Regionalna rukometna liga

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: Regionalna rukometna liga

Post Postao/la Trigger » 20 okt 2011, 13:42

imeime je napisao/la:bilo je 8 razlike na kraju, sto i nije toliko strasno...s obzirom da su izbacili vardar par dana prije...
Imaš pravo, nisu deklasirani samo su "tijesno" izgubili sa -8; nije strašno - šališ se, garant :lol:

PS:
"par dana" = 2 dana 8-)
A Lovćen je mnogo 'jača' ekipa od Vardara, zar ne!? :o

Mora da su u Cetinju bili "anti-doping kontrolori" :mrgreen:
Bosno moja poharana....

ljubuski
Kontakt:

Post Postao/la ljubuski » 20 okt 2011, 18:28

Trigger je napisao/la:
imeime je napisao/la:bilo je 8 razlike na kraju, sto i nije toliko strasno...s obzirom da su izbacili vardar par dana prije...
Imaš pravo, nisu deklasirani samo su "tijesno" izgubili sa -8; nije strašno - šališ se, garant :lol:

PS:
"par dana" = 2 dana 8-)

Neznam čemu ovakvi komentari o Izviđaču,jer niti jedan od Vas nije čak ni čestitao Izviđaču na pobjedi i prolazu protiv Vardara, poraz je poraz bio on s 1 ili 15 razlike, a kad je riječ o deklasiranju, pa i tvoja Bosna je ne tako davno usred Sarajeva deklasirala Schaffhausen (europskog velikana) sa -11.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 20 okt 2011, 20:53

ljubuski je napisao/la:
Trigger je napisao/la:

PS:
"par dana" = 2 dana 8-)

Neznam čemu ovakvi komentari o Izviđaču,jer niti jedan od Vas nije čak ni čestitao Izviđaču na pobjedi i prolazu protiv Vardara, poraz je poraz bio on s 1 ili 15 razlike, a kad je riječ o deklasiranju, pa i tvoja Bosna je ne tako davno usred Sarajeva deklasirala Schaffhausen (europskog velikana) sa -11.
Inace je Lovcen jelde bolji od Saufhausena... Nema sta citajuci tvoje postove podjenjujem sebe i svoju inteligenciju... Lovcen ili Izvidjac kada dodju u Sarajevo bice ispraceni sa bar 10 komada viska u mrezi...
Bosna je poslije Zagreba i Metalurga kao sto i govorim a kao i sto sam govorio najjaca ekipa u Ligi...
Pozdrav Skauti...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ljubuski
Kontakt:

Post Postao/la ljubuski » 21 okt 2011, 14:01

Arogantni o tebi dovoljno govori sam nick kojega imaš! Tebi se nisam ni obraćao :D

Nisam rekao da je Schaffhausen u istom rangu kao Lovćen, već da ni Švicarci nisu neki velikan u Europskim razmjerima. Što se tiče poraza Izviđača od Crnogoraca da su izgubili 8 razlike od njih u Ljubuškom to bi bila katastrofa/deklasiranje. Za poraz na gostovanju postoje objektivni razlozi visokog poraza mlade momčadi Izviđača jer su svega par dana prije pobjedili Vardara (koji je mnogo jači od Lovćena) i normalno je da nemogu u tako kratkom roku odigrati dvije dobre utakmice

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 okt 2011, 23:41

Bravo Butulija,vidis da mozes dobro odigrati utakmicu,izvukao si cak 24:24 protiv "strasnog" Radnickog u Sumicama,iako si imao 6 razlika u drugom poluvremenu.. :evil: :evil: Kevu li ti pozdravim.Sta li ce tek biti kada dodju mecevi sa Partizanom,Metaloplastikom,Kolubarom,Vosom...
Borba za opstanak je neminovnost zahvaljujuci ovom trenerskom genijalcu na klupi. :evil:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 okt 2011, 22:11

E i mi nekog da pobedimo :mrgreen: Izvidjac-Crvena Zvezda 29 :31 (10:17).
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 26 okt 2011, 21:07

Metalurg se prosetala kros Banja Luka i dobile sa 26:31.

