FARE se vadi iz gowana izgleda.Android je napisao/la:Dacipiripi je napisao/la:@Signore je li u suprotnom mogući par Hajduk-Borussia ili Željezničar-BvB. Odnosno ako favoriti prođu Hajduk nije nositelj?
Danas se ocekuje odluka disciplinske komisije, iz Hajduka su optimisticni, no najvise me zanima tko je uopce prijavio, cini mi se da je i FARE stao na stranu Torcide...
Hajduk Split
Re: RE: Re: Hajduk Split
''Neka me mrze samo da me se boje''
Re: Hajduk Split
Odbacena prijava za rasizam, ali mora se platiti 40000 eura zbog baklji i zbog sjedenja na stepenicama na Istoku...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- badblueboylivno
- Kontakt:
Neka plaćaju, idioti, svako malo im se ponavlja isti problem s tim stepenicama. 
Večeras očekujem prolaz uz nekih 2-2. Stromsgodset me se nije dojmio u prvoj utakmici, mislim da si Hajduk ne smije dopustiti propuštanje ovakve šanse.
Večeras očekujem prolaz uz nekih 2-2. Stromsgodset me se nije dojmio u prvoj utakmici, mislim da si Hajduk ne smije dopustiti propuštanje ovakve šanse.
Hayley <3
Dobro kazna nije prevelika
idemo po PO
Po meni najbolji moguci sastav drago mi je sto je Maloku ispred Roguljica
idemo po PO
Po meni najbolji moguci sastav drago mi je sto je Maloku ispred Roguljica
0-2, jos deset minuta do kraja ali gotovo je, Hajduk ide u 4.pretkolo
HRHB
HRHB
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zoa je impresivan igrač, oduševljen sam, fantastičan posao Hajduka i novi promašaj najvećeg i najboljeg menadžera na svijetu. Hajduk rutinski odradio, umrtvili utakmicu pa ih razbili kontrom. Ne sjećam se kad su ovako odigrali europski dvomeč, prolaz bez ikakvog stresa.
Bilima želim što bolji ždrijeb i prolaz u skupine.
Bilima želim što bolji ždrijeb i prolaz u skupine.
Hayley <3
Cestitke na pobjedi. Konacno je netko dobio obe utakmice. Bilo je i vrijeme jbt. Belenenses, Liberec, PAO, Standard, YB i Steaua, po meni ekipe po mjeri i prilika za grupnu fazu.
Moguci protivnici: Rubin Kazan (RUS), FC Salzburg (AUT), Fenerbahçe (TUR), Girondins de Bordeaux (FRA), Lech Poznań (POL), Slovan Liberec (CZE)
Kako bi Liberec sjeo.
Kako bi Liberec sjeo.
Liberec i Poznan pozeljni, ovo ostalo nedo Bog da se izvuce 
HRHB
HRHB
Vlašić i Ohandza su prejaki igrači. Pogotovo Vlašić. Kakvu on kondiciju ima i kako je snažan.
Sinoć tako mirno i pametno odigrali.
Danas samo ne izvući Fenerbahče i Bordeaux. Ostalo mi je sasvim svejedno. Najradije bi Salzburg... Iako, koga god da izvučemo šanse su vrlo male za prolaz...
Sinoć tako mirno i pametno odigrali.
Danas samo ne izvući Fenerbahče i Bordeaux. Ostalo mi je sasvim svejedno. Najradije bi Salzburg... Iako, koga god da izvučemo šanse su vrlo male za prolaz...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Upravo to, tko god bio sanse su male, a ne znam sta je vise sa Milicem, mislim da bi njegov dolazak prije prve utakmice mnogo znacio
HRHB
HRHB
Slovan i Lech bi bili odličan ždrijeb (pogotovo prvi) za Hajduk.RBS solidan.Ako ne mogu njih izvuc onda Fener da uzivamo u atmosferi
Izbori
Izbori
ako se izvuce koji od ovih Hajduk ima dobre sanseSignore je napisao/la:Moguci protivnici: Rubin Kazan (RUS), FC Salzburg (AUT), Fenerbahçe (TUR), Girondins de Bordeaux (FRA), Lech Poznań (POL), Slovan Liberec (CZE)
Kako bi Liberec sjeo.
Red Bullu je dosta igraca otislo u Leipzig
Rubin je najgora opcija. Nisu ni najmanje atraktivni, a prejaki. Tesko da bi ih se proslo, a nebi izazvali toliko zanimanje kao npr Fenjer.
Pošto je GNK dobio Albance ne sumnjam da se Hajduku smiješi netko od ove neželjene trojke.Tako to obično ide.Vidjet ćemo za nesto više od pola sata...
Izbori
Izbori
ma atraktivnost je najmanje tu bitna...da dođu maltežani poljud će biti pun... to ne igra ulogu...Signore je napisao/la:Rubin je najgora opcija. Nisu ni najmanje atraktivni, a prejaki. Tesko da bi ih se proslo, a nebi izazvali toliko zanimanje kao npr Fenjer.
nema hajduk neke velike šanse koga god da izvuče, al šta je tu je... ovo dosad je bilo zadovoljavajuće...
za nadati se da će se u ova dva tjedna naći neka pojačanja za bekove...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
slovan Liberec... dobro je
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooo

HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.