Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

kimbo
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la kimbo » 13 dec 2014, 22:05

Bazdarevic u tri minuta dva bisera :

Mesa: "Reprezentacija je tu , ne mora se puno mijenjati" = Veze nemam sta se u stvari desava oko repke. Prosjecni forumas ss.ba zna vise. Srce tima je je u padajucoj karijeri ili se povredjuje. Manjak krila , bekova, napadaca i cijei odbrambeni red nesredjen.

Mesa: "Ovo je vrhunac u mojoj karijeri" = po kvalitetima nikada ne bi mogao dobiti ni priblizno kvalitetan ugovor i izazov. Da je rekao ovo mi je najvec izazov i cast kao covjeku i Bosancu . Al ne on prica o karijeri.

Dalje nema plana osim floskula koje je prodao savezu .. Zelio sam da cujem konretne stvari poput zovem automatski Djurica, Mahmutovica, Zukanovica barem za prijateljske u itd itd .... Imena Bazdarevicu , imena i strategija trazenja igraca po evropi jer nam je reprezentativni kadar u rasulu

Jos jedan diletant dosao.
Jake rijeci al eto nek me razuvjeri .. I nek ostane za rekord zapisujemo stranica broj taj i taj na temi Bazdarevic :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 13 dec 2014, 22:07

Meša samo nemoj kakvog lijevog tamo Baždarevića dovoditi u ekipu i imaš moju punu podršku. :)
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 13 dec 2014, 22:10

Sretno Meša, da nas obraduješ što više i što prije. Otićeš i ti zbog loših rezultata kad-tad, tako je to u fudbalu, samo nemoj brzo.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 13 dec 2014, 22:16

kimbo je napisao/la:Bazdarevic u tri minuta dva bisera :

Mesa: "Reprezentacija je tu , ne mora se puno mijenjati" = Veze nemam sta se u stvari desava oko repke. Prosjecni forumas ss.ba zna vise. Srce tima je je u padajucoj karijeri ili se povredjuje. Manjak krila , bekova, napadaca i cijei odbrambeni red nesredjen.

Mesa: "Ovo je vrhunac u mojoj karijeri" = po kvalitetima nikada ne bi mogao dobiti ni priblizno kvalitetan ugovor i izazov. Da je rekao ovo mi je najvec izazov i cast kao covjeku i Bosancu . Al ne on prica o karijeri.

Dalje nema plana osim floskula koje je prodao savezu .. Zelio sam da cujem konretne stvari poput zovem automatski Djurica, Mahmutovica, Zukanovica barem za prijateljske u itd itd .... Imena Bazdarevicu , imena i strategija trazenja igraca po evropi jer nam je reprezentativni kadar u rasulu

Jos jedan diletant dosao.
Jake rijeci al eto nek me razuvjeri .. I nek ostane za rekord zapisujemo stranica broj taj i taj na temi Bazdarevic :mrgreen:
Ma rekao je sve ono sto bi, vjerovatno, i ti rekao da su te danas izabrali.
Pa ne moze odmah , s neba pa u rebra , reci - oticu po Zukanovica, pozvacu Mahmutovica, molicu Tankovica, igracemo prijateljsku s Njemackom...
Na koncu, istina je da ne treba puno mijenjati sastav , prvih 11 se vise-manje zna, cak se i prvih 15 najboljih zna, treba se podebljati na nekim pozicijama , da se ne desi ono sto se desilo nedavno.
Jedini kvalitativni dobitak, u ovom trenutku, bi bio povratak Zukanovica i , eventualno da pridobijemo Tankovica, ostalo su igraci koji bi tu bili kao zamjene i osiguraci.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 dec 2014, 22:18

Ma igrace najbolji i to je to :thumbup:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 13 dec 2014, 22:22

Problem kod nas Bosanaca je što bi svako nekog drugog ubacio. :puke:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 dec 2014, 22:23

JFH9 je napisao/la:Problem kod nas Bosanaca je što bi svako nekog drugog ubacio. :puke:
Ovo i jeste poenta svega ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 13 dec 2014, 22:24

Ovih par utakmica što je ostalo bit će pravi test da li će ostati ili otići do idućih kvalifikacija....

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 13 dec 2014, 22:28

Jos jednom da ponovim, nadam se da cemo , po prvi put u istoriji, imati selektora koji ide na utakmice aktuelnih i potencijalnih rteprezentativaca.
Da cemo imati selektore koji, novosti o aktuelnim i potencijalnim reprezentativcima, nece saznavati iz novina i razgovora s novinarima, nego na licu mjesta.
Koji nece cekati da se podigne medsijska hajka, da uradi koristan i konkretan potez po pšitanju igrackog kadra!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 dec 2014, 22:28

Harrison je napisao/la:Postujem forumase koji nisu bili za Mesin izbor i koji uprkos tome novom selektoru daju podrsku i zele uspijeh reprezentacije. Najgori su oni koji ne mogu podnijeti "poraz" pa krenu sa vrijedjanjima, a covjek jos nije sjeo na klupu. Takvi forumasi ne zasluzuju ni tren paznje.
:thumbup: :thumbup: dobro receno

jbg, Meši nece biti nimalo lak posao :? Sušić ga je vec uvalio u duboka gov.na sa samo dva boda iz 4 utakmice.

