Zdravko Mamić

Što je za vas Zdravko Mamić?

pozitivac
41
48%
negativac
44
52%

Ukupno glasova: 85

spajk
Kontakt:

Re: Zdravko Mamić

Post Postao/la spajk » 05 jul 2015, 17:49

Ti izgleda i dokazima raspolažeš već. Trebali bi te pozvati kao krunskog svjedoka optužbe, zašto im se ne javiš?
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jul 2015, 18:00

bolestan je to covjek,vidi se po njegovim javnim nastupima

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 05 jul 2015, 18:50

SlevinKelevra je napisao/la:Al, kakav mozak moras biti da podrzavas ovog kriminalca, posebno sada kada su se sve dobro poznate pretpostavke o njegovom kriminalu pokazale istinitim? Zaista neke ljude nikada necu razumjeti...
Tu ne trebas mozak, samo podrzavas. Daj mi za pivu, sutra ti vratim. Zaje.bavam se, trebas imati pola lijeve strane, dok desna nedostaje.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 jul 2015, 21:47

Kazu da je Luka vec priznao, Lovren isto ide na ispitivanje. Ako i on prizna, to je vec poprilicna zatvorska kazna.

A onda ide ovo http://www.telegram.hr/politika-krimina ... nk-dinama/

BIT CES OPET DINAMOOOO :ljepota:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 jul 2015, 09:33

SiamoNoi je napisao/la:
Denno je napisao/la:Strašan raspad će da se desi u Dinamu ako kad/ikad ostanu bez Mamića.
:rol: :rol: :rol:

Ovi sa Serie A se blamiraju čim izađu sa "svog" pdf-a.Čast iznimkama.

Izbori :kafa:
Ti sinko nisi udure, jedno je forum, dr stvarnost. Poznajem ljude koji rade u Dinamu, oni kazu da ce se raspad se desiti ako Mamić ode, al i da mu ne mogu nista. Papiri cisti.
embrace the chaos

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 06 jul 2015, 09:51

Na slucaju Mamic radili su i "porezni forenzicari" iz Italije i Velike Britanije, tako da Prodanovic blebeta gluposti kada kaze da hrvatski poreznici ne poznaju nogometne transfere. Sutra ocekujem da Suker i HNS sklone Mamica iz HNS a jer prema zakonu osoba protiv koje se vodi postupak ne moze biti u savezu.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 06 jul 2015, 10:11

Lillard je napisao/la:BIT CES OPET DINAMOOOO
Mislim da je ipak prekasno par godina na što mi ukazuje i trenutna situacija a i sam proces, bez obzira što je Četnik iza rešetaka, a konačni dokaz će biti kada i ako vidimo koliko je klub devastiran kada isplivaju na površinu podaci o stanje računa i dugovima u kojima je klub.

Barem do nekog reseta ili pokretanja novog kluba na zdravim temeljima bez kriminalaca, poslušnika, plaćenika, Spajkova i ostalog ljudskog šljama.

Bez obzira na sve, lijepo je vidjeti Četnika iza rešetaka i koprcanje Arkanovaca, u ime svih palih i tlačenih boraca sve ove godine.
UltrasNotRed je napisao/la:jer prema zakonu osoba protiv koje se vodi postupak ne moze biti u savezu.
I prema trenutnom statutu GNK-a, član 49:
Osoba protiv koje je započeo kazneni postupak za kazneno djelo za koje se može izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna, udaljit će se od sudjelovanja u nogometnim natjecanjima, obavljanja stručnih poslova u nogometu i sudjelovanju u radu skupštine ili tijela upravljanja Kluba, do okončanja postupka.

I lijepo će biti čitati upise ograničenih mozgova koji će i za kršenje ova dva navedena člana, naći opravdanje.

Kakogod... Dug, zdrav život i pošteno suđenje!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2015, 10:20

Naravno da ne moze bit isto, trebat ce puno vremena da se stvari vrate na staro, ako se i vrate.
Tesko je zamislit da dijelis tribinu s sljamom kao sto su ljudi sa zapada (vecinom). Nada ostaje, polako, ima vremena, samo da oni zavrse tamo di su davno trebali bit.

I naravno, sad krecu oni "nisam za Mamica, ali..", pricat Boysima da napune tribine protiv Hajduka. Jbem ti tivot kakvi su to pacijenti koji se okrecu di vjetar puse. Bas puno go.vana ima medju populacijom plavog puka.

I da ne zaboravim Luku koji me razocarao, pokrao vlastiti klub. Mislim, mozemo mi pricat da je to bila ucjena, ali krivicno djelo je krivicno djelo. I mozda bi presao preko toga da znam da mu Zdravko nije veliki prijatelj. Samo se nadam da ce imat muda svjedocit kontra njega.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jul 2015, 10:21

Denno je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Denno je napisao/la:Strašan raspad će da se desi u Dinamu ako kad/ikad ostanu bez Mamića.

Ti sinko nisi udure, jedno je forum, dr stvarnost. Poznajem ljude koji rade u Dinamu, oni kazu da ce se raspad se desiti ako Mamić ode, al i da mu ne mogu nista. Papiri cisti.
A sta je ovo trenutno nego raspad, klub bez navijaca. Najbitnije je da ljudi konacno dodju na stadion i navijaju za svoj klub. Ebes ove trofeje, nista nikom osim Mamicima i ne znace..

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 jul 2015, 10:23

Nije značio ni prije Mamica, sad barem rezultate imaju.
embrace the chaos

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jul 2015, 10:26

Denno je napisao/la:Nije značio ni prije Mamica, sad barem rezultate imaju.
Kakve rezultate? Osvajanje ugovorenih titula pred praznim stadionom. :mrgreen:

Najgori klub u grupnim fazama Evropskih kupova u zadnjih 5 godina..
Ovaj klub dok je Mamic tu sluzi samo za uzimanje procenta od transfera. Rasirili su se po Hr. Uzimaju najbolje igrace uz novac, dalje ih prodaju u Evropu, a sebi uzimaju procenat dok Dinamo ostecuju. Svaki igrac koji nije pristao na njihov nacin dobio je nogu iz Dinama..

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 jul 2015, 10:29

A sta ce dobiti odlaskom Mamica? Vrv Evropu nece igrati, igrače za kikiriki prodavati. Dajte ljudi nemojte se zjbvt, Mamić za masne pare prodaje igrače vani, to niko tako na balkanu ne radi. Za posao koji radi i trebas biti fakin.
embrace the chaos

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jul 2015, 10:34

Pa ljudi i niti ne prate Dinamo, bitni im je samo da se lik skloni jer je ocito sta radi. Mislim da bi potpisali svi da imaju zdravu atmostefu, pa bar ne uzeli trofeja godinama. Ko uopste prati ovaj klub de mi reci dok je on tu? Pa ljudi nece da mu plate jednu kunu za ulaznicu..

Isto velika je laz da ce oni prodavati igrace za kikiriki i takve price. HNL generalno moze napraviti dobar transfer, primjer su Rebic, Kalinic, Kramaric..
Dinamo dolazi iz najvece sredine, ima dobru skolu u koju moze dovesti igrace. Nista se ne bi promijenilo, samo bi novac isao Dinamu, a ne nekim drugim ljudima u djep i sportsku agenciju..

Ja dobro znam kakav je to ruzan osjecaj kada prodas igraca, a u klub ne dodje nista kada je Sloboda prodala Huseinovica. Isto znam kako je biti u vrhu i igrati neka finala kupova, ljudima mazati oci dok iza krades novac sebi.. To je mrtav klub, u koji niko ne vjeruje.

Kada Mamic ode, trebati ce godine samo da se vrati nada navijacima u Dinamo..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jul 2015, 10:37

Denno je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:

Sve cisto,sve legalno.Ili si na transfere mislio? slika
Mjesec pritvora,nista mu ne mogu slika

Kakvo pljuske neznalicama i tattićevcima ovih dana.Guštamo ko prasci slika

Pozdrav Tatti,Strittzu i Vrbi u Remetincu slika

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 06 jul 2015, 10:40

Pazi ti argumenata :rol: :rol: :rol:

Ali dobro dođe pročitati i prisjetiti se kakvi umovi jedino mogu podržavati Jugočetničkog mafijaša :)

Drugi najveći dan za hrvatski nogomet
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 jul 2015, 10:42

Samo ti gustaj "znalac" , sam si se deklarirao kao takav :S. I ko kaze da su ti Tekstovi validni ili sta ja znam, a nemam vremena ni da ih čitam. Zakon je jasan te ako Mamić nije čist neka ga sklonu, zatvore.
embrace the chaos

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jul 2015, 10:48

Denno je napisao/la:Zakon je jasan te ako Mamić nije čist neka ga sklonu, zatvore.
Onda ne vidim razlog zašto se blamiraš ovdje već drugi-treći dan.Ako ti je jasno da se krši zakon o udrugama,zakon o sportu itd.A evo kao dodatak imamo i ove svima odavno poznate muljaže sa transferima slika
Usput gore na linku je odluka suda (a ne neki tekst sa žnj portala od žnj autora) kojom je dokazano kršenje zakona u GNK tj.kojom je konačno povrđeno ono što smo godinama znali...da je uprava GNK NELEGALNA slika

Što se tiče mita o rezultatima,jel stvarno sam ne vidis kakvi su rezultati i potrebno ti je crno na bijelo staviti o kakvom se krajnje neuspješnom vođenju kluba godinama radi? slika

Pozdrav Tatti,Strittzu i Vrbi u Remetincu slika Izbori :kafa:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 jul 2015, 10:55

Kao prvo danas sam tek postao na ovoj temi nakon nekog perioda. Onda ne vidim potrebu za nekakvom arogancijom jer se gotivi Mamić i GNK, ili je pak to sto sam spominjao prije ekscese na pdf serie iz razloga pljuvanja po sve jednom tal timu? Očito volis hejtati i kontra biti, tvoja stv. Ne ulazi mi se u raspravu, mišljenja sam da "vodje" svih timova su mutni, pa kako koji je stručniji takav je i klub jbg. Rezultati, pa jbg 10 u nizu, evropa se igra, evo i lp je najavljena da ce se češće igrati ili odstupa. Ko bi to bolje vodio Dinamo i imao bolje rezultate?
embrace the chaos

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2015, 10:57

Denno je napisao/la: Ko bi to bolje vodio Dinamo i imao bolje rezultate?
Netko strucan i kvalificiran za tu poziciju.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 jul 2015, 10:57

I krši zakone, krade, pa jbg Hapsite ga.
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.