Transferi, igrači Premijer Lige BiH

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: Stranci u Premijer ligi BiH

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 nov 2009, 10:38

Steve Urkel je napisao/la:moćno,nisam ni zna da je na našim prostorima ovoliko stranaca igralo,a mislim da u našu ligu treba dovoditi strance,jer kad vidiš ovi što se prodaju dobro su uglavnom stranci,jefton,bajano,diarra,pereira...,a i zbog mentaliteta drukčijeg,pola domaći igrača ide na gostovanje unaprjed predato,dok stranci nisu takvi
I ja tako mislim jer kod nas u Bosni klubovi dovode neprovjerene igrace iz Srbije i Hrvatske pola ih nema pojma pa bolje dovedi jednog afrikanca iz neke prve afrikanske nego srbina ili hrvata iz 2 ili 3 srpske ili hrvatske lige
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 nov 2009, 11:39

FK Sarajevo je napisao/la:
Steve Urkel je napisao/la:moćno,nisam ni zna da je na našim prostorima ovoliko stranaca igralo,a mislim da u našu ligu treba dovoditi strance,jer kad vidiš ovi što se prodaju dobro su uglavnom stranci,jefton,bajano,diarra,pereira...,a i zbog mentaliteta drukčijeg,pola domaći igrača ide na gostovanje unaprjed predato,dok stranci nisu takvi
I ja tako mislim jer kod nas u Bosni klubovi dovode neprovjerene igrace iz Srbije i Hrvatske pola ih nema pojma pa bolje dovedi jednog afrikanca iz neke prve afrikanske nego srbina ili hrvata iz 2 ili 3 srpske ili hrvatske lige
plus sto su jeftiniji troduplo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 nov 2009, 11:51

Kevin je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
plus sto su jeftiniji troduplo
Da i gledaj jos nesto kako Dinamo pametno radi ima 10 stranih igraca pod ugovorom koje stalno salje na posudbu a sve su stranci i ako se koji dokaze na posudbi vracaju ga u Dinamo ako ne otjeraju ga a nije nikako skup jeftino dodje i jeftino igra tako bi i nasi trebali raditi dovedu 5 brazilaca,5 afrikanaca dadnis im ugovor 10 godina i 3 godine ih saljes na posudbu ako bude od njih ista zadrzi ih ako ne istjeraj ih

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 nov 2009, 11:55

samo zajebano je to sa strancima i domacim igracima ako se uklope kao kod nas ove godine to je dobro, ali sjecam se jedne godine široki je u jedno sastavu imao dva sastava to su bili brazilci i ovi nasi... brazilci su davali svojima loptu a nasi nasima to je katastrofa bila... ali slazem se u potpunosti da stranci donose kvaliteti lige...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 22 nov 2009, 13:16

Spain:
Ivan Peñaranda (Slavija)
Hhaha,ovo onaj Milanov igrač što su ga slali na posudbe 7/8 godina,pa zalutao u Slaviju :) ne znam kako im se dalo :shock:
it's football day

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 nov 2009, 15:29

Baboon je napisao/la:
Spain:
Ivan Peñaranda (Slavija)
Hhaha,ovo onaj Milanov igrač što su ga slali na posudbe 7/8 godina,pa zalutao u Slaviju :) ne znam kako im se dalo :shock:
Hahahaha pa je li igrao dobro

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 23 nov 2009, 13:25

MinistaR je napisao/la:
DinoTM je napisao/la:Ima u Zvijezdi onaj golman, turcin. Ne mogu se sjetit kako se zove.
Edis Sandzakli, on ti je 'lapo-lapo', ni sam nisam siguran što je zapravo. A, imamo mi Moussa Diabanga :D

I da, imali smo afričku koloniju (Kenija, Nigerija, Zambija, Nambija, Tambija itd...) :mrgreen:
ma on ti samo trenira sa ekipom Zvijezde ..mislim da golmana...mislim cak da i placa...ustvari stari njegov ili tako nekako...nije los golman dok ne stane na gol...a moussa ti je prica za sebe...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 nov 2009, 14:36

Neznam zasto ujedinjuju temu stranci u BiH sa transferima nigdje veze uvijek se prica o nekom cuvanju prostora pa na reperezentaciji imate 4 stranice tema i sad vam ovdje vise niko nece pisati budite sigurni da cete ovu temu morati izbrisati valjda svak ima pravo za otvaranje tema a ne za stalno spajanje

Pirke_TM87
Kontakt:

Zimski prelazni rok !!!

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 nov 2009, 15:37

Moguci odlasci i dolasci igraca u klubove Premier lige BIH !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Zimski prelazni rok !!!

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 nov 2009, 15:43

Prerano je to, ali eto. Rado bih se rijesio nekoliko igraca iz postave, realno je jedini problem momcadi zbog koje se pati vec neko vrijeme je obrana koja prima smijesne golove, ali je stvar u tome da u vecini susreta sve to nadoknadi ponajbolji vezni red.
Kao sto vec rece kevin, trebao bi doci jos jedan igrac od Vareinog menadzera, navodno bolji i od njega samog, a osim toga bih volio pravo pojacanje u obrani te jednog pravog napadaca kad Tiago vec ne dobiva priliku, a Peraica veze s vezom nema, premalo je samo na Vareu i nase mlade igrace se oslanjati.
I to je to. Nek ostane okosnica na okupu, a vjerujem da hoce, mozemo biti samo bolji uz daljnja uigravanja.
...Život za Široki...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 nov 2009, 15:53

ŠB_Fidelis je napisao/la:Prerano je to, ali eto. Rado bih se rijesio nekoliko igraca iz postave, realno je jedini problem momcadi zbog koje se pati vec neko vrijeme je obrana koja prima smijesne golove, ali je stvar u tome da u vecini susreta sve to nadoknadi ponajbolji vezni red.
Kao sto vec rece kevin, trebao bi doci jos jedan igrac od Vareinog menadzera, navodno bolji i od njega samog, a osim toga bih volio pravo pojacanje u obrani te jednog pravog napadaca kad Tiago vec ne dobiva priliku, a Peraica veze s vezom nema, premalo je samo na Vareu i nase mlade igrace se oslanjati.
I to je to. Nek ostane okosnica na okupu, a vjerujem da hoce, mozemo biti samo bolji uz daljnja uigravanja.
Ma nije prerano s obzirom da se najbolji igraci premier lige lahko odlucuju za odlazak nakon doboro odradjene pola sezone. A to sto ti kazes za Siroki Brijeg... ako mislite nesto ozbiljnije u proljetnom dijelu realno trebate dobro poraditi na odbrani dok su vam sredina i napad dobro ustimani. Ja bih bio prezadovoljan kada bi Amar uigrao ZELJU ovakvog kakav jeste i kada nebi bilo osipanja igrackog kadra... Ne sumnjam u njega, i siguran sam da cemo mi na proljece biti mnogo jaci...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 nov 2009, 15:54

Kad bih se ja pitao ja bi otjero sve igrace,al posto ne tako da necu pricat puno.Ovako nama trebaju 2 vezna igraca koja bi nekako zamjenili Sabica,Duru,Jancevskog i Purica koji je bio sjajan.Ne znam da li cemo ikog dovodit al kad bi vec onda sigurno dovest vezne igrace.Ovaj Nikic nije los igrac al ne moze sve sam...znaci veza i dovest jos kojeg napadaca
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 30 nov 2009, 16:04

rob do bagro je napisao/la:Kad bih se ja pitao ja bi otjero sve igrace,al posto ne tako da necu pricat puno.Ovako nama trebaju 2 vezna igraca koja bi nekako zamjenili Sabica,Duru,Jancevskog i Purica koji je bio sjajan.Ne znam da li cemo ikog dovodit al kad bi vec onda sigurno dovest vezne igrace.Ovaj Nikic nije los igrac al ne moze sve sam...znaci veza i dovest jos kojeg napadaca

sta je sa emiromom hadzicem jel on ba otisao nisam za njega odavno nista cuo,al je bio daleko najbolji u celiku proslu godinu??
sad mi se svida onaj dzekson,onako nije los,a i ja mislim da treba u vezi koji kvalitetan igrac..

