Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
a ciro rotira igrace ko da je neka zajebancija...sutra ce izaci u postavi
-------------Miske------------
----Dzeko--Muratovic---Muslimovic------
Supic------------------------------Spahic
--------Nadarevic----------Pandza---------
------------Jahic---------Berberovic-----
pa gdjeces Ibricica staviti na beka...joj mozga u pm...
-------------Miske------------
----Dzeko--Muratovic---Muslimovic------
Supic------------------------------Spahic
--------Nadarevic----------Pandza---------
------------Jahic---------Berberovic-----
pa gdjeces Ibricica staviti na beka...joj mozga u pm...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- bosanac035
- Kontakt:
je li ovo istina? zna li neko za ovo iz prve ruke? imal kakvih fotki?kasap je napisao/la:ma kakav dzeko to treba na klupu odmah poslati...ako se uspije otrijezniti do sutra navece....Dzeko pijan sinoc u Jezu..pa tu sa njim Bajramovic, Spahic, Pjanic....heheh...cijela nacija strepi kako ce odigrati sutra a oni cijelu noc u provod malo...zalosno ali et...e moj ciro ja im ne bih dao poslije 10 nikom iz hotela, a ovako u sitne sate dolaze...pa onda put za Belgiju 3 sata...pa sad vi skontajte kako ce to izgledati sutra....ne znam...sretno im ali im je ovo bilo skroz bezzee
nadam se da je suplja prica...
I Love this game !!!
Stavljao je Ciro Ibru i na stopera u Zagrebu kad je igrao 

Evo i Van Buyten ne igra sutra, vjerovatno ni u srijedu ne igra...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 762&ref=nf
...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma cista suplja ba...pa **** bi njima ciro sve po spisku da su to uradili...da je tako bilo u belgiju bi putovli saraba, vasilic, dilaver i ostali iz dream team...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
i ja sam cuo da su se zajebavali negdje do 4....sta su radili veze nemam jesu li pili i to veze nemam.....al nije to ba tolko ni vazno malo se zagrijali prije tekmebosanac035 je napisao/la:je li ovo istina? zna li neko za ovo iz prve ruke? imal kakvih fotki?kasap je napisao/la:ma kakav dzeko to treba na klupu odmah poslati...ako se uspije otrijezniti do sutra navece....Dzeko pijan sinoc u Jezu..pa tu sa njim Bajramovic, Spahic, Pjanic....heheh...cijela nacija strepi kako ce odigrati sutra a oni cijelu noc u provod malo...zalosno ali et...e moj ciro ja im ne bih dao poslije 10 nikom iz hotela, a ovako u sitne sate dolaze...pa onda put za Belgiju 3 sata...pa sad vi skontajte kako ce to izgledati sutra....ne znam...sretno im ali im je ovo bilo skroz bezzee
nadam se da je suplja prica...

-
- Kontakt:
Ma dajte prestanite vise sa tim pricama tipa ako se budu borili onda nema veze ako izgube,pa ne dolaze na izlet vec da se bore i da IGRAJU "MALO" LOPTE,pa svi igraci koji igraju za ostale repke kada igraju za svoj nacionalni tim-se bore,mi se sada pravimo pametni i izmisljamo toplu vodu,borbenost je neupitna kod svih igraca koji nastupaju za svoje repke,samo mi to nesto posebno naglasavamo,nije samo borbenost dovoljna da se izbori pozitivan rezultat,da jeste-onda bi svaka repka u svakoj tekmi odnosila pobjedu,treba igrati,pokazati nesto vise od samo borbenosti na terenu,ako ima neki igrac kod nas koji se prije tekme misli da li treba da se bori ili ne-treba mu odmah dati sut kartu!!ZELJO DO GROBA je napisao/la:a slazem se i nek bude poraz ako vec mora biti al kad se igraci bore na terenu e onda ti je odma lakse...a ovo drugo sto se tice razbijaca odnosise na Rahimicamiralem444 je napisao/la:A GDJE JE TU RAHIMIC SAMO NEK NASI IGRACI OSTAVE SRCE NA TERENU A LOPTA JE OKRUGLA NISTA SE NE ZNAZELJO DO GROBA je napisao/la:ja bi kreno sa dva zadnja vezna malo ofanzivnija i sva spica, mislim dva zadnja vezna koji znaju nesto s loptom, Bajramovic i mozda s Muratovicem da igra malo defanzivnije a posto je ofanzivni vezni ako bude nedo Bog nepovoljan rezultat moglo bi se sa njim krenuti i naprijed...iskreno tesko da cemo uspjeti da imamo sredinu pa tako je bolje da igramo sa nekim razbijacem jer tesko da cemo se mi previse naigrati tamo pored Felainia...bice vrlo tesko al ono bas tesko, nit cemo se mi nesto naigrati nit oni...to ce biti ko bude imo bolju koncentraciju on je pobijedio....mislim realno vrlo tesko cemo pobijediti al nada zadnja umire...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a bilo je dobrih macki...valjda su nesto uboli prije utakmice...hehe...a majstore u koliko sati je ovo bilo...ma nema sanse ovo necija suplja...a sta su pili...sok od jabuke...hahahahah
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma cista suplja ba...pa **** bi njima ciro sve po spisku da su to uradili...da je tako bilo u belgiju bi putovli saraba, vasilic, dilaver i ostali iz dream team...
evo ti gore slike ako si na face-u....pa ces vidjeti da nije suplja...
VDV je Holanđanin jarane a ne Belgijanac...čuj neigra VDV...hahahha

