave Mladića
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Pa hrvatski komentator se cudio za faul nad Kalinicem i za onaj celendz Saleta...Vaya je napisao/la: ↑11 nov 2025, 19:17Treba biti realan, jesu sudije malo siljile za Dubaji, nisu im dali da razviju onu svoju tranzicionu igru i bilo je par nekih faulova koji realno nisu bili, tipa Kalinicev 4-ti faul zaista nije postojao ili u prvom poluvremenu kada se od Bertansa lopta odbija u out, a poslije Sasinog challengea opet loptu daju Dubajiu...medjutim ja mislim da ni sa Monekeom ne bi Zvezda dobili ovu utakmicu...Shategabri je napisao/la: ↑11 nov 2025, 19:09Čim izgube priča o sudijama
Odličan kriterij sudija.
Kontam za Kondica, da nece opet neku povredu da izmislja i da ima opravdanje za reprezentaciju...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ima li ko video Kamenog i postera , ali Darkov komentar ? Hrvatski komentator na SPORTKLUBi
-u oduševljen Kamenim čitavu utakmicu .
-u oduševljen Kamenim čitavu utakmicu .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
da ponovim iz prošle sezone,oko kmečenja nekih kada izgube, ko fol zbog sudija
od 1:04:00 do 1:05:00 Edin objasnio
Pa dobro, realno ne moze se ni ocekivati da neki trener uradi ovo sto Edin govori... Ovo me podsjeca na onu situaciju kad su pitali Henrya kada je rukom dao go protiv Irske u barazu, kao ono sto nisi rekao, da si dao go rukom, kao gdje je pravda, postenje i ostalo... Gleda Henry novinara i govori mu: Jesi ti normalan? Sudijska nadoknada i baraz za SP, ti mene pitas sto nisi rekao da sam igrao rukom...
P.S. Ne brini se, ne navijam za Zvezdu... Utammicu gledao iskljucivo radi Kamenjasa i Kondica... Ma da sa neutralne strane, moram reci da Zvezda igra simpaticnu netipcnu, old school kosarku, fino izgledaju kao ekipa...ali opet kazem - ne brini se, ne navijamo...
hladne glave, dan nakon svake tekme,svaka odrasla osoba bi trebala reci sudije su grijesila ns stetu protivnika,ako je tako i bilo
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
bitno je da ne vrijeđam i da navijam protiv kluba čiji navijači slave Mladića,sve ostalo manje više
- Shategabri
- Kontakt:
Ne možeš se vaditi na sudije kad izgubiš 16 razlike. Primiš 100+poena.
Jednako jadno kao ono fauliranje onog Codyja na Avramoviću na kraju.
Treba biti veliki i u porazu.
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑11 nov 2025, 20:40Ne možeš se vaditi na sudije kad izgubiš 16 razlike. Primiš 100+poena.
Partizan izgleda očajno u napadu bez startnog pleja a nemaju bekove za ozbiljnu odbranu. Samo ih sudije mogu spasiti.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
U Dubajiu se suptilno sudilo za Dubaji, ali ovo sto sudije sviraju Monacu veceras u Beogradu, narocito u 3/4 je u najmanju ruku...
Hapoel na omjeru 8 -2,a svo vrijeme igraju bez Cabocla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.