nikada nesmije igrac da pljuje navijace svoje, a ovo sto ga jedino brane navijaci uniteda je razumljivo, ta nije to objektivnost. kad bi ovi placenici dali svoj maksimum oni bi dobili i amere i ove alzirce najvjerovatnije, to imaju pravo navijaci da zahtijevaju, i kad tim podbaci sramotno(najgori veceras upravo pljuvator rooney, gerrard i fat frank) kao veceras i trebaju ih navijaci izvizdati(opet sebe ponavljam ovdje)what does rooney expect ,he played like a cunt like the rest of them.he is one cheeky fucker to moan when fans have paid 2-4k (1 hour of roo;s money )to go and watch that
SP - Grupa C
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa C
Koliko god da zarađuje, on je covjek od krvi i mesa kao i ti i ja. Ti si uvijek hladan kao sprica i nista te ne moze iznervirati, je li? I ako ga vec smatraju najboljim igracem u kojeg se zaklinju i dosli su da ga PODRZE, zasto onda zvizde? Znam da to vjerovatno nisu svi radili, ali bez obzira na to, bilo ih je.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ne znam zasto se ja uvijek osjecam lijepo kada je moj drug Trasimaco pomalo ljut.
Sta reci, gubitnici ostaju gubitnici...mozda je do onog manekena sto sjedi na klupi i izigrava nervoznu kokos.

Sta reci, gubitnici ostaju gubitnici...mozda je do onog manekena sto sjedi na klupi i izigrava nervoznu kokos.

