Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

azTer
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la azTer » 03 nov 2012, 15:20

bit će ovo dobra utakmica, očekujem dosta golova :)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 nov 2012, 15:36

DesimaL je napisao/la:Mozda umjesto Emrea staviti Raul Garciu,koji je po meni ove sezone vazna karika u Atleticu.
Trebao bi on poceti ,pogotovo ako Tiago bude starter . Nije iskljuceno da RG zaigra na krilu a iza napadaca Emre.Mada ja licno najvise volim kada iz Falcaa,Adriana i Arde igra Koke . Ali Colo najbolje zna 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 03 nov 2012, 22:54

katastrofa, prvi sut i odmah gol, u drugom poluvremenu mora biti bolje

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 nov 2012, 22:58

Poprilicno izjednacena utakmica .
kao sto sam napisao gore u najavi ,Valencia ce igrati dugim loptama na Soldada .
I upravo im je jedna takva akcija prosla . Prakticno iz nicega su zabili ,naravno svaka cast Soldadu na majstorskom golu . Osim toga,nisu napravili neke prilike ,vise se bave nekim nekorektnim stvarima poput simulacija .
Doduse,nije ni Atleti nesto specijalno odigrao. Mario na klupi? To mi nije jasno . Emre totalno nevidljiv ,stoga se nadam ulasku Raula Garcije i Kokea umjesto njega . Ovdje bi bod bio kuca ...Mada vjerujem da se ovo more preokrenuti .

Emre napolje
Tiago napolje
Cebolla unutra
Raul Garcia unutra
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 nov 2012, 23:01

Čist penal na Tigrom nije sviran, kod onog kornera, a poslije toga pada je zadobio i onaj udarac Soldada kopačkom u glavu i posjekotinu :x
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 04 nov 2012, 00:01

Meni je vala sumnjivija ova situacija u zadnjem Atleticovom napadu sa Raulom Garcijom, mislim da je postojao kontakt. Ali ako se iko nema pravo zaliti na sudjenje protiv Valencije onda je to Atletico :mrgreen:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 nov 2012, 00:03

D10S je napisao/la:Meni je vala sumnjivija ova situacija u zadnjem Atleticovom napadu sa Raulom Garcijom, mislim da je postojao kontakt. Ali ako se iko nema pravo zaliti na sudjenje protiv Valencije onda je to Atletico :mrgreen:
nevjerovatan pokusaj glume.Sam je gurao svoju nogu na Joaou(mislim da je on bio).Ono bi vjerovatno upalilo kod 90% sudaca ali ovog puta sudija je bio hladnokrvan.
Utakmica odlicna.Valencija imala vise od igre , konkretniji.Atletico se previse oslanjao na Radovana koji je bio u vise navrata utrojen.Costa i Rami su mu jahali po ledjima.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 04 nov 2012, 00:05

Johny je napisao/la:
D10S je napisao/la:Meni je vala sumnjivija ova situacija u zadnjem Atleticovom napadu sa Raulom Garcijom, mislim da je postojao kontakt. Ali ako se iko nema pravo zaliti na sudjenje protiv Valencije onda je to Atletico :mrgreen:
nevjerovatan pokusaj glume.Sam je gurao svoju nogu na Joaou(mislim da je on bio).Ono bi vjerovatno upalilo kod 90% sudaca ali ovog puta sudija je bio hladnokrvan.
Utakmica odlicna.Valencija imala vise od igre , konkretniji.Atletico se previse oslanjao na Radovana koji je bio u vise navrata utrojen.Costa i Rami su mu jahali po ledjima.

Prije je kreno covjek da pada + gleda u sudca da bude siguran ocel vidjet , smjesno sve.Zasluzena pobjeda, sudija cudan,mogo je komplentu klupu Valencie iskljucit :)
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 04 nov 2012, 00:07

Johny je napisao/la: nevjerovatan pokusaj glume.Sam je gurao svoju nogu na Joaou(mislim da je on bio).Ono bi vjerovatno upalilo kod 90% sudaca ali ovog puta sudija je bio hladnokrvan.
Dobro, preko puta kompa mi je na TV bio film sa Jennifer Lopez pa mozda nisam zapazio taj detalj :mrgreen: Ali sam uvjeren da je ondje postojao kontakt i da je bilo elemenata za penala.

Evo sta Marca kaze:
http://www.marca.com/2012/11/03/futbol/ ... 78764.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Po meni bi ovdje bilo realno da je zavrsilo 1-1, al' eto, zavrsi 2-0 :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 nov 2012, 00:07

Ma ni govora o penalu.

