eto vidis da smo zavrsili 2.,mozda nismo osvojili titulu,ali se nije ispunilo tvoje " sarkasticno" predvidjanje
tako da iduci put ne moras sarkazam prosipat

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Sve stoji sto si rekao vezano za igrace pored Kuyta i Torresaa treba nam jos jedan ubojit klasicni spic itd..majestic je napisao/la:Ako vi zelite nove vlasnike samo zbog novca da bi mogli kupovati sto bolje igrace,onda vas nemogu shvatiti. Pa nije sve do igraca. Pogledajte kakav pocetak i kraj sezone ste imali. Remiji protiv stoke city-ja,hull i dr, su vam poljuljali samopouzdanje,zbog toga ste napravili puno kikseva i nakon tih utakmica. Kad ste pobijedili real u gostima,to samopouzdanje se vratili,pa ste trpali 4 komada realu,manchesteru,chelsea.ju,arsenalu... Kupite jednog klasicnog napadaca,downinga (mozete ga dobiti za 10 mill jer ce boro vjerovatni ispasti), silvu ... Govori se nesto i o tevezu,al ako on dodje,onda bi vjerovatno kuyt napustio klub. Sto se obrane tice tu je sve ok . Agger i Skrtel ce biti sve bolji,tu je i caragher da ih "poducava".doosena i insua ce biti sve bolji,al im treba dati jos vremena. Za gerarda,torresa,i xabi alonsa netreba trositi rijeci. Vecina vas gotivi mascherana,al za mene je alonso 100 puta bolji.
ja ne zelim nove vlasnike zbog toga sto ce oni dati ogromnu lovu za neke igrace, najvise zelim nove vlasnike zbog stabilnosti u klubu a sa amerima te stabilnosti u klubu ne moze biti, i nikako mi nije drago zbog produzenja roka amerima jer znaci u pola sezone ce se ponovo biti najvise price o novim vlasnicima i to ce sigurno utjecati na ekipu i na rezultate, ove sezone losi rezultati su bili u vrijeme kada se pricalo o produzenju ugovora rafi i o prodaji kluba i cim se sve to rijesilo, poceli su dobri rezultatimajestic je napisao/la:Ako vi zelite nove vlasnike samo zbog novca da bi mogli kupovati sto bolje igrace,onda vas nemogu shvatiti. Pa nije sve do igraca. Pogledajte kakav pocetak i kraj sezone ste imali. Remiji protiv stoke city-ja,hull i dr, su vam poljuljali samopouzdanje,zbog toga ste napravili puno kikseva i nakon tih utakmica. Kad ste pobijedili real u gostima,to samopouzdanje se vratili,pa ste trpali 4 komada realu,manchesteru,chelsea.ju,arsenalu... Kupite jednog klasicnog napadaca,downinga (mozete ga dobiti za 10 mill jer ce boro vjerovatni ispasti), silvu ... Govori se nesto i o tevezu,al ako on dodje,onda bi vjerovatno kuyt napustio klub. Sto se obrane tice tu je sve ok . Agger i Skrtel ce biti sve bolji,tu je i caragher da ih "poducava".doosena i insua ce biti sve bolji,al im treba dati jos vremena. Za gerarda,torresa,i xabi alonsa netreba trositi rijeci. Vecina vas gotivi mascherana,al za mene je alonso 100 puta bolji.
ako nas ne mozes shvatitii - ne moras , niko to nije trazio od tebemajestic je napisao/la:Ako vi zelite nove vlasnike samo zbog novca da bi mogli kupovati sto bolje igrace,onda vas nemogu shvatiti. Pa nije sve do igraca. Pogledajte kakav pocetak i kraj sezone ste imali. Remiji protiv stoke city-ja,hull i dr, su vam poljuljali samopouzdanje,zbog toga ste napravili puno kikseva i nakon tih utakmica. Kad ste pobijedili real u gostima,to samopouzdanje se vratili,pa ste trpali 4 komada realu,manchesteru,chelsea.ju,arsenalu... Kupite jednog klasicnog napadaca,downinga (mozete ga dobiti za 10 mill jer ce boro vjerovatni ispasti), silvu ... Govori se nesto i o tevezu,al ako on dodje,onda bi vjerovatno kuyt napustio klub. Sto se obrane tice tu je sve ok . Agger i Skrtel ce biti sve bolji,tu je i caragher da ih "poducava".doosena i insua ce biti sve bolji,al im treba dati jos vremena. Za gerarda,torresa,i xabi alonsa netreba trositi rijeci. Vecina vas gotivi mascherana,al za mene je alonso 100 puta bolji.
naravno da je novac bitan,al koliko su amerikanci samo remetili klub...njihove medjusobne svadje,pa spekulacije o kupovini rome,pa razgovori sa klinsmannom,pa svadje sa benitezom,obustava gradnje stadiona....Gerrard je napisao/la:Ma de evo pola godina na forumu se zalite kako Ameri ne daju par Rafi , a sad odjednom vas novi vlasnicu zanimaju samo radi mira u klubu ... Normala da svi nove vlasnike cekamo radi novca i da nece stediti na pojacanjima !
s ovim se slazem, ni ja ne vjerujem da su ameri u tolikim ****, jer da jesu dosad bi prodali klub, ali nisu bas ni u nekoj dobroj situacijiGerrard je napisao/la:Ma kakva kupovina rome i ostalo , kad bi ja vjerovao u to ne bi me nigdje bilo ... samo cu reci jednu pametnu , mnogi podcjenjuju te amere , i misle da su oni toliko naivni ljudi da nece uvijek naci foru da produze ovo nisu to budale dvije ,imaju oni klikera u glavi da mi nismo ni svjesni toga . Da su oni u dugovima koliko novinaru lazu i pisu o tome prodali bi oni klub 1000 puta do sada !