Vom Jäger zum Gejagten
Potpuno se slazem. Capello nista vise nije napravio od Eriksona sa ovom ekipom. A njega su kritikovali od prve sekunde, ovaj jos ima podrsku novinara i navijaca. Barem je imo dosad. Stvarno je napravio neke moronske odluke prije i tokom prvenstva. Vjerovo sam u njega, nisam mislio da ce osvojit, ali mislio sam da mogu bolje od ovoga. Kriminalno je dopustit da Gerrard, Lampard, Rooney i Ashley Cole odigraju dvije katastrofalne utakmice za redom. Pa Johnson i Cole su u svojim klubovima vise na protivnickoj polovici nego na svojoj, a ovdje ih nema preko centra. Zove neke anonimuse poput Heskeya, SWP-a, Greena i Carraghera i forsira ih u prvu postavu, a nijedan od njih pojma nema. Pa Joe Cole ima vise fudbala u svom malom prstu nego sto SWP i Lennon imaju zajedno u citavom tijelu. Fat Frank je prica za sebe. Ili nadji rijesenje za njega, ili hajde na klupu.Trasimaco je napisao/la:I koji su dosli da bi izvizdali tim. Covjek je u tom trenutku bio slomljen zbog uzasne igre tima i jos na sve to, ovi pametnjakovici pocnu da zvizde i da prozivaju. On im je ubjedljivo najbolji igrac i sve je palo na njegova leđa. Ja ga mogu shvatiti. I ja bih popizdio. Capello stavlja ljude van pozicije gdje se osjecaju kao da su tek poceli igrati fudbal, igra pogresnu formaciju, pogresan stav ima prema igri. Kako to da Frank Lampard ne zna dodati loptu? Zasto J. Cole ne igra i zasto Heskey stalno igra? Sta SWP radi u reprezentaciji i kako ima mjesto u timu ispred J.Colea? Zasto je Gerrard na krilu, kad najbolje igra sam iza SAMOG napadaca, a jedan odlican krilni igrac sjedi na klupi? Rooney je zabijao nemilice prosle sezone kad je igrao sam u napadu sa uslugom krila koje sad nema, jer Gerrard nije za tu poziciju, a SWP je los totalno. Zasto ne iskoristi sve ono u cemu su njegovi igraci dobri? On izvlaci najgore iz njih. Postavi ih tamo gdje se osjecaju najbolje i onakav kvalitet mora da proradi. Ovo je meni isto kao da namjerno sabotira igru Engleske.steve-o je napisao/la:rooney psuje i kritikuje svojim navijace nakon utakmice direktno u kameru, tim istim navijacima koji su doputovali toliko da bodre svoj tim pun s-eronja koji neznaju(mozda i nece) da daju svoj maksimum, i trebaju ih navijaci izvizdati! rooney sram te bilo.
Rooney ce biti zrtveno jagnje ako Engleska ne osvoji turnir. To sam ja napisao nekih mjesec dana prije pocetka SP. Bez obzira kako igrao, ako Engleska ne uspije, isti oni koji su ga kovali u zvijezde ce da mu zabiju noz u leđa i on to zna. Mediji u Engleskoj su takvi. Nakon sto je rekao ovo veceras, cuje se kamerman kako govori Nice, kao dobar ulov, jer ce to sigurno da obiđe cijeli svijet i to ce shit kao SUN jedva docekati. A zasto je to rekao, u kojem trenutku i u kakvom stanju, koga briga za to? Ova prica ce da se proda.
Rooney je lose odigro, ali ne moze on sam. A i ocito je da nije u formi nakon povrede. A razlog te povrede je sto je taj isti Capello covjeka drzo na terenu 90 minuta u priateljskoj utakmici protiv Egipta na katastrofalnom Wembleyu.
I jos jedna stvar sto me iritira je sto covjek ne stoji iza svojih igraca. Ok, izabro si Terrya za kapitena, covjek je sprcio zenu suigraca, i sta onda? Odma mu oduzeo kapitensku traku, umjesto da kaze da on ostaje lider i da vjeruje u njega. Kako je fino Ancelotti reko da ga to ne zanima. Isto tako za Greena, covjek napravi jednu gresku i odma na klupu. Pa covjek nikad vise ne moze zaigrat za Englesku jer zna da nema povjerenje selektora i nikad ne moze bit siguran. Ako je ga vec izabro (a tu je pogrijesio po meni) onda mu je trebo dat pravu priliku, a ne bacit ga u vatru i onda ga izbacit iz ekipe prvom prilikom. To je kao da kaze ja samo on kriv za neuspjeh protiv SAD-a. Ja mislim da jedino Mourinho moze nesto napravit sa ovom repkom. Ali na njega ce morat pricekat najmanje 10 godina, jer reko je da ga ne zanimaju reprezentacije dok ne ostari malo.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 19 jun 2010, 00:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U ovom opštem sivilu oko engleske selekcije, nisu krivi igraci ni sekunde (ni Cole, ni SWP, ni Gerrard, ni Lampard, ni Rooney niti bilo ko od igraca - jer oni sami sebe nisu pozvali u reprezentaciju vec im je selektor urucio poziv, niti sami sebe odredili da igraju, niti su oni odredili taktiku na terenu)...nema se šta punu pricati i pametovato, zna se da je selektor uvijek krivac...i iskljucivo on treba da odgovara za ovu blamažu engleskog fudbala na ovom SPTrasimaco je napisao/la:I koji su dosli da bi izvizdali tim. Covjek je u tom trenutku bio slomljen zbog uzasne igre tima i jos na sve to, ovi pametnjakovici pocnu da zvizde i da prozivaju. On im je ubjedljivo najbolji igrac i sve je palo na njegova leđa. Ja ga mogu shvatiti. I ja bih popizdio. Capello stavlja ljude van pozicije gdje se osjecaju kao da su tek poceli igrati fudbal, igra pogresnu formaciju, pogresan stav ima prema igri. Kako to da Frank Lampard ne zna dodati loptu? Zasto J. Cole ne igra i zasto Heskey stalno igra? Sta SWP radi u reprezentaciji i kako ima mjesto u timu ispred J.Colea? Zasto je Gerrard na krilu, kad najbolje igra sam iza SAMOG napadaca, a jedan odlican krilni igrac sjedi na klupi? Rooney je zabijao nemilice prosle sezone kad je igrao sam u napadu sa uslugom krila koje sad nema, jer Gerrard nije za tu poziciju, a SWP je los totalno. Zasto ne iskoristi sve ono u cemu su njegovi igraci dobri? On izvlaci najgore iz njih. Postavi ih tamo gdje se osjecaju najbolje i onakav kvalitet mora da proradi. Ovo je meni isto kao da namjerno sabotira igru Engleske.steve-o je napisao/la:rooney psuje i kritikuje svojim navijace nakon utakmice direktno u kameru, tim istim navijacima koji su doputovali toliko da bodre svoj tim pun s-eronja koji neznaju(mozda i nece) da daju svoj maksimum, i trebaju ih navijaci izvizdati! rooney sram te bilo.
Rooney ce biti zrtveno jagnje ako Engleska ne osvoji turnir. To sam ja napisao nekih mjesec dana prije pocetka SP. Bez obzira kako igrao, ako Engleska ne uspije, isti oni koji su ga kovali u zvijezde ce da mu zabiju noz u leđa i on to zna. Mediji u Engleskoj su takvi. Nakon sto je rekao ovo veceras, cuje se kamerman kako govori Nice, kao dobar ulov, jer ce to sigurno da obiđe cijeli svijet i to ce shit kao SUN jedva docekati. A zasto je to rekao, u kojem trenutku i u kakvom stanju, koga briga za to? Ova prica ce da se proda.

