NK Iskra Bugojno

neutralan__
Kontakt:

Re: Iskra Bugojno

Post Postao/la neutralan__ » 31 avg 2011, 22:40

doci je napisao/la:Kombinovani sastav je bio u pitanju ..standardni igraci golman i jos 2/3 igraca....Mi i ne ocekujemo PL lazu nas 10 godina tako da sada i ne vjerujemo o toj sagi nazvanoj PL..

LP i hvala na cestitkama!
I mislio sam da je tako.Dobar je golman.Odbranio je 2 penala.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 31 avg 2011, 22:50

Jedini do sada lIk koji igra srcem i bori se..ne bih se postidio kada bi branio u Pl sigurno kvalitet ima! :)
Vama radi finansija nije vazan bio ulazak ili???

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 31 avg 2011, 22:55

doci je napisao/la:Jedini do sada lIk koji igra srcem i bori se..ne bih se postidio kada bi branio u Pl sigurno kvalitet ima! :)
Vama radi finansija nije vazan bio ulazak ili???
Da zbog toga najviše.Ne žele da se "bezveze" izlažu trošku.

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 03 sep 2011, 21:06

Iskra katastrofalna danas!!! Kod vodstva od 2-0 umjesto da nastave sa napadim "trener" Gajić potpuno povlači svoju ekipu i kao rezultat toga su gubitci bodova!! Momcima se nista nema zamjeriti, jer trener je izgubljen u vremenu i prostoru!!! Katastrofa! U 89-ok minuti autogol igrača Famos-a za konacnih 3:3. A da i na klupi ostavi jednog od najboljih igrača Smajića, e moj Gajicu!

potencijal
Kontakt:

Post Postao/la potencijal » 03 sep 2011, 22:48

Makavelii je napisao/la:Iskra katastrofalna danas!!! Kod vodstva od 2-0 umjesto da nastave sa napadim "trener" Gajić potpuno povlači svoju ekipu i kao rezultat toga su gubitci bodova!! Momcima se nista nema zamjeriti, jer trener je izgubljen u vremenu i prostoru!!! Katastrofa! U 89-ok minuti autogol igrača Famos-a za konacnih 3:3. A da i na klupi ostavi jednog od najboljih igrača Smajića, e moj Gajicu!
Kojim je kanalima taj Gajic uopste dosao kod vas?

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 03 sep 2011, 23:00

potencijal je napisao/la:
Makavelii je napisao/la:Iskra katastrofalna danas!!! Kod vodstva od 2-0 umjesto da nastave sa napadim "trener" Gajić potpuno povlači svoju ekipu i kao rezultat toga su gubitci bodova!! Momcima se nista nema zamjeriti, jer trener je izgubljen u vremenu i prostoru!!! Katastrofa! U 89-ok minuti autogol igrača Famos-a za konacnih 3:3. A da i na klupi ostavi jednog od najboljih igrača Smajića, e moj Gajicu!
Preko raznih igara, bolje da nije ni dosao nikada, pa unazadio je ekipu totalno! Lik preferira bunker gdje god da igra, a znam pouzdano da ga ni igraći ne simpatisu mnogo. Garantujem da on nije trener, da bi u ova 4 kola, imali minimum 7 bodova.Danas, drugo poluvrijeme mi se zatvorili kao da igramo u gostima, i ljudi sa tri gola preokrenu sasvim zasluzeno, sreca pa smo izjednacili. Po mom skromon misljenu treba nam novi trener pod hitno_!

potencijal
Kontakt:

Post Postao/la potencijal » 04 sep 2011, 15:19

Makavelii je napisao/la:
potencijal je napisao/la:
Preko raznih igara, bolje da nije ni dosao nikada, pa unazadio je ekipu totalno! Lik preferira bunker gdje god da igra, a znam pouzdano da ga ni igraći ne simpatisu mnogo. Garantujem da on nije trener, da bi u ova 4 kola, imali minimum 7 bodova.Danas, drugo poluvrijeme mi se zatvorili kao da igramo u gostima, i ljudi sa tri gola preokrenu sasvim zasluzeno, sreca pa smo izjednacili. Po mom skromon misljenu treba nam novi trener pod hitno_!
Pa dobro, desava se i najboljim stratezima da naprave previd.To sa Smajicem na klupi ne mora biti losa procjena, mada rezultat kaze drugacije.
Uostalom,kako je moguce iz tolike defanzive zabiti tri gola.
Mislim da je tu u pitanju nesto drugo.
A sad da li ga igraci vole, to je nebitno.Igraci uopste ne moraju voliti trenera.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 04 sep 2011, 15:20

jeste losi bogte,kuci dobit ove levate ne mozete,sve je ovo nastimano izgleda
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 sep 2011, 16:06

bega_afc je napisao/la:jeste losi bogte,kuci dobit ove levate ne mozete,sve je ovo nastimano izgleda
eto, mi cemo dobit te levate :P
#samoRudar #zauvijek

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 05 sep 2011, 14:25

Šta ima za Gajića ?

