NK Zvijezda Gradačac
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
- edo_malesak
Re: NK Zvijezda Gradačac
pametnije bi bilo da ne igramo nista..jos jedan los rezultat bi lose uticao na publiku i igrace...ovako nek treniraju i nek docekaju zrinsjki kako valja...a i raja malo da zaboravi ove 2zmaj_Bosne je napisao/la:Protiv koga igramo u subotu?
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma nije ba to toliko lose, vidio si kakav je bio pocetak utakmice protiv Olimpika. Igra je bila za desetku, samo jos to treba malo poslozit i to je to. A kako da poslozi ako nema utakmica. Ove pripremne utakmice se ne igraju za publiku, vec da bi se ekipa uigrala i pripremila za prave utakmice. Ova postava sto je krenula protiv Olimpika dodaj samo jos Muju i to bi bilo bas ono pravo. Mislim da smo za duplo jaci nego prosle godineedo_malesak je napisao/la:pametnije bi bilo da ne igramo nista..jos jedan los rezultat bi lose uticao na publiku i igrace...ovako nek treniraju i nek docekaju zrinsjki kako valja...a i raja malo da zaboravi ove 2zmaj_Bosne je napisao/la:Protiv koga igramo u subotu?

Dragon Town
-
- Kontakt:
....nadam se da ce zvijezda ici u evropu ove godine akoBogda......pozdrav od Ljumana za Red Dragons
Od ljumana sa tribina poklanjamo rijeci ove nek svi znaju da Buducnost u pobjede ide nove.....
- edo_malesak
abd stariademir1993 je napisao/la:....nadam se da ce zvijezda ici u evropu ove godine akoBogda......pozdrav od Ljumana za Red Dragons
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Trener gospodin,neki dan sam bio vidio kako momci treniraju,stadion i uvijeti,jezero,banja sve super okolina.svaka vam čast navijači s velikim srcem,punpo uspijeha ZMAJEVIMA OD BOSNE nemam riječi,onaj crnac nije loš ,sretno dalje.fakat čestitke!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Hvala druže. Pa da, imaju se svi uslovi, trener je vrhunski, tim se pojačao za razliku od prošle sezone, na igračima je sada da pokažu koliko vrijede. Nadam se dobroj sezoni.loptica je napisao/la:Trener gospodin,neki dan sam bio vidio kako momci treniraju,stadion i uvijeti,jezero,banja sve super okolina.svaka vam čast navijači s velikim srcem,punpo uspijeha ZMAJEVIMA OD BOSNE nemam riječi,onaj crnac nije loš ,sretno dalje.fakat čestitke!
Podrav'
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
u koliko je tekma u subotu? da znam kad mi je poći 

BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
Jedva čekam da Vas vidim, doduše ne samo ja. Dođite u što većem brojumaistor_mo je napisao/la:u koliko je tekma u subotu? da znam kad mi je poći

Mislim da još nema zvanično određenog vremena, no otprilike mislim da će se igrati negdje oko 17 sati, svejedno ti kreni ujutro...Ima se putovati'
ZMAJ!

-
- Kontakt:
Djesi Vedo Omeragicu
,,cestitke na pobjedi,,stvarno nisam ocekivo da ce te dobit,konto sam da je X 100 %,,jos kad se doda da vam Smajlovic i jos cini mi se jedan standardan napadac nisu igrali...uglavnom svaka vam cast,,vi ste cini mi se jedini klub koji je uvijek korektan prema svima i na terenu,i na tribinama,,niko se ne zali na vas...RESPECT za Zvijezdu 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
cestitam zvijezdi na pobjedi
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Vedo je "ubica" u pravom smislu te riječi, momak je jak na nogama, dobro se gradi, brz je, odličan tehničar i dobar igrač glavom. Pogađaš....Imamo novog DžekuPhill Jackson je napisao/la: Da sad ne tusim o Čeliku,,al stvarno vise ne znam sta se treba uradit da proradimo,,dzaba dobar tim na papiru,najtrofejniji trener nase lige itd......Nego kad smo kodOmeragica de mi raci kakav je igrac,,jel brz,dribler,visok,nizak,dobar u skoku,,"ubica" i tako to

