NEZALAGANJE je napisao/la:Upravu si 100% i hvala na savjetu!Slatinash_7 je napisao/la:@nezalaganje
druze nemoj se dzaba truditi ovim ljudima objasniti da je minuta ko godina..svi bi vi zivot na kocku stavili da bi on igrao bolje itd itd i tako i zaa Dzeku garant govorite,covjek ga stavi od prve minute nista..forum jeste da se raspravlja,ali govoriti kako je nebitno da je on ufatio taj skok je u najmanju ruku smijesno...utakmice se odlucuju u jednoj sekundi,jedan skok puno znaci,da ne razlgabam previse...Avery ne zeza sa rotacijama po meni,samo mu je stil igre presmijesan,ima Derona on usporava igru radi Lopeza,nek njega stavi u drugu postavu kad je Bogans na terenu ili Watson a ne ovako...no to je za neke druge teme...poenta posta,Mirza propustio jos jednu ukazanu "priliku"Boli i mene kad vidim da Mirza ne igra,ali me jos vise zaboli kad kiksa u necemu jednostavnom,jer znam kako oni tamo funkconisu i da ce se sve to odraziti na njega!
Bice bolje,radnik je on!
Sjecate se neki dan kad je dao poena to jest pogodio dvije trice skroz dobro stajao na parketu i odjednom nista ni sekunde ? Ako supak sve gleda zasto to nije gledao a onu izgubljenu loptu sad gleda hm haj dosta od mene jos cu se i naljutiti