Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
-
signalidunapark
- Kontakt:
Re: Re: Champions League 2025/26
I vi se stidite tih pobjeda. Tesko priznati ali tako je.denimen99 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 16:03Sve su pobjede bile. Tačka.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑06 apr 2026, 15:59Sva sreća sve poštene pobjede bile, real ne treba otpisivati u LŠ pa makar bio zadnji u La Ligi, ali nemoj sad da pričamo o nekom lafo “prskanju” Bayerna.
Baš se ponašam kao neko ko se stidi.. Brate sve i da te sudija naguzi, ja ću biti prvi koji će da provociraPSV je napisao/la: ↑06 apr 2026, 16:10I vi se stidite tih pobjeda. Tesko priznati ali tako je.denimen99 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 16:03Sve su pobjede bile. Tačka.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑06 apr 2026, 15:59Sva sreća sve poštene pobjede bile, real ne treba otpisivati u LŠ pa makar bio zadnji u La Ligi, ali nemoj sad da pričamo o nekom lafo “prskanju” Bayerna.![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nadam se da ces biti tu i kad Rejal ostane bez titule ove sezone, sve su ispusili jos samo LP.
Joj Gorecka, pa naravno da ću biti tu, bio sam tu i prošle godine. I ti ćeš biti tu, tu si cijelo ovo vrijeme.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Mora da te punio Goretzka kad ga 400x spomenes.denimen99 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 16:23Joj Gorecka, pa naravno da ću biti tu, bio sam tu i prošle godine. I ti ćeš biti tu, tu si cijelo ovo vrijeme.
Bit ce interesantno tebe i Shategabrija karati u mozak kad Rejal popusi na svim frontovima.
Da, biće interesantno nama. No znamo da se ti ne znaš kontrolisati i da ćeš svojom vulgarnošću pokupiti ban opet.PSV je napisao/la: ↑06 apr 2026, 16:29Mora da te punio Goretzka kad ga 400x spomenes.![]()
Bit ce interesantno tebe i Shategabrija karati u mozak kad Rejal popusi na svim frontovima.![]()
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Cuskije
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Wilshere10
- Kontakt:
Što su sutra stavili dva meča čiji konačni ishod se već zna? 
Cist poklon za kladionicare, isto ko protiv Citya. Bayern sutra gubi bar dva razlike.Neutral je napisao/la: ↑05 apr 2026, 15:452,10 na Bayernu u gostima protiv Reala. Ne sjecam se osim Barce da je neko imao tako "malu" kvota na sebi kao gost protiv Reala. Po meni jako nerealna kvota, s Realom se nikad ne zna na cemu si, mogu nastradati a isto tako mogu ti zabit tricu. Nije lako istrcati na Santiago Bernabe.
Bayern je uz Juventus pokraden od Reala, posebno Bayern. Ne znam sto se uopce to komentarise kao da svi mi nismo gledali te utakmice, apsurdni crveni kartoni, ignorisanje drugog zutog igracima Reala, ofsajd golovi itd. Totalno nebitno sada ali uozbiljite se malo.
Remember, remember the 5th of November.
A imaju i od koga strahovati, grupa navijaca Reala malo jaca od Gerile. Obuku ljubicaste ili bijele majice i lafo tifozi 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako mislis da se vec zna,nista se ne moze znat,osim ako madriđani ne potplate kao sto zna PerezWilshere10 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 18:48Što su sutra stavili dva meča čiji konačni ishod se već zna?![]()
Uplatio sam jake novce na Rejal. Nema sanse da im se ne nasilji kao i uvek. Sramota je da Rejal zavrsi sezonu bez (nasiljenog) trofeja.TonySosa je napisao/la: ↑06 apr 2026, 18:52Cist poklon za kladionicare, isto ko protiv Citya. Bayern sutra gubi bar dva razlike.Neutral je napisao/la: ↑05 apr 2026, 15:452,10 na Bayernu u gostima protiv Reala. Ne sjecam se osim Barce da je neko imao tako "malu" kvota na sebi kao gost protiv Reala. Po meni jako nerealna kvota, s Realom se nikad ne zna na cemu si, mogu nastradati a isto tako mogu ti zabit tricu. Nije lako istrcati na Santiago Bernabe.
Bayern je uz Juventus pokraden od Reala, posebno Bayern. Ne znam sto se uopce to komentarise kao da svi mi nismo gledali te utakmice, apsurdni crveni kartoni, ignorisanje drugog zutog igracima Reala, ofsajd golovi itd. Totalno nebitno sada ali uozbiljite se malo.
Mogao bih i ja to,sretan ako mi prodje tiket,a sretan ako bayern pobjediPSV je napisao/la: ↑06 apr 2026, 19:40Uplatio sam jake novce na Rejal. Nema sanse da im se ne nasilji kao i uvek. Sramota je da Rejal zavrsi sezonu bez (nasiljenog) trofeja.TonySosa je napisao/la: ↑06 apr 2026, 18:52Cist poklon za kladionicare, isto ko protiv Citya. Bayern sutra gubi bar dva razlike.Neutral je napisao/la: ↑05 apr 2026, 15:452,10 na Bayernu u gostima protiv Reala. Ne sjecam se osim Barce da je neko imao tako "malu" kvota na sebi kao gost protiv Reala. Po meni jako nerealna kvota, s Realom se nikad ne zna na cemu si, mogu nastradati a isto tako mogu ti zabit tricu. Nije lako istrcati na Santiago Bernabe.
Bayern je uz Juventus pokraden od Reala, posebno Bayern. Ne znam sto se uopce to komentarise kao da svi mi nismo gledali te utakmice, apsurdni crveni kartoni, ignorisanje drugog zutog igracima Reala, ofsajd golovi itd. Totalno nebitno sada ali uozbiljite se malo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.