Ja da sam se pitao nikad ne bi ni prodao klub i najbogatijem seiku vec bi se okrenuo Realu i njihovom sistemu biranja predsjednika i ostalih stvari ... jarane obecaj da ces dovesti tog i tog i da ces to uraditi i imas mandat od 4 godine a ne ovako se zajebavati !
Koji vlasnici? Ovi Ameri sto sada drze klub? Ili korporacija Vodafone koja je imala vecinske dionice u klubu do dolaska Amera? Ne znam na koji period mislis.LFCBiH je napisao/la: Ali imam pitanje za tebe gdje je scum bio prije nego su ga kupili vlasnici koji imaju novca ?
Ovaj dio tvog posta sto sam izbrisao si u potpunosti u pravu, nekada scouting i plasiranje sredstava u mladje i perspektivnije igrace se isplati stostruko, ali mi ni ti nemoj reci da Babel i Lucas nisu bili jedni od najboljih u svojoj generaciji kada su prije 2 godini stigli u Liverpool?Trasimaco je napisao/la:A sada ovo sto pricate za novac... Je li to Real Madrid, Milan, Juventus, Liverpool, Bayern i ostali nemaju love? Jesu li to siromasni klubovi? Samo ManU i Barcelona su bogati? Nemojte pricati te djecije price kako je uspjeh nekih klubova samo zbog novca.LFCBiH je napisao/la: Ali imam pitanje za tebe gdje je scum bio prije nego su ga kupili vlasnici koji imaju novca ?
novac je najvazniji, pa man utd je na zimskom prelaznom roku dao 16 miliona funti za dva talenta iz srbije dok rafa nije mogao kupiti ni jednog igraca, a svi smo znali da je desni bek i vise nego potreban, liverpool mora prodavati igrace da bi doveo neko bolje, pa koliko je samo man utd dao miliona za berbatova, koliko je dao za nania, andersona, kerika, owena h., runia, ferdinanda, ti svi igraci su bili praceni od mnogih klubova ali man utd je jedini bio spreman dati tolike pare za njih, pa ronaldo i vidic su trebali preci u liverpool ali to se nije desilo zbog novcaTrasimaco je napisao/la:Koji vlasnici? Ovi Ameri sto sada drze klub? Ili korporacija Vodafone koja je imala vecinske dionice u klubu do dolaska Amera? Ne znam na koji period mislis.LFCBiH je napisao/la: Ali imam pitanje za tebe gdje je scum bio prije nego su ga kupili vlasnici koji imaju novca ?
Ovo sto se desava Liverpoolu je ista stvar koja se desila i Unitedu. Cekali su 26 godina da osvoje naslov prvaka Engleske. Kada su uspjeli prvi put, sve je krenulo svojim tokom. Radili su ono sto je Liverpool radio u prethodne dvije decenije.
A sada ovo sto pricate za novac... Je li to Real Madrid, Milan, Juventus, Liverpool, Bayern i ostali nemaju love? Jesu li to siromasni klubovi? Samo ManU i Barcelona su bogati? Nemojte pricati te djecije price kako je uspjeh nekih klubova samo zbog novca. ManU zna napraviti dobre transfere, a ne dati ogromnu lovu za nekog igraca i onda ga na polusezoni prodati po duplo manjoj cijeni. Pa platili su C.Ronalda 12 milona funti kad je imao 18 godina i CEKALI su ga 4 sezone da proradi. Gdje bi dobio toliko vremena? U Juventusu, Milanu, Realu? I govorili su svi da ne vrijedi 12 miliona i da je to propao transfer. Liverpool naprimjer samo treba zadrzati ovo sto sad ima, i pridodati neke dobre, MLADE igrace koje ce u buducnosti biti jos bolji. Tako ManU radi. Ali evo vidim da onog Babela pustaju da ide. Tako dobar i jos vaznije mlad igrac ce zavrsiti u nekom klubu koji ce ga znati vise cijeniti i u kome ce momak eksplodirati. Organizacija kluba i scouting su puno bitniji od nekih astronomskih cifri. Budu li se svi vodili primjerom Reala gdje samo nastoje da pokupuju sve sto valja i preko noci postanu ekipa, ti klubovi nikad nece uspjeti.
Izvinjavam se za malo duzi post, ali mi je prvi u ovoj temi. Nadam se da nisam nikog uvrijedio. Pozz
slazem se da je pored novca treba imati dobru transfer politikuTrasimaco je napisao/la:Momci, ne mogu vas "quotati" obojicu, pa cu ovako odgovoriti.
@YNWA
Drug, novac je vazan, ali ne najvazniji. Jeste ManU dao dosta love za momke iz Partizana, ali zato sto je Partizan toliko trazio. Fudbalski standard je danas puno veci nego nekad. S tim se moras sloziti. Normalno je da bi oni voljeli da su dali naprimjer 3 miliona za njih dovjicu, ali nije moglo tako. Potroseno je bogatstvo za te igrace koje si naveo, ali je potroseno na pravi nacin. Koliko Real i Inter trose na transfere, pa gdje su u Evropi? A ne mozes bas reci da Liverpool nema love, pa ne moze da kupuje. Koliko je Torres kostao (pun pogodak) ili Keane? Mozda imaju manje love nego ManU, ali sigurno imaju dovoljno da dobro posluju kad treba.
je li i ti depiliraš noge kao CR?ne kontam kako neko može gotiviti onakvog lika koji kao da je iz družine Alan Forda!!!!!strašno!!!!!!Cristiano Ronaldo je napisao/la:titula imate pozdrave sa vrha momci sada pricajte koliko hocete ali trofej mozete ili sanjati ili gledati u nasim vitrinama za razliku od alana ovo jeste provokacija to fergie legendo