Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Naše čudne sitnice :)
Kad se sjetim,dodje mi kolega iz razreda u posjetu,sjedne,izval noge na krevet,uze sebi soka,i igra pes na ps,nije nista pitao.I tako on,kad podrigne.A ja samarcinu opizdim,nije me vise pozdravio.A nek nije,kad je takvo djubre i budala.
Keep walking.
Ja se znam iznervirati kada pravim frizuru. Volim simetriju a često pravim one manje krijeste. Kad vidim da je jedna strana više nageta od druge, iznerviram se i onda sve ispočetka. Frizuru nekad pravim po 20 minuta.
Drugo, kad hodam uz ivičnjak, gledam da bude - jedan korak - jedan cijeli blok.
Nekad mi se iz čista mira mi se zna desiti da razmišljam o brojevima i počnem ih bez razloga sabirati, oduzimati i vršiti ostale računske operacije.
Drugo, kad hodam uz ivičnjak, gledam da bude - jedan korak - jedan cijeli blok.
Nekad mi se iz čista mira mi se zna desiti da razmišljam o brojevima i počnem ih bez razloga sabirati, oduzimati i vršiti ostale računske operacije.
Someone's mouth said paint them all red.
- Consigliere
- Kontakt:
- Cekam lift. Dolazi jos neko (npr. komsija sa sprata iznad) i pozdravimo se i to je to dok se lift ne spusti. I cim udjes osjecas nevjerovatnu potrebu i obavezu da o necemu pricas (najcesce o vremenu: ugrijalo/zahladilo danas...)
- Ne mogu podnijeti kursor na ekranu dok gledam film, pa makar on uopste ne smetao. Bode u oci, covjece.
- Najjacu asocijaciju imam na miris (parfem bivse cure npr). Prakticno mi se same krenu vracati slike.
- Smanjivanje muzike u autu cim je neka vandredna situacija (zastoj na neobicnom mjestu, neko nekog doziva i sl.)
- Nadcovjecan nagon da ga bacis, cim ostanes sam u stanu/kuci.
- Ne mogu podnijeti kursor na ekranu dok gledam film, pa makar on uopste ne smetao. Bode u oci, covjece.
- Najjacu asocijaciju imam na miris (parfem bivse cure npr). Prakticno mi se same krenu vracati slike.
- Smanjivanje muzike u autu cim je neka vandredna situacija (zastoj na neobicnom mjestu, neko nekog doziva i sl.)
- Nadcovjecan nagon da ga bacis, cim ostanes sam u stanu/kuci.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la: - Nadcovjecan nagon da ga bacis, cim ostanes sam u stanu/kuci.
You'll never walk alone.
VolimLiverpool je napisao/la:Consigliere je napisao/la: - Nadcovjecan nagon da ga bacis, cim ostanes sam u stanu/kuci.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Al basConsigliere je napisao/la:- Cekam lift. Dolazi jos neko (npr. komsija sa sprata iznad) i pozdravimo se i to je to dok se lift ne spusti. I cim udjes osjecas nevjerovatnu potrebu i obavezu da o necemu pricas (najcesce o vremenu: ugrijalo/zahladilo danas...)![]()
Najjacu asocijaciju imam na miris (parfem bivse cure npr). Prakticno mi se same krenu vracati slike.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Cautinho
- Kontakt:
Imamo previše toga sličnog,ovo nije normalnoalacious je napisao/la:VolimLiverpool je napisao/la:Consigliere je napisao/la: - Nadcovjecan nagon da ga bacis, cim ostanes sam u stanu/kuci.![]()
![]()
Keep walking.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma u principu ovo svi radimo, samo su to gluposti koje inače ne govorimo nikome jer nema potrebe da se o tome govori. Ali zanimljivo je ovako znati da to i drugi rade i neki njihovi načini. 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Cautinho
- Kontakt:
Točno tako,to i je sav smisao teme.IlPrincipe je napisao/la:Ma u principu ovo svi radimo, samo su to gluposti koje inače ne govorimo nikome jer nema potrebe da se o tome govori. Ali zanimljivo je ovako znati da to i drugi rade i neki njihovi načini.
