Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?
Samo Miroslav Ciro Blazevic
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Slazem se..sve je bilo bolje sa njime..mak_033 je napisao/la:Samo Miroslav Ciro Blazevic
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nas tim vrijedi preko 100 miliona eura, cijela Europa je u fudbalu cula za nas, i smatra nas kvalitetnim protivnikom. Sigurno da uz finu platu, mnogim dobrim trenerima bi bio zanimljiv izazov.harishp je napisao/la: Zeko Peko zvani Sherif konjo.![]()
Miroslav Djukic sastavio na klupi tamo negdje cak dva ili tri meca.Izbacen zbog ekstra rezultata.
Hajmo dalje.
@Zeljovac i ja bih volio makar Morinha ili bilo kakvog normalnog selektora.
Ali za ovu cifru koju daje savez,pitanje je i za Tulica bili preuzeo tu funkciju.Jer sa mladim se moze zaebavati.
Nema dzabe ni kod stare babe.
@raul ne siri bez veze dezinformacije kad ne znas.Pape i familija susic su direktno iz Zavidovica vazda bili.
@azViz ,gdje si metro-polas.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Zivi bili nemoj te trpat Amara Osima na mjesto selektora mi njega ne damo neka njega u Zelji a ko god hoce nek bude selektor !!!
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
I ja kazem,neka njega u Zelji,bolje za sveUrban je napisao/la:Zivi bili nemoj te trpat Amara Osima na mjesto selektora mi njega ne damo neka njega u Zelji a ko god hoce nek bude selektor !!!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Dylan Dog je napisao/la:I ja kazem,neka njega u Zelji,bolje za sveUrban je napisao/la:Zivi bili nemoj te trpat Amara Osima na mjesto selektora mi njega ne damo neka njega u Zelji a ko god hoce nek bude selektor !!!

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Harise, post ti je bas "mangupski". Ja s'tobom, a i sa drugima ne zelim na ovakav nacinin da komuniciram.
Odakle tebi pravo da ti mene tako arogantno ispreskaces sa odg.?!
Nisam ti ja ortak, momcino...to moras da sada shvatis i u nastavku da pises konstruktivno.
Da li si ti i na i jedan moj gore spomenuti segment napisao ista?! Naravno, nista osim obicnog preskakanja.
Sta zeko peko serif konj? Ne kapiram ja te sokak zargone.
Sta ti znas u vezi Djukica?! Nemas ti blage veze! Djukiceva formacija je Partizanu (sa Jokanom) donela dve titule, sa U21 je igrao finaleEP-a, iz repke kao i iz prvo pomenutog kluba (fkp) ga je oterao grobarski lobi.
Djukic je jedan od najperspektivnijih mladih trenera u jugoist.evropi!
Znaci, ili pisi ili zaobilazi! Pozz
Nisam ti ja ortak, momcino...to moras da sada shvatis i u nastavku da pises konstruktivno.
Da li si ti i na i jedan moj gore spomenuti segment napisao ista?! Naravno, nista osim obicnog preskakanja.
Sta ti znas u vezi Djukica?! Nemas ti blage veze! Djukiceva formacija je Partizanu (sa Jokanom) donela dve titule, sa U21 je igrao finaleEP-a, iz repke kao i iz prvo pomenutog kluba (fkp) ga je oterao grobarski lobi.
- drinin vuk
- Kontakt:
Ma kakav Djukić,za njega bi trebali izdvojit 300 000 evra na godišnjem nivou,a nikakav je trener,uništio je mladu a bogami i Partizan.Uništio.cole-ch je napisao/la:Harise, post ti je bas "mangupski". Ja s'tobom, a i sa drugima ne zelim na ovakav nacinin da komuniciram.
Ako eto smijem iznijet stav u vezi trenera u Srbiji,BiH bi mogla dovest mladog Jankovića ili Ćurčića,strašan stručnjak a mlad željan uspjeha,uz to bi tražio nekih 50 000 maraka za godinu.Al naravno svi možemo pretpostavit što nikada neće niko zvati stručnjaka iz Srbije.
Ponavljam Sušić je dobar,problem je što BiH ima strašan napad i lošu odbranu,jer bez bekova i brzih krila se ne može bit jaka reprezentacija.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Koja konkstruktivnost,takve luzere nabrojati koji bi napravili jos vece sranje u repci.cole-ch je napisao/la:Harise, post ti je bas "mangupski". Ja s'tobom, a i sa drugima ne zelim na ovakav nacinin da komuniciram.
Ne hvala,drugo ti isti u ovom okruzenju nebi sastavili 48 sati.
Hvala bogu nisi ortak niti ces biti,imas ponekad koji post ok.
Ja bih i stavio razlog koji si ti naveo u vezi zasto nebi Susica kao selektora.
mozda cak i najorginalniji i najrealniji.
Ali sa ovakvim glupostima o drugim selektorima,koga licno nebi ni da mi cumur unese.Ne hvala.
trece nikako da skontas,da cak ni ti luzeri za klikere raditi nece.
A kamoli nesto normalnije.
Pisi ili zaobilazi,volja ti i jedno i drugo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I malo dobar trener u svijetu fudbala kad vidi ona nasa tri međeda nece htjet doci kad vidi kako to sve kod nas funkcionise samo ce se lud prihvatit ovog posla nema hajra od repke dok je ovakav ustroj ns BiH !!
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Stani, drugi su papige, a ova tvoje brojanica je kao ozbiljna analiza?Denizmare je napisao/la: Ne moras zuriti,kad budes raspolozen. Ovo pitanje inace postavljam 7-8 put,a jos nisam dobio odgovor ni od koga. Zasto pitam? Jer svi ko papige prepisuju ono aktuelno,odlazi'ostani,niko nema svoje misljenje.Ako kazem treba otici onda znam ko treba doci,bojim se da nema niko bolji,vec isti ili gori.Ista imena se vrte i glupi odgovori:
1.Baka- zasto je odlazio i sto za 4 god. nije dobio aplauz kad vam je dobar
2.Amar Osim- neozbiljna kombinacija,ko stvarno misli da bi nesto napravio
3. Ciro-sto ste srali po njemu,a sad se kao treba vratiti,uozbiljite se
4. Mesa-nerealno,kad skupite brdo para onda ga prizivajte u suprotnom nece doci
5. Vaha-pogledaj pod Mesa
6.Bajevic-pogledaj pod Vaha
7. Hadjibegic -otjeran isto kao sto ce biti i Pape,nakon nekoliko utakmica
8. Barbarez-bez i jednog trenerskog dana,ako kazete da se Pape uci na reprez. sto bi onda mogao Barba
9. Ne kazem da Pape treba ostati zbog kvaliteta,nego sto ne vidim ni jednu realnu opciju koja ce se prihvatiti ovog poswla u nasoj situaciji i za ove pare,niko kvalitetan. Ako ima ko koju pametnu,ali pametnu,bujrum...

