Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks!!
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Katastrofa od sudjenja, ponosan sam na momke ma kakvi god da su veceras bili sudije su bile 1000 puta gore i to je cinjenica!
Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks Go Knicks!!
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Tačno tako, Dejo. Jašta nego ponosan, odlična završnica. Svi su prosuli dušu zadnjih 5 minuta i zamalo da ih stignemo.
Da nije bilo sudija ovo bi dobili bez ikakvih problema, dakle bez pola muke iako smo igrali loše. Dominiramo i kada igramo loše, ali džaba kada su sudije više dominantni nego košarka. Ovo što smo večeras/jutros gledali je sramota i za kantonalnu ligu, a ne za najbolju na svijetu. Naravno, ništa se ne čini nakon ovakvog suđenja, niti će iko išta pričati o tome. Lavovski su svi redom odigrali i odlične postavke Herba Williamsa, drago mi je da je osjetio malo kako je biti head coach.
Usput, Chandler je trebao razbiti babygirla noaha, ne bi mi bilo krivo par utakmica bez njega. GO NY GO!
@adriano, tako ti je to, ne može se igrom, ali može zato suđenjem protiv najdominantnijeg tima u na eastu
s bulsima se vidimo u januaru ako Bog da.
Da nije bilo sudija ovo bi dobili bez ikakvih problema, dakle bez pola muke iako smo igrali loše. Dominiramo i kada igramo loše, ali džaba kada su sudije više dominantni nego košarka. Ovo što smo večeras/jutros gledali je sramota i za kantonalnu ligu, a ne za najbolju na svijetu. Naravno, ništa se ne čini nakon ovakvog suđenja, niti će iko išta pričati o tome. Lavovski su svi redom odigrali i odlične postavke Herba Williamsa, drago mi je da je osjetio malo kako je biti head coach.
Usput, Chandler je trebao razbiti babygirla noaha, ne bi mi bilo krivo par utakmica bez njega. GO NY GO!
@adriano, tako ti je to, ne može se igrom, ali može zato suđenjem protiv najdominantnijeg tima u na eastu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Idemo dalje jos jace aBd.Carlo je napisao/la:Tačno tako, Dejo. Jašta nego ponosan, odlična završnica. Svi su prosuli dušu zadnjih 5 minuta i zamalo da ih stignemo.
Cjeli mec su nas sjekli i svirali nad njima cudne faulove a kad bi lik izbusio Mela sa AK47 nebi bilo faula al bukvalno.
Onda ono sto mi je zapalo za oko onaj faul Tysona kod postavljanja bloka, a to isto za sta je sviran faul Tysonu radi frljokan svaki ebeni put.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Vjeruj mi, uopšte mi nije krivo nakon ovakvog poraza kako mi obično bude samo zbog dokaza da možemo pobjediti kada loše igramo, odnosno kada preloše igramo. Mogli smo ih uzeti minimalno +10, ali kao što rekoh sudije su nas u tome spriječile. Važno je da su svi na kraju dušu izkašljali, to mi se sviđa. Cope treba startati umjesto Brewera ili možda James White, nije bitno, uglavnom samo da Brewer ne igra.DejaNMG je napisao/la:Idemo dalje jos jace aBd.Carlo je napisao/la:Tačno tako, Dejo. Jašta nego ponosan, odlična završnica. Svi su prosuli dušu zadnjih 5 minuta i zamalo da ih stignemo.
Cjeli mec su nas sjekli i svirali nad njima cudne faulove a kad bi lik izbusio Mela sa AK47 nebi bilo faula al bukvalno.
Onda ono sto mi je zapalo za oko onaj faul Tysona kod postavljanja bloka, a to isto za sta je sviran faul Tysonu radi frljokan svaki ebeni put.
Rekoh, nije prvi put da se ovako sudi bulsima protiv nas. U aprilu se slično nešto slično desilo (samo ni priblično u ovoj mjeri) pa smo ih dobili. Nema veze, glavu gore, idemo dalje
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Citajuci vase komentare rekao bi covjek da su Bulls-i nezasluzeno sinoc dobili utakmicu, a ono mi vodili od prve do zadnje sekunde, i to vecinu utakmice dvocifrenim vodstvom.
Da nisam gledao utakmicu, pa i reprizu, rekao bi po vasim komentarima, da su sudije doslovno ubacivale koseve za Bulls-e. Rekao bi da su vam sve zivo svirali vama a Bulls-ima nista, a ono objema ekipama svirano 25 faula. Mi 2 tehnicke vi 2 tehnicke. Prve 3/4 egal sudjenje, gdje su dozvolili malo grublju igru. To sto Melo za svaki iole kontakt trazi faul, ne znaci da je bio. Jesu protiv vas svirali losije u 4/4, ali pretjerujete.
