I mislio sam da je tako.Dobar je golman.Odbranio je 2 penala.doci je napisao/la:Kombinovani sastav je bio u pitanju ..standardni igraci golman i jos 2/3 igraca....Mi i ne ocekujemo PL lazu nas 10 godina tako da sada i ne vjerujemo o toj sagi nazvanoj PL..
LP i hvala na cestitkama!
NK Iskra Bugojno
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Iskra Bugojno
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Jedini do sada lIk koji igra srcem i bori se..ne bih se postidio kada bi branio u Pl sigurno kvalitet ima!
Vama radi finansija nije vazan bio ulazak ili???

- neutralan__
- Kontakt:
Da zbog toga najviše.Ne žele da se "bezveze" izlažu trošku.doci je napisao/la:Jedini do sada lIk koji igra srcem i bori se..ne bih se postidio kada bi branio u Pl sigurno kvalitet ima!![]()
Iskra katastrofalna danas!!! Kod vodstva od 2-0 umjesto da nastave sa napadim "trener" Gajić potpuno povlači svoju ekipu i kao rezultat toga su gubitci bodova!! Momcima se nista nema zamjeriti, jer trener je izgubljen u vremenu i prostoru!!! Katastrofa! U 89-ok minuti autogol igrača Famos-a za konacnih 3:3. A da i na klupi ostavi jednog od najboljih igrača Smajića, e moj Gajicu!
-
- Kontakt:
Kojim je kanalima taj Gajic uopste dosao kod vas?Makavelii je napisao/la:Iskra katastrofalna danas!!! Kod vodstva od 2-0 umjesto da nastave sa napadim "trener" Gajić potpuno povlači svoju ekipu i kao rezultat toga su gubitci bodova!! Momcima se nista nema zamjeriti, jer trener je izgubljen u vremenu i prostoru!!! Katastrofa! U 89-ok minuti autogol igrača Famos-a za konacnih 3:3. A da i na klupi ostavi jednog od najboljih igrača Smajića, e moj Gajicu!
Preko raznih igara, bolje da nije ni dosao nikada, pa unazadio je ekipu totalno! Lik preferira bunker gdje god da igra, a znam pouzdano da ga ni igraći ne simpatisu mnogo. Garantujem da on nije trener, da bi u ova 4 kola, imali minimum 7 bodova.Danas, drugo poluvrijeme mi se zatvorili kao da igramo u gostima, i ljudi sa tri gola preokrenu sasvim zasluzeno, sreca pa smo izjednacili. Po mom skromon misljenu treba nam novi trener pod hitno_!potencijal je napisao/la:Kojim je kanalima taj Gajic uopste dosao kod vas?Makavelii je napisao/la:Iskra katastrofalna danas!!! Kod vodstva od 2-0 umjesto da nastave sa napadim "trener" Gajić potpuno povlači svoju ekipu i kao rezultat toga su gubitci bodova!! Momcima se nista nema zamjeriti, jer trener je izgubljen u vremenu i prostoru!!! Katastrofa! U 89-ok minuti autogol igrača Famos-a za konacnih 3:3. A da i na klupi ostavi jednog od najboljih igrača Smajića, e moj Gajicu!
-
- Kontakt:
Pa dobro, desava se i najboljim stratezima da naprave previd.To sa Smajicem na klupi ne mora biti losa procjena, mada rezultat kaze drugacije.Makavelii je napisao/la:Preko raznih igara, bolje da nije ni dosao nikada, pa unazadio je ekipu totalno! Lik preferira bunker gdje god da igra, a znam pouzdano da ga ni igraći ne simpatisu mnogo. Garantujem da on nije trener, da bi u ova 4 kola, imali minimum 7 bodova.Danas, drugo poluvrijeme mi se zatvorili kao da igramo u gostima, i ljudi sa tri gola preokrenu sasvim zasluzeno, sreca pa smo izjednacili. Po mom skromon misljenu treba nam novi trener pod hitno_!potencijal je napisao/la:Kojim je kanalima taj Gajic uopste dosao kod vas?Makavelii je napisao/la:Iskra katastrofalna danas!!! Kod vodstva od 2-0 umjesto da nastave sa napadim "trener" Gajić potpuno povlači svoju ekipu i kao rezultat toga su gubitci bodova!! Momcima se nista nema zamjeriti, jer trener je izgubljen u vremenu i prostoru!!! Katastrofa! U 89-ok minuti autogol igrača Famos-a za konacnih 3:3. A da i na klupi ostavi jednog od najboljih igrača Smajića, e moj Gajicu!
Uostalom,kako je moguce iz tolike defanzive zabiti tri gola.
Mislim da je tu u pitanju nesto drugo.
A sad da li ga igraci vole, to je nebitno.Igraci uopste ne moraju voliti trenera.
jeste losi bogte,kuci dobit ove levate ne mozete,sve je ovo nastimano izgleda
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- L' Imperator
- Kontakt:
eto, mi cemo dobit te levatebega_afc je napisao/la:jeste losi bogte,kuci dobit ove levate ne mozete,sve je ovo nastimano izgleda

#samoRudar #zauvijek
- BH Patriot
- Kontakt:
Šta ima za Gajića ?
Kako sam čuo, igrači su mu "namjerno" ovo smjestili.
Kako sam čuo, igrači su mu "namjerno" ovo smjestili.