Resultat mozel bit u puno veci resultat malo laze, voema brzo otvorile sa 1-5 pa na polcas 10-16 a 7 min pred kraj u 53min resultat kaze 10 razlika 19-29 onda Lino Cervar dava par klinca sansa zadnjim 7 min i ete 26:31.

Se cini da Zagerb i Metalurg se klasa i pol ispred ostali.

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 26 okt 2011, 21:11

Devil je napisao/la:Koliko mene mozak sluzi,mogu reci da smo imali srece u zrebu,Porto nije neki bauk rival ako se uzme u obzir da smo tu mogli dobiti Tatran,Besiktas ili Metalurg.
Ahhh da setih se da je ipak Butulija na klupi,zaboravite na gore napisani pojam sreca. :(
I kakva je vam sansa protiv Metalurg vidices za dva dana u SEHA ligu :lol:

Ali oni igraju CL i dobri tamo jura. Ne moze sa vas igrate EHF cupa.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 26 okt 2011, 21:19

Robertmkd je napisao/la:Metalurg se prosetala kros Banja Luka i dobile sa 26:31.

Resultat mozel bit u puno veci resultat malo laze, voema brzo otvorile sa 1-5 pa na polcas 10-16 a 7 min pred kraj u 53min resultat kaze 10 razlika 19-29 onda Lino Cervar dava par klinca sansa zadnjim 7 min i ete 26:31.

Не претерувајте $ !
Bosno moja poharana....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 okt 2011, 23:02

Тренер " % " ? & ? " $ % " у сусрету са " у " ? СЕХА ?, а & тренутно " стоје, ? " се $ $ ? у $ % " $ ван црвено-? & ?.

", & сусрета Црвена $:$ &, " ? је $ са $ % ? $ " у " наврата вређао $ пар. & ', " ' сусрета & " " " " ? су $ $. $ $ " $ пара, $ Супер ? " ? $ је ":

- $ $ &. ' $ ' све стране. Јер $ не $ све " не ' $ $ /. ? је $ сезоне & " $ & на % " ? на $ $. ? се $ $ је " " преступ $ ' % " & вођења ".

$ $, тренер Црвене $ " ? је $ сезоне $ пута " " & вређања $ пара " то & ' Црвена $ : " " ? : Црвена $.

$ нове ", " ? је ":

- " " & $. $ је " на ? ? 50 $ пре & ', а ' су свега 10 $ & ? са центра ? " $. & се ' сете ? сезоне " ' на ", $ су " $ $ " $ по $ ". $, - $ " " о $. ? вођења ? је јасна.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 26 okt 2011, 23:10

Trigger je napisao/la:
Robertmkd je napisao/la:Metalurg se prosetala kros Banja Luka i dobile sa 26:31.

Не претерувајте $ !
Ko preteruva bate. nazalost ovo je realnost Zagreb i Metalurg nemaju konkurencija u ova liga. Za nas vise ne vredi igrati u ova liga samo zbog 2 tekmi sa Zagreba.

Bez uvrede ali tri tima BIH je u najmala ruka smijesno, 2 tima CG i SRB tokoder.

Treba da se prikluci Madzarima i Slovenaca sta prije sta bolje inaca ovoj proekt cu da propadni.

RK Pelister pocnal da vlozuje velika para opet ovo leto trenutno su jaci od RK Vardara, Borac Veles i Tinex Prolet tokoder solidno vlozuje. Nam zaboile kita za YU nostalgija nego trazime jaci trening za nasi tima i ako dobiemo vise u MKD liga opet cemo tamo vratit.

Metalurg danas je veliki momcad danas sa 2.8 milion eura budget, nie to zajebancija.

