Naše čudne sitnice

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Cautinho
Kontakt:

Re: Naše čudne sitnice :)

Post Postao/la Cautinho » 01 nov 2012, 21:36

Kad se sjetim,dodje mi kolega iz razreda u posjetu,sjedne,izval noge na krevet,uze sebi soka,i igra pes na ps,nije nista pitao.I tako on,kad podrigne.A ja samarcinu opizdim,nije me vise pozdravio.A nek nije,kad je takvo djubre i budala.
Keep walking.

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 02 nov 2012, 16:41

Ja se znam iznervirati kada pravim frizuru. Volim simetriju a često pravim one manje krijeste. Kad vidim da je jedna strana više nageta od druge, iznerviram se i onda sve ispočetka. Frizuru nekad pravim po 20 minuta.
Drugo, kad hodam uz ivičnjak, gledam da bude - jedan korak - jedan cijeli blok. :)
Nekad mi se iz čista mira mi se zna desiti da razmišljam o brojevima i počnem ih bez razloga sabirati, oduzimati i vršiti ostale računske operacije. :D
Someone's mouth said paint them all red.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 nov 2012, 17:23

- Cekam lift. Dolazi jos neko (npr. komsija sa sprata iznad) i pozdravimo se i to je to dok se lift ne spusti. I cim udjes osjecas nevjerovatnu potrebu i obavezu da o necemu pricas (najcesce o vremenu: ugrijalo/zahladilo danas...) :mrgreen:
- Ne mogu podnijeti kursor na ekranu dok gledam film, pa makar on uopste ne smetao. Bode u oci, covjece.
- Najjacu asocijaciju imam na miris (parfem bivse cure npr). Prakticno mi se same krenu vracati slike.
- Smanjivanje muzike u autu cim je neka vandredna situacija (zastoj na neobicnom mjestu, neko nekog doziva i sl.)
- Nadcovjecan nagon da ga bacis, cim ostanes sam u stanu/kuci. :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 nov 2012, 17:28

Consigliere je napisao/la: - Nadcovjecan nagon da ga bacis, cim ostanes sam u stanu/kuci. :mrgreen:
:mrgreen:
You'll never walk alone.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 02 nov 2012, 17:49

VolimLiverpool je napisao/la:
Consigliere je napisao/la: - Nadcovjecan nagon da ga bacis, cim ostanes sam u stanu/kuci. :mrgreen:
8-) :lol: :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 nov 2012, 17:51

Consigliere je napisao/la:- Cekam lift. Dolazi jos neko (npr. komsija sa sprata iznad) i pozdravimo se i to je to dok se lift ne spusti. I cim udjes osjecas nevjerovatnu potrebu i obavezu da o necemu pricas (najcesce o vremenu: ugrijalo/zahladilo danas...) :mrgreen:

Najjacu asocijaciju imam na miris (parfem bivse cure npr). Prakticno mi se same krenu vracati slike.
Al bas :D :D :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 02 nov 2012, 17:53

alacious je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:
8-) :lol: :lol:
Imamo previše toga sličnog,ovo nije normalno :D
Keep walking.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 02 nov 2012, 17:57

Ma u principu ovo svi radimo, samo su to gluposti koje inače ne govorimo nikome jer nema potrebe da se o tome govori. Ali zanimljivo je ovako znati da to i drugi rade i neki njihovi načini. :)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 02 nov 2012, 18:20

IlPrincipe je napisao/la:Ma u principu ovo svi radimo, samo su to gluposti koje inače ne govorimo nikome jer nema potrebe da se o tome govori. Ali zanimljivo je ovako znati da to i drugi rade i neki njihovi načini. :)
Točno tako,to i je sav smisao teme. :D
Keep walking.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 nov 2012, 18:43

tako je, evo ja npr. kopam po nosu dok citam ovu temu, sigurno nisam jedini...
joke

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 nov 2012, 19:01

-Kad mi nesto ispadne ,a mekan materijal , nema sanse da ga podignem rukom uvijek nogom(palcem i kaziprstom).
-Prije sam znao vrata otvarati nogom ,nikako rukom.
-U skoli kad bih sjeo na klimavu "skrip"-stolicu uvijek bih skako po njoj da iznerviram profu 8-)
-U skoli jedno pedeset hiljada puta bi upali-ugasi hemijsku
-Nema mi nista gore kad neko jede pa skljoca vilicom :evil: :evil: :evil: Al zato kad uzmem bijelo "napumpano" grozdje slika
-Cesto se desi da pri jelu cale i ja ustanemo u isto vrijeme -foto finiš ko ce prije do cesme da opere ruke.