Sutra popodne će na portalu biti objavljen intervju sa njim, pa eto pročitaj nešto više o njemu

Knele je napisao/la:Vedo je "ubica" u pravom smislu te riječi, momak je jak na nogama, dobro se gradi, brz je, odličan tehničar i dobar igrač glavom. Pogađaš....Imamo novog DžekuPhill Jackson je napisao/la: Da sad ne tusim o Čeliku,,al stvarno vise ne znam sta se treba uradit da proradimo,,dzaba dobar tim na papiru,najtrofejniji trener nase lige itd......Nego kad smo kodOmeragica de mi raci kakav je igrac,,jel brz,dribler,visok,nizak,dobar u skoku,,"ubica" i tako to
Sutra popodne će na portalu biti objavljen intervju sa njim, pa eto pročitaj nešto više o njemu
A priznaj da ti je neki rod...ili da ste barem isli u skolu zajedno..

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Cestitke jedinim klupskim "zmajevima" u nasoj Premijer ligi na odlicnom startu sezone.
BosnaE
Vidim da se za Zvijezdu prica kako je stabilan i organizovan premijerligas.A dok su bili u 2.ligi federacije svojim sam ocima vidio na koji nacin su izborili ulazak u 1.ligu federacije.Ne znam kako su uspjeli odmah i da se plasiraju u Premier ligu,nisam upucen.Al dok su nam u ligi ekipe ciji su ljudi iz uprave spremni kupovati utakmice i to tako ocigledano i drsko(svojim sam ocima vidio kada je protivnicka ekipa na svome terenu protiv Zvijezde izvela juniorski sastav a cijeli stadion se smije i niko iz uprave ne porice da su prodali utakmicu).Takve ekipe nam ne trebaju u Premier ligi ako hocemo konacno da nas klupski fudbal konacno se podigne na vise grane!!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- edo_malesak
ajd ne seri tite ti..ti znas...kad budes imao dokaz na pismeno javi se a ovako rekla-kazala...ostavi kad budes sjedio s nekim babama..Dylan Dog je napisao/la:Vidim da se za Zvijezdu prica kako je stabilan i organizovan premijerligas.A dok su bili u 2.ligi federacije svojim sam ocima vidio na koji nacin su izborili ulazak u 1.ligu federacije.Ne znam kako su uspjeli odmah i da se plasiraju u Premier ligu,nisam upucen.Al dok su nam u ligi ekipe ciji su ljudi iz uprave spremni kupovati utakmice i to tako ocigledano i drsko(svojim sam ocima vidio kada je protivnicka ekipa na svome terenu protiv Zvijezde izvela juniorski sastav a cijeli stadion se smije i niko iz uprave ne porice da su prodali utakmicu).Takve ekipe nam ne trebaju u Premier ligi ako hocemo konacno da nas klupski fudbal konacno se podigne na vise grane!!
Eto ako zivis u Gradačcu,pitaj Senada Husica,sadasnjeg igraca Zvijezde koji je tada igrao za tu ekipu jel ovo istina,pa se onda javi.edo_malesak je napisao/la:ajd ne seri tite ti..ti znas...kad budes imao dokaz na pismeno javi se a ovako rekla-kazala...ostavi kad budes sjedio s nekim babama..Dylan Dog je napisao/la:Vidim da se za Zvijezdu prica kako je stabilan i organizovan premijerligas.A dok su bili u 2.ligi federacije svojim sam ocima vidio na koji nacin su izborili ulazak u 1.ligu federacije.Ne znam kako su uspjeli odmah i da se plasiraju u Premier ligu,nisam upucen.Al dok su nam u ligi ekipe ciji su ljudi iz uprave spremni kupovati utakmice i to tako ocigledano i drsko(svojim sam ocima vidio kada je protivnicka ekipa na svome terenu protiv Zvijezde izvela juniorski sastav a cijeli stadion se smije i niko iz uprave ne porice da su prodali utakmicu).Takve ekipe nam ne trebaju u Premier ligi ako hocemo konacno da nas klupski fudbal konacno se podigne na vise grane!!