Ali mogao bi u jednu od Liga 5 bez Problema ..
Al nadam se da če doči kakva dobra Ponuda za Njega i za Zeca

Al samo da zec ne ode u DInamo il Hajduk ..
Samo Bundes

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ma zecu ne gine dinamo ovo ljetoMentalitaUltras je napisao/la:Mah neznam ni ja koji mu je ..
Ali mogao bi u jednu od Liga 5 bez Problema ..
Al nadam se da če doči kakva dobra Ponuda za Njega i za Zeca
Al samo da zec ne ode u DInamo il Hajduk ..
Samo Bundes
poluspic, ne postoji druga pozicija za njegaBH FAN je napisao/la:svi se lijepite za tog berberovica i stilica nidje veze likovi, berberovic svaku loptu izgubi miske mu vise i ne dodaje.
A ibricic je klasa covjek pa gad su igrali protiv belgije bio je najaci svaku je presjeco i sprint po desnoj streani nilo bi dobro da igra lijevog il desnog beka brz je i prodoran.
koji je ovo jezik?ja mislim francuskiRoB_Do_BaGrO je napisao/la:L'équipe nationale de Bosnie-Herzégovine sera, au mois de Juin à jouer un match amical avec l'équipe, en Autriche. Nous avons que ce soit en Bosnie-Herzégovine et de recevoir sans problème, car il est najaca des équipes dans les Balkans ... le reste ne peut que regarder et apprendre d'eux ...
Koji svi,i ako neki tvrde ti bijelog vola ubosti ne mogu.Tarik14 je napisao/la:Mozeli mi neko objasniti zasto svi otvoreno tvrde da Samir Muratovic nema kalibra za reprezentaciju?
Nazalost, ja imam osjecaj da mnogo bih navijaca to tvrde.harishp je napisao/la:Koji svi,i ako neki tvrde ti bijelog vola ubosti ne mogu.Tarik14 je napisao/la:Mozeli mi neko objasniti zasto svi otvoreno tvrde da Samir Muratovic nema kalibra za reprezentaciju?
A ja imam osjecaj da ti ne znas sta pises...Tarik14 je napisao/la:Nazalost, ja imam osjecaj da mnogo bih navijaca to tvrde.
mozda je neko negdje nekad rekao da nije za pocetnog sastava, ili da treba ponekad dati sansu i drugima ali sumnjam da je iko rekao da Muratovic nema kalibra za reprezentaciju.Tarik14 je napisao/la:Mozeli mi neko objasniti zasto svi otvoreno tvrde da Samir Muratovic nema kalibra za reprezentaciju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.