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 02 nov 2012, 19:09

Ovo je malo bolesno al cu stavit

ja nekad pokusavam naci sredinu izmedju ON i OFF na nekim uredjajima hahahhahahahhahah

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 02 nov 2012, 19:23

kmecalica je napisao/la:Ovo je malo bolesno al cu stavit

ja nekad pokusavam naci sredinu izmedju ON i OFF na nekim uredjajima hahahhahahahhahah
kao na salteru?

ako je na salteru to i ja radim,znam po 10min stojati i ustimat da stoji na sredini
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 02 nov 2012, 19:40

-kad gledam utakmicu mora mi biti pojačano na 32%,serije 16% i filmovi 24%
-kad pođem spavati,moram zatvoriti ormar/ladice i ostalo jer imam osjećaj da me neko promatra i da će iskočit čim zatvorim oči :D
-kad jedemo moram završiti 1. ili 2. kako ne bi morao dizati tanjure i tresti stoljnak :lol:
-krevet mi uvijek mora biti odmaknut par centimetara od zida jer osjećam kako će se neki pauk ili slično sa zida spustiti na krevet i hodati po meni :D
-kad prolazim pokraj kontejnera moram začepiti nos i ne disati,to mi je najgore kad prolazim pokraj serije od 6-7 kontejnera,samo što se ne onesvjestim :roll: :lol:

ima još toga,ali ne da mi se sad pisat,možda kasnije :D

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 02 nov 2012, 19:44

Kad gledam televizor, zvuk uvijek mora biti na 25%.

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 02 nov 2012, 19:57

Senaid L.F.C je napisao/la:
kmecalica je napisao/la:Ovo je malo bolesno al cu stavit

kao na salteru?

ako je na salteru to i ja radim,znam po 10min stojati i ustimat da stoji na sredini
i to al i na onim auticima na daljinski i na satu i na baterijama.... dobro je da nisam jedini :lol:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 nov 2012, 21:15

-I ja znam često tražiti te parne il neparne brojeve. Koliko ima slova u riječi, niđe veze što to radim, al eto...
Il recimo kad nema ništa na tv-u i sad ja prebacujem kanale 1,2,3,4,5,6.....26,27,28 i stanem i vratim se na keca, pa ponovo, do 28 i tako 5-6 puta zaredom, to radim navečer, a desi se i po danu nekad.
-Ono što je još čudno, zna mi se vrlo-vrlo često desiti da kad pogledam na sat od videa stoji onaj broj "11:11".
-Što se tiče jela, uvijek kad jedem neku čorbu, poslije jela poližem tanjir. Il kad jedem grah uvijek udrobim hljeb.
- i ja isto pokraj kontenjera začepim nos i usta.
- Imam jednog jarana koji se baš previše brine o prvljaštini. Desi mi se da kad smo na kafi i slučajno ga nogom dodirnem u njegovu nogu, a on čitavo vrijeme poslije čisti taj dio gdje sam ga "uprljao". A drugi jaran gotovo svaki put kad popije kafu ide izvršiti veliku nuždu u kafiću.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 nov 2012, 21:33

tarikz je napisao/la:Ja se znam iznervirati kada pravim frizuru.
Uh ,gdje me nadje :D Najgore kad namjestis kako treba frizuru pa se odlucis da promjenis majicu...

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 02 nov 2012, 21:44

Sjetio sam se još nekih stvari:

Kada jedem neku narandžu, jabuku i to, prije nego što je počnem guliti i jesti moram je jednom baciti u zrak i uhvatiti. Ako ovo slučajno ne uradim, znači pojedem je bez toga, nenormalno me grize savjest. :oops: :D

Kada sjednemo da ručamo, ja uzmem samo jedan zalogaj, pojedem to, a onda obavezno moram na pišanje. Poslije toga se vraćam za sto i završim obrok normalno.

Nema šanse da ja odgledam reklame. Čim počnu, ja prebacam negdje drugo i gledam to dok ovamo ne prođu reklame.

Svakoj olovci moram slomiti onu "zakačku" čim je dobijem/kupim.

Eto, to je sve što mi sada pada na pamet... :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 nov 2012, 22:03

HZ_ilidzaa je napisao/la: -Cesto se desi da pri jelu cale i ja ustanemo u isto vrijeme -foto finiš ko ce prije do cesme da opere ruke.
:lol: :lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 70 gostiju.