Valjda su sudije i skakale u ovoj utakmici za Bulls-e, pa smo vas zato izdominirali na tom frontu 51-40 (bilo je i gore po vas do 4/4). U prve 3/4 smo igrali odlicnu odbranu, i vi niste mogli meda. Sama cinjenica, da ste od 5minute u 2/4 (zadnjih 7 min 2/4 ste postigli samo 2 poena), pa do 9min u 3/4 (16 minuta raspon) postigli samo 12 poena, ide tom u prilog. Chandler nije nista mogao pored Noah-a. Zato i jeste bio onako frustriran. 5 poena do iskljucenja.
A sa druge strane uz dobru odbranu 3/4, mi smo imali prilicno dobru sutersku noc. Pa kad vam je Hinrich uvalio 16 poena sve govori. I to 4/5 za 3poena i 6/8 iz igre.
Malo objektivnosti nije na odmet. Da su vas ostetile sudije u nekim trenutcima, jesu. Ali da bi vi dobili ovu utakmicu da nisu...
Da nisam gledao utakmicu, pa i reprizu, rekao bi po vasim komentarima, da su sudije doslovno ubacivale koseve za Bulls-e. Rekao bi da su vam sve zivo svirali vama a Bulls-ima nista, a ono objema ekipama svirano 25 faula. Mi 2 tehnicke vi 2 tehnicke. Prve 3/4 egal sudjenje, gdje su dozvolili malo grublju igru. To sto Melo za svaki iole kontakt trazi faul, ne znaci da je bio. Jesu protiv vas svirali losije u 4/4, ali pretjerujete.
Valjda su sudije i skakale u ovoj utakmici za Bulls-e, pa smo vas zato izdominirali na tom frontu 51-40 (bilo je i gore po vas do 4/4). U prve 3/4 smo igrali odlicnu odbranu, i vi niste mogli meda. Sama cinjenica, da ste od 5minute u 2/4 (zadnjih 7 min 2/4 ste postigli samo 2 poena), pa do 9min u 3/4 (16 minuta raspon) postigli samo 12 poena, ide tom u prilog. Chandler nije nista mogao pored Noah-a. Zato i jeste bio onako frustriran. 5 poena do iskljucenja.
A sa druge strane uz dobru odbranu 3/4, mi smo imali prilicno dobru sutersku noc. Pa kad vam je Hinrich uvalio 16 poena sve govori. I to 4/5 za 3poena i 6/8 iz igre.
Malo objektivnosti nije na odmet. Da su vas ostetile sudije u nekim trenutcima, jesu. Ali da bi vi dobili ovu utakmicu da nisu...
Postovanje treba zaraditi.
Malo objektivnosti nije na odmet, a govoriš da je pobjeda više nego zaslužena, a i sam si rekao da je nisi ni gledao 
Ja opet imam osjećaj da bi lagano dobili meč da nije bilo sudijske pomoći, ali sad je to druga stvar. Izgubili smo, ali svakako da smo ponosni na tim. 45 poena za jednu četvrtinu nije mala stvar još plus s rezervama smo igrali i bez Mela, Smitha i Chandlera.
Ja opet imam osjećaj da bi lagano dobili meč da nije bilo sudijske pomoći, ali sad je to druga stvar. Izgubili smo, ali svakako da smo ponosni na tim. 45 poena za jednu četvrtinu nije mala stvar još plus s rezervama smo igrali i bez Mela, Smitha i Chandlera.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prvo pročitaj kako treba šta čovjek kaže, a onda ga napadajCarlo je napisao/la:Malo objektivnosti nije na odmet, a govoriš da je pobjeda više nego zaslužena, a i sam si rekao da je nisi ni gledao![]()
Da nisam gledao utakmicu, pa i reprizu, rekao bi po vasim komentarima, da su sudije doslovno ubacivale koseve za Bulls-e. Rekao bi da su vam sve zivo svirali vama a Bulls-ima nista, a ono objema ekipama svirano 25 faula.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pročitaj njegov post na temi bullsario_Ferdy88 je napisao/la:Prvo pročitaj kako treba šta čovjek kaže, a onda ga napadajCarlo je napisao/la:Malo objektivnosti nije na odmet, a govoriš da je pobjeda više nego zaslužena, a i sam si rekao da je nisi ni gledao![]()
Da nisam gledao utakmicu, pa i reprizu, rekao bi po vasim komentarima, da su sudije doslovno ubacivale koseve za Bulls-e. Rekao bi da su vam sve zivo svirali vama a Bulls-ima nista, a ono objema ekipama svirano 25 faula.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ko nije gledao utakmicu?
A da prvo procitas post...
