E care u moje vrijeme Krivaja je sve redom gazila,Celik strepio u Zavidovicima.EX Rockerskrivajaš je napisao/la:Ma dižemo lovu sa kladionicama u Južnoj Osetiji. Kažu da su tamo pravo velike kvote i da se ova naša liga pomno prati u ovoj pokrajiniBijeljinacity je napisao/la:Sta je ovo sa Krivajom,kuci nikoga da dobiju a vani uzimaju tri boda
Druga Liga - grupa Centar
-
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Centar
Znam ja to druže moj bolje nego iko, dugo godina sam ja proveo u tom klubu, pa tako da sad ostane samo sjećanje na ta vremena. Ovako se makar malo našalimo, ali realnost je sasvim drugačija.Bijeljinacity je napisao/la:E care u moje vrijeme Krivaja je sve redom gazila,Celik strepio u Zavidovicima.EX Rockerskrivajaš je napisao/la:Ma dižemo lovu sa kladionicama u Južnoj Osetiji. Kažu da su tamo pravo velike kvote i da se ova naša liga pomno prati u ovoj pokrajiniBijeljinacity je napisao/la:Sta je ovo sa Krivajom,kuci nikoga da dobiju a vani uzimaju tri boda

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
-
- Kontakt:
Nisam nista prije neki dan napisao za travu na stadionu FK Krivaje,ali vjeruj mi tuga me obuzela!!!Teren na kome sam kao klinac odrastao i cak i igrao one utakmice izmedju dva poluvremena u onakvom stanju.Jadno!Otkako vise Hamze nema,otislo sve u p....m.......Stadion i teren najbolje odslikavaju izgleda i stanje u Krivaji a i ambicije kluba.Gledam Travnik u Bijeljini koji sa Radnikom igra PL,Isti onaj Borac koji je nekada igrao 3 ligu sa Krivajom,i smijem se u sebi.Zar je to toliko Krivaja propala ,ili su je preuzeli papci iz okolnih sela?
Pa eto nemam ti šta pričat, sve je otprilike tako kako si napisao. Igrača iz grada skoro da nema, novca još manje, nema ko da ulaže u omladinski fudbal, a imamo jako talentovanu djecu. Većina ih već u kadetima odlazi u druge klubove, a dobra škola fudbala garant je opstanka svakog kluba. Par ljudi u klubu vedre i oblače, raspolažu svim parama iz budžeta koja uđu u klub i oni su ga i doveli tu gdje je sada. Ne tako davno, Prva liga se igrala, mlade reprezentacije redovno dolazile, travnjak bio jedan od boljih u BiH, ali et, sve se to uništilo kroz par sezona, ulaskom pojedinih privatnika u klub. Nego da ne smaramo druge, to ti je to otprilikeBijeljinacity je napisao/la:Nisam nista prije neki dan napisao za travu na stadionu FK Krivaje,ali vjeruj mi tuga me obuzela!!!Teren na kome sam kao klinac odrastao i cak i igrao one utakmice izmedju dva poluvremena u onakvom stanju.Jadno!Otkako vise Hamze nema,otislo sve u p....m.......Stadion i teren najbolje odslikavaju izgleda i stanje u Krivaji a i ambicije kluba.Gledam Travnik u Bijeljini koji sa Radnikom igra PL,Isti onaj Borac koji je nekada igrao 3 ligu sa Krivajom,i smijem se u sebi.Zar je to toliko Krivaja propala ,ili su je preuzeli papci iz okolnih sela?

