Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

BosnaSTL
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la BosnaSTL » 25 dec 2012, 22:36

NEZALAGANJE je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:@nezalaganje
druze nemoj se dzaba truditi ovim ljudima objasniti da je minuta ko godina..svi bi vi zivot na kocku stavili da bi on igrao bolje itd itd i tako i zaa Dzeku garant govorite,covjek ga stavi od prve minute nista..forum jeste da se raspravlja,ali govoriti kako je nebitno da je on ufatio taj skok je u najmanju ruku smijesno...utakmice se odlucuju u jednoj sekundi,jedan skok puno znaci,da ne razlgabam previse...Avery ne zeza sa rotacijama po meni,samo mu je stil igre presmijesan,ima Derona on usporava igru radi Lopeza,nek njega stavi u drugu postavu kad je Bogans na terenu ili Watson a ne ovako...no to je za neke druge teme...poenta posta,Mirza propustio jos jednu ukazanu "priliku"
Upravu si 100% i hvala na savjetu! ;) Boli i mene kad vidim da Mirza ne igra,ali me jos vise zaboli kad kiksa u necemu jednostavnom,jer znam kako oni tamo funkconisu i da ce se sve to odraziti na njega! :( Bice bolje,radnik je on!

Sjecate se neki dan kad je dao poena to jest pogodio dvije trice skroz dobro stajao na parketu i odjednom nista ni sekunde ? Ako supak sve gleda zasto to nije gledao a onu izgubljenu loptu sad gleda hm haj dosta od mene jos cu se i naljutiti

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 25 dec 2012, 22:39

Bilo kako bilo, nadam se da će početi dobijati veću minutažu, jer je ovo prava patnja, i za njega, i za nas koji očekujemo puno od njega. Još kad pomislim na predstojeći Eurobasket....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 25 dec 2012, 22:41

BosnaSTL je napisao/la: Sjecate se neki dan kad je dao poena to jest pogodio dvije trice skroz dobro stajao na parketu i odjednom nista ni sekunde ? Ako supak sve gleda zasto to nije gledao a onu izgubljenu loptu sad gleda hm haj dosta od mene jos cu se i naljutiti

Ma pusti misle da ce Mirza u toj 1 minuti zaraditi da sljedeci put dobije 2 minute. Hoce dobiti al isto ovako kad budu gubili 30 razlike. Drvosjece u timu Evansa, Wallaca niko ne moze ugroziti i oni se mogu ispucavati, gubiti lopte, nemati skoka u odbrani ali opet ce biti glavni na terenu..
15.10 - 15.06 ...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 dec 2012, 22:56

Kao sto rekoh prije 2,3 sedmice desava se,Avery gubi kompas nad ekipom :!: :!: Ocigledno da majmun gradi igru oko Lopeza,a Deron od tada pruza ama, bas nista :!: Samo Majmun moze da gura lopeza na prvo mjesto :!Sumnjam da ce Avery jos dugo da bude trener. U vezi Mirze se ne sekiram toliko,dovoljno sam vidio zadnjih godina uvjeren sam u njegove kvalitete.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 dec 2012, 23:05

skyisthelimit je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la: Sjecate se neki dan kad je dao poena to jest pogodio dvije trice skroz dobro stajao na parketu i odjednom nista ni sekunde ? Ako supak sve gleda zasto to nije gledao a onu izgubljenu loptu sad gleda hm haj dosta od mene jos cu se i naljutiti

Ma pusti misle da ce Mirza u toj 1 minuti zaraditi da sljedeci put dobije 2 minute. Hoce dobiti al isto ovako kad budu gubili 30 razlike. Drvosjece u timu Evansa, Wallaca niko ne moze ugroziti i oni se mogu ispucavati, gubiti lopte, nemati skoka u odbrani ali opet ce biti glavni na terenu..
Da li si uopste ti gledao utakmicu,makar zadnjih 5 minuta ???Ako nisi,makar pogledaj eto box score i tu ces u rubrici steals kod Wallace vidjeti makar brojku 3 i to je sve bilo u 2-3 minute kad su Netsi i dosli na -10 i moglo se sve preokrenuti zahvaljujuci gospodinu za kojeg govoris da se ispucavao i imao je sut 4-7 tako da...Avery gubi konce sto jest jest,agresivna mu igra donese rezultat on nesto glumi...Svi smo mi ljuti jer Mirza ne igra al on mora graditi reputaciju minutu po minutu,sut po sut,skok po skok,sad to sto vi necete da skontate zao mi je...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 25 dec 2012, 23:09

pretjerao je ovaj lik gore, Wallace je najbolji igrac Netsa ove sezone.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 dec 2012, 23:29

Da spojim ovu temu sa onom o Edinu Džeki? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 25 dec 2012, 23:37

NG1 je napisao/la:pretjerao je ovaj lik gore, Wallace je najbolji igrac Netsa ove sezone.
U tome je i problem to sto je Wallace najbolji igrac zadnji nekoliko tekmi a nije citavu sezonu !! Gledao sam tekmi u kojim Williamsa niko nije mogao zaustavit i Nets su bili 11-4 a sada 14 -13 rekord !Williams nije ni blizu svoje forme sa pocetka sezone!!Mirza u ovoj ekipi mora dobit vise minuta jer sa tricom ili dvije mogli su se vratit u tekmu iprotiv Celticsa!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 dec 2012, 23:41

Monolog je napisao/la:Da spojim ovu temu sa onom o Edinu Džeki? :mrgreen:
nemoj molim te :D da moram(o) i onim tamo objasnjavati kako sam se sj.ebao kad sam cuo Dzeko u 90 min utakmice protiv Readinga,do tad se cuo nije...mali offtopic al sale nije na odmet
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 dec 2012, 03:45

sa jednom minutom se ne bi dokazao ni jordan beze ga uvodi minutu nema od toga nista

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 dec 2012, 14:34

O Mirzi mozemo dati ocjenu tek kada dobije sansu da igra 15 minuta po mecu. Pa nek ga pusti 2,3 tekme i tada ce se vidjeti ko je Mirza i sta je Mirza.
Ja vjerujem u njega da ce uspjeti u NBA, samo pitanje u kojem klubu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 27 dec 2012, 01:33

D-Will i Hump veceras inactive, Mirza ce ponovo bar u trenerci bit :D
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 27 dec 2012, 01:37

bhsport je napisao/la:O Mirzi mozemo dati ocjenu tek kada dobije sansu da igra 15 minuta po mecu. Pa nek ga pusti 2,3 tekme i tada ce se vidjeti ko je Mirza i sta je Mirza.
Ja vjerujem u njega da ce uspjeti u NBA, samo pitanje u kojem klubu.
pustao ga je na pocetku al jednostavno nije dovoljno pokazao ;) i dok bar na treningu ne pokaze da moze igrati na visokom nivou - nece igrati vise od 3min po mecu ;)

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 27 dec 2012, 02:09

je'l počelo umivanje?? :D
zavodnička frizura :D
slika
Kindže, kindže...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 dec 2012, 03:33

treca cetvrtina on jos statira na klupi, fakat tuzno gledat valjda ce doc na svoje i pocet igrat bar po 15-20 minuta inace mu karijera propade.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Amar14
Kontakt:

Post Postao/la Amar14 » 27 dec 2012, 04:20

Makar je 2 Poena zabio :/

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 dec 2012, 04:26

TAMAN da ugasim link kad ulazi Mirza i ubaci dvicu ,a jesu losi ovi Nets gluho bilo pa onaj Joe Johnson ispo iz takta skroz !! Oni na YES networku pokisli skorz hehehe!! :D

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 dec 2012, 11:03

I kad je uveo Mirzu u igru. Jel minut prije kraja :lol:
Ukoliko je zabio 2 poena sa sutem 1/1 ocekujemo po nasim strucnjacima da ce sljedeci put zaigrati vise
Jbg svaka minuta sa poenima je dragocijena :lol:
15.10 - 15.06 ...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 dec 2012, 11:27

skyisthelimit je napisao/la:I kad je uveo Mirzu u igru. Jel minut prije kraja :lol:
Ukoliko je zabio 2 poena sa sutem 1/1 ocekujemo po nasim strucnjacima da ce sljedeci put zaigrati vise
Jbg svaka minuta sa poenima je dragocijena :lol:

Avery se igra sa poslom ;) na stranu sto Mirza ne igra,ali sada i Evans nema vise neke minute. :mrgreen:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 27 dec 2012, 11:40

jest bilo 1/1 :P e sad ja msm da je njegova sansa u slabim igrama brooklyna ;) pa da bi na osnovu toga mogao dobijati vise sanse ;)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.