Jedina realna opcija je ovo:

SLO 2 ili 3, MKD 2 ili 3, BIH 2, HUN 2, HR 2, SLK 1, CG 1, SRB 1.

Inace bolje nek se ovo ugasi.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 26 okt 2011, 23:32

Objektivni makedonci.... :mrgreen: Imaju jedan klub koji trenutno malo iznad vecine drugih(zbog budzeta) i vec poceli neke uslove da postavljaju, ispade jaca MKD liga od ove regionalne. Slobodno se vratite ako mislite da imate u vasoj ligi te malo jace treninge nego u ovoj "yugonostalgicnoj"!!!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 26 okt 2011, 23:42

"Instant" ekipa...instant i trajanje.
Biće 'muzike' dok bude love...a love sve manje svuda i svagdje....
Metalurg jeste kvalitetna ekipa, ali ne baš toliko koliko "& "" ;)
Bosno moja poharana....

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 27 okt 2011, 00:00

Pa nemaju bash tradicija kao na primer Pelister iz Bitola ali tradicije nema ni Manchetsre City tradicija u moderan sport je totalno nebitno.

Kako malo iznad ostali -), Borac koja se jako pojacala ovo leto je pored mene ispred RK Bosna najverovatno osvoit cu BIH lige ovo sezona, a vidi sada, Borac se priprema 10 dana za ova tekma ima 5.000 gledaca dok Metalurg pred 5 dana iga CL sa Wisla, pred 2 dana tekma sa Lovcen a danas opet tekma a u 53 min resultat na cemafor je 19-29 iako ekipa je omurna do bola.

:mrgreen:

U ekiupa trenutno ima reprezentativaca na Makedonija, CG, SRB i SLO. A trener Cervar. Nie ova burek ekipa 8-)

Vidices na 12 novembar kad Zagreb gostuje u Skoplje. A u CL ovo sezona ocekujem ctvartfinala u SEHA naravno titule.

Gazdom ima plan sponzirati tim minimum jos 4-5 godina. Vec su podpisale preugovora sa Lazarov za sledece sezona i sa Beloruskim bombarder Hrbok.

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 27 okt 2011, 00:26

Medjutim da kazem da ekipa ne zavisi samo od gazdom nego imaju dobri sponzorskim ugovora sa GPO, Renulta. Ko vloze po 500.000 eura znaci vkupno 1 milion. Gazda dava 1.8 mili eura, znaci vkupno 2.8.

A za orgabnizacije kluba se moze proveriti na webstranoj http://www.rkmetalurg.mk/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lino i ostali pred 4 dana poseti gazdom http://www.rkmetalurg.mk/page/galerijaotvori/286" onclick="window.open(this.href);return false;

Igraju u dva razlicni dvorani, ovde:

http://www.rkmetalurg.mk/page/galerijaotvori/284" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rkmetalurg.mk/page/galerijaotvori/267" onclick="window.open(this.href);return false;

I ovde
http://www.rkmetalurg.mk/page/galerijaotvori/268" onclick="window.open(this.href);return false;

Lino Cervar /ima svoji office u dvorani) :mrgreen:
http://www.rkmetalurg.mk/galerijaigraci ... ze.jpg.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rkmetalurg.mk/galerijaigraci ... resize.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

I malo vino opet sa gazdom, pijan Cervar :mrgreen:
http://www.rkmetalurg.mk/galerija/168/g ... resize.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rkmetalurg.mk/galerijaigraci ... resize.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

BTW trener kondicije je Jurisic koj pred dva godina radil sa HR nogomet repku

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 27 okt 2011, 02:26

@Robertmkd

Bratko, smanji malo doživljaj, pa niste još prvaci Europe!
Drago je meni da je klub tako organizovan i jak, a i makedonski rukomet je mnogo napredovao - činjenice!