A na tvoje sigurno bi dobili.... mogu samo reci, da baba ima m.uda bila bi deda.
I da, vise nego zasluzena pobjeda. Jer tako biva kad neka ekipa vodi cijelu utakmicu i to ubjedljivom prednoscu.
A na tvoje sigurno bi dobili.... mogu samo reci, da baba ima m.uda bila bi deda.
I da, vise nego zasluzena pobjeda. Jer tako biva kad neka ekipa vodi cijelu utakmicu i to ubjedljivom prednoscu.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 22 dec 2012, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Opet ne čitaš kako trebaCarlo je napisao/la: pročitaj njegov post na temi bullsa
Gledam sinoc uzivo Thibsov intervju odmah poslije tekme. Da nisam gledao utakmicu, reko bi da smo izgubili po njegovim komentarima, i raspolozenju. Bilo je garant veselo igracima kasnije u svlacionici.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
dobro, moja greška, nisam fino pročitao. svejedno, ne mislim da je više nego zaslužena pobjeda, pa zamalo da izgubite, sreća vaša pa je bio kraj tekme, da je ostala još minuta vi bi zijanili, ali šta je, tu je. neću da pričam o nečemu što se nije desilo, vidjećemo se 11. januara kao što je i Melo rekao da jedva čeka taj meč.kad_kako je napisao/la:Ko nije gledao utakmicu?A da prvo procitas post...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jos uvjek ste losi za nas
. ad se otac Rose vrati cuvajte se
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
De ba jarane.SaltCityAttack je napisao/la:jos uvjek ste losi za nas. ad se otac Rose vrati cuvajte se
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sto ne kontam? prvo malo sam se nasalio, a drugo i upravu sam..nesto neznam kad ste bili nas bolji
..vec ste dvije zijanili od nas bez Rosa
...ja brate uzivam gledat Bullse i Knickse u MSG jer kad je Rose na parketu najvise cujes onih uzdaha publike nakon Rosovih prodora 
kazem salio sam se jer ja ovu ekipu Bullsa ne svatam ozbiljno ebz Rosa i jos jendog super stara i to je to...io mi kao ovakvi vas stresemo 2 puta meni je to uzivancija a ti kako hoces
kazem salio sam se jer ja ovu ekipu Bullsa ne svatam ozbiljno ebz Rosa i jos jendog super stara i to je to...io mi kao ovakvi vas stresemo 2 puta meni je to uzivancija a ti kako hoces
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 22 dec 2012, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zajebancija brate. 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
po meni imate bolju ekipu od nase ove godine ...imate naranvo i bolji rekord ...mi jednostanvo igramo bez lidera i opet smo do sada izvuli nekih 15 pobjeda sto je po meni zadovoljavajuce ...pa ja sam mislio da cete nas u obadvije tekme razbit iskreno da ti kazem
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nismo ni mi ništa bolji što se povreda tiče. Igramo bez dva startera i bez pola klupe, ali bukvalno. Bit ćete bolji kada budete imali bolji rekord 
Amare neće igrati sutra, ja mislim da bi trebao zaigrati u utorak protiv Lakersa.
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_ ... -sidelined" onclick="window.open(this.href);return false;GREENBURGH, NY. -- New York Knicks coach Mike Woodon ruled out Amar'e Stoudemire's return for this Sunday's home game against the Minnesota Timberwolves.
"We did talk this morning in great detail, but nothing has been defined yet in terms of when he's going to return," the coach said after Saturday's practice. "It's still kind of like day to day until he's comfortable and ready to go, and he's not there yet."
Amare neće igrati sutra, ja mislim da bi trebao zaigrati u utorak protiv Lakersa.
Ian Begley @IanBegley
No surprise, but Woodson confirms that Amar'e will not be available for the Lakers game on Christmas Day. #Knicks
Al Iannazzone @Al_Iannazzone
Rasheed and Marcus are shooting. But neither will play tonight.
Love ne igra večeras.Marc Berman @NYPost_Berman
Camby said he will play Christmas Day. Feels close to pain free after cortisone.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Bez Love-a Minnesota nebi trebala šta tražiti večeras u MSG ali kako Knicksi znaju zasrat treba skočit pa reći hop
Čini mi se da je ovo prvi puta ili drugi tek da se poklapaju utakmice ove sezone Giantsi i Knicksi, Rangersa još uvijek nema
Puno bitniju utakmicu igraju Giantsi pa ću malo više vremena tu provest.
@Carlo izvještavaj detaljno
Čini mi se da je ovo prvi puta ili drugi tek da se poklapaju utakmice ove sezone Giantsi i Knicksi, Rangersa još uvijek nema
Puno bitniju utakmicu igraju Giantsi pa ću malo više vremena tu provest.
@Carlo izvještavaj detaljno
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.