Capello mi nije jasno nikako sa svojim odabirom igraca (izbacio je nekoliko dobrih igraca iz tima prije samog odlaska na SP i nek položi racun za to), sa formom mnogih igraca, sa pozicijama koje igraju u selekciji (a koje nikad ne igraju u svojim timovima = izmišljanje tople vode tamo gdje je nema

Ne može me niko ubjediti da si svi ti igraci preko noci zaboravili igrati fudbal.
Engleski mediji pricaju o umoru i "svježini" vecine igraca nakon teške domace sezone....OK, ima logike, ali zar nije selektorovo da osvježi te igrace, da im podigne formu pred ovako važno takmicenje.
Ono što nikako ne paše englezima se upravo pocelo dešavati = navijaci i mediji su se obrušili na same igrace

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
iskreno mozda se varam ali ovo mi sve izgleda na Italijane provuku se u grupi pa dodju do finala al eto ce da vidimo...
P.S.
Macak Kapelo ima jednu rupu koju ne zna, Ciro cemu besplatan savjet dati. Mora staviti Ria Ferdinanda da igra flastera na Teriju ali izvan terena sine. Ovaj kada nadje dvije minute da ga pusti sa lanca taj djilkos ce naci nesto za j....jel baciti. Treba reci Ferdinandu kada ovaj ide u ducan ti za njim, kada na ide bilijar ti za njim. U tome je kljuc Engleskog uspjeha.Ako uspiju obuzdat uvijek neugodnog Terija, Englezi ce biti favoriti ovog prvenstva u protivnom ce macku mater malo.....
P.S.
Macak Kapelo ima jednu rupu koju ne zna, Ciro cemu besplatan savjet dati. Mora staviti Ria Ferdinanda da igra flastera na Teriju ali izvan terena sine. Ovaj kada nadje dvije minute da ga pusti sa lanca taj djilkos ce naci nesto za j....jel baciti. Treba reci Ferdinandu kada ovaj ide u ducan ti za njim, kada na ide bilijar ti za njim. U tome je kljuc Engleskog uspjeha.Ako uspiju obuzdat uvijek neugodnog Terija, Englezi ce biti favoriti ovog prvenstva u protivnom ce macku mater malo.....

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Naslutio sam katastrofu EnglezaKONGO je napisao/la:1.SAD
2.Alzir

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Admir_Sa je napisao/la:Engleska dominira!![]()
Gdje li je sad cikcanga![]()
![]()
![]()
Pije čaj sa kraljicom, te razmatraju plan kako će osvojiti SP .
Dobro se sjetio da skonta da nesto pogresno radi. Sta li Boze?Capello - I can change
England boss under pressure following insipid Algeria outing
England manager Fabio Capello has admitted he will consider 'something different' after his side toiled to a goalless draw with Algeria.
The Three Lions struggled against the Algerians, rarely testing their defence, and the team now sit third in Group C.
England's last group match is against Slovenia next Wednesday in Port Elizabeth, with a win likely to be vital if they are to progress to the knock-out phase.
Capello's reluctance to alter from a 4-4-2 system has led to criticism from some sections, and the Italian has hinted he could make changes to his team for the Slovenia clash.
He said: "The team did not play with the spirit that I like. I can change, I will try to do something different.
"We did not win the back the ball quick enough. We played without pressure.
"We did not play well. We missed easy passes. We have to play another game, and we hope we will be happy."
Fear
Capello was pressed on whether his side are finding it hard to perform under such intense pressure, while a fear of failure has been alluded to.
Capello said: "I don't know if it is pressure or just not a good moment.
"It was not the same team that I know, the team that I know when we train. Maybe due to the pressure.
"I hope not because of fear."
The Italian coach concluded: "It will not be difficult to lift the team. It will be the last chance that we have to go forward.
"The players know what they have to do."
Umoran Wayne, Frank koji se predozirao Afrikanskim čevapima, nezainteresirani Gerrard, Heskey kome je lijeno više gledati u loptu , pa sve do Johnsona koji je odigrao katastrofalno. Oni su samo početak svega gdje je Don pogriješio.
Crouch je dobar bio kada je ušao, a dobro je kako je moglo biti.
Crouch je dobar bio kada je ušao, a dobro je kako je moglo biti.
A ko ce ga znati, cudna si ti biljka.geronimo je napisao/la:Ne znam zasto se ja uvijek osjecam lijepo kada je moj drug Trasimaco pomalo ljut.![]()

Gubitnici? Pa i taj vjeciti pobjednik Njemacka ima samo 3 boda, sto je 1 vise od Engleza i njima kao i Englezima treba pobjeda za kvalifikaciju u drugu fazu takmicenja. I Engleska jos nije izgubila mec. Jesu igrali lose, ali su i dalje u poziciji koja ih moze odvesti dalje sa prvog mjesta.
englezi da nisu imali "svoje" prvenstvo 1966. ne bi nikad osjetili slast pobjede na SPTrasimaco je napisao/la:A ko ce ga znati, cudna si ti biljka.geronimo je napisao/la:Ne znam zasto se ja uvijek osjecam lijepo kada je moj drug Trasimaco pomalo ljut.![]()
Sta reci, gubitnici ostaju gubitnici...mozda je do onog manekena sto sjedi na klupi i izigrava nervoznu kokos.![]()
Gubitnici? Pa i taj vjeciti pobjednik Njemacka ima samo 3 boda, sto je 1 vise od Engleza i njima kao i Englezima treba pobjeda za kvalifikaciju u drugu fazu takmicenja. I Engleska jos nije izgubila mec. Jesu igrali lose, ali su i dalje u poziciji koja ih moze odvesti dalje sa prvog mjesta.

