Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- the scouser
- Kontakt:
Re: Arsenal
Arsenal and Manchester City are in talks over the transfer of Togo striker Emmanuel Adebayor.
Sky Sports News reports that the Arsenal hitman is set to start contract talks with the Eastlands side.
Adebayor has been linked with a move away from the Gunners with reported interest from Barcelona and AC Milan.
However, it appears Manchester City have stolen a march on their rivals by agreeing a £20 million fee.
Sky Sports News reports that the Arsenal hitman is set to start contract talks with the Eastlands side.
Adebayor has been linked with a move away from the Gunners with reported interest from Barcelona and AC Milan.
However, it appears Manchester City have stolen a march on their rivals by agreeing a £20 million fee.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
- Kontakt:
i ja mislim al eto]CHELSEA|4|ever[ je napisao/la:Da ja azem svoje misljenje o Arsenalu, da je ostao Henry ljudi bi HARALI ENGLESKOM , a mozda i LP
LOGICNO
evo odlazi adebayor, svaka cast wengeru na ovom potezu, e sad jos za ove pare da kupi defanzivnog veznjaka naprimjer de rosija i titula je nasa.
ako adebayor ode u city, wenger najavio da ce ganjat huntelaara...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Adebayor prosao ljecnicki pregleda tako da je vec sigurno da je on u Cityuamadeus21 je napisao/la:ako adebayor ode u city, wenger najavio da ce ganjat huntelaara...

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
tevez, adebayor i santa cruz, uz robinha, irelanda, swp... bice zajeban ovaj city... naravno, ako se sve to fino poslozi...JameS je napisao/la:Adebayor prosao ljecnicki pregleda tako da je vec sigurno da je on u Cityuamadeus21 je napisao/la:ako adebayor ode u city, wenger najavio da ce ganjat huntelaara...
AMUNT VALENCIA!
niccolo je napisao/la:evo odlazi adebayor, svaka cast wengeru na ovom potezu, e sad jos za ove pare da kupi defanzivnog veznjaka naprimjer de rosija i titula je nasa.
Mora se kupiti i jos jedan napadac kao zamjena za Adebayora-a...ako ostanu samo Van Persie,Eduardo i Bentdner ne pise se dobro Arsenalu...ali eto sad su uzeli fine pare,valjda ce biti nesto od njih...
ja mislim da je prioritet da se pojacamo na poziciji zadnjeg veznog jer su song i denilson stvarno tanki, treba nam razbijac na sredini terena, sto se tice napada arshavin i RVP bi mogli ciniti napadacki dvojac. ne znam da li bi bilo dobro da se pojacamo na obje poziciji, ako bi to uradili doslo bi do guzve sto se tice veznih igraca. ukoliko bi doveli samo jednog destruktivca arshavin bi mogao igrati u napadu a nasri ili rosicky u vezi, a i eduardo i bendtner bi imali vise prilika da igraju, dovodjenjem i napadaca, arshavin, nasri, rosicky ne bi imali previse prostora dvojica od njih bi morala na klupu a svi su fantasticni igraci, pa i wallcot je tu. ne znam po meni je napad sasvim solidan van persie, arshavin koji moze igrati u spici, eduardo , bendtner od kojeg ocekujem da pocne koristiti sanse u kojima se nadje sto nije bio slucaju prosle sezone. odlaskom adebayor otvara se prostor za njega. to je moje misljenje.adnan24 je napisao/la:niccolo je napisao/la:evo odlazi adebayor, svaka cast wengeru na ovom potezu, e sad jos za ove pare da kupi defanzivnog veznjaka naprimjer de rosija i titula je nasa.
Mora se kupiti i jos jedan napadac kao zamjena za Adebayora-a...ako ostanu samo Van Persie,Eduardo i Bentdner ne pise se dobro Arsenalu...ali eto sad su uzeli fine pare,valjda ce biti nesto od njih...
niccolo je napisao/la:
ja mislim da je prioritet da se pojacamo na poziciji zadnjeg veznog jer su song i denilson stvarno tanki, treba nam razbijac na sredini terena, sto se tice napada arshavin i RVP bi mogli ciniti napadacki dvojac. ne znam da li bi bilo dobro da se pojacamo na obje poziciji, ako bi to uradili doslo bi do guzve sto se tice veznih igraca. ukoliko bi doveli samo jednog destruktivca arshavin bi mogao igrati u napadu a nasri ili rosicky u vezi, a i eduardo i bendtner bi imali vise prilika da igraju, dovodjenjem i napadaca, arshavin, nasri, rosicky ne bi imali previse prostora dvojica od njih bi morala na klupu a svi su fantasticni igraci, pa i wallcot je tu. ne znam po meni je napad sasvim solidan van persie, arshavin koji moze igrati u spici, eduardo , bendtner od kojeg ocekujem da pocne koristiti sanse u kojima se nadje sto nije bio slucaju prosle sezone. odlaskom adebayor otvara se prostor za njega. to je moje misljenje.
Ma Bendtner je kloc veliki i tesko da se moze promijeniti...Arsavin mi nije klasicni spic tako da bi ostali RVP i Eduardo a znamo da su obojica sklona povredama...takodje ova trojica kao i Walcott su veoma fizicki slabi igraci i potrebno je imati nekog sa misicima u napadu...to je bio adebayor a tesko da ce biti Bendtner..
- el-fighter
- Kontakt:
Adebayor je otišao, mislim da bi sada trebali naći zamjenu za njega, jer je sada RVP jedini klasični špic, Eduardo je baksuz i nebi me čudilo da se opet povrijedi. Bendtner je kloc i on nemože biti zamjena Adebayoru. Vezni red vam je jedan od najboljih na svijetu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma ne sikirajte se ljudi.Adebajor jeste dobar napadać,ali mu je realizacija ispod prosjeka.Spominje se neki marokanac da bi mogao preći u arsenal(naravno napadač).Biće arsenal opet jak
to je marouane chamakh iz bordeauxa... a ako ne on, onda huntelaar...ensadek je napisao/la:Ma ne sikirajte se ljudi.Adebajor jeste dobar napadać,ali mu je realizacija ispod prosjeka.Spominje se neki marokanac da bi mogao preći u arsenal(naravno napadač).Biće arsenal opet jak
AMUNT VALENCIA!
ma moze arshavin igrati u napadu vemo dobro a i svakako igra koju arsenal preferira ne lezi bas sporim i korpulentnim napadacima. a taj chamakh kako se vec zove nije nesto, ako vec hoce da dovedu nekoga neka to bude huntelar. kad bi doveli de rosija imali bi vezni redi i napad iz snova de rosi, fabregas, nasri, wallcot u vezi arshavin kao poluspic nek bude i van persie.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma neka daju pare koje su dobili za Adebayora i jos 10 mil pa nek dovedu Dzeku