sa ovom formacijom sa kojom ćemo igrat sutra aBd,ćiro je osvojio treće mjesto '98.....
http://www.football-lineups.com/tactic/ ... t=307&fs=0

sa ovom formacijom sa kojom ćemo igrat sutra aBd,ćiro je osvojio treće mjesto '98.....
http://www.football-lineups.com/tactic/ ... t=307&fs=0
najnovija informacija je da će fosil igrati sa tri špice. sa pandžom , sphićem i nadarevićem. a ako krene po zlu ubaciće i cetvrtu damjanovica
heheh ma ja recimo da je bio sok od jabuke....
:):):)

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a ovo je moglo biti i u 8 sati (20.00 h)kasap je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma cista suplja ba...pa **** bi njima ciro sve po spisku da su to uradili...da je tako bilo u belgiju bi putovli saraba, vasilic, dilaver i ostali iz dream team...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
stari moj pa lik ti je gore napisao da su do oko 4 ostali....vidim manijak si pa imas na forumu manijaka...lik ih neki napao sto to rade, da cijela BiH ceka tekmu a oni to rade...kaze mali Pjanic se strava postidio...sta ces k'o dijete....a da nije moglo biti oko 8...znas da su tada trening imali...rezervni tim dobio 2:1...a reci mi gdje to dernek pocinje u 8 sati...heheh, pa ti skontaj....ZELJO DO GROBA je napisao/la:a ovo je moglo biti i u 8 sati (20.00 h)kasap je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma cista suplja ba...pa **** bi njima ciro sve po spisku da su to uradili...da je tako bilo u belgiju bi putovli saraba, vasilic, dilaver i ostali iz dream team...

ja cu izgleda ovako mald izgubiti nekoliko vaznih zivaca...ma sta je ovo... povreda mitrovica...
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma to je ba poslije treninga negdje oko 14.00,ja ih vidioZELJO DO GROBA je napisao/la:a ovo je moglo biti i u 8 sati (20.00 h)kasap je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma cista suplja ba...pa **** bi njima ciro sve po spisku da su to uradili...da je tako bilo u belgiju bi putovli saraba, vasilic, dilaver i ostali iz dream team...
hm.. sa tri spice...bh hrvat je napisao/la:najnovija informacija je da će fosil igrati sa tri špice. sa pandžom , sphićem i nadarevićem. a ako krene po zlu ubaciće i cetvrtu damjanovica
Novcem mozes kupiti Sat,
ali ne i vrijeme.............
ali ne i vrijeme.............
ma to je ba poslije treninga negdje oko 14.00,ja ih vidio[/quote]
cega 14:00 covjece dragi....hehehe....aaaaaaaa ti si onaj sto kaze da je van der vart belgijanac....heheheh....uh sto se nasmija fino
cega 14:00 covjece dragi....hehehe....aaaaaaaa ti si onaj sto kaze da je van der vart belgijanac....heheheh....uh sto se nasmija fino

evo ti gore slike ako si na face-u....pa ces vidjeti da nije suplja...[/quote]
a ovo je moglo biti i u 8 sati (20.00 h)[/quote]
jes prava spica u 14h.....hahha
a ovo je moglo biti i u 8 sati (20.00 h)[/quote]
jes prava spica u 14h.....hahha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.