šta drugo reci osim : Nek' mu je sa srecom....jer trebace mu itekako

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 13 dec 2014, 22:31

Da mi kako uletimo u taj baraž, bili bi hadžije.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 13 dec 2014, 22:31

bistrikboy je napisao/la:Ma igrace najbolji i to je to :thumbup:
U jednoj recenici si sve objasnio. Mesa ce pozivati samo najbolje i to je ono najvaznije, nece biti poziva preko rodbinskih ili nekih drugih veza. :salut:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 dec 2014, 22:34

Ne treba kritikovati čovjeka odmah, bez obzira na sve. On je tu, to se sad mijenjati ne može. Idemo mu pružiti podršku pa da vidimo šta će biti na terenu, ovo van terena je sada manje važno. Ili, što bi rekao najbolji sukomentator u našoj galaksiji i šire: Aaaajmo biti poziiitivni :D

Kimbo, čovjek je samo bio iskren po meni. Naravno da ne zna sve detalje oko reprezentacije i mora se uputiti u to (da je krenuo govoriti o tome mogao se dobro provaliti) i naravno da mu je ovo najveći uspjeh u karijeri (ovdje nije mogao lagati jer svi znamo da jeste). Dakle, po meni, ispravno je odgovarao a ja sam ti poznat kao neko ko prati svaku riječ :oops:

Dakle, ostaje da vidimo. Kritike mora da trpi svako ko ih zaslužuje, vrijeđanja isto nisu problem ako on krene da vrijeđa nas i našu inteligenciju, kao što je to bio slučaj sa prethodnikom mu. Ali, prvo da vidimo kako će to da izgleda na terenu.

Naprijed Mehmede :bih:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 13 dec 2014, 22:36

Loš izbor, nadam se da mu drugi nece krojiti sastav, nego da ce pozvati neke druge momke koji zasluzuju poziv.

Djuric, Zukanovic, Mahmutovic.

I ne volim osobe kao sto su on Bazdarevic, kao sto je bio i Susic bas kao neki mutavci al eto

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 13 dec 2014, 22:41

Nemam nista protiv Mese,naprotiv cjenim njegovu igracku karijeru,ali sam misljenja da nam on nece donijeti nikakav pomak naprijed.Istini za volju nebi nas niti neko drugi sa zadnje liste kandidata izvadio,osim mozda jednog.Ja sam nakon Vahe nade polagao u Amara,i niko me nemoze ubjediti da on nije drugaciji,vispreniji,jednostavno bolji od ostalih.Aali iskreno nisam nimalo razocaran s obzirom da sam svoja ocekivanja prema repki odavno sveo u realne okvire,tako da cu sa manje emocija nastaviti pratiti nase momke i novog selektora .Neka ti je sa srecom Mehmede Bazdarevicu i ne citaj forum ss.ba
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 13 dec 2014, 22:41

Off topic je ali ne znam gdje da napisem, sto se Barbareza tice, sada treba da se fudbalski aktivira, radi negdje i trazi priliku da bude Mesin nasljednik.
Ako , nakon ove kandidature, opet ode da igar poker, zavrsio je sa sansama da ga iko vise ozbiljno shvati u kontekstu selektorskih ambicija.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 dec 2014, 22:43

Evo Rajevac cestita Mehmedu i kaze da ce navijati da se plasiramo na EP. Ovim je napravio lijepu gestu i zasluzuje respekt iako ga ni pod razno nisam zelio za selektora. A onaj Ciro, matora budaletina posra nam se i u domovinu i u nas fudbal opcenito. Fuj kako je ogavan lik...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 13 dec 2014, 22:44

Harrison je napisao/la:Evo Rajevac cestita Mehmedu i kaze da ce navijati da se plasiramo na EP. Ovim je napravio lijepu gestu i zasluzuje respekt iako ga ni pod razno nisam zelio za selektora. A onaj Ciro, matora budaletina posra nam se i u domovinu i u nas fudbal opcenito. Fuj kako je ogavan lik...
treba samo iskren biti i realan, a čiro je upravu sve

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 dec 2014, 22:45

Harrison je napisao/la:Evo Rajevac cestita Mehmedu i kaze da ce navijati da se plasiramo na EP. Ovim je napravio lijepu gestu i zasluzuje respekt iako ga ni pod razno nisam zelio za selektora. A onaj Ciro, matora budaletina posra nam se i u domovinu i u nas fudbal opcenito. Fuj kako je ogavan lik...
Ma pusti Ciru. Posenilio malo fraer. ;) ;) Prenosi ga pucaju, godine ga stigle. Nije ni njemu lahko.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 13 dec 2014, 22:45

najgori soj ljudi je ovaj sto odmah kritikuje i odmah baca u crnjak a nista jos nije ni pocelo
zbog takvih ljudi mi mrdnut ne mozemoo nigdje jer ih ima pun qratz

da ne idem skroz u off

Puno ce se znati odmah sad protiv Austrije
odmah cemo vidjeti njegovu filozofiju i kakav ce biti skauting a od toga puno zavisi
bice novih imena sigurno.

Sretno Meša
:bih:
Semper Fidelis

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NEZALAGANJE, StevieG8 i 48 gostiju.