Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
zec moze u evropu ali samo iz hajduka
Zec , gol protiv Rijeke u kupu HR.
Sta gol,DVA ga zabio :mrgreen:I jos Alispahic ko Miske asistencijasoko je napisao/la:Zec , gol protiv Rijeke u kupu HR.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kako su krenuli on i mahmutović dzeko i ibišević će na klupu preselit u reprezentacijigringo1 je napisao/la:Zeko stvarno pobjesnio![]()

Haj makar bi imali najjacu klupu na svjetuneznalica je napisao/la:kako su krenuli on i mahmutović dzeko i ibišević će na klupu preselit u reprezentacijigringo1 je napisao/la:Zeko stvarno pobjesnio![]()
![]()
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slazem seharishp je napisao/la:Haj makar bi imali najjacu klupu na svjetuneznalica je napisao/la:kako su krenuli on i mahmutović dzeko i ibišević će na klupu preselit u reprezentacijigringo1 je napisao/la:Zeko stvarno pobjesnio![]()
![]()
![]()
![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
U zadnje vrijeme imam mogucnost pracenja kodiranih kanal iz Ceske i Poljske pa mogu vidjeti na dijelu nase igrace iz tih liga.neznalica je napisao/la:kako su krenuli on i mahmutović dzeko i ibišević će na klupu preselit u reprezentaciji![]()
![]()
![]()
Mogu ti reci da si 100% upravu za Mahmutovica koji je prava zvijer i napast,zaista nebi Ciro pogrijesio kada bi i njeg i Zeku pozvao u rezervu za baraz...
Steta je sto neigraju u jacim ligama pa da budu vise pod lupom...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Bice ubrzo, mladi su.gringo1 je napisao/la:U zadnje vrijeme imam mogucnost pracenja kodiranih kanal iz Ceske i Poljske pa mogu vidjeti na dijelu nase igrace iz tih liga.neznalica je napisao/la:kako su krenuli on i mahmutović dzeko i ibišević će na klupu preselit u reprezentaciji![]()
![]()
![]()
Mogu ti reci da si 100% upravu za Mahmutovica koji je prava zvijer i napast,zaista nebi Ciro pogrijesio kada bi i njeg i Zeku pozvao u rezervu za baraz...
Sto se tice napadaca, bice hrpa. Aganovic je jak isto.
Ja mislim da ce Zec biti velika klasa.
Valjda ce i Pandza, Biblija.
Pa tek su poceli igrati.Vrijeme je itekako pred njima.gringo1 je napisao/la:U zadnje vrijeme imam mogucnost pracenja kodiranih kanal iz Ceske i Poljske pa mogu vidjeti na dijelu nase igrace iz tih liga.neznalica je napisao/la:kako su krenuli on i mahmutović dzeko i ibišević će na klupu preselit u reprezentaciji![]()
![]()
![]()
Ali zato defanzivnih nemamo ni za lijeka

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
znam i sam gledam ponekad teplice na sat-u,jos kad bi se ljevaković probio barem do druge njemacke lige kao npr. duisburg ili ti gr. furth dobili bi dobrog trkaca na sredini - malo slabija kopija gatussagringo1 je napisao/la:U zadnje vrijeme imam mogucnost pracenja kodiranih kanal iz Ceske i Poljske pa mogu vidjeti na dijelu nase igrace iz tih liga.neznalica je napisao/la:kako su krenuli on i mahmutović dzeko i ibišević će na klupu preselit u reprezentaciji![]()
![]()
![]()
Riječane je prvi otvorio nezadrživi Ermin Zec, koji je nakon samo pet minuta doveo domaćina u vodstvo. Nakon toga je glavom zabio Fuštar, a treći pogodak je prava majstorija najboljeg igrača Šibenika Zeca, koji je iz teške situacije uspio prebaciti vratara Rijeke. Četvrti pogodak pao je u samoj završnici susreta kada je iz kontre bio precizan Makarin.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Omerbavarac
- Kontakt:
3 zadnje utakmice 4 gola. Majstor, nema sta. Rekao sam ja da ce on i Portugalcima zabit.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Hoce hoce ,nek utrci na stadion i zabije !! Ko onaj u Rusiji!!omerbavarac je napisao/la:3 zadnje utakmice 4 gola. Majstor, nema sta. Rekao sam ja da ce on i Portugalcima zabit.
-
- Kontakt:
Jesi ti radostan od jučebavarian_bk je napisao/la:Hoce hoce ,nek utrci na stadion i zabije !! Ko onaj u Rusiji!!omerbavarac je napisao/la:3 zadnje utakmice 4 gola. Majstor, nema sta. Rekao sam ja da ce on i Portugalcima zabit.

Zadnja izmjena: Jackie_Chan, dana/u 27 okt 2009, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
HAhahh al me nasmija !! Jesam jesam !! Samo sutra u skolu ,nekako me to ...Jackie_Chan je napisao/la:Jesi ti radostan od jučebavarian_bk je napisao/la:Hoce hoce ,nek utrci na stadion i zabije !! Ko onaj u Rusiji!!omerbavarac je napisao/la:3 zadnje utakmice 4 gola. Majstor, nema sta. Rekao sam ja da ce on i Portugalcima zabit.
Zecu čestitam na današnja dva gola u kupu protiv Rijeke. Svaka čast, samo tako nastavi.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zec me sve vise podsjeca na ovog igraca(Aiden McGeady iz Celitca reprezentativac Irske) nadam se da ce biti kao on

Meni je Ronaldo **** kakav ce ovaj biti igrac sorry za off topic

Meni je Ronaldo **** kakav ce ovaj biti igrac sorry za off topic

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jos samo kad bi bio kakav video da vidimo te golove 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Jedan od komentara navijaca Sibenika
najbolji je on, on je sampion....bravo sibenice, rijeka nije stvorila nijednu sansu, steta sta zec nije da hattrick sa onim pokusajem loba, dobro sta ga je karacic izvadija vanka rano da ga odmori... koje je ovacije zeko pobra, pa ono je cudo, cili stadion mu skandira....neka neka, zasluzija je..ne bi bilo dobro za njega da ode u hajduka, propa bi odma, a di prije po godine smo bili luđaci kad smo trazili 2-3 milijuna, e moj hajduce...u sta si gleda...siti se bobanma, modrica, mandže... sicat ces se i zeke...

najbolji je on, on je sampion....bravo sibenice, rijeka nije stvorila nijednu sansu, steta sta zec nije da hattrick sa onim pokusajem loba, dobro sta ga je karacic izvadija vanka rano da ga odmori... koje je ovacije zeko pobra, pa ono je cudo, cili stadion mu skandira....neka neka, zasluzija je..ne bi bilo dobro za njega da ode u hajduka, propa bi odma, a di prije po godine smo bili luđaci kad smo trazili 2-3 milijuna, e moj hajduce...u sta si gleda...siti se bobanma, modrica, mandže... sicat ces se i zeke...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi