16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Gledaj na spisku samo broj MF-ova sinko dragi, da igra formaciju 0-0-11-0, mogao bi teren pokriti sa svim svojim MF-ovima
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Poziv za probu u Vrbanjusu. Pape Pape...Honorar je napisao/la:Mahmutovic navodno dobio poziv.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kako je DF Alibaba vršajević, a Mensur MF
Stvarno ovi u savezu i reprezentaciji neznaju ko koju poziciju igra.
Višća FW

http://en.wikipedia.org/wiki/Ognjen_Vranje%C5%A1 Vranješ sloboan igrač a naši napisali Pribram. Ovi u Pribram mislim nikad i nisu čuli za Vranješa a kamoli da igra za njih.
Papak pa dokle više stvarno

Višća FW

http://en.wikipedia.org/wiki/Ognjen_Vranje%C5%A1 Vranješ sloboan igrač a naši napisali Pribram. Ovi u Pribram mislim nikad i nisu čuli za Vranješa a kamoli da igra za njih.
Papak pa dokle više stvarno

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 03 nov 2014, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim i najveca nada PRIBRAMA je tu opet na spisku. Eeeh ti krediti

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma kredit je cudo....Posebno kad imas dobrog ziranta...sajo10 je napisao/la:Vidim i najveca nada PRIBRAMA je tu opet na spisku. Eeeh ti krediti![]()
![]()
![]()

Ni Spanija nam nije ravna! Vamos BiH!

Nije ovo sastav, ovo je spisak igrača koji konkurišu za sastav.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Na ovoj stranici wikipedije od naše reprezentacije klikneš na ovo Pribram kod Vranješa da im vidiš sastav tamo ga nema. Ko je ovdje ludsajo10 je napisao/la:
Ni Spanija nam nije ravna! Vamos BiH!![]()

Ovaj momciluk je ocito velik strucnjak.Virtu4l je napisao/la:Nije ovo sastav, ovo je spisak igrača koji konkurišu za sastav.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
13 veznjaka i 1 napadač. bravo teletino !
- Nerminovic
- Kontakt:
Visca ti napadac.jasmin10 je napisao/la:13 veznjaka i 1 napadač. bravo teletino !

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
A spiska i jada hljebe dragi. Ali ako ništa igrat ćemo u 4-2-3-1 formaciji. Čisto da Pape isproba svaku moguću dok ne dobije nogu...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Na transfermarktu pise da je clan Pribrama od 21 septembra, ali haj ti sad budi normalan.
Ali to je kad nemas pravog novinara da pita sta i kako. Vec se ponjize pred Papeta i igraca i nesmiju A da spomenu. A oni koji dignu glas nikad vise nisu dobrodosli na presice nfsbih izgleda. Eh ta demokratija...
Ali to je kad nemas pravog novinara da pita sta i kako. Vec se ponjize pred Papeta i igraca i nesmiju A da spomenu. A oni koji dignu glas nikad vise nisu dobrodosli na presice nfsbih izgleda. Eh ta demokratija...
priča se da i tino moze igrati u vrhu napada.
Nije sastav?Virtu4l je napisao/la:Nije ovo sastav, ovo je spisak igrača koji konkurišu za sastav.
A termin sastav se odnosi samo na prvu postavu, ili možda postoji riječ "početni sastav" koja se odnosi na to?

kako niko do sad nije banovao ovog virtualnog sugovornika? Mislim da bi se kvalitet foruma barem 50% popravio njegovim odstustvom.
naprijed rejal
- DragonGirl
- Kontakt:
Ama neprihvatljivo je da ovako malo veznjaka ima na spisku, s njima smo baš u velikom zaostatku, ne znam za vas, ali ja mislim da nam trebaju još barem dvojica-trojica
šta ćemo ako se i rezervina rezerva povrijedi?

Samo da se Asmir ne povrijedi, za sve ostalo, tu je Avdija VršajevićDragonGirl je napisao/la:Ama neprihvatljivo je da ovako malo veznjaka ima na spisku, s njima smo baš u velikom zaostatku, ne znam za vas, ali ja mislim da nam trebaju još barem dvojica-trojicašta ćemo ako se i rezervina rezerva povrijedi?

- DragonGirl
- Kontakt:
Ma Asmir bar ima rezervu, ali ovi veznjaci nemajuHariTz je napisao/la:Samo da se Asmir ne povrijedi, za sve ostalo, tu je Avdija VršajevićDragonGirl je napisao/la:Ama neprihvatljivo je da ovako malo veznjaka ima na spisku, s njima smo baš u velikom zaostatku, ne znam za vas, ali ja mislim da nam trebaju još barem dvojica-trojicašta ćemo ako se i rezervina rezerva povrijedi?

Ova ekipa i formacija se nameće, mislim da Sajo napokon neće ofulati s taktikom, ali s druge strane nikad se ne zna s njim
Šta ti je fudbal, čekaš da ti se povrijedi jedan od napadača da bi mogao izvesti najbolju ekipu na teren, apsurdno

Šta ti je fudbal, čekaš da ti se povrijedi jedan od napadača da bi mogao izvesti najbolju ekipu na teren, apsurdno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.