Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 17 maj 2009, 18:37

@Rz88 : ne mogu a da ne spomenem one tvoje rijeci " opet cete zavrsiti 3-4 ,izvinite na sarkazmu al morao sam "
eto vidis da smo zavrsili 2.,mozda nismo osvojili titulu,ali se nije ispunilo tvoje " sarkasticno" predvidjanje

tako da iduci put ne moras sarkazam prosipat :)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 maj 2009, 19:18

Jel zna iko hoce li biti ista od prodaje Arapima il' Indijcima :?: :!:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 maj 2009, 19:39

Ma treba naći nekog šeika da kupi Liverpool. Tek onda bo za nove igrače bilo novca za bacanje, a ne ovako, moraju prodati nekoliko igrača da kupe nove.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 17 maj 2009, 20:02

jedino mi j ekrivo sto carra nije spuco onog kretena(arbelou) bas mi je porasto u ocima a bio je strasno visoko :D ;)
Steven GERRARD

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 17 maj 2009, 20:17

Ako vi zelite nove vlasnike samo zbog novca da bi mogli kupovati sto bolje igrace,onda vas nemogu shvatiti. Pa nije sve do igraca. Pogledajte kakav pocetak i kraj sezone ste imali. Remiji protiv stoke city-ja,hull i dr, su vam poljuljali samopouzdanje,zbog toga ste napravili puno kikseva i nakon tih utakmica. Kad ste pobijedili real u gostima,to samopouzdanje se vratili,pa ste trpali 4 komada realu,manchesteru,chelsea.ju,arsenalu... Kupite jednog klasicnog napadaca,downinga (mozete ga dobiti za 10 mill jer ce boro vjerovatni ispasti), silvu ... Govori se nesto i o tevezu,al ako on dodje,onda bi vjerovatno kuyt napustio klub. Sto se obrane tice tu je sve ok . Agger i Skrtel ce biti sve bolji,tu je i caragher da ih "poducava".doosena i insua ce biti sve bolji,al im treba dati jos vremena. Za gerarda,torresa,i xabi alonsa netreba trositi rijeci. Vecina vas gotivi mascherana,al za mene je alonso 100 puta bolji.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 17 maj 2009, 20:36

majestic je napisao/la:Ako vi zelite nove vlasnike samo zbog novca da bi mogli kupovati sto bolje igrace,onda vas nemogu shvatiti. Pa nije sve do igraca. Pogledajte kakav pocetak i kraj sezone ste imali. Remiji protiv stoke city-ja,hull i dr, su vam poljuljali samopouzdanje,zbog toga ste napravili puno kikseva i nakon tih utakmica. Kad ste pobijedili real u gostima,to samopouzdanje se vratili,pa ste trpali 4 komada realu,manchesteru,chelsea.ju,arsenalu... Kupite jednog klasicnog napadaca,downinga (mozete ga dobiti za 10 mill jer ce boro vjerovatni ispasti), silvu ... Govori se nesto i o tevezu,al ako on dodje,onda bi vjerovatno kuyt napustio klub. Sto se obrane tice tu je sve ok . Agger i Skrtel ce biti sve bolji,tu je i caragher da ih "poducava".doosena i insua ce biti sve bolji,al im treba dati jos vremena. Za gerarda,torresa,i xabi alonsa netreba trositi rijeci. Vecina vas gotivi mascherana,al za mene je alonso 100 puta bolji.
Sve stoji sto si rekao vezano za igrace pored Kuyta i Torresaa treba nam jos jedan ubojit klasicni spic itd..
Ali imam pitanje za tebe gdje je scum bio prije nego su ga kupili vlasnici koji imaju novca ?

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 maj 2009, 20:38

majestic je napisao/la:Ako vi zelite nove vlasnike samo zbog novca da bi mogli kupovati sto bolje igrace,onda vas nemogu shvatiti. Pa nije sve do igraca. Pogledajte kakav pocetak i kraj sezone ste imali. Remiji protiv stoke city-ja,hull i dr, su vam poljuljali samopouzdanje,zbog toga ste napravili puno kikseva i nakon tih utakmica. Kad ste pobijedili real u gostima,to samopouzdanje se vratili,pa ste trpali 4 komada realu,manchesteru,chelsea.ju,arsenalu... Kupite jednog klasicnog napadaca,downinga (mozete ga dobiti za 10 mill jer ce boro vjerovatni ispasti), silvu ... Govori se nesto i o tevezu,al ako on dodje,onda bi vjerovatno kuyt napustio klub. Sto se obrane tice tu je sve ok . Agger i Skrtel ce biti sve bolji,tu je i caragher da ih "poducava".doosena i insua ce biti sve bolji,al im treba dati jos vremena. Za gerarda,torresa,i xabi alonsa netreba trositi rijeci. Vecina vas gotivi mascherana,al za mene je alonso 100 puta bolji.
ja ne zelim nove vlasnike zbog toga sto ce oni dati ogromnu lovu za neke igrace, najvise zelim nove vlasnike zbog stabilnosti u klubu a sa amerima te stabilnosti u klubu ne moze biti, i nikako mi nije drago zbog produzenja roka amerima jer znaci u pola sezone ce se ponovo biti najvise price o novim vlasnicima i to ce sigurno utjecati na ekipu i na rezultate, ove sezone losi rezultati su bili u vrijeme kada se pricalo o produzenju ugovora rafi i o prodaji kluba i cim se sve to rijesilo, poceli su dobri rezultati
a i problem je sto se igraci moraju prodavati da bi se dovela pojacanja
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 maj 2009, 21:20

ako nas ne mozes shvatitii - ne moras , niko to nije trazio od tebe :D Iskreno,mene ne interesuje hoce li vlasnici biti neki seikovi ili sta ja znam ko,novac jeste bitan naravno,ali nije kljucan u tome,amerikanci nisu toliko zamrzeni od strane navijaca zbog toga sto "jedva sastavljaju kraj s krajem" vec zbog stalnih svadja i sukoba sa upravom,trenerom i "radom iza ledja" razgovorom sa klinsmannom,zbog obustave gradnje stadiona .... ja nikad ne bi zeljela da liverpool postane man city,i nadam se da nikad nece,ja samo zelim vlasnika koji ce podrzavati tim u svakoj utakmici,a ne vlasnika koji ce dolaziti samo kad se igraju velike utakmice i puniti novine slikama" vjernog vlasnika i navijaca" zelim vlasnika koji ce pratiti klub,pomagati mu i imati normalnu komunikaciju sa trenerom i upravom i naravno postizati dogovore o kvalitetnim pojacanjima i o novcu :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 maj 2009, 21:32

Gerrard je napisao/la:Ma de evo pola godina na forumu se zalite kako Ameri ne daju par Rafi , a sad odjednom vas novi vlasnicu zanimaju samo radi mira u klubu ... Normala da svi nove vlasnike cekamo radi novca i da nece stediti na pojacanjima !
naravno da je novac bitan,al koliko su amerikanci samo remetili klub...njihove medjusobne svadje,pa spekulacije o kupovini rome,pa razgovori sa klinsmannom,pa svadje sa benitezom,obustava gradnje stadiona.... :evil: Muka mi je vise od njih i njihovih poslova,a kad ima mira i saradnje da trenerom onda ce biti i novca,amerikanci su bili i ostace skrtice,da uprava nije bila toliko glupa,sad bi nam vlasnik bio seik muhammed,imali bi novca,lik navija za liverpool,gradio bi nam se stadion... :roll:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 maj 2009, 21:59

Gerrard je napisao/la:Ma kakva kupovina rome i ostalo , kad bi ja vjerovao u to ne bi me nigdje bilo ... samo cu reci jednu pametnu , mnogi podcjenjuju te amere , i misle da su oni toliko naivni ljudi da nece uvijek naci foru da produze ovo nisu to budale dvije ,imaju oni klikera u glavi da mi nismo ni svjesni toga . Da su oni u dugovima koliko novinaru lazu i pisu o tome prodali bi oni klub 1000 puta do sada !

Ja da sam se pitao nikad ne bi ni prodao klub i najbogatijem seiku vec bi se okrenuo Realu i njihovom sistemu biranja predsjednika i ostalih stvari ... jarane obecaj da ces dovesti tog i tog i da ces to uraditi i imas mandat od 4 godine a ne ovako se zajebavati !
s ovim se slazem, ni ja ne vjerujem da su ameri u tolikim ****, jer da jesu dosad bi prodali klub, ali nisu bas ni u nekoj dobroj situaciji
sto se tice pojacanja, vec duze vrijeme govorim da u liverpoolu zelim vidjeti silvu-po meni najvece pojacanje koje trenutno moze doci u liverpool, momak ima sve sto treba liverpoolu, pored njega zelim vidjeti johnsona- jer liverpoola je potreban desni bek, arbeloa nema kvalitet potreban za ekipu koja hoce da osvoji najjacu ligu svijeta, moze biti zamjena ali prvi izbor nikako
spominje se barry-ne bi imao nista protiv, zbog konkurencije u timu,sezona je duga i svi mogu igrati, masch nek igra jace utakmice a barry protiv ekipa koje se brane
Sarajevo i Liverpool

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 maj 2009, 23:20

Nebitno jesu li Ameri u **** ili ne,trebaju da daju lovu Benitezu,ako nece nek prodaju Arapima,i onda sva ta pojacanja ce moci doci bez problema,bez zvocanja Amera...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 maj 2009, 23:23

LFCBiH je napisao/la: Ali imam pitanje za tebe gdje je scum bio prije nego su ga kupili vlasnici koji imaju novca ?
Koji vlasnici? Ovi Ameri sto sada drze klub? Ili korporacija Vodafone koja je imala vecinske dionice u klubu do dolaska Amera? Ne znam na koji period mislis.

Ovo sto se desava Liverpoolu je ista stvar koja se desila i Unitedu. Cekali su 26 godina da osvoje naslov prvaka Engleske. Kada su uspjeli prvi put, sve je krenulo svojim tokom. Radili su ono sto je Liverpool radio u prethodne dvije decenije.

A sada ovo sto pricate za novac... Je li to Real Madrid, Milan, Juventus, Liverpool, Bayern i ostali nemaju love? Jesu li to siromasni klubovi? Samo ManU i Barcelona su bogati? Nemojte pricati te djecije price kako je uspjeh nekih klubova samo zbog novca. ManU zna napraviti dobre transfere, a ne dati ogromnu lovu za nekog igraca i onda ga na polusezoni prodati po duplo manjoj cijeni. Pa platili su C.Ronalda 12 milona funti kad je imao 18 godina i CEKALI su ga 4 sezone da proradi. Gdje bi dobio toliko vremena? U Juventusu, Milanu, Realu? I govorili su svi da ne vrijedi 12 miliona i da je to propao transfer. Liverpool naprimjer samo treba zadrzati ovo sto sad ima, i pridodati neke dobre, MLADE igrace koje ce u buducnosti biti jos bolji. Tako ManU radi. Ali evo vidim da onog Babela pustaju da ide. Tako dobar i jos vaznije mlad igrac ce zavrsiti u nekom klubu koji ce ga znati vise cijeniti i u kome ce momak eksplodirati. Organizacija kluba i scouting su puno bitniji od nekih astronomskih cifri. Budu li se svi vodili primjerom Reala gdje samo nastoje da pokupuju sve sto valja i preko noci postanu ekipa, ti klubovi nikad nece uspjeti.

