sve je to ok ali niko nije isao po hotelima pa isao po spratove i hodnike traziti igrace i to jos kucati na vratima.Marokanci58 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:02Sad ne valjaju naši navijaci u Americi a ovdje su u Sarajevu morali trpiti maltretiranje dok Esmiru nije pozlilo. Nije smio nijedan šugavi medij napisati sarajlijama i dijaspori LJUDI POPUSTITE PRELAZITE GRANICE !
06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Pa kod nas im nisu u hotel ulazili i kucali po vratima. Najgore sto je sad skoro svako ko biva navijac, a krenuli pratiti reprezentaciju u mecu protiv Italije.Marokanci58 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:02Sad ne valjaju naši navijaci u Americi a ovdje su u Sarajevu morali trpiti maltretiranje dok Esmiru nije pozlilo. Nije smio nijedan šugavi medij napisati sarajlijama i dijaspori LJUDI POPUSTITE PRELAZITE GRANICE !
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prosirilo se ovo po drzavi, opet forum prednjaci, a i neko ko je isjekao video za BH super sport. 
Pa što baci video na private... Mog'o je biti na svakom portalu, to mu je svakako bio cilj 
U Bosni bar nisu isli od sobe do sobe da opsjedaju momke.
Gori od pijanih Engleza.
Jedne godine nemogu se sjetiti jel bilo Evropsko il svjetsko prvenstvo al tekme su bile dosta rano u Americi ( prije SPa u Brazilu) Engleska je dosta rano ispala sa prvenstva a meni se potrefilo da sam u Las Vegasu poslovno. Oko 7 ujutro kad su oni krenuli hodati po onim hodnicima vec vidno pijani , pjevaju, psuju, lupaju pola hotela na noge digli. Oka niko sklopio nije.
E tako i ovi nasi u St. Luisu.
Hotel je trebao zabraniti prolazak na sprat gdje su igrači.
U Salt Lake Cutyu će biti druga prica .
Em nema puno nasi em nisu seljadija.
Dole ljudi vise iz Brčkog, Tuzla, Zenica.
Drugi svijet naspram ovih
Gori od pijanih Engleza.
Jedne godine nemogu se sjetiti jel bilo Evropsko il svjetsko prvenstvo al tekme su bile dosta rano u Americi ( prije SPa u Brazilu) Engleska je dosta rano ispala sa prvenstva a meni se potrefilo da sam u Las Vegasu poslovno. Oko 7 ujutro kad su oni krenuli hodati po onim hodnicima vec vidno pijani , pjevaju, psuju, lupaju pola hotela na noge digli. Oka niko sklopio nije.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Koji grad ili mjesto bi bio St. Louis da je u Bosni, cisto ovako da znamo s cim imamo posla?soccerfan je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:23U Bosni bar nisu isli od sobe do sobe da opsjedaju momke.
Gori od pijanih Engleza.
jesu, ima snimak kako ulaze na recepcijiSanaBosna je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:12sve je to ok ali niko nije isao po hotelima pa isao po spratove i hodnike traziti igrace i to jos kucati na vratima.Marokanci58 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:02Sad ne valjaju naši navijaci u Americi a ovdje su u Sarajevu morali trpiti maltretiranje dok Esmiru nije pozlilo. Nije smio nijedan šugavi medij napisati sarajlijama i dijaspori LJUDI POPUSTITE PRELAZITE GRANICE !
Zadnja izmjena: dena24, dana/u 05 jun 2026, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Jedino ova drama u salt lake city bricks and minifigs, brick by bricksoccerfan je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:23U Bosni bar nisu isli od sobe do sobe da opsjedaju momke.
Gori od pijanih Engleza.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tebra, ovo je bas sramotno od igraca i strucnog staba...ljudi dosli da ih vide, a oni se kriju po sobama.
Trebaju izaci među ljude, da se napune pozitivnom energijom pred SP.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Wilshere10
- Kontakt:
Tebra, ovi seljoberi što opsjedaju nogometaše Republike BiH, misle da su Aston Villa i David Villa braća.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:30Tebra, ovo je bas sramotno od igraca i strucnog staba...ljudi dosli da ih vide, a oni se kriju po sobama.
Trebaju izaci među ljude, da se napune pozitivnom energijom pred SP.![]()
Neznam sadSheyi je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:26Koji grad ili mjesto bi bio St. Louis da je u Bosni, cisto ovako da znamo s cim imamo posla?soccerfan je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:23U Bosni bar nisu isli od sobe do sobe da opsjedaju momke.
Gori od pijanih Engleza.
Drugi svijet naspram ovih![]()
Najvise ih je iz podrinja I istocne Bosne.
Al posto u Sarajevu ima svega eto zamisli Sarajevo I okolna mjesta ( Vogosca, Hadzici, Ilijas, Hrasnica) skupa u jednom gradicu. Pakao
Jos eno ih kmece kako smo ljubomorni na njih. Kaze Fraser vi ih stalno gledate minkes jednom u 15 godina.
Ko da su igraci volovi na stocnoj pijaci
Stvarno zalosno kako ljudi nemaju ni truna srama. Bio sam za vikend u Sarajevu i u subotu sjedi Radeljic sa Ženom i Bebom na ručku, pita me sin mogu li se ići slikat, rekoh nema šanse. Pusti čovjeka sa familijom da uživa…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nemaju osnovnu kulturu.
Hajd djeca pa da covjek I razumi dijete je to.
Al tudum od 20-30 godina da uhodi igrace da se slika
Pa druze nisi normalan da Bog kaze.
Mi proslo ljeto na Vilsonovom sjedili u istom restoranu gdje je i Seha sjedio. Djete hoce da se slika i bog. Jos je sam sjedio. Uspio sam mala bar ubjediti da saceka da jede i krene iz restorana. Kad je prolazio pored nas zamolio ninja da se dijete slika i izvinuo se sto ga smaramo.
Ovi ko da du igraci dosli ga se naslikavaju sa njima
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 05 jun 2026, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno da je ovo krkanluk i da nam ovakve stvari ne trebaju, ali ljudi to ovdje toliko predimenziraju - kao da su im u najmanju ruku dosli na trening i ne daju im da trce. Eto Spahic i Barbarez nisu znali gdje dolaze i nisu znali da ce ih nas narod tamo okupirati. Svjesno su htjeli da sve bude ovako, kako bi se to sto losije odrazilo na nasu igru.
Poceli ste kmecati ko kakve tetke. Ko garantuje da Kerim ne ganja igrice do sabaha ili da Esmir ne pretura drustvene mreze cijelu noc? Ko da su svi oni 24/7 fokusirani samo na utakmice, ko da dnevno treniraju po 8 sati, a poslije masaze, terapije, bazeni, ovo, ono, pa ce im eto sve upropastiti to sto je neka budala dosla i hodala po hodnicima hotela. Jasta nego, samo zbog toga nece moci potrcati sutra protiv Paname. 
Nije bas tako. U St.Louisu ima nas najvise pa tako izgleda. Bio 100 puta. Zivio sam u Des Moinesu i Chicagu, sad ovdje u Minneapolisu. Evo i kod nas u MN, ima nas mozda 1500, kad je kakva muzika vidis koliko raje dodje. Kad dodje neka pjevaljka pun koncert a cim neka bar po meni solidna muzika 20 ljudi u vrh glave.soccerfan je napisao/la: ↑05 jun 2026, 12:14Nije. Evo u Salt Lake Cityu gdje ce biti kamp nije.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 jun 2026, 12:03Svugdje je to tako sa našim svijetom po Americi. Najčešći profil naših ljudi su tamo ili Kladušani/Krajišnici ili Podrinjci. I jedni i drugi dolaze iz najsiromašnijih dijelova BiH i prošli su kroz najgore muke u ratu. Tako da ne čudi ništa.
Sent Luis i Atlanta su ovakvi. Svaki drugi grad su iole normalniji ljudi. Znam jer sam obilazio i znam kakav je gdje mentalitet.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Konta covjek da se malo emancipuju tamo ipak svi minimum 20-30 godina zive, a ovaj indijanac jos gori od onih gorštaka iz kladuše i okoline. Kaad smo sebi ovako odvratni kako nas drugi gledaju 
-
ZmajOdBosne33
- Kontakt:
Kakvih seljacina ovdje ima, to je strasno. Narod nas koji je od Bosne tamo gdje je i toliko daleko j Boga pitaj da li ce reprezentacija ikad vise i biti u tom gradu, pozele ljudi vidjeti nase igrace i normalno je da ce biti ovakva euforija i radost. Pa u pojedinim klubovima ih vidjaju svaki dan, pa im na treningu prave ludilo i ne mogu izaci iz kampa dok se ne slikaju i slicno, a vama smeta ovo nesto. Sram vas bilo, ko iole nesto negativno misli o nasim ljudima tamo. Fuj!
Sve znam. Dodje dobar band na prste nas pobrojati mozes. Dodje phevaljka kakva nemozes do karte doci da si Tito.soko je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:41Nije bas tako. U St.Louisu ima nas najvise pa tako izgleda. Bio 100 puta. Zivio sam u Des Moinesu i Chicagu, sad ovdje u Minneapolisu. Evo i kod nas u MN, ima nas mozda 1500, kad je kakva muzika vidis koliko raje dodje. Kad dodje neka pjevaljka pun koncert a cim neka bar po meni solidna muzika 20 ljudi u vrh glave.soccerfan je napisao/la: ↑05 jun 2026, 12:14Nije. Evo u Salt Lake Cityu gdje ce biti kamp nije.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 jun 2026, 12:03
Svugdje je to tako sa našim svijetom po Americi. Najčešći profil naših ljudi su tamo ili Kladušani/Krajišnici ili Podrinjci. I jedni i drugi dolaze iz najsiromašnijih dijelova BiH i prošli su kroz najgore muke u ratu. Tako da ne čudi ništa.
Sent Luis i Atlanta su ovakvi. Svaki drugi grad su iole normalniji ljudi. Znam jer sam obilazio i znam kakav je gdje mentalitet.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ma na snimku ima ljudi ljudi koji su po 30/40 godina, sigurno natjerali djecu hajmo u hotel da trazimo igraca…. Ne mogu da vjerujem da nemaju trunka stida….
- BenjooJutub
- Kontakt:
Naša najčudnija dijaspora je ona iz USA i Australije. Ne zbog ovog ponašanja, ja ih razumijem u potpunosti, euforija, željni domovine... nego zbog bahaćenja, slično kao što se i pravi Ameri bahate pred Europejcima.Kao da su svu pamet popili.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 05 jun 2026, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, SanaBosna i 15 gostiju.