Dobro ti nama došao na Forum, i daj nam ponekad postova sa info o igračima, igri.... Reklame guraj na neki odgovarajući web-site;

PS:
I polako bratko s procjenama snage bh.klubova - Bosna je i dalje najjača, mada je baš 'prate' maleri - povrede igrača..... Volio bi znati kako si to procjenio da je Borac bolji od Bosne!?
Bosno moja poharana....

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 27 okt 2011, 03:35

Trigger je napisao/la:@Robertmkd

Bratko, smanji malo doživljaj, pa niste još prvaci Europe!
Drago je meni da je klub tako organizovan i jak, a i makedonski rukomet je mnogo napredovao - činjenice!

Dobro ti nama došao na Forum, i daj nam ponekad postova sa info o igračima, igri.... Reklame guraj na neki odgovarajući web-site;

PS:
I polako bratko s procjenama snage bh.klubova - Bosna je i dalje najjača, mada je baš 'prate' maleri - povrede igrača..... Volio bi znati kako si to procjenio da je Borac bolji od Bosne!?

Pa hvala za dobro doasao. Pisem i na sportnet foruma, hrvatski je toa i pisese puno vise za rukomet na taj forum nego na ovoj. Pa na primer CL topica vec ima 20 i vise strana, Seha 50 tak, Zagreb 100 strana, Repku 200 strani,itd.

Ono ste mene ne se svidga je sta previse Hrvatima pise za svoji klubova u prva i druga liga, totalni nezanimljivo.

Pa ce pokusam informirati sta se slucuva kod nas.

Pa ne znam sta vas zanimava, rukomet kladionice ili obicni sajtovi shirum svijeta.

Nisam imal namera da nalutim nekog od vas ali imam oseca da tri klubova mozda je i previse za vas a bolje je biti iskren ali nisam nista lose mislio. Mislim da Madzarima i Slovencima se jako bitni ovoj lige i buduncost ovoj lige. U Madzraske i Slovenija ima potencialni sponznora ovoj lige, zato se bitni.

Veszprem, Pick, Celje i Koper se ekipi koj pripada ovde.

RK Bosna ima mnogo hrvati u rosterom ovo sezona a pital sam par hrvati za snage taj rukometasa a oni kaze da nisu bash naj najvisoki evropskim nivo znaci nisu igraca za CL i da RK Borac ova sezona za niancu ima jacu ekipa.

Rukomet je sport gde vuigranost je jako bitan faktor, a RK Bosna menuje previse igraca svaka sezona ne moze toa. Treba imati isti roster 2-3 sezona.

Trenutno ima vise efurija oko rukometa u Banja Luka dok u Sarajevo publika ne dolazi. Moze toa biti odlucuvacki faktor u BIH lige nakon SEHA. Eve vidim 5.500 protiv Zagreb, 4.000 protiv Metalurg.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 okt 2011, 10:34

Jedina razlika je sto ce Borac uvijek biti klub,a taj tvoj Metalurg (za koji sam cuo prije mjesec dana) ce se ugasiti cim gazda zavrsi u zatvoru ili prestanuva da dava!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 27 okt 2011, 13:02

Robertmkd je napisao/la:...Pa hvala za dobro doasao. Pisem i na sportnet foruma, hrvatski je toa i pisese puno vise za rukomet na taj forum nego na ovoj. Pa na primer CL topica vec ima 20 i vise strana, Seha 50 tak, Zagreb 100 strana, Repku 200 strani,itd.

Ono ste mene ne se svidga je sta previse Hrvatima pise za svoji klubova u prva i druga liga, totalni nezanimljivo.

Pa ne znam sta vas zanimava, rukomet kladionice ili obicni sajtovi shirum svijeta.

Nisam imal namera da nalutim nekog od vas ali imam oseca da tri klubova mozda je i previse za vas a bolje je biti iskren ali nisam nista lose mislio. Mislim da Madzarima i Slovencima se jako bitni ovoj lige i buduncost ovoj lige. U Madzraske i Slovenija ima potencialni sponznora ovoj lige, zato se bitni.

