KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Debil jos jednom pokazuje tko je i sta je.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sa iste tekme:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
debil bolesni
u onoj situaciji ( hvatanje za vrat ) da nije Dallo sklonio Bogdanovica, mislim da bi Bogdan udario Duleta...
- alan_kardec
- Kontakt:
ne nasedajmo na provokacije, budimo primer

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tradicionalni Srpski casovi ljubavi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
e moj ti,najjaceg trenera u zadnjih 15 godina nazivati debilomLillard je napisao/la:Debil jos jednom pokazuje tko je i sta je.
BABADZO je napisao/la:e moj ti,najjaceg trenera u zadnjih 15 godina nazivati debilomLillard je napisao/la:Debil jos jednom pokazuje tko je i sta je.
a gdje je najjaci
U selulumani je napisao/la:BABADZO je napisao/la:e moj ti,najjaceg trenera u zadnjih 15 godina nazivati debilomLillard je napisao/la:Debil jos jednom pokazuje tko je i sta je.
a gdje je najjaci
De mi reci jaceg trenera sa balkana svijuti ?! (ne spominji legende tipa bosa,obrad i to jer oni su se digli u neko drugo vrijeme)
Ivanovic Dusko evo ti jedan.
Hmm diskutabilno,OK ima rezultate u stranoj ligi,ali po meni je daleko impresivinija konstanta Duleta,realno samo ove sezone je malo zakazo inace covjek redovno od govana pravi pitu.Dule=Partizan,SAF Partizana maltene.
Dule samo moze u Partizanu a dobri treneri svugdje,to zapamti.Jer ono sto on radi djeci,u europi nije dozvoljeno.
Cilj opravdava sredstvo ?
U selu(balkanskom selu) da.
Gdje od Bogdanovica ce napravit igraca , osamarit , opsovat sve ako treba al ce danas,sutra isti zaradit milione u Turskoj ili gdje vec.
I to okruzenje voli i tu je ponajbolji.
Al sa zvijezdama bash zbog toga ne moze radit
I zbog toga su ga Holden,Siskauskas one sezone bojkotovali u Rusiji , radi treninga od 6 sati i slicno
Nazalost ovo je njegov kraj , bolest je otisla predaleko
vjerovatno njegova zadnja sezona
najbolje za njega i Partizan.
Gdje od Bogdanovica ce napravit igraca , osamarit , opsovat sve ako treba al ce danas,sutra isti zaradit milione u Turskoj ili gdje vec.
I zbog toga su ga Holden,Siskauskas one sezone bojkotovali u Rusiji , radi treninga od 6 sati i slicno
To stoji,ali se i za mnoge trenere to isto moze reci.Pa eto jedan Obrad se onako provali sa Fenerom.Raul_64 je napisao/la:U selu(balkanskom selu) da.
da ali obrad uspije i sa pao-om, a dule sem partizana i nesto vrlo malo italije nigdjeBABADZO je napisao/la:To stoji,ali se i za mnoge trenere to isto moze reci.Pa eto jedan Obrad se onako provali sa Fenerom.Raul_64 je napisao/la:U selu(balkanskom selu) da.
mislim da bi dosta trenera bilo daleko uspijesnije kada se sve podredilo njihovom nacinu rada i ponasanja, ali takvih klubova u europi nema ni za prste jedne ruke
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
To ne mjenja cinjenicu da se provalio sa "nba" ekipom maltene...
I slazem se to sto kazes za trenere,samo druga su vremena.Nekad su treneri bili najvazniji sad su to igraci.
I slazem se to sto kazes za trenere,samo druga su vremena.Nekad su treneri bili najvazniji sad su to igraci.
ovakva percepcija je napravljena u medijima, ali u stvarnosti ekipa je lose poslozenaBABADZO je napisao/la:To ne mjenja cinjenicu da se provalio sa "nba" ekipom maltene...
pogledaj ekipu i vidjeces da pore raspalog kleize nema klasicne 4
da nema ni jakog centra
i da pored macaleba nema kvalitetnog pleja, a ovaj je dosegao zenit + uopce ne odgovara zeljkinoj filozofiji igre jer on prvo sam sebe razigrava, a poslje druge za razliku od npr. diamantidisa iz pao-a
a opet obradovic ima krivice u tome
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.