Izbori

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Posudba na 2 godine tek onda otkup ugovora, mislim da je nekih 12-13 mil €. U svakom slucaju upgrade u odnosu na Ranocchiu i Juana koji totalno stagnira zadnjih godinu dana.Chinaglia je napisao/la:koliko ste istresli za Mirindu, nije mi čemu
ne znam šta bih rekao, 30 godina, koliko su neki drugi igrači precjenjeni, cijena je ok, a on je dobar igrač, al' et', mogli ste i bolje, osim ako niste finanijski mogli više potrošit'Tritolone je napisao/la:Posudba na 2 godine tek onda otkup ugovora, mislim da je nekih 12-13 mil €. U svakom slucaju upgrade u odnosu na Ranocchiu i Juana koji totalno stagnira zadnjih godinu dana.Chinaglia je napisao/la:koliko ste istresli za Mirindu, nije mi čemu
Ciani da je inteligentan igrač kao što ima fizičke presipozicije, bio bi strašan, al' kad nijeSiamoNoi je napisao/la:Bolji Ciani.
Ako će ovako neki igrači biti alternative najbolje nikog vise ne kupovat.Neka Retard i Hernanes igraju.Tritolone je napisao/la:Mario Suarez opet aktualan.
Malo drugačiji uvjeti od onih prvotno navedenih.Mislim da neće flopnut i da će ovo dobar transfer ispast.After officially announcing the signing of Miranda, Inter is ready to make another acquisition on defense with Montoya. The wingback is joining the Italian club on a two year loan for a fee of of €2 million, half of which is payable as a bonus. The new development is that Inter will be forced to redeem Montoya at €6 million after a certain amount of games played, which is the same criteria to automatically extend the loan to the second season. Inter and Barcelona are exchanging the documents for the transfer, the player is expected to take his medical on Friday.
No player made more last man tackles in La Liga last season than Miranda (4) (via Whoscored).
Nisam ljubitelj ni Mertensa, ali ako bi njegov dolazak znacio odlazak kapitena,...Jericho je napisao/la:ponudili smo 6mil+Ranocchiu za Mertensa
Dobili ste jednog od najboljih stopera svijeta za siću, fantastičan deal.krmpotich je napisao/la:Sletila ptičica![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.