Keep walking.
tako je, evo ja npr. kopam po nosu dok citam ovu temu, sigurno nisam jedini...
joke
joke
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
-Kad mi nesto ispadne ,a mekan materijal , nema sanse da ga podignem rukom uvijek nogom(palcem i kaziprstom).
-Prije sam znao vrata otvarati nogom ,nikako rukom.
-U skoli kad bih sjeo na klimavu "skrip"-stolicu uvijek bih skako po njoj da iznerviram profu
-U skoli jedno pedeset hiljada puta bi upali-ugasi hemijsku
-Nema mi nista gore kad neko jede pa skljoca vilicom
Al zato kad uzmem bijelo "napumpano" grozdje 
-Cesto se desi da pri jelu cale i ja ustanemo u isto vrijeme -foto finiš ko ce prije do cesme da opere ruke.
-Prije sam znao vrata otvarati nogom ,nikako rukom.
-U skoli kad bih sjeo na klimavu "skrip"-stolicu uvijek bih skako po njoj da iznerviram profu
-U skoli jedno pedeset hiljada puta bi upali-ugasi hemijsku
-Nema mi nista gore kad neko jede pa skljoca vilicom

-Cesto se desi da pri jelu cale i ja ustanemo u isto vrijeme -foto finiš ko ce prije do cesme da opere ruke.
Ovo je malo bolesno al cu stavit
ja nekad pokusavam naci sredinu izmedju ON i OFF na nekim uredjajima hahahhahahahhahah
ja nekad pokusavam naci sredinu izmedju ON i OFF na nekim uredjajima hahahhahahahhahah
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
kao na salteru?kmecalica je napisao/la:Ovo je malo bolesno al cu stavit
ako je na salteru to i ja radim,znam po 10min stojati i ustimat da stoji na sredini
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-kad gledam utakmicu mora mi biti pojačano na 32%,serije 16% i filmovi 24%
-kad pođem spavati,moram zatvoriti ormar/ladice i ostalo jer imam osjećaj da me neko promatra i da će iskočit čim zatvorim oči
-kad jedemo moram završiti 1. ili 2. kako ne bi morao dizati tanjure i tresti stoljnak
-krevet mi uvijek mora biti odmaknut par centimetara od zida jer osjećam kako će se neki pauk ili slično sa zida spustiti na krevet i hodati po meni
-kad prolazim pokraj kontejnera moram začepiti nos i ne disati,to mi je najgore kad prolazim pokraj serije od 6-7 kontejnera,samo što se ne onesvjestim
ima još toga,ali ne da mi se sad pisat,možda kasnije
-kad pođem spavati,moram zatvoriti ormar/ladice i ostalo jer imam osjećaj da me neko promatra i da će iskočit čim zatvorim oči
-kad jedemo moram završiti 1. ili 2. kako ne bi morao dizati tanjure i tresti stoljnak
-krevet mi uvijek mora biti odmaknut par centimetara od zida jer osjećam kako će se neki pauk ili slično sa zida spustiti na krevet i hodati po meni
-kad prolazim pokraj kontejnera moram začepiti nos i ne disati,to mi je najgore kad prolazim pokraj serije od 6-7 kontejnera,samo što se ne onesvjestim
ima još toga,ali ne da mi se sad pisat,možda kasnije
Kad gledam televizor, zvuk uvijek mora biti na 25%.
i to al i na onim auticima na daljinski i na satu i na baterijama.... dobro je da nisam jediniSenaid L.F.C je napisao/la:kao na salteru?kmecalica je napisao/la:Ovo je malo bolesno al cu stavit
ako je na salteru to i ja radim,znam po 10min stojati i ustimat da stoji na sredini
-I ja znam često tražiti te parne il neparne brojeve. Koliko ima slova u riječi, niđe veze što to radim, al eto...
