Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mario Vrančić
Biće ovaj veliko pojačanje 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
sportskilaik
- Kontakt:
Jesil mu rodjak ti neki ili menadjerAjax je napisao/la:U pet ****.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bolje prica od KolasincaDragonGirl je napisao/la:Ali kako momak simpatično priča, tipičan bosanski jezik nekoga ko je odrastao vani...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
NAkon tekme bio je na BHTu. Na finom Bosanskom. Sto rece Dragongirl pravi Bosanski nekoga ko nije odrastao u BiH. Moj mladi brat koji je imao 5 godina kad smo u ameriku stigli isto prica.HankMoody je napisao/la:Gdje to? Ja nisam nigdje našao nijedan klip da priča naš...DragonGirl je napisao/la:Ali kako momak simpatično priča, tipičan bosanski jezik nekoga ko je odrastao vani...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Poslije utakmice na bht-u pricao.HankMoody je napisao/la:Gdje to? Ja nisam nigdje našao nijedan klip da priča naš...DragonGirl je napisao/la:Ali kako momak simpatično priča, tipičan bosanski jezik nekoga ko je odrastao vani...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Razumijem da to 14 predstavlja starost osobe iza nicka.bhfanatic14 je napisao/la:U pet deka Vrancic i hadzic![]()
![]()
ovo postaje sve smijesnije
-
SjeverniVjetar
E o ovome smo pisali !
Nakon pola sata protiv Andore , Vrancic je veliko pojacanje !? Pazi,VELIKO POJACANJE !
Nakon pola sata protiv Andore , Vrancic je veliko pojacanje !? Pazi,VELIKO POJACANJE !
Frajer protiv Andore usao i opalio s 30 metara i vi tu vidjeli kvalitet, Hadzic na stoperu ustopao Belgiju u Zenici ali to ne vide vrli strucnjaci bubuljicastog lica sa zivotnim vrhuncem osvajanja kupa sajamskih gradova na plejki.................
- Gabon
- Kontakt:
Dvije godine ga ganjamo...papiri itd.
I vide trpamo Andoru i umjesto Pjanica ulazi pjevac od Germanije
slika i prilika BIH...
Crveni karton za Besica, veceras slave u Germaniji
Tino na TM zadnji vezni..preko noci. Hadzic ostaje zadnji vezni a moze i stopera ako se Spahic povrijedi, stoper buducnosti
valja ove muke gledati protiv Kipra..
Vrancicu neka je sretno u rep.BIH
da ga konacno vidimo na terenu malo vise a ne dokazene panjeve koje gledamo po 10 utakmica na vise pozicija..
I vide trpamo Andoru i umjesto Pjanica ulazi pjevac od Germanije
Crveni karton za Besica, veceras slave u Germaniji
Vrancicu neka je sretno u rep.BIH
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
[youtube][/youtube]
9:30 ko želi pogledati i poslušati intervju
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Al vidi ga sto je obrve sredio.messilla je napisao/la:[youtube][/youtube]
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Obrve i brada. To ti ide u paru.Greivis je napisao/la:Al vidi ga sto je obrve sredio.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa priča bolje od pola reprezentativaca, Hajrovića, Kolašinca, Đurića, Sušića, Salihovića
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nisam ne poznajem momka uopste. Samo svako realan ko je gledao utakmice Paderborna vidi da covjek ima kvalitet. Covjek je bio prvak svijeta sa Njemackom inace. Kada ce dobiti priliku ako ne protiv ovih amatera. Ova utakmice je bila kao narucena za njega nije mogao dobiti bolju priliku. Igrac ( Hadzic ) za kojega ti vjerovatno mislis da bi bio bolji izbor je dobio puno prilika i zna se koliko on moze ponuditi. Ovo je posebno bitno jer bi se Vrancic mogao koristiti kao "desetka" jer Pjanic to nije a Medunjanin ne igra za klub. Hadzic isto nije desetka. To je jos jedan razlog vise sto je ovaj igrac koji je dugo cekao na sansu trebao dobiti vise od 10 minuta. Jedno poluvrijemo bi bilo minimum minumima da se bar vidi koliko moze.sportskilaik je napisao/la:Jesil mu rodjak ti neki ili menadjer
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 sep 2015, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Samo cu reci da je u njegovoj hanumi Amra dobila najozbiljniju konkurenciju do sadGreivis je napisao/la:Al vidi ga sto je obrve sredio.messilla je napisao/la:[youtube][/youtube]
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
sportskilaik je napisao/la:Jesil mu rodjak ti neki ili menadjerAjax je napisao/la:U pet ****.
Zadnja izmjena: X31987, dana/u 07 sep 2015, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Steta sto je strucnjak banovan da nam to objasni.messilla je napisao/la:Obrve i brada. To ti ide u paru.Greivis je napisao/la:Al vidi ga sto je obrve sredio.![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
Nerminovic
- Kontakt:
SalihovicHankMoody je napisao/la:Pa priča bolje od pola reprezentativaca, Hajrovića, Kolašinca, Đurića, Sušića, Salihovića
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne znam je li se popravio, ali ja kad sam slušao njegove intervjue, mene bilo sramota.Nerminovic je napisao/la:SalihovicHankMoody je napisao/la:Pa priča bolje od pola reprezentativaca, Hajrovića, Kolašinca, Đurića, Sušića, Salihovića![]()
![]()
![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ja mislim da je covjek ozbiljan.X31987 je napisao/la:Ne konta da si ironičan ili nije skontao šta piše u *.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 84 gosta.