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Glupost,dok se ne sazna prodjose dvije kvalifikacije.
imali smo vec Baku,kao i Hadziju a isto tako i Ciru,zar se treba opet spoticati na isti ''kamen''.
Za ove ostale i navedene,kao da pricamo o bivsim trenerima Barcelone,Reala a ne trenerima druge pa i trece lige,ili trenerima nikoga ili prebijem te lige WTF.
Pisanje uz vjetar kao i obicno.
imali smo vec Baku,kao i Hadziju a isto tako i Ciru,zar se treba opet spoticati na isti ''kamen''.
Za ove ostale i navedene,kao da pricamo o bivsim trenerima Barcelone,Reala a ne trenerima druge pa i trece lige,ili trenerima nikoga ili prebijem te lige WTF.
Pisanje uz vjetar kao i obicno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije do tebe, mali, veruj mi.
Do tebe je srednji.Dobro su doticni rekli ,na ovom forumu treba licnu kartu i dokumenta predati.
I onda tek rasprdzavati.Kao i vidjeti ,ko koga da posalje po burek.
Drugacije ne ide.
I onda tek rasprdzavati.Kao i vidjeti ,ko koga da posalje po burek.
Drugacije ne ide.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Nisam sad pratio toliko ovu diskusiju, ali sta je sad tacno aktuelno?
Da li ste ga vec smijenili?
Mozemo uzeti Vahu od Dinama, to je moj prijedlog. On kaze, da su kvalifikacije jos pred nama. Ovako je on vidio tu utakmicu protiv Francuske: "Nažalost, nisam gledao uživo utakmicu između Bosne i Hercegovine i Francuske, jer sam u isto vrijeme bio na Maksimiru gdje sam prato susret između Hrvatske i Grčke."
Mozemo uzeti Vahu od Dinama, to je moj prijedlog. On kaze, da su kvalifikacije jos pred nama. Ovako je on vidio tu utakmicu protiv Francuske: "Nažalost, nisam gledao uživo utakmicu između Bosne i Hercegovine i Francuske, jer sam u isto vrijeme bio na Maksimiru gdje sam prato susret između Hrvatske i Grčke."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Toliko o velikom "Bosancu",radije gledati Hrvatsku nego domovinu,BRUKA! Jos kako je sokolio Francuze pred mec sa BIH,a ponizavo BIH do daske u Francuskim medijima,da bi se sto dublje uvuko u pakSu Francuzima.Principatus je napisao/la:Nisam sad pratio toliko ovu diskusiju, ali sta je sad tacno aktuelno?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I opet glupa prica o patriJotizmu....
- calcio
- Kontakt:
Da je Vaha upola bodrio francuze ljetos na SP kao sto je Principatus bodrio Njemacku, jao bre.... ne bih mu tada volio biti u kozi kako bi ga napadali 

- Principatus
- Kontakt:
Haha dobra, dobra. 
No Princi je za vrijeme Francuska:BiH gledao bas tu utakmicu, a ne Njemacka:Azerbeidzan, i jos uz to ne stoji u redu za kao potencijalnog selektora, dalje neznam da je Vaha Hrvatski ili Grcki gradjanin. Rekao sam vec nekoliko stranica unazad kako su nase medije primitvno napale na Vahu, ali mi je upravo modus za ironiju jos nekako ukljucen pa nisam mogao odoliti, da ovo stavim onima sto nabrajuju "alternative", koje to nisu.

No Princi je za vrijeme Francuska:BiH gledao bas tu utakmicu, a ne Njemacka:Azerbeidzan, i jos uz to ne stoji u redu za kao potencijalnog selektora, dalje neznam da je Vaha Hrvatski ili Grcki gradjanin. Rekao sam vec nekoliko stranica unazad kako su nase medije primitvno napale na Vahu, ali mi je upravo modus za ironiju jos nekako ukljucen pa nisam mogao odoliti, da ovo stavim onima sto nabrajuju "alternative", koje to nisu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Kontakt:
Vaha je zaposlen u Dinamu, trenutno zivi u Zagrebu, za Grcku nastupa nekoliko igraca PAOK-a sa kojim je Dinamo u grupi Europa lige..... Ali i pored svega toga, da je sjeo na avion i otisao na Island da gleda utakmicu trece islandske lige umjesto BiH-Fra kakve to veze ima? Covjek provodi svoje vrijeme kako mu ceif. Ako i kada postane selektor BiH on ce se posvetiti nasoj reprezentaciji 100%, do tada......
Kod nas se samo trazi razlog da bi pljuvali po nekome.
Kod nas se samo trazi razlog da bi pljuvali po nekome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.