Moram priznati da je i @Monolog dijelom zasluzan za ovaj dobitak, pa eto ako si u SA ili nekada budes dolazio ovdje obavezno se javi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dobar, cestitkeLivnobet je napisao/la:
Hvala. Evo još jedan. Odigrao ga 10 minuta prije nego je počela prva utrka. Nisam imao vremena da dam prijedlog, a da sam ranije vidio objavio bi ovdje10DelPiero je napisao/la: Dobar, cestitke![]()
Tako se uzima od kladionice
Probaj i ti tako uzet od kladionice pa mi kazi kako si prosao10DelPiero je napisao/la:
Ne bi ni ja igrao na ovako veliki ulog da nisam digao dosta velike pare zadnjih par dana.Lisac je napisao/la:Probaj i ti tako uzet od kladionice pa mi kazi kako si prosao10DelPiero je napisao/la:
Ma dobro to je tvoja nafaka,meni je malo zasmetao onaj komentar "Tako se uzima od kladionice" ,kao da je taj nacin kladjenja nepogresiv pa sam autoru citirane recenice predlozio da i on proba tako uzet pare od kladioniceLivnobet je napisao/la:
Ne bi ni ja igrao na ovako veliki ulog da nisam digao dosta velike pare zadnjih par dana.
Koef je bio jako nerealan. Paire je u formi, dan ranije samo 1 gem ostavio Seli, Čilić se mučio s Stakhovskim.
No, svejedno. Ne mislim da bi imao muda opet stavit 50ku na takav meč.
Pa odakle ti to da je nepogresiv, ciljao sam na to da se ovakvi parovi ganjaju a neke mizerije tipa 1,15. A uzimao sam i ja eto ti listic odmah iznad.Livnobet je napisao/la:Ne bi ni ja igrao na ovako veliki ulog da nisam digao dosta velike pare zadnjih par dana.Lisac je napisao/la:Probaj i ti tako uzet od kladionice pa mi kazi kako si prosao10DelPiero je napisao/la:
Koef je bio jako nerealan. Paire je u formi, dan ranije samo 1 gem ostavio Seli, Čilić se mučio s Stakhovskim.
No, svejedno. Ne mislim da bi imao muda opet stavit 50ku na takav meč.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.