Kako sam čuo, igrači su mu "namjerno" ovo smjestili. :?
Livin' La Vida Loca ;)

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 07 sep 2011, 18:20

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zdra ... skra/63894" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 07 sep 2011, 20:30

Novi trener Iskre dolazi sutra dolazi sutra. Izgleda da je riječ o Jusufu Čizmiću (nesluzbeno)

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 07 sep 2011, 20:58

Makavelii je napisao/la:Novi trener Iskre dolazi sutra dolazi sutra. Izgleda da je riječ o Jusufu Čizmiću (nesluzbeno)
što se vam da sa tim trenerima: Smajić, Gajić, pa sad Čizmić :lol: :roll: :oops:
Sloga Uskoplje

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 07 sep 2011, 22:35

Hehe, ebga sa Smajicem sa bar nismo boili za opstanak i igrali smo dobro, a Čizmića bas i ne poznajem najbolje, nadati se da zna sta radi

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 07 sep 2011, 23:06

Makavelii je napisao/la:Hehe, ebga sa Smajicem sa bar nismo boili za opstanak i igrali smo dobro, a Čizmića bas i ne poznajem najbolje, nadati se da zna sta radi
o Jusufu imam jako nisko mišljenje, ali vidićemo. Mislim da je najveća Gajićeva krivica što je doveo te igrače i što se pravio blentav. ;)
Sloga Uskoplje

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 08 sep 2011, 00:53

slogauskoplje je napisao/la:
Makavelii je napisao/la:Hehe, ebga sa Smajicem sa bar nismo boili za opstanak i igrali smo dobro, a Čizmića bas i ne poznajem najbolje, nadati se da zna sta radi

o Jusufu imam jako nisko mišljenje
, ali vidićemo. Mislim da je najveća Gajićeva krivica što je doveo te igrače i što se pravio blentav. ;)
Zasto to kazes? Zelim da cujem nesto vise o njemu.

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 09 sep 2011, 00:01

" onclick="window.open(this.href);return false;

Predstavljanje novo šefa stručnog štaba

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 09 sep 2011, 23:22

v_b_8_9 je napisao/la: Zasto to kazes? Zelim da cujem nesto vise o njemu.
Ovo je sa onog drugog forum: (ja pisao)

a ako si ponosan na svoju čapljinu onda si munjen ko i ti tvoji nazovi igrači i nazovi trener. Ako je to što ste juče prikazali sve onda se možete natjecat u nekoj međuseoskoj ligi.

One gluposti što je Jusuf izgovorio u jednim novinama su žive gluposti. Kakvih 350 ljudi spremnih na linč, bilo je 20-30 djece ne starije od 17 godina koji su vikali čapljinske p***e i nekoliko redara, članova uprave i 10-ak policajaca koje ste VI pozvali.

Da si bio u Uskoplju mislim da bi bio realan, a to što je Jusuf jado, pa ne zna pobjedit ako utakmica nije kupljena nije kriva Sloga!

i tako dalje. Seljak obicni ;)
Sloga Uskoplje

mister_xy
Kontakt:

Post Postao/la mister_xy » 10 sep 2011, 00:38

a ako si ponosan na svoju čapljinu onda si munjen ko i ti tvoji nazovi igrači i nazovi trener. Ako je to što ste juče prikazali sve onda se možete natjecat u nekoj međuseoskoj ligi.

One gluposti što je Jusuf izgovorio u jednim novinama su žive gluposti. Kakvih 350 ljudi spremnih na linč, bilo je 20-30 djece ne starije od 17 godina koji su vikali čapljinske p***e i nekoliko redara, članova uprave i 10-ak policajaca koje ste VI pozvali.

Da si bio u Uskoplju mislim da bi bio realan, a to što je Jusuf jado, pa ne zna pobjedit ako utakmica nije kupljena nije kriva Sloga!

Jesili sad po tome zakljucio da nije dobar trener????... :o :o :o

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 sep 2011, 00:42

Koja glupost :roll: .Je l' to treba da znači da je on loš trener što je nekada nekoga uvrijedio ? Daj argumente za to da on nije dobar trener,a ne o njegovoj (ne)kulturi.
Na osnovu čega ljudi zaključuju da je neko loš trener,svašta.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.