Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

el-fighter
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la el-fighter » 20 jun 2009, 18:10

Može Real kupovati zvijezde i od njih praviti dream team, može te zvijezde plaćati nenormalno i nemoralno, ali zato nikada neće imati dream team. Zašto. Zato što im je novac mozak popio, njihove zvijezde nikad neće moći djelovati kao jedan na terenu. Tu je problem Reala, misle da sa novcima mogu sve, e nemože buraz.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jun 2009, 18:29

A_d_0 je napisao/la:ma formacija reala iduce godine treba da izgleda ovako:

CASSILAS

MAICON RAMOS PEPE MARCELO

X.ALONSO DIARRA

C.RONALDO KAKA' ROBBEN

IBRACADABRA
ovaj sastav ne bi primio 6 komada od Barce, vec 10...

pa u istom timu da igraju Ibrahimovic, Ronaldo, Kaka i Roben....
to je osudjeno na propast...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 20 jun 2009, 20:56

Brneeh vidi , fan sam Barce odkad znam da postojim , jer mi se sestra tamo rodila i jedini je klub koji volim !
Real treba da daje pare !Kako barcelona daje ??? Jedina ekipa u povjesti nogometa koja nikad i za sva vremena nece i nije imala sponzora ! Jedino sto se moze procitati je UNICEF! A svi znamo sta je UNICEF !!!!Humanost se cjeni a ne preseravanje i manekenstvo !Ne zelim omalovazavat te silne titule ,ali to ej proslost vrijeme Di Stefana itd....
Ja pricam o sadasnjosti , posljednjih 6 godina Reala nema nigdje u Evropi , lahko je uzet Primeru kad jedino to i igraju ! LP . 8minafinala , kup ispadnu od nizerangiranog kluba i bore se za ligu ! Barca svake te godine igra makar polufinale LP , tako i kupa !
NEMOZE SE SVE PARAMA , TREBA IMAT I SVOJE PRODUKTE , A REAL TOGA NEMA !ZNA SE KO GA IMA NAJVISE !!!!!!!!!!!!!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 jun 2009, 23:29

alldenn je napisao/la:Brneeh vidi , fan sam Barce odkad znam da postojim , jer mi se sestra tamo rodila i jedini je klub koji volim !
Real treba da daje pare !Kako barcelona daje ??? Jedina ekipa u povjesti nogometa koja nikad i za sva vremena nece i nije imala sponzora ! Jedino sto se moze procitati je UNICEF! A svi znamo sta je UNICEF !!!!Humanost se cjeni a ne preseravanje i manekenstvo !Ne zelim omalovazavat te silne titule ,ali to ej proslost vrijeme Di Stefana itd....
Ja pricam o sadasnjosti , posljednjih 6 godina Reala nema nigdje u Evropi , lahko je uzet Primeru kad jedino to i igraju ! LP . 8minafinala , kup ispadnu od nizerangiranog kluba i bore se za ligu ! Barca svake te godine igra makar polufinale LP , tako i kupa !
NEMOZE SE SVE PARAMA , TREBA IMAT I SVOJE PRODUKTE , A REAL TOGA NEMA !ZNA SE KO GA IMA NAJVISE !!!!!!!!!!!!!!
normala slazem se :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 20 jun 2009, 23:45

jeste vi budale pa to je tako real kupuje barca pravi da real pravi barca ne bi bila posebna i obrnuto. ma nek kupuju i dalje valjda ce sljedece sezone biti zanimljivije i u primeri i u ligi prvaka nije to to kad real ne dodje bar do polufinala .

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2009, 00:02

Mit o velikom Realu biće srušen vrlo brzo. Kupovina najvećih zvezda, igra bez sistema, marketinški efekat lišen takmičarskog pristupa, agresivan nastup i prevelika očekivanja, došla su glave prvoj verziji "Galaktikosa". Ni ova druga neće proći bolje.

Dakle, Florentino Perez je doveo Kaku i Ronalda. Dovešće i Vilju, možda i Riberija. Ima i Raula koji je poput Mona Lize, ima i lepših slika, ali ova je večna.

Uvek mi je bila smešna teorija o „Galaktikosima“, četiri godine nisu osvojili ništa, moj Juventus ih je, sa grupom mesara u odbrani, prebijao gde je stigao.

Na kraju su u Realu izmislili da se fudbal igra zbog lepote.

Sada se stvara ista euforija, mada sportski direktor Valdano tvrdi da će stvari biti drugačije.

Ko će trčati?

Hoće li Pelegrini promeniti svoj pristup fudbalu i najednom početi da igra sa četiri napadača? Ne znam, dal’ ste nekad gledali Viljareal, to je ličilo na sve, samo ne na želju da se zabavi publika.