Livin' La Vida Loca ;)
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zdra ... skra/63894" onclick="window.open(this.href);return false;

Novi trener Iskre dolazi sutra dolazi sutra. Izgleda da je riječ o Jusufu Čizmiću (nesluzbeno)
- slogauskoplje
- Kontakt:
što se vam da sa tim trenerima: Smajić, Gajić, pa sad ČizmićMakavelii je napisao/la:Novi trener Iskre dolazi sutra dolazi sutra. Izgleda da je riječ o Jusufu Čizmiću (nesluzbeno)

Sloga Uskoplje
Hehe, ebga sa Smajicem sa bar nismo boili za opstanak i igrali smo dobro, a Čizmića bas i ne poznajem najbolje, nadati se da zna sta radi
- slogauskoplje
- Kontakt:
o Jusufu imam jako nisko mišljenje, ali vidićemo. Mislim da je najveća Gajićeva krivica što je doveo te igrače i što se pravio blentav.Makavelii je napisao/la:Hehe, ebga sa Smajicem sa bar nismo boili za opstanak i igrali smo dobro, a Čizmića bas i ne poznajem najbolje, nadati se da zna sta radi

Sloga Uskoplje
Zasto to kazes? Zelim da cujem nesto vise o njemu.slogauskoplje je napisao/la:Makavelii je napisao/la:Hehe, ebga sa Smajicem sa bar nismo boili za opstanak i igrali smo dobro, a Čizmića bas i ne poznajem najbolje, nadati se da zna sta radi
o Jusufu imam jako nisko mišljenje, ali vidićemo. Mislim da je najveća Gajićeva krivica što je doveo te igrače i što se pravio blentav.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Predstavljanje novo šefa stručnog štaba
Predstavljanje novo šefa stručnog štaba
- slogauskoplje
- Kontakt:
Ovo je sa onog drugog forum: (ja pisao)v_b_8_9 je napisao/la: Zasto to kazes? Zelim da cujem nesto vise o njemu.
a ako si ponosan na svoju čapljinu onda si munjen ko i ti tvoji nazovi igrači i nazovi trener. Ako je to što ste juče prikazali sve onda se možete natjecat u nekoj međuseoskoj ligi.
One gluposti što je Jusuf izgovorio u jednim novinama su žive gluposti. Kakvih 350 ljudi spremnih na linč, bilo je 20-30 djece ne starije od 17 godina koji su vikali čapljinske p***e i nekoliko redara, članova uprave i 10-ak policajaca koje ste VI pozvali.
Da si bio u Uskoplju mislim da bi bio realan, a to što je Jusuf jado, pa ne zna pobjedit ako utakmica nije kupljena nije kriva Sloga!
i tako dalje. Seljak obicni

Sloga Uskoplje
Jesili sad po tome zakljucio da nije dobar trener????...slogauskoplje je napisao/la:Ovo je sa onog drugog forum: (ja pisao)v_b_8_9 je napisao/la: Zasto to kazes? Zelim da cujem nesto vise o njemu.
a ako si ponosan na svoju čapljinu onda si munjen ko i ti tvoji nazovi igrači i nazovi trener. Ako je to što ste juče prikazali sve onda se možete natjecat u nekoj međuseoskoj ligi.
One gluposti što je Jusuf izgovorio u jednim novinama su žive gluposti. Kakvih 350 ljudi spremnih na linč, bilo je 20-30 djece ne starije od 17 godina koji su vikali čapljinske p***e i nekoliko redara, članova uprave i 10-ak policajaca koje ste VI pozvali.
Da si bio u Uskoplju mislim da bi bio realan, a to što je Jusuf jado, pa ne zna pobjedit ako utakmica nije kupljena nije kriva Sloga!

- neutralan__
- Kontakt:
Koja glupostslogauskoplje je napisao/la:Ovo je sa onog drugog forum: (ja pisao)v_b_8_9 je napisao/la: Zasto to kazes? Zelim da cujem nesto vise o njemu.

Na osnovu čega ljudi zaključuju da je neko loš trener,svašta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.