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Kompleksi? Neizlječiva bolest!Dylan Dog je napisao/la:Vidim da se za Zvijezdu prica kako je stabilan i organizovan premijerligas.A dok su bili u 2.ligi federacije svojim sam ocima vidio na koji nacin su izborili ulazak u 1.ligu federacije.Ne znam kako su uspjeli odmah i da se plasiraju u Premier ligu,nisam upucen.Al dok su nam u ligi ekipe ciji su ljudi iz uprave spremni kupovati utakmice i to tako ocigledano i drsko(svojim sam ocima vidio kada je protivnicka ekipa na svome terenu protiv Zvijezde izvela juniorski sastav a cijeli stadion se smije i niko iz uprave ne porice da su prodali utakmicu).Takve ekipe nam ne trebaju u Premier ligi ako hocemo konacno da nas klupski fudbal konacno se podigne na vise grane!!
Poenta tvog posta je da omlažavaš jednog stabilnog Premijerligaša, te da nešto neargumentovano pišeš, a da nemaš blage oko toga. Ma, dobro. Navikao sam na takve stvari, ne samo ja, već i većina drugih navijača svojih timova. Jeli ti gledaš kako se stadion gradi, kako se ulaže u omladinski pogon, kako se u Gradačcu najredovitije isplaćuju igrači (dakako, nismo jedini).
Vjerovatno dolaziš iz "malog krajeva" sa velikim ambicijama, i sam sam prije mrzio Sarajevo, Slobodu, Želju jer su bili tamo gdje mi nismo, al' Bože moj, nekom svijetlo, a nekom Bogami tamno.
Vidis,reci mi zasto bi ja bez razloga omalozvao bas Zvijezdu? Ja sve gledam iz ugla jednoga navijaca koji ne podnosi namjestanje i svedno mi je dali je u pitanju Zeljo,Zvijezda ili Laktasi.To sto kazes "neargumentovano",znam vecinu fudbalera i trenera te ekipe koja je prodala utakmicu,i sad bi ja tebi mogao navoditi njihova imena al ja sam jedan obicni navijac i to nema svrhe.Na kraju,to ionako nije moj posao da se bavim istraznim radnjama.Respekt za Zvijezdu za sve sto su postigli,al ipak ne mozes po logici "cilj opravdava sredstvo" prelaziti preko nekih stvari..Knele je napisao/la:Kompleksi? Neizlječiva bolest!Dylan Dog je napisao/la:Vidim da se za Zvijezdu prica kako je stabilan i organizovan premijerligas.A dok su bili u 2.ligi federacije svojim sam ocima vidio na koji nacin su izborili ulazak u 1.ligu federacije.Ne znam kako su uspjeli odmah i da se plasiraju u Premier ligu,nisam upucen.Al dok su nam u ligi ekipe ciji su ljudi iz uprave spremni kupovati utakmice i to tako ocigledano i drsko(svojim sam ocima vidio kada je protivnicka ekipa na svome terenu protiv Zvijezde izvela juniorski sastav a cijeli stadion se smije i niko iz uprave ne porice da su prodali utakmicu).Takve ekipe nam ne trebaju u Premier ligi ako hocemo konacno da nas klupski fudbal konacno se podigne na vise grane!!
Poenta tvog posta je da omlažavaš jednog stabilnog Premijerligaša, te da nešto neargumentovano pišeš, a da nemaš blage oko toga. Ma, dobro. Navikao sam na takve stvari, ne samo ja, već i većina drugih navijača svojih timova. Jeli ti gledaš kako se stadion gradi, kako se ulaže u omladinski pogon, kako se u Gradačcu najredovitije isplaćuju igrači (dakako, nismo jedini).
Vjerovatno dolaziš iz "malog krajeva" sa velikim ambicijama, i sam sam prije mrzio Sarajevo, Slobodu, Želju jer su bili tamo gdje mi nismo, al' Bože moj, nekom svijetlo, a nekom Bogami tamno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.