englezi me uvijek razocaraju na velikim takmicenjima a toliko se hvale...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- reds_forever
- Kontakt:
slabo engleska igra,previse gresaka,al valjda ce pobijediti sloveniju....samo su im se ovi novinari bas uzdigli,sad ih nazivaju smecem,a ako prodju dalje bice im junaci....
Isto kao sto su greena blatili,kao da nisu znali da engleska vjecito ima problema na golmanskoj poziciji....rooney je bio sinoc slab skroz,nije mi jasno zasto ga capello nije zamijenio...doduse,kako su igrali,najbolje bi bilo da je mogao promijeniti citav tim....

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
...........James..........
Glen.Upson...Terry.Cole
......Lampard.Barry......
Lennon...Gerrard...Defou
.........Rooney............

Glen.Upson...Terry.Cole
......Lampard.Barry......
Lennon...Gerrard...Defou
.........Rooney............

U ovoj engleskoj nema niko da uzme stvari u svoje ruke,
u sredini su sve to pass igrac:Barry, Lampard,Gerrard,
osakaceno krilo :Lennon i balvan Haskey, jos uz to kad ne ide Rooneya nema se sta trazit,
Maradona je napravio najbolji potez ne pozivajuci zvijezde, Zasto ? Zna Domenek razlog, da su zaneti Cambiasso i ostali tu bilo bi previse guzve i negodovanja i odma bi pao timski duh, a ovako on igra na tu kartu, na dobro raspolozenje u taboru i gura covjek dobro..
da je bogdom da u sredini igraju :
Barry---Carrick
---Gerra-----
Young----Wallcot
i gore il rooney il agbolahor,
Agbolahor zbog uigranosti sa vecinom igraca iz veznog reda, vecina ih je prodefilovalo zajedno kroz neke selekcije i imaju bar koliko toliko iskustva zajednickog igranja,,
Ova engleska sve vise baca na Galaktikose...
Nadam se da ce proc grupu da gledamo zanimljiviju zavrsnicu,Fali mi samo da gledam polufinale Slovenija-Ghana
:S
u sredini su sve to pass igrac:Barry, Lampard,Gerrard,
osakaceno krilo :Lennon i balvan Haskey, jos uz to kad ne ide Rooneya nema se sta trazit,
Maradona je napravio najbolji potez ne pozivajuci zvijezde, Zasto ? Zna Domenek razlog, da su zaneti Cambiasso i ostali tu bilo bi previse guzve i negodovanja i odma bi pao timski duh, a ovako on igra na tu kartu, na dobro raspolozenje u taboru i gura covjek dobro..
da je bogdom da u sredini igraju :
Barry---Carrick
---Gerra-----
Young----Wallcot
i gore il rooney il agbolahor,
Agbolahor zbog uigranosti sa vecinom igraca iz veznog reda, vecina ih je prodefilovalo zajedno kroz neke selekcije i imaju bar koliko toliko iskustva zajednickog igranja,,
Ova engleska sve vise baca na Galaktikose...
Nadam se da ce proc grupu da gledamo zanimljiviju zavrsnicu,Fali mi samo da gledam polufinale Slovenija-Ghana
:S
Ne bojte se Engleska ce bit 1. u grupi. Samo trebaju dobit SLABE Slovence. Vjerujte Slovenci su slabi. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Upravo zbog toga su jedno od najvećih iznenađenja u grupi C. Svi ih podcjenjuju kako su mala ekipa a ustvari su veoma jaki i sigurno će mnogo problema zadati Englezima. Ako Englezi pobjede to će biti sa jednim golom razlike. Mada ni to nije sigurnoEdinTM87 je napisao/la:Ne bojte se Engleska ce bit 1. u grupi. Samo trebaju dobit SLABE Slovence. Vjerujte Slovenci su slabi.

Ma nisu oni jaki trebali su imati 0 ili 1 bod do sada, jer im je sudija poklonio bod protiv SAD-a a Alzir je bio mnogo konkretniji te su primili pacerski gol, ali nije to bitno sada ... ono sto je bitno da ne mogu stalno imati srece, a sudija nece sigurno biti na njihovoj strani protiv Engleza, tako da se iskreno nadam da ce ispasti jer im je i ovo sto su se plasirali na Svjetsko previse.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.