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ode li adebajor arsenal definitivno otpada iz utrke za titulu, jedan od najboljih igrača ide u man city koji konta završiti treći, drugi ili čak prvi

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ma pricate da im je veza najjaca , de se ne rposipajte ! Barcelona , sada Real Madrid , Valencia sa Matom , silvom , hoaqinim , nemogu se poredit sa spanskim vezistima !Fabregas jeste dobar ,a li nije dorasto ni blizu Xaviju i Inesti , na Konfederacijskom Kupu sve se vidilo , falio Iniesta , pola ekipe nema , Fabregas ga nije mogao adekvatno zamjeniti , mislim da je Spnacima bolaj opcija Silva ! Cesca treba pustit da ode u Barcelonu da za koju godinu rada i timskog duha zamjeni Xavija , jer nema od nejga nista u Arselanu !u Engleskoj se neigra tehnicki nego krvnicki tako dfa njemu tu nije mjesto kao i jos par igraca arsenala !
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
Otac je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 91075.aspx
Dovodjenje Huntelara bi bio odlican potez Arsenala ali vidjecemo sta ce jos biti...vidim da i odlazak adebayora jos nije zvanican
cesc je najbolji zadnji vezni igrac na svijetu i xavi i inesta mu mogu kopačke čistit hoćemo iskreno
veza je bila wtf-------xavi--------fabregas fabregas je zadnji vezni i nikad u zivotu nije bio desni winger a cesc bi pokazo vise da je bio makar senna da cuva ledja sjetite se flaminija u arsenalu asad su prakticno dva play-a u ekipi on i denilson a denilson nije bio u Sao Paolu defanzivac vec play sve se vidjelo prošle sezone baš
a xavi se pojavio tek dolaskom ronaldinha i messija koji mu uhvate svku loptu koju stigne sad recite da nisam upravu a hanry-a su imala obojca u ekipi a iniesta je talenat i dobar ali nije na poziciji playa vec desni winger
ps arsenal ima najjacu ekipu i ja sam za da ode adebayor onda bi bili napadaci vela van persie dudu bendtner koji su brzi nogometasi i onda ce tek igra biti ko u vremenu piresa hanrya berkampa ljungberga
veza je bila wtf-------xavi--------fabregas fabregas je zadnji vezni i nikad u zivotu nije bio desni winger a cesc bi pokazo vise da je bio makar senna da cuva ledja sjetite se flaminija u arsenalu asad su prakticno dva play-a u ekipi on i denilson a denilson nije bio u Sao Paolu defanzivac vec play sve se vidjelo prošle sezone baš
a xavi se pojavio tek dolaskom ronaldinha i messija koji mu uhvate svku loptu koju stigne sad recite da nisam upravu a hanry-a su imala obojca u ekipi a iniesta je talenat i dobar ali nije na poziciji playa vec desni winger
ps arsenal ima najjacu ekipu i ja sam za da ode adebayor onda bi bili napadaci vela van persie dudu bendtner koji su brzi nogometasi i onda ce tek igra biti ko u vremenu piresa hanrya berkampa ljungberga
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- el-fighter
- Kontakt:
Negdje sam čitao da je City otišao na pripreme u Afriku, a da će se kasnije priključiti Adebayor, Robinho, Elano i još par igrača.adnan24 je napisao/la:Otac je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 91075.aspx
Dovodjenje Huntelara bi bio odlican potez Arsenala ali vidjecemo sta ce jos biti...vidim da i odlazak adebayora jos nije zvanican
Što se tiče ove priče oko veznog reda. Moram reći da Arsenal ima jedan od najboljih veznih redoca svijeta. Fabregas, Arshavin, Walcot, Rosicky, Denilson, Song... Možda ne najbolji vezni red, ali sigurno jedan od 5 najboljih na svijetu.
Ako bi doveli Huntelaara bilo bi odlično, jer Wenger voli mlade igrače, a Huntelaar nema mjesta u Realu.
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.