RK Bosna ima mnogo hrvati u rosterom ovo sezona a pital sam par hrvati za snage taj rukometasa a oni kaze da nisu bash naj najvisoki evropskim nivo znaci nisu igraca za CL i da RK Borac ova sezona za niancu ima jacu ekipa.

Rukomet je sport gde vuigranost je jako bitan faktor, a RK Bosna menuje previse igraca svaka sezona ne moze toa. Treba imati isti roster 2-3 sezona.

Trenutno ima vise efurija oko rukometa u Banja Luka dok u Sarajevo publika ne dolazi. Moze toa biti odlucuvacki faktor u BIH lige nakon SEHA. Eve vidim 5.500 protiv Zagreb, 4.000 protiv Metalurg.
Bratko,
drago mi je da si tako svestran i da tako mnogo pišuvaš na mnogo sajtova, ali hajde da prestanemo sa reklamom i drži mo se TEME!

Slažem se i ja da SEHA-liga treba da bude kako je zamišljeno ovdje u BiH - sa slovenačkim i mađarskim klubovima ali zna se zašto nisu pristali da igraju i tu priča završava.

A šta mene (nas) zanima - pa samo to da pišeš konkretno (kad nam je došao tako iskusan forumaš) na konkretnoj temi, a ovdje ih ima koliko želiš pa izvoli. Samo konkretno, molim te.

Ako vrijednost klubova 'procjenjuješ' prema navodnoj euforiji "oko rukometa" u određenom gradu...Hm!
Nije to nebitno, jer publika je izuzetno važan faktor, ali to nije mjerilo kvaliteta bilo čega - i na koridi u Čevljanovićima se skupi 100 hiljada 'publike'.....

Samo ti nama piši o makednoskom rukometu (ne o navijačima, drugim sajtovima i forumima) i to konkretno - igra, igrači, struka, jer ovo je upravo tema za to. Naravno, svako ima pravo da piše i o drugim klubovima - kako igraju, kvaliitet, taktika, struka, igrači....
Mene, npr., interesuje je li istina da u rosteru Metalurga stvarno ima 22 igrača pod profesionalnim ugovorom i na kojoj poziciji igra Jovica Mladenovski?

Nadam se da ti je sad lakše da iskoristiš svoje iskustvo i znanje i upoznaš nas malo više sa makedonskim rukometom i klubovima.
I još jednom - dobro ti nama došao!

PS:
I kako napisa drugar "Dule 078" - Borac je jedan od najvećih klubova od postanka Prve savezne lige (u tzv. "malom rukometu"), ako ne i najveći (mada u vremenu prošlom, ali traje i dan danas), a i moja Bosna je bila prvoligaš kad je je Makedonija imala samo jednosezonske ligaše tipa Pelagonije, pa i Pelistera...
Vremena se mijenjaju i svaka čast danas Metalurgu, ali....kako to fino napisa "Dule 078" ;)
Bosno moja poharana....

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 27 okt 2011, 18:27

Trigger je napisao/la:
Robertmkd je napisao/la:...Pa hvala za dobro doasao. Pisem i na sportnet foruma, hrvatski je toa i pisese puno vise za rukomet na taj forum nego na ovoj. Pa na primer CL topica vec ima 20 i vise strana, Seha 50 tak, Zagreb 100 strana, Repku 200 strani,itd.

Bratko,
drago mi je da si tako svestran i da tako mnogo pišuvaš na mnogo sajtova, ali hajde da prestanemo sa reklamom i drži mo se TEME!

Slažem se i ja da SEHA-liga treba da bude kako je zamišljeno ovdje u BiH - sa slovenačkim i mađarskim klubovima ali zna se zašto nisu pristali da igraju i tu priča završava.

A šta mene (nas) zanima - pa samo to da pišeš konkretno (kad nam je došao tako iskusan forumaš) na konkretnoj temi, a ovdje ih ima koliko želiš pa izvoli. Samo konkretno, molim te.