Il recimo kad nema ništa na tv-u i sad ja prebacujem kanale 1,2,3,4,5,6.....26,27,28 i stanem i vratim se na keca, pa ponovo, do 28 i tako 5-6 puta zaredom, to radim navečer, a desi se i po danu nekad.
-Ono što je još čudno, zna mi se vrlo-vrlo često desiti da kad pogledam na sat od videa stoji onaj broj "11:11".
-Što se tiče jela, uvijek kad jedem neku čorbu, poslije jela poližem tanjir. Il kad jedem grah uvijek udrobim hljeb.
- i ja isto pokraj kontenjera začepim nos i usta.
- Imam jednog jarana koji se baš previše brine o prvljaštini. Desi mi se da kad smo na kafi i slučajno ga nogom dodirnem u njegovu nogu, a on čitavo vrijeme poslije čisti taj dio gdje sam ga "uprljao". A drugi jaran gotovo svaki put kad popije kafu ide izvršiti veliku nuždu u kafiću.
Il recimo kad nema ništa na tv-u i sad ja prebacujem kanale 1,2,3,4,5,6.....26,27,28 i stanem i vratim se na keca, pa ponovo, do 28 i tako 5-6 puta zaredom, to radim navečer, a desi se i po danu nekad.
-Ono što je još čudno, zna mi se vrlo-vrlo često desiti da kad pogledam na sat od videa stoji onaj broj "11:11".
-Što se tiče jela, uvijek kad jedem neku čorbu, poslije jela poližem tanjir. Il kad jedem grah uvijek udrobim hljeb.
- i ja isto pokraj kontenjera začepim nos i usta.
- Imam jednog jarana koji se baš previše brine o prvljaštini. Desi mi se da kad smo na kafi i slučajno ga nogom dodirnem u njegovu nogu, a on čitavo vrijeme poslije čisti taj dio gdje sam ga "uprljao". A drugi jaran gotovo svaki put kad popije kafu ide izvršiti veliku nuždu u kafiću.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Uh ,gdje me nadjetarikz je napisao/la:Ja se znam iznervirati kada pravim frizuru.
- raul-zakon
- Kontakt:
Sjetio sam se još nekih stvari:
Kada jedem neku narandžu, jabuku i to, prije nego što je počnem guliti i jesti moram je jednom baciti u zrak i uhvatiti. Ako ovo slučajno ne uradim, znači pojedem je bez toga, nenormalno me grize savjest.
Kada sjednemo da ručamo, ja uzmem samo jedan zalogaj, pojedem to, a onda obavezno moram na pišanje. Poslije toga se vraćam za sto i završim obrok normalno.
Nema šanse da ja odgledam reklame. Čim počnu, ja prebacam negdje drugo i gledam to dok ovamo ne prođu reklame.
Svakoj olovci moram slomiti onu "zakačku" čim je dobijem/kupim.
Eto, to je sve što mi sada pada na pamet...
Kada jedem neku narandžu, jabuku i to, prije nego što je počnem guliti i jesti moram je jednom baciti u zrak i uhvatiti. Ako ovo slučajno ne uradim, znači pojedem je bez toga, nenormalno me grize savjest.
Kada sjednemo da ručamo, ja uzmem samo jedan zalogaj, pojedem to, a onda obavezno moram na pišanje. Poslije toga se vraćam za sto i završim obrok normalno.
Nema šanse da ja odgledam reklame. Čim počnu, ja prebacam negdje drugo i gledam to dok ovamo ne prođu reklame.
Svakoj olovci moram slomiti onu "zakačku" čim je dobijem/kupim.
Eto, to je sve što mi sada pada na pamet...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HZ_ilidzaa je napisao/la: -Cesto se desi da pri jelu cale i ja ustanemo u isto vrijeme -foto finiš ko ce prije do cesme da opere ruke.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 70 gostiju.