Valencija je ostecena sa onim crvenim kartonom, malo je sudija pozuriio...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 nov 2012, 00:16

rio_Ferdy88 je napisao/la:Čist penal na Tigrom nije sviran, kod onog kornera, a poslije toga pada je zadobio i onaj udarac Soldada kopačkom u glavu i posjekotinu :x
Ovo je bio čist penal i direktan utjecaj na dalji tok tekme ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 04 nov 2012, 00:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Čist penal na Tigrom nije sviran, kod onog kornera, a poslije toga pada je zadobio i onaj udarac Soldada kopačkom u glavu i posjekotinu :x

A to ga Soldado namjerno udario(uopste ga nije ni udario,vec ga okrzno),a si pogledo situaciju kad je arda kopackom namjerno nagazio pereiru?Ono je za crveni bilo,i to bi utjecalo na dalji tok tekme,al s obzirom s igracem manje da je Valencia jos dala gol , zasluzeno je pobjedila :)
.Amunt Valencia !!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 nov 2012, 00:41

deenniiVCF je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:

A to ga Soldado namjerno udario(uopste ga nije ni udario,vec ga okrzno),a si pogledo situaciju kad je arda kopackom namjerno nagazio pereiru?Ono je za crveni bilo,i to bi utjecalo na dalji tok tekme,al s obzirom s igracem manje da je Valencia jos dala gol , zasluzeno je pobjedila :)
Nije taj udarac, već trenutak prije toga kada je Tigre pao zahvaljujući potezanju sa leđa nekog od igrača Valencie, a Soldado ga je zakačio nakon toga pada ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 04 nov 2012, 00:58

rio_Ferdy88 je napisao/la: Nije taj udarac, već trenutak prije toga kada je Tigre pao zahvaljujući potezanju sa leđa nekog od igrača Valencie, a Soldado ga je zakačio nakon toga pada ;)
Takva povlacenja su sasvim normalna kad se izvodi korner,kad bi se to svaki put protumacilo kao penal , onda bi na svakoj tekmi imao po 2-3 penala
.Amunt Valencia !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 nov 2012, 11:30

Nisam nesto pretjerano razocaran porazom jer nema razloga .
Atletico je dao sve od sebe ,odigrao sasvim korektno ,i na kraju krajeva,bio je bolja ekipa tokom citavog susreta,pogotovo u drugom poluvremenu . Dovoljno je pogledati statistiku u kornerima . Cestitke Adiu i ostalim Sismisima na pobjedi . No malo sam racocaran Valencijom jer pobjedila u maniru male ekipe. Ubili su hljeb u Falcau i ne samo to . Odavno nisam vidio da jedna ekipa igra tako grubo i prljavo . Toliko izlezavanja i kradje vemena ,pogotovo tu mislim na j'benog Diega Alvesa koji nijednom nije zadobio neki udarac,a nasao se na travi pet ili sest puta. Sta napisati za Pereiru ? Sve je komentator rekao . Koja klosarcina jbte slika te nekorektne stvari u stvari najbolje oslikavaju snagu Atletica . Sada se protivnici na svom terenu sluze takvim stvarima i zadovoljavaju se i jednim bodom protiv velikog Atletica ;) .Ne znam jel Soldado namjerno udario Falcaa, ali sam siguran da je onako udario Messia ili Ronalda ,ne samo da bi dobio crveni ,vec bi ga protjerali iz Spanije .
Takodje,cisti je penal postojao u toj akciji . A zasto sudija nije svirao penal ? Mislim da je Falcao glupo pao ,da je pao unazad ,sto bi bilo logicnije ,mislim da bi bio penal za Atletico. Deenni @. Istina,takve situacije jesu ceste prilikom izvodjenja kornera, ali isto tako nije rijetkost da sudija svira penal ;) .Tako da se tu slazem sa Riom @. Arda ubjedljivo najbolji . Poigravao se sa igracima Valencie,imap par odlicnih proigravanja i poteza,bilo ga je svuda po terenu . Adrian konacno odigrao jednu Adrianovsku tekmu ,tako da se i on lagano vraca u formu .
Dosao je kraj jedne izvanredne serije,ali mozda i bolje jer mislim da ce biti manji pritisak na ekipi . Vjerujem da ce vec u sljedecem kolu Getafe biti napunjen do vrha . Inace Jedva cekam okrsaje sa Realom i Barcom . Timovima koji ce igrati otvoreno ,siguran sam da ce Atletico izvuci dobre rezultate protiv Duopola 8-) .

