Gledam i ja Engleze al samo prave velike utakmice a ne tipa West Ham-Tottenham.Na te sam derbije mislio kad sam rekao neke al haj nebitno
Sport i TV
Re: Sport i TV
Vidi sto mu je zasmetalo
Gledam i ja Engleze al samo prave velike utakmice a ne tipa West Ham-Tottenham.Na te sam derbije mislio kad sam rekao neke al haj nebitno
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ma sve je od osobe do osobe. SK ima jace lige ali sigurno da i arena ima dosta ljubitelja. Najbolje bi bilo da svi imamo sve.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ma da imamo sve ne bi izlazili iz kuce 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
I ja gledam engleze i uživam u svim tekmama ali najviše pratim Arenu zbog Calcia i Ligue 1. Uskoro će Telemach pustiti signal na ovoj kablovskoj koju koristim (BHB Tuzla) i vjerovatno ću da ih otkažem i uvedem Moja TV zbog Arene.
Forza Milan!
Spanci i englezi cine prevagu,formula nije ekskluziva neka ima je na Rtl njemackom nekodirano godinama,Nba sa minimalnim brojem prenosa do playoffa nije toliko snazan adut.miki_92 je napisao/la:da, bas su ih potukli
Arena dominira u domacem sportu te uz ligu prvaka i europsku ligu i naravno francuze i talijane ima respektabilnu ponudu,ponavljam englezi i spanci daju prednost sk,nisam siguran da moto gp ili tenis mogu donijeti neki ogroman broj pretplatnika.
U svakom slucaju s obzirom da zivimo u sistemu koji dopusta telemahu i vlasniku arena da yebu nas korisnike u zdrav mozak medjusobnim prepucavanjem i uslovljavanjem nama ostaje da se nadmecemo ko je jaci arena ili sk.
Kako bih volio da dodje Bein sports i zakajla i arenama i sk.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
@madridist Tacno tako. Vjerovatno jedina drzava gdje ovisis o monopolu vlasnika umjesto da si rasterecen i da sam sve biras.
@Lillard mozes li mi otkriti tu enigmu
@Lillard mozes li mi otkriti tu enigmu
''Neka me mrze samo da me se boje''
I ja imam 4 arene i Sk1, arena mi je preča ako već moram da se odlučim. Da nam je normalna situacija k'o što nije onda bi imali sve programe i uživali u svemu.
Forza Milan!
Zapravo imam 4 Arene i 2 SK-a, ali Boze moj, ne mogu rec da je lose..
Home TV @Maestro, guglaj
Home TV @Maestro, guglaj
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajde, nemojte me zayebavati da je ABA liga neki mega adut u ovoj borbi
Evo, medju ljudima s kojima se ja druzim i Euroliga i NFL i Formula 1 su gledaniji od yebene ABA lige! SK samara vec godinama. Areni svaka cast na LP i Italijanskoj ligi, ali sve ostalo je nidje veze.
e jbg ako cemo tako gledati da F1 nije ekskluziva onda vecina sportskih dogadjaja mozemo tako prekrizitimadridist je napisao/la:Spanci i englezi cine prevagu,formula nije ekskluziva neka ima je na Rtl njemackom nekodirano godinama,Nba sa minimalnim brojem prenosa do playoffa nije toliko snazan adut.miki_92 je napisao/la:da, bas su ih potukli
Arena dominira u domacem sportu te uz ligu prvaka i europsku ligu i naravno francuze i talijane ima respektabilnu ponudu,ponavljam englezi i spanci daju prednost sk,nisam siguran da moto gp ili tenis mogu donijeti neki ogroman broj pretplatnika.
U svakom slucaju s obzirom da zivimo u sistemu koji dopusta telemahu i vlasniku arena da yebu nas korisnike u zdrav mozak medjusobnim prepucavanjem i uslovljavanjem nama ostaje da se nadmecemo ko je jaci arena ili sk.
Kako bih volio da dodje Bein sports i zakajla i arenama i sk.
Ekskluziva za nas region itekako jeste kao i MotoGP i NASCAR...
ne bih se bas slozio za tenis, to im je najunosniji sport a i najgledaniji (djelomicno zbog obima istog ali opet je to mnogo), ne volim ga ni ja ali sta da se radi, u Srbiji je gledaniji od kosarke
s ovim zadnjim se u potpunosti slazem, ova prepucavanja najvise stete korisnicima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hajmo prvo sada, koliko vas ovde na forumu koji imate arene sportklubove razne **** uopće plaćate to ili odlučujete, sudeći prema onom o starosti raje na forumu većina spada u kategoriju 16-25 godina. Što znači da velika većina živi kod roditelja. Eh sad odi pitaj "ćaću" da li on više voli gledat NFL, NHL, NBA ili nedaj bože NCAA (vjerovatno ne zna ni šta je to) ili Sarajevo - Željo.
Odgovor je jasan. Šta areni ili sk znači što će neki srednjoškolac gledati ili neće gledati utakmice hokeja u 2-3 u jutro kad neki djed tamo od penzije plaća kablovsku i gleda šta ima jer zaspi u 9, ne zna ni da ima program poslije 10, vjerovatno misli da bude ko na FTV.
Tako da te priče šta je gledanije morate da stavite u to koju populaciju oni obuhvataju svojim planom, da njih interesuje šta gledaju tinejdžeri sumnjam da bi reklamirali afričku šljivu jer iskreno ne znam da ta populacija pati od impotencije.
Odgovor je jasan. Šta areni ili sk znači što će neki srednjoškolac gledati ili neće gledati utakmice hokeja u 2-3 u jutro kad neki djed tamo od penzije plaća kablovsku i gleda šta ima jer zaspi u 9, ne zna ni da ima program poslije 10, vjerovatno misli da bude ko na FTV.
Tako da te priče šta je gledanije morate da stavite u to koju populaciju oni obuhvataju svojim planom, da njih interesuje šta gledaju tinejdžeri sumnjam da bi reklamirali afričku šljivu jer iskreno ne znam da ta populacija pati od impotencije.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kao neko ko ima oba kanala, mogu reci da je odnos (s obzirom na koliko gledam) SK 80% - AS 20%. 
Don't believe the hype.
Kod mene je 50 - 50.akisarajevo92 je napisao/la:Kao neko ko ima oba kanala, mogu reci da je odnos (s obzirom na koliko gledam) SK 80% - AS 20%.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jos si i "Talijan".akisarajevo92 je napisao/la:Kao neko ko ima oba kanala, mogu reci da je odnos (s obzirom na koliko gledam) SK 80% - AS 20%.
A kako imas oba? Koliko znam iz Sa si.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tih 20% je LP, EL, Calcio i kad prenose neki derbi iz nase lige, a bilo bi dugo da nabrojim ovih 80%.Greivis je napisao/la:Jos si i "Talijan".akisarajevo92 je napisao/la:Kao neko ko ima oba kanala, mogu reci da je odnos (s obzirom na koliko gledam) SK 80% - AS 20%.![]()
A kako imas oba? Koliko znam iz Sa si.
Na ASK CATV imaju oba (As 1,2,3,4 i SK 1,2), ali imam i Nettv (koji sam nekad davno "zaradio" na Youtube), a tu ima 20tak SK kanala
Don't believe the hype.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I ja imam oba 'paketa' i u mene je omjer jos i vise na strani SK-a jer je prakticno jedina stvar koju gledam na Areni jedna- dvije utakmice Serije A sedmicno. Nista vise. LP gledam na drzavnom kanalu i OBN-u jer svakako uvijek prenose najjacu utakmicu. Ostatak sporta na SK-u: Premiership. Primera, Formula 1, tenis, NFL....
Ali ipak kad zima dođe svi padaju pred moćnim Eurosportom. 
Mislim da tenis, koliko god neki suprotno mislili, ima veliki značaj u programskoj shemi SK-a...Nije mala stvar prenositi toliko turnira u kalendarskoj godini, od manjih do većih turnira, Masters-a pa čak i jedan Grand Slam...U ljetnim mjesecima ovo sigurno čini veliku prevagu na stranu SK-a...