Izvinjavam se za malo duzi post, ali mi je prvi u ovoj temi. Nadam se da nisam nikog uvrijedio. Pozz
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 18 maj 2009, 00:00

Trasimaco je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la: Ali imam pitanje za tebe gdje je scum bio prije nego su ga kupili vlasnici koji imaju novca ?
A sada ovo sto pricate za novac... Je li to Real Madrid, Milan, Juventus, Liverpool, Bayern i ostali nemaju love? Jesu li to siromasni klubovi? Samo ManU i Barcelona su bogati? Nemojte pricati te djecije price kako je uspjeh nekih klubova samo zbog novca.
Ovaj dio tvog posta sto sam izbrisao si u potpunosti u pravu, nekada scouting i plasiranje sredstava u mladje i perspektivnije igrace se isplati stostruko, ali mi ni ti nemoj reci da Babel i Lucas nisu bili jedni od najboljih u svojoj generaciji kada su prije 2 godini stigli u Liverpool?

Onda sto se tice malo iskusnijih, doveli smo Morientesa, koji je prije toga briljirao u Realu i Monacu, ali se onda u Liverpoolu jednostavno izgubio, zabio nekih 15-ak golova u sezoni i po. Prije toga smo doveli jednog Luisa Garciu za kojeg niko nikad nije cuo a kamoli vidio da igra, pa se pokazao kao ekstra igrac, a platili smo malo za njega. Sto se tice finansijske moci, cinjenica je ta da su Barca, Milan, Man Utd i Real najbogatiji klubovi, ali ne zato sto izdvajaju 60-70 miliona funti za transfere nego zato sto njihove dionice vrijede vise od dionica drugih klubova na ovoj planeti.

Ovo je prva sezona kada je Rafa rekao da je konacno ponosan i zadovoljan svojim timom, ali da jos uvijek mogu napredovati jer tu ima dosta talenta i potencijala. Koliko ja znam, i koliko pratim Liverpool vec zadnjih 11 godina, Torres je nase najskuplje pojacanje, tacnije najskuplji transfer ikada u historiji kluba (poslije onih 14 miliona za Cissea). Novac je postao isuvise bitan za uspjeh klubova, poredjenja radi da je Man Utd spreman platiti jednog Tosica 8 a Ljajica 9 miliona funti, a da ne spominjem onih 30 miliona koje su dali za Berbatova.

Kao sto rece 'reds_forever', moja zelja nije da Liverpool postane Man City, klub bogatih vlasnika koji zele po svaku cijenu vidjeti superzvijezde koje ce doci igrati samo zbog love i ne boriti se za boje kluba za koji igraju. Pa nema tog Robinha, Ronalda ili Kake kao sto su nasi Masch ili Kuyt, koji ginu za svaku loptu na terenu, koji se lavovski bore do zadnjeg sudijskog zvizduka.

Zelje su jedno, ali mogucnosti drugo, ali bih svim svojim srcem volio vidjeti Teveza u dresu Liverpoola, ne zato sto bi se on mozda tako svetio Man Utd-u, nego bas zato sto gine na terenu, dajuci i svoj posljednji atom snage.

Ono s cim bismo trebali uci u novu sezonu jesu 3-4 kvalitetna igraca, i po mogucnosti zadrzati postojeci kadar te naravno napokon krenuti u izgradnju novog i veceg stadiona koji donosi vise navijaca a bogami i vise sredstava.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 maj 2009, 00:07

Trasimaco je napisao/la:
Koji vlasnici? Ovi Ameri sto sada drze klub? Ili korporacija Vodafone koja je imala vecinske dionice u klubu do dolaska Amera? Ne znam na koji period mislis.

Ovo sto se desava Liverpoolu je ista stvar koja se desila i Unitedu. Cekali su 26 godina da osvoje naslov prvaka Engleske. Kada su uspjeli prvi put, sve je krenulo svojim tokom. Radili su ono sto je Liverpool radio u prethodne dvije decenije.

A sada ovo sto pricate za novac... Je li to Real Madrid, Milan, Juventus, Liverpool, Bayern i ostali nemaju love? Jesu li to siromasni klubovi? Samo ManU i Barcelona su bogati? Nemojte pricati te djecije price kako je uspjeh nekih klubova samo zbog novca. ManU zna napraviti dobre transfere, a ne dati ogromnu lovu za nekog igraca i onda ga na polusezoni prodati po duplo manjoj cijeni. Pa platili su C.Ronalda 12 milona funti kad je imao 18 godina i CEKALI su ga 4 sezone da proradi. Gdje bi dobio toliko vremena? U Juventusu, Milanu, Realu? I govorili su svi da ne vrijedi 12 miliona i da je to propao transfer. Liverpool naprimjer samo treba zadrzati ovo sto sad ima, i pridodati neke dobre, MLADE igrace koje ce u buducnosti biti jos bolji. Tako ManU radi. Ali evo vidim da onog Babela pustaju da ide. Tako dobar i jos vaznije mlad igrac ce zavrsiti u nekom klubu koji ce ga znati vise cijeniti i u kome ce momak eksplodirati. Organizacija kluba i scouting su puno bitniji od nekih astronomskih cifri. Budu li se svi vodili primjerom Reala gdje samo nastoje da pokupuju sve sto valja i preko noci postanu ekipa, ti klubovi nikad nece uspjeti.

Izvinjavam se za malo duzi post, ali mi je prvi u ovoj temi. Nadam se da nisam nikog uvrijedio. Pozz
novac je najvazniji, pa man utd je na zimskom prelaznom roku dao 16 miliona funti za dva talenta iz srbije dok rafa nije mogao kupiti ni jednog igraca, a svi smo znali da je desni bek i vise nego potreban, liverpool mora prodavati igrace da bi doveo neko bolje, pa koliko je samo man utd dao miliona za berbatova, koliko je dao za nania, andersona, kerika, owena h., runia, ferdinanda, ti svi igraci su bili praceni od mnogih klubova ali man utd je jedini bio spreman dati tolike pare za njih, pa ronaldo i vidic su trebali preci u liverpool ali to se nije desilo zbog novca

babel ne ide nikud, siguran sam da ce babel i sledece godine nositi dres liverpoola
Sarajevo i Liverpool

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 maj 2009, 00:37

Momci, ne mogu vas "quotati" obojicu, pa cu ovako odgovoriti.

@TheScouser
Babel i Lucas jesu bili talenti i sada su to, cak i vise od toga. Takve igrace Liverpool treba da zadrzi. Upravo zbog njihovih godina. Ako ih ne bude islo jos nekoliko sezona, onda je logicno da ce otici i potraziti srecu u drugom klubu. Naravno da je potreban novac, ali ja sam rekao da nije SAMO TO bitno. Sto se tice Torresa, ne mogu se sjetiti tacne cijene transfera, ali se to potpuno isplati i ako treba isplati se dati jos vise za onakvog igraca. Ferguson ga je godinama pokusavao dovesti, i da je uspio, ne smijem ni zamisliti kako bi ManU sad bio jak. A Rafa i treba da bude ponosan na Liverpool, jer su ljudi igrali kao nikad. Jeste da su opet kiksali na malim utakmicama, ali ne u onoj mjeri kao u prethodnim sezonama. Bez obzira sto navijam za ManU, i sto mnoge navijace Liverpoola (svoje drugove) podbadam zbog ove situacije, meni je iskreno drago sto se vracaju i sto je engleski fudbal sada jos jaci. A to za Teveza mi ne spominji uopste. :lol: Gdje ce u Liverpool bas?! :mrgreen:

@YNWA
Drug, novac je vazan, ali ne najvazniji. Jeste ManU dao dosta love za momke iz Partizana, ali zato sto je Partizan toliko trazio. Fudbalski standard je danas puno veci nego nekad. S tim se moras sloziti. Normalno je da bi oni voljeli da su dali naprimjer 3 miliona za njih dovjicu, ali nije moglo tako. Potroseno je bogatstvo za te igrace koje si naveo, ali je potroseno na pravi nacin. Koliko Real i Inter trose na transfere, pa gdje su u Evropi? A ne mozes bas reci da Liverpool nema love, pa ne moze da kupuje. Koliko je Torres kostao (pun pogodak) ili Keane? Mozda imaju manje love nego ManU, ali sigurno imaju dovoljno da dobro posluju kad treba.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 18 maj 2009, 13:25

Ja samo da odrzim obecanje, jer sam rekao da cu se javiti na kraju sezone, da vam jos jednom mahnem sa vrha EPL (nije provokacija). A imate trenera u pm, nije se udostojio cestitati covjeku na zasluzeno osvojenoj tituli, kad je Mourinho mogao vala..... Et nadam se da cete biti konkurentniji naredne sezone i da ce biti jos dramaticnije neg ove.

pozz
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 maj 2009, 14:24

Trasimaco je napisao/la:Momci, ne mogu vas "quotati" obojicu, pa cu ovako odgovoriti.
@YNWA
Drug, novac je vazan, ali ne najvazniji. Jeste ManU dao dosta love za momke iz Partizana, ali zato sto je Partizan toliko trazio. Fudbalski standard je danas puno veci nego nekad. S tim se moras sloziti. Normalno je da bi oni voljeli da su dali naprimjer 3 miliona za njih dovjicu, ali nije moglo tako. Potroseno je bogatstvo za te igrace koje si naveo, ali je potroseno na pravi nacin. Koliko Real i Inter trose na transfere, pa gdje su u Evropi? A ne mozes bas reci da Liverpool nema love, pa ne moze da kupuje. Koliko je Torres kostao (pun pogodak) ili Keane? Mozda imaju manje love nego ManU, ali sigurno imaju dovoljno da dobro posluju kad treba.
slazem se da je pored novca treba imati dobru transfer politiku
liverpool ima love daleko od toga da nema ali nema kao man utd ili celzi, jer pogledaj kakve igrace liverpool dovodi, npr. mnogi navijaci liverpoola smatraju da je silva trenutno ono sto treba liverpoolu, i da je najvece moguce pojacanje i rafa je vec pokusao da ga dovede ali zbog novca to nije mogao, valensija ga ne da za novac koji je rafa ponudio a rafa ne moze dati vise, i tu je ta razlika između man utd i liverpoola, ferguson zeli berbatova i plati ga previse, vecina navijaca man utd reci ce da ferguson nije normalan sto dade tolike pare za njega
nekima je džaba imati i novca jer nemaju dobru transfer politiku, npr city, imaju trenutno love ko nijedan klub ali ako ne promijene transfer politiku nikad nece biti konkurenti za titulu
Sarajevo i Liverpool

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 18 maj 2009, 17:42

Cristiano Ronaldo je napisao/la:titula imate pozdrave sa vrha momci sada pricajte koliko hocete ali trofej mozete ili sanjati ili gledati u nasim vitrinama za razliku od alana ovo jeste provokacija to fergie legendo
je li i ti depiliraš noge kao CR?ne kontam kako neko može gotiviti onakvog lika koji kao da je iz družine Alan Forda!!!!!strašno!!!!!!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 18 maj 2009, 18:07

Cristiano Ronaldo je upozoren preko pp.
Dragi @fera, ne moras odmah prozivati moderatore, njegov post je napisan danas u 14:27, sta smo trebali, u 14:28 reagovati? Imamo svi mi obaveza i van ovog foruma, ne visimo ovdje po 16 sati dnevno a i tema o L'pool nije jedina za koju smo nadlezni. (mislim na @csh i sebe) Uostalom, nisam primijetio da si me poslusao i prijavio post... Mozda bi reagovali ranije :mrgreen: ;)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 maj 2009, 18:50

@YNWA
Ma normalno da je Berbatov previse placen. Meni se taj transfer nikad nije ni sviđao. On jeste dobar napadac, ali da se prospe tolika lova za njega... ne znam, previse je. Kad je vec Torres izgubljen, licno moja najveca zelja je Samuel Eto'o ili Benzema. Ali opet zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Nije da ManU svaki put pogodi sa transferom, ali pogađaju cesce nego ostali. U tom je stvar.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 4 gosta.