Ako vrijednost klubova 'procjenjuješ' prema navodnoj euforiji "oko rukometa" u određenom gradu...Hm!
Nije to nebitno, jer publika je izuzetno važan faktor, ali to nije mjerilo kvaliteta bilo čega - i na koridi u Čevljanovićima se skupi 100 hiljada 'publike'.....

Samo ti nama piši o makednoskom rukometu (ne o navijačima, drugim sajtovima i forumima) i to konkretno - igra, igrači, struka, jer ovo je upravo tema za to. Naravno, svako ima pravo da piše i o drugim klubovima - kako igraju, kvaliitet, taktika, struka, igrači....
Mene, npr., interesuje je li istina da u rosteru Metalurga stvarno ima 22 igrača pod profesionalnim ugovorom i na kojoj poziciji igra Jovica Mladenovski?

Nadam se da ti je sad lakše da iskoristiš svoje iskustvo i znanje i upoznaš nas malo više sa makedonskim rukometom i klubovima.
I još jednom - dobro ti nama došao!

PS:
I kako napisa drugar "Dule 078" - Borac je jedan od najvećih klubova od postanka Prve savezne lige (u tzv. "malom rukometu"), ako ne i najveći (mada u vremenu prošlom, ali traje i dan danas), a i moja Bosna je bila prvoligaš kad je je Makedonija imala samo jednosezonske ligaše tipa Pelagonije, pa i Pelistera...
Vremena se mijenjaju i svaka čast danas Metalurgu, ali....kako to fino napisa "Dule 078" ;)

I pitanje ostane koj se i sta su Borac danas ali i zadnjim 20 tak godina ? tako kakva korist je taj tradicija ?.

Metalurg ne toliko davno igrao je dva puta CL grupni faze i bez ovoj gazda. Tako da nisu totalno na nula. Ali da ekonomski ne moze da se usporedi sa danas.

Naravno Pelister i Vardar imaju veca tradicija, Pelister u SFRJ a Vardar u Makedonija.

Pelister ima tituli u SFRJ, 2000/2001 igrale finale u evropski kup, 1996 igrale polufinale. Vardar polufinale 1999, 2005 i 2011.

Osim Metalurg samo ZRK Kometal je imao slican budget ko metalurg oko 3 milioni eura budget imale Kometal kad su osvoile zenski CL 2002, a osvoile i Champions Trophy 2003. Igrale CL finale i 2000 i 2005.

Metalurg uz Kometal defenitivno je najseriozni Makedonski rukometni proekt.

Metalurg ima cak i 23 proficionalni ugovora. Ugovor ima i Slovenac Tedaj Matijasic igra za junior ekipom a ne za senior ekipom, dobio ugovor u slucaj Miladin Kozlina da ne se oseca sam na pocetaka da moze da poprica malo slovenski. I toa ti je proficionalizam dajes placas jedan igrac samo za da porica sa Kozlina ne ostaju nista na slucaju.

im 10 MKD reprezentativaca medju koj 3 dosle od Spanija i 2 od Francija, 2 CG reprezentativaca medju koj i Markovic sa iskustvo sa Gummerbach i Veszprem, 1 SRB reprezentativac Stanic pored Cervar top 10 vratar na svijet, 1 SLO preprezentativac Kozlima ima zlato sa Celje a lani igral za Göppingen u Nemacku. Ima i jedan bivse mladinski reprezentativac na HR ko s zove Batinovic.

Svim imaju 2 godishan ugovor.

A sledece sezona dolazi Kiril Lazarov iz Athletico Madrid i Siarhei Harbok (Chekhovskie Medvedi). Tako da ako je ekipa jaca vec ova sezona onda sta ce bit sledece ;)

Sa Lino Cervar i Daniel Jurisic imaju kontrakt jos 2 godina.

Jovica Mladenovski najvise igra na klupa :mrgreen: a kad dobie sansa kao protiv Lovcen onda igra ko lev bek.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.