Copa America-Chile 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Copa America-Chile 2015
Odlična utakmica.
Brazil bi s klasnom devetkom bio neuporedivo jača ekipa, ovako Tardelli nije u stanju iskoristiti 2 savršena proigravanja Alvesa. Velika šteta je što Costa izabra Španiju kojoj ni najmanje nije bio potreban. Ovom Brazilu bi legao samo tako.
Peru s druge strane odličan u tranziciji i kontranapadu, onaj momak desno odlično probija stranu, nisam uspio skontati ko je u pitanju ?
Brazil bi s klasnom devetkom bio neuporedivo jača ekipa, ovako Tardelli nije u stanju iskoristiti 2 savršena proigravanja Alvesa. Velika šteta je što Costa izabra Španiju kojoj ni najmanje nije bio potreban. Ovom Brazilu bi legao samo tako.
Peru s druge strane odličan u tranziciji i kontranapadu, onaj momak desno odlično probija stranu, nisam uspio skontati ko je u pitanju ?
Marcelo je povrijeđen, koliko ja znam.
@Rajaz, samo da ti kažem da si se zayebo što gledaš taj link što je postavio @Siamo. Sad su na Canal+ bili strahoviti highlightsi one divne noći u Berlinu prije 10-ak dana, sve plus sa onim španjolskim i talijanskim komentatorom. Naježio sam se jbt.
Pravi južnoamerički nogomet. Jako otvorena tekma, Peruanci imaju muda i to se poštuje.
@Rajaz, samo da ti kažem da si se zayebo što gledaš taj link što je postavio @Siamo. Sad su na Canal+ bili strahoviti highlightsi one divne noći u Berlinu prije 10-ak dana, sve plus sa onim španjolskim i talijanskim komentatorom. Naježio sam se jbt.
Pravi južnoamerički nogomet. Jako otvorena tekma, Peruanci imaju muda i to se poštuje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A jel ?messilla je napisao/la:@Rajaz, samo da ti kažem da si se zayebo što gledaš taj link što je postavio @Siamo. Sad su na Canal+ bili strahoviti highlightsi one divne noći u Berlinu prije 10-ak dana, sve plus sa onim španjolskim i talijanskim komentatorom. Naježio sam se jbt.![]()
Hajde yebeš mu mater svakako sam sve to pregledao više puta
Al' pošalji za svaki slučaj ako naletiš negdje
Jeste, Marcelo je povrijeđen kao i Danilo.
Meni nije jasno zašto Thiago Silva nije u prvih 11, to se opet moralo naći mjesta za retarda Luiza ?
[youtube][/youtube]
Ya selam momčino.
Ya selam momčino.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Moscardelli
- Kontakt:
Ko se muci sa streamovima za copu balkansport.info streamuje Arenu, a netreba VIP (placat) za Copa America, bar do sada
to je tacnoRajaz je napisao/la:Odlična utakmica.
ali cudi me da Brazil, kao velika zemlja, sa toliko profi igraca- nema dobrog špica, tu 9-tku, još od Adriana (onog iz Intera)....prošlo je godina dosta, a oni nemaju pravog napadaca, prije bio onaj Fred, sad ovaj Tardelli
A i Neyamar bi bio bolji da ima s kim igrati gore
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 jun 2015, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Covjeku ne igraju ni ovi najbolje koje je poveo u Čile.Dalje je suvisno ista pricat.Manuel je napisao/la:Pa ovaj Dunga je kreten.Nije pozvao Luiz Adriana,Felipe Andersona,Marcela a igra mu Fred iz Sahtara.Lik veze nema a sta tek reci za Eliasa i Tardellija.
Vamos Peru
Izbori
brazilski problem nije nedostatak savrsene 9ke, nego zapanjujuca nesposobnost da nadju trenera van kruga od 4 iimena
Drvo iz peruanskih anda
Ne znam šta Brazilu Firmino radi na klupi,a igraju ovi razni ****.Ali nije da se bunimo.
Izbori
Ne znam šta Brazilu Firmino radi na klupi,a igraju ovi razni ****.Ali nije da se bunimo.
Izbori
Brazilski problem je taj sto im je jedan nejmar glavni igrac.
Joj kad ih Peru uzme ahahaha i to zabije ga Pizarro kad udje sa klupe
Pa vidi sredine Brazila ahahaha ne znas ko je smjesniji.Ako Argentina ili Cile ovo prvenstvo ne uzmu nek vise nikad ne igraju.
Pa vidi sredine Brazila ahahaha ne znas ko je smjesniji.Ako Argentina ili Cile ovo prvenstvo ne uzmu nek vise nikad ne igraju.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Je, problem sto ti je treci igrac svijeta glavniDzoni je napisao/la:Brazilski problem je taj sto im je jedan nejmar glavni igrac.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Neymar je za sve kriv, a pogotovo za sedmicu protiv Njemačke. On im i spisak kroji i sastav pravi. Ugledo se na malog staljina iz Argentine.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: Copa America-Chile 2015
Lillard je napisao/la:Je, problem sto ti je treci igrac svijeta glavniDzoni je napisao/la:Brazilski problem je taj sto im je jedan nejmar glavni igrac.
1.Ronaldo
2.James
3.Benzema
Al ostavimo to po strani imamo teme predvidjene za to.
Od igraca koji su bili prve violine mocnog Brazila kao sto su (svojevremeno) Rivaldo,Kaka,Ronaldinho,Ronaldo i da ne nabrajam dalje oni su dosli do neuhranjenog gejmara.
Pa ti vidi tu ekspanziju.
Brazilski problem je sto nema u ekipi ni priblizno kvalitetnog igraca Neymaru.Dzoni je napisao/la:Brazilski problem je taj sto im je jedan nejmar glavni igrac.
Ovo govorim jer su prijasnje generacije imale klasnih igraca na izvoz,danas srm Neymara nemas igraca koji je u stanji rijesiti utakmicu.
Cuj neki Willian,Tardelli cine napad.Nisu zajedno 40 golova u karijeri dali.
Sad malo ljepše izgleda.Dzoni je napisao/la:1.Ronaldo
2.James
3.Benzema/Arbeloa
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne lupaj majke ti.messilla je napisao/la:Sad malo ljepše izgleda.Dzoni je napisao/la:1.Ronaldo
2.James
3.Benzema/Arbeloa
Cuj Arbeloa.
Da je rijec o nekoj top 20 listi,pa i nekako.
Eno ih uzeli krivog D.Costu.
Izbori
Izbori
Hoćeš to reći da čovjek nije kvalitet za top3? S kim ja diskutujem. Haj prošetaj bgti.Dzoni je napisao/la:Ne lupaj majke ti.
Cuj Arbeloa.![]()
Da je rijec o nekoj top 20 listi,pa i nekako.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 15 jun 2015, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Izdrzi Peru
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.