NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Za kraj godine da se zahvalimo svim nasim sponzorima. Nadam se sljedeca godina da ce biti jos uspjesnija i da cemo za duplo premasiti postavljene ciljeve.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
545 clanova za ovu godinu, nadam se sljedece sezone makar 600
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Fino zaokruzena godina, svaka cast.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Uprava ne vadi, ljudi imam osjecaj rade 24/7, svaka cast i podrzacu ovu ekipu makar 5 godina bili u 2 ligi. Hvala vam za sve sto radite i zelim vam sve najbolje u 2022 !!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Lijepo je biti dio ove price. 500 ljudi je top brojka. Gala je fantasticna bila a prije par godina su nam likovi u potkosulji dolazili na skupstinu kluba. Nebo i zemlja. Volim te likCe!dinodino2019 je napisao/la: ↑24 dec 2021, 18:10545 clanova za ovu godinu, nadam se sljedece sezone makar 600
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ko god je marke uzeo nek odgovara, bice ovdje cvikanja
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
I kako su ono pricali: Ne moze se naci krivac, nema dokumentacije, ko ce istrazivati koliko ih se tu promjenilo....Moze moze kad se hoce.
Najbolji novogodisnji "paketic" ponovo iz kluba! Hvala Upravo!
Najbolji novogodisnji "paketic" ponovo iz kluba! Hvala Upravo!
-
- Kontakt:
Samo prijava argumentovana i nema sumnje da ide presuda
Za kraj godine jos jedan vjerni navijac.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Svaka čast robovima iz Gradisca.
-
- Kontakt:
Poceo se klupko odmotavati, mnogi ce radi Čelika zaraditi zatvora, neka neka, cekali smo dugo, ali i docekali
- limvolikce1945
- Kontakt:
Daj bože.dinodino2019 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 10:30Poceo se klupko odmotavati, mnogi ce radi Čelika zaraditi zatvora, neka neka, cekali smo dugo, ali i docekali
Pisao sam Djeda Mrazu u vezi a tim, pa ćemo vidjeti.
Pripremite se

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Očekujem dosta jaču kampanju oko članstva od 1.1, da se
sljedeću godinu približimo brojci 1.000. Ima tu mnogo prostora da se ovo popravi, mada je i ovo odličan broj s obzirom na sve okolnosti
Samo Če !
sljedeću godinu približimo brojci 1.000. Ima tu mnogo prostora da se ovo popravi, mada je i ovo odličan broj s obzirom na sve okolnosti

Samo Če !
Možel se rezervisat 0001 članski broj

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- samoposteno
- Kontakt:
Broj clanova nije los naravno da moze bolje i mora samo mi je jedino krivo sto se na listi clanova nalazi mizeran broj uspjesnih zenicana a pogotovo osoba kojima je Celik promijenio zivot na bolje al njima na cast
Nisam do sad bio član,od nove godine aBda i ja ću se pridružiti.
Ja sam siguran da u 2022. godini idemo preko 1.000 članova! Živi bili pa vidjeli...
Prošla godina je pokazala i dokazala da su uprava i svi ljudi oko Čelika tu samo zbog ljubavi prema našem starcu. Jednostavno, nije bitan ni rang, ni roster, ni dugovi. Ljubav prema klubu će nadjačati sve probleme. Idemo u novoj godini još jače u proces potpunog ozdravljenja.
Svim Robijašima u svakom kutku planete želim Sretnu Novu godinu, sa nadom da ćemo se u ovoj sljedećoj još više radovati i biti ponosni na naš Čelik.
Prošla godina je pokazala i dokazala da su uprava i svi ljudi oko Čelika tu samo zbog ljubavi prema našem starcu. Jednostavno, nije bitan ni rang, ni roster, ni dugovi. Ljubav prema klubu će nadjačati sve probleme. Idemo u novoj godini još jače u proces potpunog ozdravljenja.
Svim Robijašima u svakom kutku planete želim Sretnu Novu godinu, sa nadom da ćemo se u ovoj sljedećoj još više radovati i biti ponosni na naš Čelik.
Fin provod veceras crno-crvenoj raji i da nam likČe u 2022. predje jos koju stepenicu na tom putu do potpunog ozdravljenja i zeljenih uspjeha!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, Quartararo i 8 gostiju.