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
-
- Kontakt:
Nije vam niko kriv sto ste otjerali svoje domace ljude,a doveli strasne zenicane da vam igraju..krivajaš je napisao/la:Pa eto nemam ti šta pričat, sve je otprilike tako kako si napisao. Igrača iz grada skoro da nema, novca još manje, nema ko da ulaže u omladinski fudbal, a imamo jako talentovanu djecu. Većina ih već u kadetima odlazi u druge klubove, a dobra škola fudbala garant je opstanka svakog kluba. Par ljudi u klubu vedre i oblače, raspolažu svim parama iz budžeta koja uđu u klub i oni su ga i doveli tu gdje je sada. Ne tako davno, Prva liga se igrala, mlade reprezentacije redovno dolazile, travnjak bio jedan od boljih u BiH, ali et, sve se to uništilo kroz par sezona, ulaskom pojedinih privatnika u klub. Nego da ne smaramo druge, to ti je to otprilikeBijeljinacity je napisao/la:Nisam nista prije neki dan napisao za travu na stadionu FK Krivaje,ali vjeruj mi tuga me obuzela!!!Teren na kome sam kao klinac odrastao i cak i igrao one utakmice izmedju dva poluvremena u onakvom stanju.Jadno!Otkako vise Hamze nema,otislo sve u p....m.......Stadion i teren najbolje odslikavaju izgleda i stanje u Krivaji a i ambicije kluba.Gledam Travnik u Bijeljini koji sa Radnikom igra PL,Isti onaj Borac koji je nekada igrao 3 ligu sa Krivajom,i smijem se u sebi.Zar je to toliko Krivaja propala ,ili su je preuzeli papci iz okolnih sela?
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Stupčanica - Vratnik 1 - 0
Borac - Krivaja 2 - 1
Mladost Ž - Kolina 1- 0
Famos - Ilijaš 4 - 2
Usora - Natron 1 - 2
Borac - Krivaja 2 - 1
Mladost Ž - Kolina 1- 0
Famos - Ilijaš 4 - 2
Usora - Natron 1 - 2
Fk Borac 5:2 Stupcanica
Borac izdominirao danas..
*Ostali rezultati 5. KOLA:
Ilijas 3:1 Usora
Tosk 3:1 Radnik
Vratnik 4:0 Mladost Z.
Rudar 1:1 Famos
Krivaja 1:0 Natron
Mladost DK -:- Biser
Administracija: rezultati Borac, TOSK i Ilijas su sigurno tacni, za ostale nemam potvrde.. i molim Vas po ko zna koji put da u nazivu kluba Borac Jelah promijenite u Fk, a ne Nk kako pise na zvanicnoj tabeli. Hvala! LP
Borac izdominirao danas..
*Ostali rezultati 5. KOLA:
Ilijas 3:1 Usora
Tosk 3:1 Radnik
Vratnik 4:0 Mladost Z.
Rudar 1:1 Famos
Krivaja 1:0 Natron
Mladost DK -:- Biser
Administracija: rezultati Borac, TOSK i Ilijas su sigurno tacni, za ostale nemam potvrde.. i molim Vas po ko zna koji put da u nazivu kluba Borac Jelah promijenite u Fk, a ne Nk kako pise na zvanicnoj tabeli. Hvala! LP
Zadnja izmjena: Tihi, dana/u 15 sep 2012, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
@L' Imperator jesi ziv!?
Kako ste igrali danas??

Kako ste igrali danas??
-
- Kontakt:
Ajmo Zavidovicani ,kako Krivaja igrala?
- L' Imperator
- Kontakt:
Ziv, zivTihi je napisao/la:@L' Imperator jesi ziv!?![]()
Kako ste igrali danas??

Ne znam, cim saznam napisat cu ovdje

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krivaja-Natron 1-0
Ilijas-Usora 3-1
Ilijas-Usora 3-1
dobro Ilijas gura volio bih kad bi usli u prvu ligu to bi bio veliki uspjeh
Kolina 2:0 FCT
jel ovo unis prestao sa radom? ne vidim ih u drugoj ligi federacije... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
izgleda da je prestao, jer je usora ostala.. Cini mi se da mu se desio slucaj zepca.tm84 je napisao/la:jel ovo unis prestao sa radom? ne vidim ih u drugoj ligi federacije...
Druga liga-Centar
Unis neigra ni Kantonalnu ligu Sarajevo,ove sezone neće igrati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Administracija: Utakmica NK Usora-NK Natron Maglaj (5.kolo) registrovana je 3:0 za Usoru, razlog je nastup igrača Natrona sa tri žuta kartona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.