Varijanta u kojoj će Real napadati sa osam, a braniti se sa dva fudbalera neće dati rezultat. To je jasno, kao i da će sunce sutra izaći.

Očekivati od Kake i Ronalda da se žrtvuju za tim je smešno, njihov ego je veliki kao Bernabeu. Tamo gde imate više od tri Brazilca i Portugalca u svlačionici, računajte da sujeta kulja kao vulkan.

Ne radi se ovde o kvalitetu odbrambenih igrača. „Galaktikosi 1“ su dovodili Valtera Samuela kada je bio u naponu snage, bili su na dobrom putu da mu unište karijeru.

Radi se o sistemu igre, to se ne dobija tako što kupite dva igrača koja su osvojila „Zlatnu loptu“. Fudbal nije sastavljanje idealnog tima, već sklapanje mozaika. Kada potrošite 200 miliona na dva igrača, a pri tom nemate ideju ko će zakrpiti silne rupe u timu, jasno je da prodaja dresova i fama koja prati ovakve transfere, ima prednost nad rezultatom.

Opsesivna želja Reala da parira Barseloni koja je dominirala u ovoj sezoni, ih navodi na pogrešan trag, uspeh se ne kupuje izborom predsednika koji u džepu ima jake bankarske garancije.

Barsin tim je delom porastao u akademiji, ima viziju igranja za klub, Real je grupa plaćenika bez identiteta.

Brzo će jesen, kad u nedeljno popodne u Pamploni ili Bilbau, noge legionara osete zavist domaćih fudbalera koji zarade za godinu koliko Kristijano Ronaldo za dve nedelje, shvatićete o čemu pričamo.

Ali, na kraju nije ni važno, Real će biti prvi...u broju prodatih dresova.

Kako jak text 8-) uzivajte Galaktikosi ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jun 2009, 00:50

miky_hz je napisao/la:Mit o velikom Realu biće srušen vrlo brzo. Kupovina najvećih zvezda, igra bez sistema, marketinški efekat lišen takmičarskog pristupa, agresivan nastup i prevelika očekivanja, došla su glave prvoj verziji "Galaktikosa". Ni ova druga neće proći bolje.

Dakle, Florentino Perez je doveo Kaku i Ronalda. Dovešće i Vilju, možda i Riberija. Ima i Raula koji je poput Mona Lize, ima i lepših slika, ali ova je večna.

Uvek mi je bila smešna teorija o „Galaktikosima“, četiri godine nisu osvojili ništa, moj Juventus ih je, sa grupom mesara u odbrani, prebijao gde je stigao.

Na kraju su u Realu izmislili da se fudbal igra zbog lepote.

Sada se stvara ista euforija, mada sportski direktor Valdano tvrdi da će stvari biti drugačije.

Ko će trčati?

Hoće li Pelegrini promeniti svoj pristup fudbalu i najednom početi da igra sa četiri napadača? Ne znam, dal’ ste nekad gledali Viljareal, to je ličilo na sve, samo ne na želju da se zabavi publika.

Varijanta u kojoj će Real napadati sa osam, a braniti se sa dva fudbalera neće dati rezultat. To je jasno, kao i da će sunce sutra izaći.

Očekivati od Kake i Ronalda da se žrtvuju za tim je smešno, njihov ego je veliki kao Bernabeu. Tamo gde imate više od tri Brazilca i Portugalca u svlačionici, računajte da sujeta kulja kao vulkan.

Ne radi se ovde o kvalitetu odbrambenih igrača. „Galaktikosi 1“ su dovodili Valtera Samuela kada je bio u naponu snage, bili su na dobrom putu da mu unište karijeru.

Radi se o sistemu igre, to se ne dobija tako što kupite dva igrača koja su osvojila „Zlatnu loptu“. Fudbal nije sastavljanje idealnog tima, već sklapanje mozaika. Kada potrošite 200 miliona na dva igrača, a pri tom nemate ideju ko će zakrpiti silne rupe u timu, jasno je da prodaja dresova i fama koja prati ovakve transfere, ima prednost nad rezultatom.

Opsesivna želja Reala da parira Barseloni koja je dominirala u ovoj sezoni, ih navodi na pogrešan trag, uspeh se ne kupuje izborom predsednika koji u džepu ima jake bankarske garancije.

Barsin tim je delom porastao u akademiji, ima viziju igranja za klub, Real je grupa plaćenika bez identiteta.

Brzo će jesen, kad u nedeljno popodne u Pamploni ili Bilbau, noge legionara osete zavist domaćih fudbalera koji zarade za godinu koliko Kristijano Ronaldo za dve nedelje, shvatićete o čemu pričamo.

Ali, na kraju nije ni važno, Real će biti prvi...u broju prodatih dresova.

Kako jak text 8-) uzivajte Galaktikosi ;)
Ko god da je napisao svaka mu čast. Slažem se sa njim u svakom slovu ovog posta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 21 jun 2009, 12:12

titule u ligi prvaka kada su igrali 4 tima pet puta osvajali mozes misliti jacine tada i sada :lol: i u doba frankove diktature kada barca nije smjela preci centra :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jun 2009, 12:14

Kaka je napisao/la:Vi samo mozete da ga pu**** Realu i njegovim titulama.....REAL je bio i uvjek ce biti najtrofejniji klub na svijetu,zato svaki igrac na svijetu voli da dodje u Real.A to sto ga neko ne voli ili ima manje fanova to nas boli briga,Real ce opet gaziti!!!!!
Slazem se s tobom da je najtrofejniji klub na svijetu, ali da ce uvijek to biti trebas se malo zapitati?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 jun 2009, 13:00

ako ikog nece dovest to je aguero :D zato nek ne sere ni ovaj perez previsee
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 jun 2009, 13:05

Kaka je napisao/la:Vi samo mozete da ga pu**** Realu i njegovim titulama.....REAL je bio i uvjek ce biti najtrofejniji klub na svijetu,zato svaki igrac na svijetu voli da dodje u Real.A to sto ga neko ne voli ili ima manje fanova to nas boli briga,Real ce opet gaziti!!!!!
real jest najtrofejniji klub al te titule su davno osvojene .. mislim LP nigdje ih nema zadnjih 5-6 godina,ne mogu ni u 1/4 finale da dodju , a da svaki igrac voli da dodje u real pa,pa ne znam kome se igraci sami nudee ??

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 jun 2009, 14:24

BrneeH je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:
real jest najtrofejniji klub al te titule su davno osvojene .. mislim LP nigdje ih nema zadnjih 5-6 godina,ne mogu ni u 1/4 finale da dodju , a da svaki igrac voli da dodje u real pa,pa ne znam kome se igraci sami nudee ??
ja znam da se je barceloni ponudio samo robinho haha - al on je ocajan

najjace je ono kad je otisao u city, a prije toga bila prca kako bi volio u chelsea, i prvi intervju u Manchesteru, Robinho odgovara: "Vrlo mi je drago sto cu moci igrati za klub kao sto je Chelsea"

ocajno :D

btw - Real nije najtrofejniji - nego drugi ili treci najtrofejniji :D et nesto u tvoju korist

i de mi reci matere ti, sta ti je to nidjo? hahah :mrgreen:
hah , cuj sta je nidjo ?? pa zar ne mos skontat :D :D .. valjda me tako zovu :D

Blaugrana

Mes Que Un Club

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 jun 2009, 15:04

nedzad je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:brneeh jarane ti se drogiras ocam...kako se mozes tolko svadjat bolan?
zato sto se nadju seljaci koji na Realovoj temi pisu kako ce da ih Barca gazi i sljedece sezone i kako ce da Real propadne....imate brate svoju temu Barcelone i tamo pisite kako je ona nedodirljiva...al jos jednom ponavljam: niko nemoze znati kako ce Real igrati sljedece sezone i tek kada pocnu da igraju lose, al se nadam da nece, onda mozete likovati, al na temi Barce...ovo je tema za REALOVE FANOVE...
ma dobro i to sto kazes...jes da ovdje ima "Vidovitih Dzemila i saradnika" koji znaju kako ce real igrat a neznaju sta su juce jeli...al BrneeH brate pusti ih nek pisu sta hoce.Ko sto rece 1 barsin fan "Nada umire poslednja"-al ovo sad vazi za Barsu..

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 21 jun 2009, 16:23

Španski As tvrdi da Real ne odustaje od dovođenja francuskog reprezentativca, a predsjednik... Florentino Perez je za Bayern pripremio još jednu nemoralnu ponudu.

Predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge je više puta izjavio da Franck Ribery neće napustiti München, no Madrižanima nadu daje činjenica da je trener Bayerna Luis van Gaal u ekipi poželio Wesleyja Sneijdera i Rafaela van der Vaarta.

Španski mediji tvrde da bi Perez mogao u deal uključiti i holandski dvojac, što bi, vjeruju u Realu, uz 55 miliona eura trebalo biti dovoljno za Riberyjev transfer na Santiago Bernabeu.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 21 jun 2009, 16:31

fanatikos je napisao/la:Španski As tvrdi da Real ne odustaje od dovođenja francuskog reprezentativca, a predsjednik... Florentino Perez je za Bayern pripremio još jednu nemoralnu ponudu.

Predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge je više puta izjavio da Franck Ribery neće napustiti München, no Madrižanima nadu daje činjenica da je trener Bayerna Luis van Gaal u ekipi poželio Wesleyja Sneijdera i Rafaela van der Vaarta.

Španski mediji tvrde da bi Perez mogao u deal uključiti i holandski dvojac, što bi, vjeruju u Realu, uz 55 miliona eura trebalo biti dovoljno za Riberyjev transfer na Santiago Bernabeu.

glupost ziva u realu jesu glupi, ali dati 55 miliona i jos dva igraca za jednog pa da je neznam ti ko, samo realu na um moze pasti, da su pametni u bajernu da traze robbena, koji je usput fenomenalan igrac cak puno bolji od ovih sviju sto real kupuje i sto hoce kupiti jer covjek igra u oba smjera, i tih 50 miliona onda bi i bajern prvi put u zivotu napravio dobar ali bas doba transfer i na to imali para da kupe sve najbolje igrace iz bundes lige.
U ime Gospodara...

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 21 jun 2009, 19:03

LeBronJamesKing je napisao/la:
fanatikos je napisao/la:Španski As tvrdi da Real ne odustaje od dovođenja francuskog reprezentativca, a predsjednik... Florentino Perez je za Bayern pripremio još jednu nemoralnu ponudu.

glupost ziva u realu jesu glupi, ali dati 55 miliona i jos dva igraca za jednog pa da je neznam ti ko, samo realu na um moze pasti, da su pametni u bajernu da traze robbena, koji je usput fenomenalan igrac cak puno bolji od ovih sviju sto real kupuje i sto hoce kupiti jer covjek igra u oba smjera, i tih 50 miliona onda bi i bajern prvi put u zivotu napravio dobar ali bas doba transfer i na to imali para da kupe sve najbolje igrace iz bundes lige.
Slazem se , Real ne posluje ni sekunde pametno , to treba iskoristit , Bayern bi trebo zahtjevat Snaidera i Robbena i jedno 50 mil , pa ako treba i vise , ovi ce pristat jer onaj nema granice !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 jun 2009, 19:16

ma da dovete ne znam koliko igraca opet nista necete moci,ispascete kao i prije u ligi prvaka u 1/8 finala...dajete toliko para za igrace ali dzabe vam
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 21 jun 2009, 19:29

rob do bagro je napisao/la:ma da dovete ne znam koliko igraca opet nista necete moci,ispascete kao i prije u ligi prvaka u 1/8 finala...dajete toliko para za igrace ali dzabe vam

ne znam kako neko za najslavniji klub u evropi, i ako ja nisam simpatizer reala naprotiv jedan sam od onih sto ih bas i ne vole, moze da prognozira, ma sta prognozira, da tvrdi da ce ispasti u osmini finala a ljudi 9 puta osvojili isto takmicenje, stvarno ne razumijem ljude koji samo iz ljubomore i zavisti pisu gluposti....
U ime Gospodara...

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 21 jun 2009, 19:58

rob do bagro je napisao/la:ma da dovete ne znam koliko igraca opet nista necete moci,ispascete kao i prije u ligi prvaka u 1/8 finala...dajete toliko para za igrace ali dzabe vam

ne znam kako neko za najslavniji klub u evropi, i ako ja nisam simpatizer reala naprotiv jedan sam od onih sto ih bas i ne vole, moze da prognozira, ma sta prognozira, da tvrdi da ce ispasti u osmini finala a ljudi 9 puta osvojili isto takmicenje, stvarno ne razumijem ljude koji samo iz ljubomore i zavisti pisu gluposti....
upravo to sam ja prije rekao...to su seljaci koji nemaju nikakvu drugu namjeru nego da provociraju, al ako hoce da nesto pisu nek pisu na **** Barcinom dijelu foruma...ovdje nisu dobrodosli :twisted:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 jun 2009, 21:28

nedzad je napisao/la:

upravo to sam ja prije rekao...to su seljaci koji nemaju nikakvu drugu namjeru nego da provociraju, al ako hoce da nesto pisu nek pisu na **** Barcinom dijelu foruma...ovdje nisu dobrodosli :twisted:
ja nisam prognozirao da ce ispasti u 1/8 finala pa vi vec 7 puta zaredom ispadatte...i jos nesto ja ne provociram ja samo kazem svoje misljenje doveli ste najgoreg igraca na svijetu a to je gaynaldo koji glumi terenu nekog vrhunskog igraca koji samo misli kolko ce gela baciti na frizuru fujjjjj...
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.