FIFA, PES, GTA, Fortnite...
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
harebianconero
-
Kontakt:
Postao/la harebianconero » 02 okt 2011, 16:06
Oxygen je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Igrao sam PES 11 do prije 2 mjeseca i onda sam joystick stavio u kutiju, i tek ga sada izvadio, ali odavno vec mi je upala tipka X, al mislim da nije do nje prob. jer igrac daje loptu u for sebi a ne dodaje ... Pokusat cu da to izbrisem pa vidjet moze li .. Hvala unaprijed.

Je li je gura mnogo ispred,ako jeste to je zadaća desnog analoga,pa vidi

Uuu pa jes vjerovatno, analozi su mi razyebani pravo..
Moram ga iscupat sada nez sta cu

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
harebianconero
-
Kontakt:
Postao/la harebianconero » 02 okt 2011, 16:46
Opet isto
Obrisao sam ono iz my doc. opet isto ...
Znaci jos jednom da kazem, kako god kada mi igrac primi cim je primi on je suta i DONJI DESNI UGAO, i ako nekim cudom stigne do nje vise je nenapucava onda mogu normalno da vodim loptu, znaci prvi dodir napucava
POMOOOOC
-
dr.van nostrand
-
Kontakt:
Postao/la dr.van nostrand » 02 okt 2011, 21:46
Ljudi , meni nije nista jasno ovdje...FIFA je odlicna , medjutim meni definitivno preteska , pa ja ne mogu nikoga dobiti kad igram protiv cpu-a...Jednostavno nesta se sigurno promijenilo u nacinu igranja odbrane , jer prolaze ljudi pored mene kao da me nema...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
Han!$;Lfc
-
Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Ljudi , meni nije nista jasno ovdje...FIFA je odlicna , medjutim meni definitivno preteska , pa ja ne mogu nikoga dobiti kad igram protiv cpu-a...Jednostavno nesta se sigurno promijenilo u nacinu igranja odbrane , jer prolaze ljudi pored mene kao da me nema...
Nisi jedini prijatelju.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
Cospy89
-
Kontakt:
Po meni to je i najzanimljiviji dio,,uzmes brate tamo neku slabu ekipu i boris se za opstanak ili sta vec zacrtaju u klubu tako duze ostanes na fifi barem kod mene je tako eboooo ovo real ,barca i zabijaja golove driblija pm...ovo je zanimljivije drz,nedaj,povuci,potegni

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 02 okt 2011, 23:28
Ljudi, ja imam problem sa joystickom. Koristim joystick od playstation 1, preko onog nastavka na usb. Kada sam igrao Fifu 11 islo je normalno, medjutim sada mi ne radi desni analog, tj. ne mogu da radim driblinge. Pokusao sam sa mnogim opcijama sto sam vidio na raznim forumima kako radi drugim likovima, medjutim kod mene nista ne moze. Ne znam koji mu je vrag, ako nego moze da pomogne bio bih zahvalan.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
Oxygen
-
Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Ljudi , meni nije nista jasno ovdje...FIFA je odlicna , medjutim meni definitivno preteska , pa ja ne mogu nikoga dobiti kad igram protiv cpu-a...Jednostavno nesta se sigurno promijenilo u nacinu igranja odbrane , jer prolaze ljudi pored mene kao da me nema...
Imaš u postavkama igre da promijenjiš tip odbrane ,mislim da piše sad tactical defending (ako ste primjetili to je kao zonska odbrana,ne prilaze tvoji igrači suparnicima u duel),u tim postavkama vratite na LEGACY defending,to je onaj stari način odbrane.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
-
Oxygen
-
Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Ljudi, ja imam problem sa joystickom. Koristim joystick od playstation 1, preko onog nastavka na usb. Kada sam igrao Fifu 11 islo je normalno, medjutim sada mi ne radi desni analog, tj. ne mogu da radim driblinge. Pokusao sam sa mnogim opcijama sto sam vidio na raznim forumima kako radi drugim likovima, medjutim kod mene nista ne moze. Ne znam koji mu je vrag, ako nego moze da pomogne bio bih zahvalan.
Pogledaj moje postove 2-3 strane unazad ,i ja sam imao taj problem.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 02 okt 2011, 23:44
Pokusavao brate, skinuo taj fajl i nista opet, isto sve, ne mozes napraviti trik da si chuck norris
Edit: napravio sam, ali ni sam ne znam kako, tri nacina sam slijedio i evo sada mogu raditi trikove. Ipak mi se cini da je onaj tvoj nacin najvise pomogao, jer sam u onom xbox programcicu odabrao najslicniji joystick ovom mom.
Hvala brate
Zadnja izmjena:
adriano_leite, dana/u 03 okt 2011, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
dr.van nostrand
-
Kontakt:
Postao/la dr.van nostrand » 03 okt 2011, 11:02
Cospy89 je napisao/la:Po meni to je i najzanimljiviji dio,,uzmes brate tamo neku slabu ekipu i boris se za opstanak ili sta vec zacrtaju u klubu tako duze ostanes na fifi barem kod mene je tako eboooo ovo real ,barca i zabijaja golove driblija pm...ovo je zanimljivije drz,nedaj,povuci,potegni

Znam drug , i u mene je takav slucaj. Ja nikada ne igram sa velikim ekipama. Npr. sada sam u Sheffild Utd. u League one. Oni jesu medju jacim ekipama ali ja ne mogu meda ba , vrhunac da ponekad uzmem bod i to kada se bas upotpunosti skoncetrisem da ne primim gol i pri tome ne prelazim pola centra vec se uglavnom dodajem u zadnjoj liniji. Jel probam nesta vise , izgubim loptu i nigdje me nema
Oxygen je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Ljudi , meni nije nista jasno ovdje...FIFA je odlicna , medjutim meni definitivno preteska , pa ja ne mogu nikoga dobiti kad igram protiv cpu-a...Jednostavno nesta se sigurno promijenilo u nacinu igranja odbrane , jer prolaze ljudi pored mene kao da me nema...
Imaš u postavkama igre da promijenjiš tip odbrane ,mislim da piše sad tactical defending (ako ste primjetili to je kao zonska odbrana,ne prilaze tvoji igrači suparnicima u duel),u tim postavkama vratite na LEGACY defending,to je onaj stari način odbrane.
Jarane , trazio sam ali ne nadjoh to sto ti govoris , moze li malo detaljnije uputstvo. Usput , na kojem levelu igrate?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
-
tyler durden
-
Kontakt:
Postao/la tyler durden » 03 okt 2011, 12:03
kad igras utakmicu,pritisnes escape ili start ides u opcije kontrolora i nades na dnu tactical defending i promjenis u legacy!
-
Edin.-
-
Kontakt:
Igrica je dobra.
Ali, moze li neko da objasni kako se brane/sutaju penali na tastaturi ?
Nisam upratio da je na prethodnim stranicama neko rekao nesto vise o ovome ..
-
diego_TM
-
Kontakt:
ehh za onog sto je rekao da FIFA nece izaci za dvicu informacija da je izasla i za dvicu i za tricu i za komp
Je li se nekome desilo da mu se par minuta prije kraja downloada pokaze error i da nemoze dalje?

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
-
Adnel
-
Kontakt:
diego_TM je napisao/la:ehh za onog sto je rekao da FIFA nece izaci za dvicu informacija da je izasla i za dvicu i za tricu i za komp
Je li se nekome desilo da mu se par minuta prije kraja downloada pokaze error i da nemoze dalje?

Joj druze meni jednom skidam ja igru 17 gigaa i pise 1 minute and 38 seconds left kad brato puf erorr

jao tuge igra prejaka crysis se zove ,al tuga je sto cekas cekas i na kraju nedocekas

Samo jedan klub Velež Mostar
-
harebianconero
-
Kontakt:
Postao/la harebianconero » 05 okt 2011, 00:24
Edin.- je napisao/la:Igrica je dobra.
Ali, moze li neko da objasni kako se brane/sutaju penali na tastaturi ?
Nisam upratio da je na prethodnim stranicama neko rekao nesto vise o ovome ..
I mene isto zanima ..

-
Cospy89
-
Kontakt:
Mogu reci poceo sam da igram i igrica je fenomenalna-realna !!! barem meni sve ok kontrole ali ne mogu driblati ne znam u cemu je kvaka ???'
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
-
BegAx
-
Kontakt:
Jel' se ikome od vas desilo da kada igrate "Be a goalkeeper", da vam rating opada veoma brzo, bez obzira gdje stajali, sta radili, il' je to samo kod' mene?
-
skoJa
-
Kontakt:
Na tastaturi,penali se brane na ovom numerickom dijelu,imaju strelice.
-
dr.van nostrand
-
Kontakt:
Postao/la dr.van nostrand » 05 okt 2011, 10:00
Adnel je napisao/la:diego_TM je napisao/la:ehh za onog sto je rekao da FIFA nece izaci za dvicu informacija da je izasla i za dvicu i za tricu i za komp

Joj druze meni jednom skidam ja igru 17 gigaa i pise 1 minute and 38 seconds left kad brato puf erorr

jao tuge igra prejaka crysis se zove ,al tuga je sto cekas cekas i na kraju nedocekas

A je li preko torrenta skidate , odnosno desio vam se taj error prilikom skidanja sa torrenta?
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.