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 nov 2009, 16:08

kenoo je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Kad bih se ja pitao ja bi otjero sve igrace,al posto ne tako da necu pricat puno.Ovako nama trebaju 2 vezna igraca koja bi nekako zamjenili Sabica,Duru,Jancevskog i Purica koji je bio sjajan.Ne znam da li cemo ikog dovodit al kad bi vec onda sigurno dovest vezne igrace.Ovaj Nikic nije los igrac al ne moze sve sam...znaci veza i dovest jos kojeg napadaca

sta je sa emiromom hadzicem jel on ba otisao nisam za njega odavno nista cuo,al je bio daleko najbolji u celiku proslu godinu??
sad mi se svida onaj dzekson,onako nije los,a i ja mislim da treba u vezi koji kvalitetan igrac..
Emir Hadzic je itekako bio dobar igrac...sjajan napadac...bio je nas miljenik.Volio bih kad bi se vratio.Igra trenutno u grckoj u klubu Panetolikos.Za Djeksona ne trebam ni puno pricta,momak nas je znao vadit u nekim utakmicama,veoma dobar igrac bice ga tesko zadrzat.Al veza je nama problem...zato opet kazem da ne vjerujem da ce nam nekog dovest jer imamo sjajne ljude u upravi
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 nov 2009, 16:13

prica se da je osim rekao da ce dovesti 3 najbolja igraca premijer ligu u zelju e sad jel to isitna i ako jeste koji su to...mislim da bi zelji bilbija najbolje dosao a oko 200 00 borac trazi za njeg.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 30 nov 2009, 16:13

Evo po svemu sudeci Darko Spalevic ce doc u velez
Samo jedan klub Velež Mostar

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 30 nov 2009, 16:15

Moguce da u Rudar dolazi Djoric iz Modrice,vec je najavljeno da odlazi iz Modrice a prica se da bi mogao doci u Prijedor,cak sam negdje procitao da je trener rudara izjavio da su pregovori u zadnjoj fazi,znaci da dolazi sigurno,Djoric je prosle sezone u 1 ligi RS bio najbolji igrac lige,sad je ne-zadovoljan igrom i Modrici,tacnije receno malo igra i ne daju mu prilike da igra pa zato odlazi.
A i prica se da bi trebao doci MIkic,najbolji igrac Laktasa (isto kao i Djoric igra napad),veoma dobar,okretan,brz igrac i sitan,sto bi se reklo sitan dinamitan.
Kusljic ce se vjerovatno vratiti u Olimpik odakle je posudjen,i ako bi dosli Djoric i Mikic to bi bio PUN POGODAK.
A sad da li ce iko od igraca jos otici ili ostati ne znam,samo da nam ostane Avdukic koji je jedan od boljih golmana u ligi.
Vidicemo jos ima vremena,uglavnom Mikic vec zivi u Prijedoru i stariji je,ima oko 35 god valja,al je PRESPREMAN :D ,on ako dodje on ce karijeru vjerovatno zavrsiti u Rudaru.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 nov 2009, 16:16

A_d_0 je napisao/la:prica se da je osim rekao da ce dovesti 3 najbolja igraca premijer ligu u zelju e sad jel to isitna i ako jeste koji su to...mislim da bi zelji bilbija najbolje dosao a oko 200 00 borac trazi za njeg.
E sad da je Osim bas rekao da ce se fokusirati na premier ligu i da ce u Zelju dovoditi najbolje iz premier lige ne znam, ali znam da ce pojacanja biti, i da ce doci provjerena imena i to na pozicijama koje trenutno najvise zahtjevaju pojacanja... A sto se tice Bilibije, mali je odlican igrac ali mislim da je on Partizanov igrac pa je njegov dolazak u Zelju skoro pa nemoguc, ali eto vidjet cemo :D

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 30 nov 2009, 18:39

A_d_0 je napisao/la:prica se da je osim rekao da ce dovesti 3 najbolja igraca premijer ligu u zelju e sad jel to isitna i ako jeste koji su to...mislim da bi zelji bilbija najbolje dosao a oko 200 00 borac trazi za njeg.
Ne provociram zivota mi ali povezivati najbolje igrace sa nk zeljeznicarom je kao povezivati najbolje igrace bundes lige sa hannoverom recimo. Neka bolan tek ste se ustabilili kao premijer ligas, gdje odmah letite

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 nov 2009, 18:47

Pirke_TM87 je napisao/la:
E sad da je Osim bas rekao da ce se fokusirati na premier ligu i da ce u Zelju dovoditi najbolje iz premier lige ne znam, ali znam da ce pojacanja biti, i da ce doci provjerena imena i to na pozicijama koje trenutno najvise zahtjevaju pojacanja... A sto se tice Bilibije, mali je odlican igrac ali mislim da je on Partizanov igrac pa je njegov dolazak u Zelju skoro pa nemoguc, ali eto vidjet cemo :D
Bas Zeljo ima 200.000 da ga dovede ljudi 2 miliona u dugu a da bacaju 200.000

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, Google Adsense [Bot], mma_hz, Rule_hz, Zigazaga i 25 gostiju.