Haman nije isto sto i bio. Pa ko je trebao biti najbolji u tom timu Bullsa, osim Pippena kada nema Jordana?Kawhi je napisao/la:Ti nemaš pojma o košarci kad porediš Kobea s Jordanom i Shaqa s Pippenom.
Jedino možeš porediti prve violine Jordana i Shaqa, te druge violine Kobea i Pippena.
Pippen je haman bio MVP u sezoni bez Jordana.
James nije imao prime Wadea nego je imao olupinu za koju nije trebao double team.
Sljedeći argument ti je da ja nisam gledao tekme.
Protiv @lumanija jedino možeš koristiti taj da voli Jamesa i da nije objektivan.
Može i on tebi reći "pa ti voliš Jordana, ne možeš biti objektivan".
Zanimljivo je da si ti na rođendan tebi druge najdraže osobe i idola morao spomenuti neke druge samo da ih poniziš.
To bi bilo kad bi ja u svakom postu gdje veličam Duncana spuštao Malonea, Garnetta, Dirka ili nekog četvrtog.
Charles Barkley je veći stručnjak košarke od Kennya.
Ali jedino se ti uvijek izvlačiš na tuđe riječi.
Očigledno sam svoje ne možeš sastaviti.
Wade je itekako bio udvajan i preuzimao kontrolu kada ovog ne bi islo jer je cika Jamesa dugo mucio problem zatvaranja utakmica. I sada je Varejaovom ozljedom prijetio da ce ici pa su mu doveli jos supporting casta
Ne moras velicati ti Duncana niti ja trebam Jordana. Znaju se cinjenice samo ste vi coravi pored istih jer vam ne pasu zna se i zbog cega. Charles Barkley strucnjak