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 nov 2012, 11:38

deenniiVCF je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Nije taj udarac, već trenutak prije toga kada je Tigre pao zahvaljujući potezanju sa leđa nekog od igrača Valencie, a Soldado ga je zakačio nakon toga pada ;)
Takva povlacenja su sasvim normalna kad se izvodi korner,kad bi se to svaki put protumacilo kao penal , onda bi na svakoj tekmi imao po 2-3 penala
Evo dokaza za ovo sto sam govorio, prva slika je prije nego je zaradio posjekotinu (ono sto sam napisao gore) i to su po meni cisti penali, jer je isao na loptu, a Pereira ga je oborio sa ledja ;)

slika

Na kraju mislim da je neki remi bio i najrealniji ishod, jer nije Atleti bio bez sansi, ali svakoj seriji mora doci kraj, pa tako i Cholovoj :( (a i Juventusovoj :mrgreen: )

Ocjene za sinocnji poraz ;)

slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 nov 2012, 15:26

juznjak> je napisao/la:Nisam nesto pretjerano razocaran porazom jer nema razloga .
Atletico je dao sve od sebe ,odigrao sasvim korektno ,i na kraju krajeva,bio je bolja ekipa tokom citavog susreta,pogotovo u drugom poluvremenu . Dovoljno je pogledati statistiku u kornerima . Cestitke Adiu i ostalim Sismisima na pobjedi . No malo sam racocaran Valencijom jer pobjedila u maniru male ekipe. Ubili su hljeb u Falcau i ne samo to . Odavno nisam vidio da jedna ekipa igra tako grubo i prljavo . Toliko izlezavanja i kradje vemena ,pogotovo tu mislim na j'benog Diega Alvesa koji nijednom nije zadobio neki udarac,a nasao se na travi pet ili sest puta. Sta napisati za Pereiru ? Sve je komentator rekao . Koja klosarcina jbte slika te nekorektne stvari u stvari najbolje oslikavaju snagu Atletica . Sada se protivnici na svom terenu sluze takvim stvarima i zadovoljavaju se i jednim bodom protiv velikog Atletica ;) .Ne znam jel Soldado namjerno udario Falcaa, ali sam siguran da je onako udario Messia ili Ronalda ,ne samo da bi dobio crveni ,vec bi ga protjerali iz Spanije .
Takodje,cisti je penal postojao u toj akciji . A zasto sudija nije svirao penal ? Mislim da je Falcao glupo pao ,da je pao unazad ,sto bi bilo logicnije ,mislim da bi bio penal za Atletico. Deenni @. Istina,takve situacije jesu ceste prilikom izvodjenja kornera, ali isto tako nije rijetkost da sudija svira penal ;) .Tako da se tu slazem sa Riom @. Arda ubjedljivo najbolji . Poigravao se sa igracima Valencie,imap par odlicnih proigravanja i poteza,bilo ga je svuda po terenu . Adrian konacno odigrao jednu Adrianovsku tekmu ,tako da se i on lagano vraca u formu .
Dosao je kraj jedne izvanredne serije,ali mozda i bolje jer mislim da ce biti manji pritisak na ekipi . Vjerujem da ce vec u sljedecem kolu Getafe biti napunjen do vrha . Inace Jedva cekam okrsaje sa Realom i Barcom . Timovima koji ce igrati otvoreno ,siguran sam da ce Atletico izvuci dobre rezultate protiv Duopola 8-) .
Hvala na cestitci :mrgreen: Mislim da nemas razloga kritikovati Pereiru.Poznato je da Portugalci vole igrati prljavo,a realno i kod Atletica su dosta prljavo igrali Arda i Godin.
Soldado nije namjerno udario Falcaa,jer mu je ovaj bio iza leđa.Vaznost utakmice je ucinio svoje da je Valencia znalacki cekala svoju sansu,a Atletico je bio gotovo bezopasan.U drugom dijelu su diktirali tempo,no bez nekih velikih prilika.
Ovo oko penala mozda je kontakta i bilo,ali da su suđeni penali bilo bi i vise nego prestrogo.Vama grada Valencia ostaje mjesto gdje ne mozete do pobjeda :mrgreen:
Naravno,zelim vam srecu u nastavku sezone ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 nov 2012, 11:48

Prema IFFHS-u ,Atleti drugi klub svijeta 8-) mada ih ne smatram previse relevantnim ,ipak ljepo je vijeti ovo .

1. (1.) FC Barcelona España/4 349,0
2. (5.) Club Atlético de Madrid España/4 290,0
3. (2.) CD Universidad de Chile Santiago Chile/3 289,5
4. (3.) CA Boca Juniors Buenos Aires Argentina/4 276,0
5. (4.) Real Madrid CF España/4

Protiv Mandrila 1 decembra u 22:00 .sto ti ga dodje subota . Jedva cekam. Ali trebaju se dobiti sve tekme do tog susreta zbog samopouzdanja ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 nov 2012, 14:47

IFFHS je teška sprdačina. :mrgreen:
Al ipak je lijepo vidjeti ovako nešto :D

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 07 nov 2012, 13:49

Ne zasluzen poraz od Valencije ali idemo dalje.Do Reala se igra sa Getafeom,Granadom i Sevillom u ligi i realnost su tri pobjede.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []