1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Cujemo se nakon utakmice ...Amar Dzeko je napisao/la:Debelo su se precijenili. Pa odbrana i golman su im ostavljeni na milost i nemilost Brazilcima. Sreća pa ovi ne znaju.DukeOfWellington je napisao/la:Precijenili su se (i ja sam ih precijenio), na osnovu viđenog do sada od obje reprezentacije. Pokušali su da se nametnu i da diktiraju tempo što protiv Brazila ipak ne ide tako lako, širina je na strani Brazila i to je to, ne možeš sa 4-5 igrača da se nametneš protiv Brazila. Sad je malo kasno, ali da su se postavili kao Čile ja bih prvi rekao da nema potrebe za tim. A bilo je.Amar Dzeko je napisao/la:Kako jadna postavka na terenu Kolumbijaca. K'o da im je Pape selektor..Razočaran sam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Navijamo za dva prava polufinala, dakako. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- DonCorleone
- Kontakt:
Osim jedne reprezentacije sa BalkanaBosnaSTL je napisao/la:Evropljani uvijek na prvenstvima igraju najmanje atraktivan fudbal sa puno puno taktike .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Fernandinho do sad bi trebao dobiti 3 zuta, da je Susic selektor Kolumbije mogao bi se vaditi na sudjenje

Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Fernandinho je za Brazil puno vazniji igrac od Oscara trenutno, al mozda se to promjeni do kraja prvenstva, jer kako stvari stoje KARIOKE idu do kraja.OnlyUnited je napisao/la:Oscar je imao nekoliko dobrih kretnji, gdje je u 4-5 navrata skontao namjere protivnika i presjekao lopte, cini mi se mozda i 3 Cuadradu. Veoma inteligentan igrac, koji ima povuceniju ulogu veceras, da bi ostali u vrhu imali slobodu. Gledaj malo utakmicu druze, nemoj samo pratiti driblinge i uzbudjenja..mirzatele je napisao/la:Koja si ti Oscar prevara od igraca
- Goalgetter
- Kontakt:
Evidentno je da Quintero mora u igru. 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa i ja navijam za KolumbijuLillard je napisao/la:Cujemo se nakon utakmice ...
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Goalgetter
- Kontakt:
Svakako nije ni bio faul. Sudija taraba zesca. Samo da ne upropasati utakmicuSiamoNoi je napisao/la:Pokralo Kolumbiju za slobodnjak.Ako ce se pustat onakvo izletavanje iz zivog najbolje da odmah ispred lopte stanu.
Goalgetter je napisao/la:
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Armero od 93 na PES-u do levata. Slava mu udarila u glavu.
Ronaldo - Isco - Bale
teško je biti ravnopravan h tehničkom smislu kad rival smije sve... ja sve čekam da Fernandinjo potegne čakiju na Rodrigeza, ili mu zakrene glavu u stilu Norisa ČakaDukeOfWellington je napisao/la:Najbolje poluvrijeme za Brazil na prvenstvu, ali šta im to vrijedi kad imaju Freda i Hulka koji će drage volje propustiti svaku moguću šansu. Kolumbija probala da se nametne kao ravnopravan takmac u tehničkom smislu, ali ne ide to baš tako lagano.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
a Bog te...original originalaGoalgetter je napisao/la:
A.F.C. Bournemouth!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je tačno. Ali evo, počeo je svirati češće u drugom poluvremenu.DANTES je napisao/la:teško je biti ravnopravan h tehničkom smislu kad rival smije sve... ja sve čekam da Fernandinjo potegne čakiju na Rodrigeza, ili mu zakrene glavu u stilu Norisa ČakaDukeOfWellington je napisao/la:Najbolje poluvrijeme za Brazil na prvenstvu, ali šta im to vrijedi kad imaju Freda i Hulka koji će drage volje propustiti svaku moguću šansu. Kolumbija probala da se nametne kao ravnopravan takmac u tehničkom smislu, ali ne ide to baš tako lagano.
Igracina je ovaj Ferna nek prica ko sta hoce.
@ nedim samo da ti se javim i da mi cestitas na opkladi za avatar
elf do finala idemo lagano, a u ovom sadasnjem mecu se jos nista ne zna iako bih volio da prodje Columbja
elf do finala idemo lagano, a u ovom sadasnjem mecu se jos nista ne zna iako bih volio da prodje Columbja
04.10.2009 !!
sad ce Brazil jos 1 uvalit 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma i kolumbijci idu grubo na Neymara. Znaju i jedni i drugi ko im je najveca prijetnja.DukeOfWellington je napisao/la:To je tačno. Ali evo, počeo je svirati češće u drugom poluvremenu.DANTES je napisao/la:teško je biti ravnopravan h tehničkom smislu kad rival smije sve... ja sve čekam da Fernandinjo potegne čakiju na Rodrigeza, ili mu zakrene glavu u stilu Norisa ČakaDukeOfWellington je napisao/la:Najbolje poluvrijeme za Brazil na prvenstvu, ali šta im to vrijedi kad imaju Freda i Hulka koji će drage volje propustiti svaku moguću šansu. Kolumbija probala da se nametne kao ravnopravan takmac u tehničkom smislu, ali ne ide to baš tako lagano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.